plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
Libra, odpoczywaj i rób zdjęciaKaroam nas ostatnio zaniedbuje więc może Ty będziesz nam umilać poranki pięknymi zdjęciami
A-koczku, urlopuj się i relaksuj. Fajnie że zaglądasz do nas.
Ruciu, zazdroszcze tych pokazów lotniczych!
Sylwia, nie przejmuj się za mocno. Wydaje mi się, że oni sie zagapili, potem znaleźli Twoje dość stare badanie i zadzwonili. A teraz chcą żebyś zrobiła badanie jeszcze raz. A dziś życzę ładnych wyników!
Muzi, pracusiumusze wypróbować Twój przepis.
Guniu, mam nadzieje, że goście Cię wczoraj nie wymęczyli
Ola, piłam wczoraj Twoje zdrowie Kopparbergiemniestety sklep alko jest zamknięty w nied ziele więc musiałam się zadowolić wersją 2.25% ale się liczy
Miłego dnia życzeShagga_80, Beata, Sandraa, Rucia, a-koczek, Pismak, Spero, Fedra, Dodi, AGA 30, Libra, Gunia, zbikowa, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam po ciężkiej nocy
Wieczorem miałam mega skurcze
Nie ma bata zaraz dzwonię szukać gina do konsultacji
Sylwia nie martw się na zapas napewno wszystko będzie ok.
l
Ps.Mówiłam może że my już pożegnaliśmy zarazę? Właśnie piorę pierwszą turę Młodego ubranek z tego czasu...zaraz pościel i wreszcie będę mogła zabrać się za garderobę Młodego nr 2...tzn odswiezenie ...w obecnej sytuacji gdy skurcze nękają nie wiadomo czy nie trzeba przyspieszenie pakowania do szpitala
Ps. Ania1986 to już była po terminie @? Tak czy inaczej współczujęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2013, 08:19
Fedra, Dodi, kiti, Libra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Ja wróciłam z kawka, już w sumie zdążyłam ją wypić, nadrobiłam pare stron wstecz i chciałam tu ładnie poodpisywać... i mi się szarańcza zaczęła schodzić
No masakra. Nie mogę sie w poniedizałek pospóźniac
Dobra, ogarne lepiej ten syf pracy i zajrzę do Was potem
Sylwia, będzie dobrze!
Spero, aisa, Fedra, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Witajcie
o kurczę..... naskrobałyście 95 stron przez ten tydzień..?
nie dam rady wybaczcie :*
mam nadzieję że u Was wszysttkich wszystko dobrze
Szaggi ciesze sie ze pożegnaliście zarazę a Ty możesz \faktycznie powoli się pakować bo nigdy nic nie wiadomo choć życzę Ci abyś wytrzymała jeszczę parę tygodni na spokojnie :*Rucia, Shagga_80, aisa, Fedra, Sandraa, Blondi22, Libra, a-koczek lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
co do spotkania odpisałam napewno będę
w piątek byłam na kolejnej wizycie lekarz znów mnie uspokoił kazał mniej myśleć i sie nie stresować,(i bzykać sie do woli:P) teraz czekam na okres po odstawieniu dupka a potem znów lecę na wizytę jak tylko skończy sie @ żeby zobaczyć jak tam wszsytko wygląda...
ostatni tydzień bardzo męczacy ale za to weekend już baaardzo przyjemny i wybawiłam sie mega
miłego dnia kochane uciekam narazie bo nikogo nie ma?mauysia, Shagga_80, Fedra, aisa, Sandraa, kiti lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Witam Koleżanki
Kawa przede mną i pyszne "Michałki", bo jakoś cukru mi trzeba...
Libra fajne te Twoje wakacjowanie
Shagga koniecznie idź do lekarza!!!
Ania1986 przytulam mocno :*
Selenko cieszę się, że weekend się udał, a Ty tak szczęśliwa i zadowolona
Beatka dobrze, że wróciłaś i że lekarz kazał wyluzować - to częsta ich rada, szkoda, że tak trudno czasem się do niej dostosować
Sylwia mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze,a im coś się pomyliło, a Ty staraj się myśleć pozytywnie.
Guniu ciasto się udało?
Musiu jak ten Wasz weekendzik i lody solone?
Jeju sprawnej ręki przy sprzątaniu, byś szybko miała je z głowy
Koczku udanego urlopowania!
Mauyś Leo przedszkolak- fajnie! Kupiłaś już potrzebne gadżety przedszkolne?
Beata, Sandraa, Rucia, a-koczek, mauysia, Shagga_80, Spero, Fedra, aisa, Dodi, Libra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejo
Shaggi pozwolisz, że nie skomentuje twoich skurczów. To nie na moje nerwy.
Na mazowszu zapowiada się piękny dzionek
Wklejam kalendarium na ten tydzień.
26.08 Plemniczka - ginekolog
27.08 Kopciuszek126 - ginekolog (6 wizyta) 16.00
30.08 Plemniczka - USG połówkoweBeata, Shagga_80, Fedra, aisa, Dodi, Blondi22, Libra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kfjatus wrote:Witam Koleżanki
Kawa przede mną i pyszne "Michałki", bo jakoś cukru mi trzeba...
Libra fajne te Twoje wakacjowanie
Shagga koniecznie idź do lekarza!!!
Ania1986 przytulam mocno :*
Selenko cieszę się, że weekend się udał, a Ty tak szczęśliwa i zadowolona
Beatka dobrze, że wróciłaś i że lekarz kazał wyluzować - to częsta ich rada, szkoda, że tak trudno czasem się do niej dostosować
Sylwia mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze,a im coś się pomyliło, a Ty staraj się myśleć pozytywnie.
Guniu ciasto się udało?
Musiu jak ten Wasz weekendzik i lody solone?
Jeju sprawnej ręki przy sprzątaniu, byś szybko miała je z głowy
Koczku udanego urlopowania!
Mauyś Leo przedszkolak- fajnie! Kupiłaś już potrzebne gadżety przedszkolne?
W ogóle to wyobraźcie sobie ze podróż z Wro do krakowa zajęła nam 5,5 godziny! Szok normalnie. Chyba wszyscy wracaja z wakacji i robia gigantyczne korki (uwaga uwaga) na autostradach (płatnych oczywiście). Sama przyjemnośc bulic z aprzejazd i jeszcze czekac w korku pól godziny do każdych bramek. Co za kraj.
Kopalnia Soli w Wieliczce dalej fajna. Maja tam teraz nowe trasy. My poszliśmy na górnicza i blisko 3 godziny łazilismy starymi tunelamiEkstra było. Trochę drogawo, ale jako że dali nam ubrania robocze, połupalismy sobie soli kilofami, mieliśmy przewodnika tylko dla nas (5 osób) to wychodzi ok. Polecam
A potem do Cafe Pistacja na lody i inne deserki poszliśmy. Lody przepyszne. Moje zdecydowane faworyty to pistacjowe i czekoladowe. Solone tez dobre, ale to bardizej jako ciekawostka. Ale te czekoladowe, mmmmmmmnmniami
Polecam.
A i zapomniałam dodac ze do mnie i m jeszcze 3 naszych znajomych dołączylo. Także było wesoło, towarzysko i w ogóle superowo! Weekendzik zaliczam więc do tych bardziej udanych, chociaż dlugosc podróży autem do krakowa i z powrotem do Wroclawia przechodzi wszelkie pojęcie...
Kurczę, kobitki, tak ciężo mi się na praę teraz przestawić... Zazdroszczę Librze wczasowania, sloneczka, tych fal wielkich slonych i w ogóle nawet tego niezbyt przystojnego Turka
Libra, gdzie dokładnie jesteś, bo chyba przeoczyłam nazwe miejscowości.
Pozdrawiam Was ponownie wszystkie wszystkie i czekam na dalsze posty dzisiaj, bo na pewno będę ciut ciut mniej pracować...
Beata, mauysia, Kfjatus, Spero, Shagga_80, Pismak, Fedra, aisa, Dodi, Rucia, kiti, Libra, zbikowa, a-koczek lubią tę wiadomość
-
u mnie?
czekam na @ nie mam pojęcia ile jeszcze poczekam bo nie mierzyłam tempki więc nie wiem czy ovu była raczej nie, wczoraj skończyłam brac dupka wiec sie nie stresuję bo myslę że przyjdzie jutro albo pojutrze...?
i jeśli wszystko pójdzie dobrze to załapię sie na wisytę świeżo po @ 3.09. chyba że nie dostanę do wtedy to dopiero po lekarza urlopie 24.09a-koczek lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Dzieńdoberek!
No, widzę, że prawie wszystkie powróciły na Ovu po weekendowym leserstwie
Nie widziałam dziś wykresu Ani 1986, wielka szkoda, że się nie udało
Shagga - !!! - mam nadzieję, że dziś uda Ci się wepchnąć do lekarza????? Trzymaj się!
Kfjatus - jeszcze nic nie kupiłam Leosiowi, jak zwykle wszystko robię na ostatnią chwilę...
Muska - dzięki za radę co do Blattanexu, wyłożyliśmy go w mieszkaniu przed urlopem i teraz jest jakby mniej karaluchów... Nie łudzę się że znikną całkowicie, ale przynajmniej trutka wybiła te mniej rozgarnięte, które miały czelność włazić w moje pole widzenia...Beata, Spero, Muska, Fedra, aisa, Dodi, Rucia, Blondi22, Libra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Laseczki !
Sylwia trzymam kciuki
Muska ja z Sopotu do Kato wracałam 5,5 godzinypewnie stałaś w tym mega korku na bramkach
Shaguś cieszę się że zaraza już sobie precz poszła
Martwię się jednak tymi skurczami - sio do ginka jeszcze dzisiaj - i to do jakiegoś dobrego nawet jeżeli trzeba będzie do niego jechać. Cóż znaczą kilometry dla zdrowia bejbika i Twojego spokoju
Ja już w pracy przy kawce siedzę i ttaaaakkkk mi się nie chce pracować że szok - oczywiście to wina tego że jest dziś poniedziałek
Ale ale JESTEM JUŻ AUTORYTETEM !!!!!!!!!!!!!!! I mam moc lajkowania od rana może więc nie jest tak źle
Shagga_80, Beata, Spero, Fedra, aisa, Dodi, Rucia, Sandraa, Libra, zbikowa, a-koczek lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Ania1986 bardzo współczuję tulam mocno :*20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyHura !!!Jadę dziś do Gina!!! Jestem przeszczęśliwa
Na dodatek to lekarz że Szpitala w którym rodziłam Kubę więc kto wie może jednak znów zdecydujemy się na ten Szpital ...nie ukrywam że wolałabym ...to jest w innym mieście ok 50km od nas a u nas mam pod nosem że tak powiem...ale różnica jest kolosalna ...nasz niby nowy Szpital (jak Kubę rodziłam jeszcze nie był oddany) ale co z tego...Trzymajcie kciuki!
A tymczasem wracam do zabawy ciastolinąDziś wcześniej wstaliśmy więc już jesteśmy po śniadaniu zaraz rozwieszamy 2 pranie a wstawiamy trzecie
Mayusia jakie plany na dziś?
Ps. Pismak dla mnie nie liczą się ani kilometry ani kasa...ważne bym nie urodziła za szybko...jeszcze z 3-4 tygodnie wytrzymać muszęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2013, 09:54
Beata, Spero, Pismak, Kfjatus, Fedra, mauysia, aisa, Dodi, Rucia, Sandraa, kiti, Libra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki
Shagga daj znać jak już się skonsultujesz z lekarzem, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, tylko więcej odpoczynku Ci potrzeba :*
Sylwia :* na pewno będzie dobrze! Nie ma co myśleć inaczej.
Aniu... ściskam mocno
My dziś się wybieramy na basen, a potem do Kina na Blue Jasmin. Jakoś bardzo lubię filmy Allena, a jeszcze jak bilety za 10zł to aż grzech nie skorzystać
Aha Fedra możesz mnie dopisać do tabelki, choć i tak pewnie to bez większego sensu, no ale...
termin @ 02.09 lat 23 czas starania 12cykl(ten teraz) i co jeszcze... aa woj. śląskie
No to póki co zmykam na ten basen.
Wakacjującym się życzę pięknej pogody i dużo leniuchowania :*
buziaki :*Beata, Fedra, mauysia, Dodi, Libra, zbikowa, a-koczek lubią tę wiadomość
-
SZaggi ciszę sie że udało Ci sie wcisnąc dziś na wizytę
ale kochana co Ty wyprawiasz źle sie czujesz skurcze a będziesz wieszać 3 pranie?
odpoczywaj! trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i żebyć wytrzymała te 4 tygodnie jeszczea-koczek lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
mauysia wrote:Dzieńdoberek!
No, widzę, że prawie wszystkie powróciły na Ovu po weekendowym leserstwie
Nie widziałam dziś wykresu Ani 1986, wielka szkoda, że się nie udało
Shagga - !!! - mam nadzieję, że dziś uda Ci się wepchnąć do lekarza????? Trzymaj się!
Kfjatus - jeszcze nic nie kupiłam Leosiowi, jak zwykle wszystko robię na ostatnią chwilę...
Muska - dzięki za radę co do Blattanexu, wyłożyliśmy go w mieszkaniu przed urlopem i teraz jest jakby mniej karaluchów... Nie łudzę się że znikną całkowicie, ale przynajmniej trutka wybiła te mniej rozgarnięte, które miały czelność włazić w moje pole widzenia...
Bądźcie cierpliwi i zobaczysz niedługo efekty. Wiadomo, że nie zadziała od razu, ale zadziała!
Walczmy z najeźdzcami! Nie dajmy się tym paskudom!mauysia lubi tę wiadomość
-
Aniu mi też przykro:*
teraz znalazłam Twój wykres bo byłam w szoku jak dziecwzyny pisały myslałam że o innej Ani wykres chodzi bo ma prawie identyczny nick i byłam w szkoku patrząc ze jest świezo po ovulceOliwka 2006