plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Cześć dzieweczki,
Ruciu, no to rzeczywiście masz sporo poniżej normy - ja mam tylko minimalnie. A z buraków to najlepiej sama rób sobie sok, no chyba że nie masz sokowirówki. Tylko nie przejmuj się jak będziesz miała rdzawy moczPamiętam jak raz zrobiłam z tego afeirę, a Muzi mi uświadomiła, że tp przez picie soku z buraków (choć wypiłam go tylko z 3 razy, ale to był taki z sokowirówki. Wcześniej zdarzyło mi się pić taki z kartonika, ale nigdy nie miałam zmiany koloru moczu, czyli w kartonikowym jest mniej "buraków w burakach"
Aniu1986 - gratulacje!
Powiem Wam, że jestem w trakcie skręcania spotkanka z Gadgetką w Toruniu w połowie września, trzymajcie kciuki, żeby wszystko wypaliło!
W przyszły weekend będę też w Warszawie, więc nie odpuszczę Ruci, Żbikowej no i Beci i Gosi (jeśli tylko raczą potwierdzić swój akces!) - czy któraś jeszcze będzie w ten weekend w stolycy??????
Naturlisz pamiętam afereę buraczanąSokowirówki nie mam, ale powiem mezowi żeby mi sprezentował
Odliczam dni do naszego spotkania, tylko trzeba ustalić godzinę i miejscówę
zbikowa, Shagga_80, mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
Witam was !!!
shagga kofana proszę mi się oszczędzać !!!!
Aniu1986 - gratulacje! zazdroszczę
Dziękuję za pamięc dziś czuję się lepiej ,a to chyba taki nerw miałam bo nie miałam pracy ...ps prócz sprzatania ,prania ,gotowania ,ale chyba za mało zmęczona byłam i mnie drażniło wszytsko dziś już jest ok bo w pracy byłam
Blondi rewelka ,że dzidzia już szaleje i niech ci tam stuka puka !!!!zbikowa, a-koczek, Sandraa, Shagga_80, mauysia, Blondi22, Blondi22, Pismak, Libra, aisa, Rucia, Spero, Fedra, Dodi, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Naturlisz pamiętam afereę buraczaną
Sokowirówki nie mam, ale powiem mezowi żeby mi sprezentował
Odliczam dni do naszego spotkania, tylko trzeba ustalić godzinę i miejscówę
Lada dzień przejdziemy do szczegółów. Na razie jestem na etapie zmuszania mojego męża pejczem, żeby zadzwonił do naszych znajomych, u których potencjalnie mamy spać.Kfjatus, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
No ja tu zwarta i gotowa po uśpieniu Młodziana, a tu pustki!
Napiszę Wam tylko, że mam jeszcze tydzień bycia z L "na pełen etat" w domu, więc muszę zagospodarować nadchodzące dni, powymyślać jakieś zajęcia, bo mi- osobie nieprzyzwyczajonej do spędzania z Młodym całe dnie - ta opcja całkiem paraliżuje dzień, a najgorzej, gdy L siedzi w domu i nie ma gdzie uwolnić swojej huraganowej energii
Bo od września to już idzie do przedszkola (to będzie jego przedszkolna premiera)
A ja w końcu będę mogła zabrać się za wicie gniazda, ewentualnie polenienie się... YES YES YES!Blondi22, Libra, Sandraa, a-koczek, aisa, Shagga_80, Muska, Beata, Rucia, Fedra, Dodi, AGA 30, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:
Ps.Ciekawe czy Libra już opala się..albo podrywa turkówmauysia, Pismak, Sandraa, Selena, aisa, Shagga_80, Beata, Kfjatus, Rucia, Spero, Fedra, Dodi, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:I zaczęło się kajanie i proszenie jak pies o kiełbasę!!!!!!
Przyjechała teściowa i brat z przyszłą bratową na imprezkę urodzinową!!!A nic nie zrobionę powiedziałam dzień dobry i że z nami koniec i poszłam do drugiego pokoju!!!!!!!Teściowa przyszła po mnie ale nie poszłam sie z nimi gościć !!!!!A jak pojechali to Wafel na kolana i DAJ MI JESZCZE JEDNĄ SZANSĘ ŻE SIĘ ZMIENI ŻE WOGÓLE!!!!!!! ŻE ON NIE CHCE MNIE STRACIĆ !!!!!!
Na dziś mówię nie i koniec w poniedziałek jego rzeczy do mamy mu zawiozę mu powiedziałam!!!!!!!!
Mam dość naprawdę laski!!!!!kocham go ale już przegią pałę!!!!
Zobaczymy co będzie!!!!!!Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:O, Libra się odezwała z wakacjowania
I co, strzaskana pierwszymi promieniami tureckiego słońca??
mauysia, Sandraa, Muska, aisa, Shagga_80, Beata, Kfjatus, Rucia, Spero, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry dziewczyny-kurcze nic sie nie dowiedzialam kazali mi zarejestrowac sie do tego lakarza ktory mi to robil i powtorzyc cytologie ale mam stresa ....
zaraz ide na badanie progesteronu i prolaktyny
milego dzionkaaisa, Beata, Kfjatus, Sandraa, Rucia, Pismak, Fedra, Dodi, Blondi22, Libra lubią tę wiadomość
-
I ja sie witam
mega zmęczona..ale weekend był super
Muzi widzę ze wena na sprzatanie od samego ranau mnie ostatnio z nią kiepsko
E-koczku no niestety dziś poniedziałek...i kurcze przykro mi z powodu Anii1986też miałam nadzieje że wkoncu sie zaczną wykresy zielenić...
Hej Muśkaja juz cherbatke wypilam
kawa mi wogóle nie smakuje..
Sylwia spokojniepowtórzysz badanie
i napewno wynik będzie ok
Miłego dnia dla wszystkich
aisa, aisa, Beata, Sandraa, Rucia, Pismak, Spero, Fedra, Dodi, kiti, Blondi22, Libra lubią tę wiadomość