X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Cześć dzieweczki,

Ruciu, no to rzeczywiście masz sporo poniżej normy - ja mam tylko minimalnie. A z buraków to najlepiej sama rób sobie sok, no chyba że nie masz sokowirówki. Tylko nie przejmuj się jak będziesz miała rdzawy mocz :D Pamiętam jak raz zrobiłam z tego afeirę, a Muzi mi uświadomiła, że tp przez picie soku z buraków (choć wypiłam go tylko z 3 razy, ale to był taki z sokowirówki. Wcześniej zdarzyło mi się pić taki z kartonika, ale nigdy nie miałam zmiany koloru moczu, czyli w kartonikowym jest mniej "buraków w burakach" ;)

Aniu1986 - gratulacje!

Powiem Wam, że jestem w trakcie skręcania spotkanka z Gadgetką w Toruniu w połowie września, trzymajcie kciuki, żeby wszystko wypaliło!

W przyszły weekend będę też w Warszawie, więc nie odpuszczę Ruci, Żbikowej no i Beci i Gosi (jeśli tylko raczą potwierdzić swój akces!) - czy któraś jeszcze będzie w ten weekend w stolycy??????

Naturlisz pamiętam afereę buraczaną :D Sokowirówki nie mam, ale powiem mezowi żeby mi sprezentował :)

Odliczam dni do naszego spotkania, tylko trzeba ustalić godzinę i miejscówę :)

zbikowa, Shagga_80, mauysia, aisa lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was !!!
    shagga kofana proszę mi się oszczędzać !!!!
    Aniu1986 - gratulacje! zazdroszczę :-)
    Dziękuję za pamięc dziś czuję się lepiej ,a to chyba taki nerw miałam bo nie miałam pracy ...ps prócz sprzatania ,prania ,gotowania ,ale chyba za mało zmęczona byłam i mnie drażniło wszytsko dziś już jest ok bo w pracy byłam ;-)
    Blondi rewelka ,że dzidzia już szaleje i niech ci tam stuka puka !!!!

zbikowa, a-koczek, Sandraa, Shagga_80, mauysia, Blondi22, Blondi22, Pismak, Libra, aisa, Rucia, Spero, Fedra, Dodi, kiti lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobra laseczki znikam bo padam na pysk ,a jeszcze Espumisam zapomniałam kupić i dziś pękam w szwach :-/ ,ale damy radę !!! buzole zozloe te kwaśne ;-)

Fedra lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorową porą!!
    Anka gratki!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)''

Jest tu ktoś!!!:-)

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma nikogo!!!!!!!!!
    A wiec miej nocki kobitki!!!!

Ja jutro rano jade kupic 18 kurczaków i muszę je po porcjować!!!Potem na basen więc zajrzę po południu!!!!!!!

buzki!!!!!!!!!!

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha Muzi pisałaś że kupisz śluz nie używany!!!!!!!!
    JA ODDAM W KAŻDEJ ILOŚCI NIE MACANY NIE UŻYWANY I ZA DARMO !!!!!!!!!:-):-)

a-koczek, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Naturlisz pamiętam afereę buraczaną :D Sokowirówki nie mam, ale powiem mezowi żeby mi sprezentował :)

Odliczam dni do naszego spotkania, tylko trzeba ustalić godzinę i miejscówę :)

Lada dzień przejdziemy do szczegółów. Na razie jestem na etapie zmuszania mojego męża pejczem, żeby zadzwonił do naszych znajomych, u których potencjalnie mamy spać.

Kfjatus, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tu zwarta i gotowa po uśpieniu Młodziana, a tu pustki! :P

Napiszę Wam tylko, że mam jeszcze tydzień bycia z L "na pełen etat" w domu, więc muszę zagospodarować nadchodzące dni, powymyślać jakieś zajęcia, bo mi- osobie nieprzyzwyczajonej do spędzania z Młodym całe dnie - ta opcja całkiem paraliżuje dzień, a najgorzej, gdy L siedzi w domu i nie ma gdzie uwolnić swojej huraganowej energii ;)
    Bo od września to już idzie do przedszkola (to będzie jego przedszkolna premiera) :)

A ja w końcu będę mogła zabrać się za wicie gniazda, ewentualnie polenienie się... YES YES YES!

Blondi22, Libra, Sandraa, a-koczek, aisa, Shagga_80, Muska, Beata, Rucia, Fedra, Dodi, AGA 30, kiti lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej z wieczora....spadam do łóżeczka ale wpadłam powiedzieć dobrej nocy dziewczynki!

AGA 30, mauysia, Sandraa, aisa, Beata, Kfjatus, Rucia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

Ps.Ciekawe czy Libra już opala się..albo podrywa turków :-P
    o tej porze jeszcze nas po hotelach rozwozili... Ale jak tylko z rezydentem pojawiłam się (m zajął się bagażami) to juz się Turek przykleił (spokojnie niezbyt przystojny:)...

mauysia, Pismak, Sandraa, Selena, aisa, Shagga_80, Beata, Kfjatus, Rucia, Spero, Fedra, Dodi, kiti lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, Libra się odezwała z wakacjowania :D I co, strzaskana pierwszymi promieniami tureckiego słońca??

Libra, aisa, Rucia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    I zaczęło się kajanie i proszenie jak pies o kiełbasę!!!!!!

Przyjechała teściowa i brat z przyszłą bratową na imprezkę urodzinową!!!A nic nie zrobionę powiedziałam dzień dobry i że z nami koniec i poszłam do drugiego pokoju!!!!!!!Teściowa przyszła po mnie ale nie poszłam sie z nimi gościć !!!!!A jak pojechali to Wafel na kolana i DAJ MI JESZCZE JEDNĄ SZANSĘ ŻE SIĘ ZMIENI ŻE WOGÓLE!!!!!!! ŻE ON NIE CHCE MNIE STRACIĆ !!!!!!
    Na dziś mówię nie i koniec w poniedziałek jego rzeczy do mamy mu zawiozę mu powiedziałam!!!!!!!!
    Mam dość naprawdę laski!!!!!kocham go ale już przegią pałę!!!!
    Zobaczymy co będzie!!!!!!
    Aga,zeby tak na niego porządnie podziałała terapia wstrzasowa!!! Niech się obudzi! W koncu chce zostać mężem, tatą

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    O, Libra się odezwała z wakacjowania :D I co, strzaskana pierwszymi promieniami tureckiego słońca??
    juz troche mnie wzięło...choc leze pod parasolami... Może strasznie slone i taaaaaaaaakie fale... Nie idzie popływać... Z m (jak wszyscy zresztą) podskakujemy w rytm fal, ale co 5-6 są takie pow. pół metrowe, wiec człowieka kryje:D

mauysia, Sandraa, Muska, aisa, Shagga_80, Beata, Kfjatus, Rucia, Spero, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spokojnych snów i milego dnia zycze

mauysia, aisa, Kfjatus, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wakacjuj się Kochana ile się da:-)Dzień dobry z ranka!
    Zabieram się za kuchnię. Od sufitu po podłogę!

Selena, aisa, Beata, Rucia, Pismak, Pismak, Pismak, Spero, Fedra, Dodi, AGA 30, Libra lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej witam w poniedziałkowy dzien ( chyba dzis poniedziałek)

Jeju a ty o 6 to niemasz co robic tylko sprzatać.

Ja uciekam bo góry czekają

Miłego dnia

aisa, Beata, Rucia, Pismak, Spero, Fedra, Libra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luknełam troche na wykresy i zauwazyłam ze Ania1986 straciła maleństwo.

Kurcze przykro mi strasznie .

Miałam juz nadzieje ze w koncu rozwiąże ten worek zielonosci

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Muska Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc kochane. Witam po weekendzie.
    Lecę po kawkę i zaraz wracam. Opowiadajcie co słychać :)

aisa, Beata, Sandraa, Pismak, Fedra, Dodi, Libra, a-koczek lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry dziewczyny-kurcze nic sie nie dowiedzialam kazali mi zarejestrowac sie do tego lakarza ktory mi to robil i powtorzyc cytologie ale mam stresa ....

zaraz ide na badanie progesteronu i prolaktyny

milego dzionka

aisa, Beata, Kfjatus, Sandraa, Rucia, Pismak, Fedra, Dodi, Blondi22, Libra lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja sie witam :) mega zmęczona..ale weekend był super :) :) :)
    Muzi widzę ze wena na sprzatanie od samego rana ;) u mnie ostatnio z nią kiepsko :/
    E-koczku no niestety dziś poniedziałek...i kurcze przykro mi z powodu Anii1986 :( też miałam nadzieje że wkoncu sie zaczną wykresy zielenić...
    Hej Muśka :) ja juz cherbatke wypilam :) kawa mi wogóle nie smakuje..
    Sylwia spokojnie :) powtórzysz badanie :) i napewno wynik będzie ok :)
    Miłego dnia dla wszystkich :)

aisa, aisa, Beata, Sandraa, Rucia, Pismak, Spero, Fedra, Dodi, kiti, Blondi22, Libra lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
‹‹ 3874 3875 3876 3877 3878 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ