X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Shaggi ale ty gaduła jesteś. :P
    A Ty dopiero teraz się o tym przekonałaś się :P ?

PS. Kurcze właśnie miałam do Ciebie pisać,że moja Ginka oczywiście zlekceważyła moje wyniki a mam chyba gorsze niż Ty :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam (poza tymi w normie):
    WBC 13,61 (norma 4-10)
    RBC 3,69 (4-5,2)
    HGB 10,9 (11-15)
    HCT 31,8 (36-46)
    PLT 453 (140-440)
    PCT 0,45 (0,17-0,35).

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic, odmeldowuję się...trzeba oszczędzać limit danych w komórce,bo inaczej do środy będę odcięta od świata zupełnie :(
    No i pora się ubrać :P

Buziaki, siusiaki :*

Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagguś ja się absolutnie nie poczułam dotknięta jedynie postanowiłam napisać jak jest u mnie...czasem byłam zdenerwowana gdy m. leżał w łóżku w niedzielę a ja robiłam w kuchni obiad ale nie mam pewności czy chciałabym by coś robił za mnie, tj. nawet obierał ziemniaki...wolę to zrobić sama...dzisiaj np. obiad gotuję w ogrodzie...opalam się i pilnuję obiadku...może jak się uda zrobię focie!

Fedra, Libra lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    A Ty dopiero teraz się o tym przekonałaś się :P ?

PS. Kurcze właśnie miałam do Ciebie pisać,że moja Ginka oczywiście zlekceważyła moje wyniki a mam chyba gorsze niż Ty :(

Uuu no to niedobrze. Moja od razu zleciła mi żelazo + dietę sok z buraków, pokrzyw, mięsko itp.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam laseczki!!!!!

Wafel jak nigdy skryszony wystraszył się i to na poważnie!!!

A jak mu powiedziałam że w czwartek z pracy ma wracać do Mamy bo jego rzeczy wywiozę w poniedziałek to zaczął płakać że on się tam zmarnuje i nie chce nigdzie się wyprowadzać!!!!!
    Płaczę prosi o jeszcze jedną szansę żebym mu dała!!!!!!!!!!

Zabić takiego faceta to za mało!!!!!!!

A co do obowiązków domowych to Wafel zrobi wszystko pomyje ugotuje posprząta tylko prania nie poskłada!!!!!!

Miłego popołudnia!!

mauysia, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Cześć dziewczynki!!!

Piszę do was z prośbą o usunięcie mnie z tabeli bo nie będę sie starała o malucha!!
    Najbliższe dni pokarzą czy wogóle będę z Waflem bo naprawdę mam już dość jego chamstwa i wogóle!!!
    W niedzielę jedzie do pracy i mam zamiar spakować jego rzeczy i zawieść do jego matki!!!
    Od poniedziałku szukam pracy pełną parą!!!

Nie pytajcie o nic bo naprawdę mam dość!!

Z forum nie odejdę bo mi z wami fajnie !!!no chyba że laptopa oddam Waflowi więc nie bedę miała z czego pisac!!No tel jeszcze mi zostaje!!!
    Miłego weekendu!!!
    Agusia, nie wiem co się stało,ale mam nadzieje,ze się wszystko wyjaśni:* trzymaj sie

AGA 30, Sandraa, Fedra, Ilona, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)

Jeju Twój przepis w samą porę wpadł mi w ręce, bo właśnie moja teściowa napomknęła, że ma ochotę na ciasto jakieś, a sama niestety kompletnie nie ma talentu :)

Dodi pytałaś chyba kto jest z Katowic, ja jestem z okolic akurat, ale w Kato mamy klinikę.

a poza tym to dziś mam straszny ból głowy. chyba będę musiała się położyć :(

Miłej niedzieli kochane :*

Ilona, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, że Wam wyjdzie to ciacho...mi zawsze wychodzi, nieraz lepiej urośnie, nieraz gorzej ale zawsze i owoce nie opadają za mocno na dno...Bardzo bym chciała, żeby Wam smakowało...ja mam dzisiaj inne ciacho...piankę karmelowo-śmietankową polaną toffi na spodzie z białka, cukru i kokosowych wiórków...to ciacho to twór improwizacyjny...ha ha

Sandraa, Ilona, Libra lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny :)

Życzę milej niedzieli :)

Dodi ja jestem z katowic :)

Sandraa, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ja tylko na chwilke. spróbuje was troche poczytac ile tylko da rade miłego dnia życzę

Sandraa, Libra, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laski :)

Blondi fajnie, ze czujesz juz ruchy i wszystkiego najlepszego dla pierworodnego :)

Muzi przepis kradne :)

Gunia Ty pytałas o grzyby, czy sa? Właśnie nie ma, w lesie sucho, nawet jednego, jedynego malenkiego prawdziweczka brak, a w tamtym roku juz było pełno. No nic, trzeba czekać na deszcz, chociaz jak na razie sie nie zapowiada. Pewnie, grzyby sie pokażą jak ja juz będę w DE.

Aga życzę abyście sie jakoś dogadali z Waflem, najważniejsze, żebyś Ty była szczesliwa.

Ja dzisiaj robiłam soki z aroni i właśnie gotuje leczo. M wraca juz będzie gdzieś za godz. :)
    Pewnie nie będę miała tyle czasu na ovu bo w koncu chce trochę pourlopowac z M. Swoją droga zobaczymy ile on wytrzyma. Dochodzę do wniosku, ze ma ADHD, naprawdę pare dni i juz chodzi i szuka ci tu robic.
    Chociaz ja tez chyba mam, bo tez ciagle szukam zajęcia. No nic idę jeszcze naczynia pochować do zmywarki i pranie poskladac.
    Do spisania :)

:) :)

Shagga_80, Sandraa, zbikowa, AGA 30, Blondi22, Libra, aisa, Fedra, Dodi, Gunia, a-koczek lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie właśnie w piekarniku piecze się keks ...3 raz w ostatnim czasie :-)

Agus kto wie może Wafel się jednak naprostował :-) Trzymam kciuki.

Rutka mnie Ginka ostatnio 2 mce temu zleciła morfologię i wg mnie już wtedy była przy dole normy...ona nic nie powiedziała a ostatnio sama sobie zleciłam stąd wiem że jest gorzej...podpowiedz jakie dostałaś zalecenia poza lekami bo wiadomo że nie przepisie sobie sama a wizytę mam za 2 tyg. dopiero .

Ilona, Rucia, Sandraa, zbikowa, AGA 30, Libra, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Shagguś ja się absolutnie nie poczułam dotknięta jedynie postanowiłam napisać jak jest u mnie...czasem byłam zdenerwowana gdy m. leżał w łóżku w niedzielę a ja robiłam w kuchni obiad ale nie mam pewności czy chciałabym by coś robił za mnie, tj. nawet obierał ziemniaki...wolę to zrobić sama...dzisiaj np. obiad gotuję w ogrodzie...opalam się i pilnuję obiadku...może jak się uda zrobię focie!
    Kochana pytałam czy nikogo nie uraziłam bo ostatnio w aferze wyszło że gdy np ja piszę o swoim zapatrywaniu na to czy tamto to nie szanuję cudzych poglądów a to wierutne bzdury...zawsze piszę w swoim imieniu i na swoim przykładzie...a każdy robi jak chce bo cóż mi do tego :-) Ale teraz wolę zapewniać że nie odmawiam nikomu prawa do własnego zdania :-*

Ilona, Sandraa, Libra, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W koncu nadrobiłam was całe szczescie ze przez te kilka dni nie zasxzalałyście z pisaniem. dzieki za słowa otuchy

Shagus oszczędzaj sie

Aga mam nadzieje ze bedzie ok

Ja własnie jestem w trakcie urlopu i skorzystałam z chwili odpoczynku i postanowiłam do was zajrzec.

Ilona, Sandraa, AGA 30, Shagga_80, Libra, aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i Blondi fajnie ze ruchy czujesz

Ja zastanawiam sie czy jutro nie zatestowac tylko jezeli na to sie zdecyduje to musze teraz gdzies apteke znalezc a juz cyba niechce mi sie nigdzie ruszac

Shagga_80, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra uciekam jutro sie odezwe

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

Rutka mnie Ginka ostatnio 2 mce temu zleciła morfologię i wg mnie już wtedy była przy dole normy...ona nic nie powiedziała a ostatnio sama sobie zleciłam stąd wiem że jest gorzej...podpowiedz jakie dostałaś zalecenia poza lekami bo wiadomo że nie przepisie sobie sama a wizytę mam za 2 tyg. dopiero .

Kochana ... buraczki, sok z buraków, sok z pokrzyw, mięsko ( wątróbka ), lek dostałam bez recepty aczkolwiek nie powiem Ci co to, bo nie mogę rozczytać, ale jutro wykupię to ci powiem :)

ODCZYTAŁAM !!!

Biofer Folic :) dawkowanie 2x1

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2013, 19:37

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dzieweczki,

Ruciu, no to rzeczywiście masz sporo poniżej normy - ja mam tylko minimalnie. A z buraków to najlepiej sama rób sobie sok, no chyba że nie masz sokowirówki. Tylko nie przejmuj się jak będziesz miała rdzawy mocz :D Pamiętam jak raz zrobiłam z tego afeirę, a Muzi mi uświadomiła, że tp przez picie soku z buraków (choć wypiłam go tylko z 3 razy, ale to był taki z sokowirówki. Wcześniej zdarzyło mi się pić taki z kartonika, ale nigdy nie miałam zmiany koloru moczu, czyli w kartonikowym jest mniej "buraków w burakach" ;)

Aniu1986 - gratulacje!

Powiem Wam, że jestem w trakcie skręcania spotkanka z Gadgetką w Toruniu w połowie września, trzymajcie kciuki, żeby wszystko wypaliło!

W przyszły weekend będę też w Warszawie, więc nie odpuszczę Ruci, Żbikowej no i Beci i Gosi (jeśli tylko raczą potwierdzić swój akces!) - czy któraś jeszcze będzie w ten weekend w stolycy??????

zbikowa, Rucia, AGA 30, Ilona, Shagga_80, Kfjatus, Pismak, Libra, aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Laski :)

Moja sis pojechała, byłyśmy wczoraj pozwiedzać i w kinie na "Sklep dla samobójców" powiem wam że baaaardzo średni. Lubie animacje, lubie Kołaczkowską, Andrusa, Sikore i resztę dworu, ale w tej konfiguracji "takse" im wyszło.

Troche sie rozpisze, bo susze paznokcie (burdelowe bordo) jak będę pisać to przynajmniej nigdzie nie dotknę nie? :D to te 5 minut gdy podobno kobieta jest bezbronna, albo właśnie wtedy chce jej sie siusiu. ale ja jestem sprytniejsza!

Co do wątku podziału ról. To może ja po krótce jak u mnie jest/było. Ja gotowałam na codzień, Piękny w weekendy albo coś specjalnego typu ukochane przez nas sushi. no i zupy. wszystkie oprócz tej na PE. moje zupy to woda w różnych kolorach. nie umiem i koniec, nie poruszajmy już tego tematu. Ze sprzątaniem jest tak, że uwielbia jak cos jest na miejscu w którym tą rzecz zostawił, ale zdarza sie że zostawia np kupki ubrań np w łazience albo przed lóżkiem i nie ma problemu żeby tak sobiee leżały przez pare dni... (nie ma mowy żebym to ruszyła, ba, specjalnie posprzątam wszystko do okoła a taki stosik zostawie) jak siedziałam na dupie i robiłam jakieś małe zleconka z chaty to oczywiste, że ja sprzątałam, bo aż głupio czekać na P. zeby mi pomógł jak wychodzi o 9 i wraca o 19. no ale podział ról to u nas mało stereotypowy. gdy on np gotował zupe, to ja kosiłam trawe i tak dalej. Ogólnie mój egemplarz jest ogarnięty, nie pada przed TV jak tylko wróci z pracy (nie mamy TV może to dlatego ;) a tego ogarnięcia się nauczył jak wyjechał z domu na studia do innego miasta. Wcześniej też mama robiła wszystko (kobieta ma 3 facetów o których uwielbia dbać, nie dziwie sie w sumie, ale w pewnym momencie takie dbanie robi im więcej krzywdy niż pożytku)

ocho.. paznokcie mi wyschły! ;)

no i powinnam napisać to wszystko w czasie przeszłym bo jak wszyscy (albo i nie) wiedzą dzieli nas teraz mniej więcej 1600 km wiec sytuacja wygląda troche inaczej i znowu każdy musi radzić sobie jak potrafi :) ale zeznaje że idzie mu nieźle, gary ze zlewu nie wypływają itp. nie mam pojęcia ile w tym prawdy.

dobra ide, bo was zanudziłam.

Aga, jtrzymaj się i podejmij decyzję której nie będziesz żałować, jakakolwiek by ona nie była!!!!!!!! (te wykrzykniki to na znak solidarności :) )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2013, 21:06

mauysia, Rucia, AGA 30, Shagga_80, Ilona, Kfjatus, jeju, Libra, aisa, Fedra, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość

‹‹ 3873 3874 3875 3876 3877 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ