plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shagguś ja się absolutnie nie poczułam dotknięta jedynie postanowiłam napisać jak jest u mnie...czasem byłam zdenerwowana gdy m. leżał w łóżku w niedzielę a ja robiłam w kuchni obiad ale nie mam pewności czy chciałabym by coś robił za mnie, tj. nawet obierał ziemniaki...wolę to zrobić sama...dzisiaj np. obiad gotuję w ogrodzie...opalam się i pilnuję obiadku...może jak się uda zrobię focie!
Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:A Ty dopiero teraz się o tym przekonałaś się
?
PS. Kurcze właśnie miałam do Ciebie pisać,że moja Ginka oczywiście zlekceważyła moje wyniki a mam chyba gorsze niż Ty
Uuu no to niedobrze. Moja od razu zleciła mi żelazo + dietę sok z buraków, pokrzyw, mięsko itp. -
nick nieaktualnyWitam laseczki!!!!!
Wafel jak nigdy skryszony wystraszył się i to na poważnie!!!
A jak mu powiedziałam że w czwartek z pracy ma wracać do Mamy bo jego rzeczy wywiozę w poniedziałek to zaczął płakać że on się tam zmarnuje i nie chce nigdzie się wyprowadzać!!!!!
Płaczę prosi o jeszcze jedną szansę żebym mu dała!!!!!!!!!!
Zabić takiego faceta to za mało!!!!!!!
A co do obowiązków domowych to Wafel zrobi wszystko pomyje ugotuje posprząta tylko prania nie poskłada!!!!!!
Miłego popołudnia!!mauysia, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Cześć dziewczynki!!!
Piszę do was z prośbą o usunięcie mnie z tabeli bo nie będę sie starała o malucha!!
Najbliższe dni pokarzą czy wogóle będę z Waflem bo naprawdę mam już dość jego chamstwa i wogóle!!!
W niedzielę jedzie do pracy i mam zamiar spakować jego rzeczy i zawieść do jego matki!!!
Od poniedziałku szukam pracy pełną parą!!!
Nie pytajcie o nic bo naprawdę mam dość!!
Z forum nie odejdę bo mi z wami fajnie !!!no chyba że laptopa oddam Waflowi więc nie bedę miała z czego pisac!!No tel jeszcze mi zostaje!!!
Miłego weekendu!!!AGA 30, Sandraa, Fedra, Ilona, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki
Jeju Twój przepis w samą porę wpadł mi w ręce, bo właśnie moja teściowa napomknęła, że ma ochotę na ciasto jakieś, a sama niestety kompletnie nie ma talentu
Dodi pytałaś chyba kto jest z Katowic, ja jestem z okolic akurat, ale w Kato mamy klinikę.
a poza tym to dziś mam straszny ból głowy. chyba będę musiała się położyć
Miłej niedzieli kochane :*Ilona, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Mam nadzieję, że Wam wyjdzie to ciacho...mi zawsze wychodzi, nieraz lepiej urośnie, nieraz gorzej ale zawsze i owoce nie opadają za mocno na dno...Bardzo bym chciała, żeby Wam smakowało...ja mam dzisiaj inne ciacho...piankę karmelowo-śmietankową polaną toffi na spodzie z białka, cukru i kokosowych wiórków...to ciacho to twór improwizacyjny...ha ha
Sandraa, Ilona, Libra lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny
Życzę milej niedzieli
Dodi ja jestem z katowicSandraa, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Hej Laski
Blondi fajnie, ze czujesz juz ruchy i wszystkiego najlepszego dla pierworodnego
Muzi przepis kradne
Gunia Ty pytałas o grzyby, czy sa? Właśnie nie ma, w lesie sucho, nawet jednego, jedynego malenkiego prawdziweczka brak, a w tamtym roku juz było pełno. No nic, trzeba czekać na deszcz, chociaz jak na razie sie nie zapowiada. Pewnie, grzyby sie pokażą jak ja juz będę w DE.
Aga życzę abyście sie jakoś dogadali z Waflem, najważniejsze, żebyś Ty była szczesliwa.
Ja dzisiaj robiłam soki z aroni i właśnie gotuje leczo. M wraca juz będzie gdzieś za godz.
Pewnie nie będę miała tyle czasu na ovu bo w koncu chce trochę pourlopowac z M. Swoją droga zobaczymy ile on wytrzyma. Dochodzę do wniosku, ze ma ADHD, naprawdę pare dni i juz chodzi i szuka ci tu robic.
Chociaz ja tez chyba mam, bo tez ciagle szukam zajęcia. No nic idę jeszcze naczynia pochować do zmywarki i pranie poskladac.
Do spisania
Shagga_80, Sandraa, zbikowa, AGA 30, Blondi22, Libra, aisa, Fedra, Dodi, Gunia, a-koczek lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyA mnie właśnie w piekarniku piecze się keks ...3 raz w ostatnim czasie
Agus kto wie może Wafel się jednak naprostowałTrzymam kciuki.
Rutka mnie Ginka ostatnio 2 mce temu zleciła morfologię i wg mnie już wtedy była przy dole normy...ona nic nie powiedziała a ostatnio sama sobie zleciłam stąd wiem że jest gorzej...podpowiedz jakie dostałaś zalecenia poza lekami bo wiadomo że nie przepisie sobie sama a wizytę mam za 2 tyg. dopiero .Ilona, Rucia, Sandraa, zbikowa, AGA 30, Libra, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Shagguś ja się absolutnie nie poczułam dotknięta jedynie postanowiłam napisać jak jest u mnie...czasem byłam zdenerwowana gdy m. leżał w łóżku w niedzielę a ja robiłam w kuchni obiad ale nie mam pewności czy chciałabym by coś robił za mnie, tj. nawet obierał ziemniaki...wolę to zrobić sama...dzisiaj np. obiad gotuję w ogrodzie...opalam się i pilnuję obiadku...może jak się uda zrobię focie!
Ale teraz wolę zapewniać że nie odmawiam nikomu prawa do własnego zdania :-*
Ilona, Sandraa, Libra, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
W koncu nadrobiłam was całe szczescie ze przez te kilka dni nie zasxzalałyście z pisaniem. dzieki za słowa otuchy
Shagus oszczędzaj sie
Aga mam nadzieje ze bedzie ok
Ja własnie jestem w trakcie urlopu i skorzystałam z chwili odpoczynku i postanowiłam do was zajrzec.Ilona, Sandraa, AGA 30, Shagga_80, Libra, aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:
Rutka mnie Ginka ostatnio 2 mce temu zleciła morfologię i wg mnie już wtedy była przy dole normy...ona nic nie powiedziała a ostatnio sama sobie zleciłam stąd wiem że jest gorzej...podpowiedz jakie dostałaś zalecenia poza lekami bo wiadomo że nie przepisie sobie sama a wizytę mam za 2 tyg. dopiero .
Kochana ... buraczki, sok z buraków, sok z pokrzyw, mięsko ( wątróbka ), lek dostałam bez recepty aczkolwiek nie powiem Ci co to, bo nie mogę rozczytać, ale jutro wykupię to ci powiem
ODCZYTAŁAM !!!
Biofer Folicdawkowanie 2x1
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2013, 19:37
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Cześć dzieweczki,
Ruciu, no to rzeczywiście masz sporo poniżej normy - ja mam tylko minimalnie. A z buraków to najlepiej sama rób sobie sok, no chyba że nie masz sokowirówki. Tylko nie przejmuj się jak będziesz miała rdzawy moczPamiętam jak raz zrobiłam z tego afeirę, a Muzi mi uświadomiła, że tp przez picie soku z buraków (choć wypiłam go tylko z 3 razy, ale to był taki z sokowirówki. Wcześniej zdarzyło mi się pić taki z kartonika, ale nigdy nie miałam zmiany koloru moczu, czyli w kartonikowym jest mniej "buraków w burakach"
Aniu1986 - gratulacje!
Powiem Wam, że jestem w trakcie skręcania spotkanka z Gadgetką w Toruniu w połowie września, trzymajcie kciuki, żeby wszystko wypaliło!
W przyszły weekend będę też w Warszawie, więc nie odpuszczę Ruci, Żbikowej no i Beci i Gosi (jeśli tylko raczą potwierdzić swój akces!) - czy któraś jeszcze będzie w ten weekend w stolycy??????zbikowa, Rucia, AGA 30, Ilona, Shagga_80, Kfjatus, Pismak, Libra, aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Cześć Laski
Moja sis pojechała, byłyśmy wczoraj pozwiedzać i w kinie na "Sklep dla samobójców" powiem wam że baaaardzo średni. Lubie animacje, lubie Kołaczkowską, Andrusa, Sikore i resztę dworu, ale w tej konfiguracji "takse" im wyszło.
Troche sie rozpisze, bo susze paznokcie (burdelowe bordo) jak będę pisać to przynajmniej nigdzie nie dotknę nie?to te 5 minut gdy podobno kobieta jest bezbronna, albo właśnie wtedy chce jej sie siusiu. ale ja jestem sprytniejsza!
Co do wątku podziału ról. To może ja po krótce jak u mnie jest/było. Ja gotowałam na codzień, Piękny w weekendy albo coś specjalnego typu ukochane przez nas sushi. no i zupy. wszystkie oprócz tej na PE. moje zupy to woda w różnych kolorach. nie umiem i koniec, nie poruszajmy już tego tematu. Ze sprzątaniem jest tak, że uwielbia jak cos jest na miejscu w którym tą rzecz zostawił, ale zdarza sie że zostawia np kupki ubrań np w łazience albo przed lóżkiem i nie ma problemu żeby tak sobiee leżały przez pare dni... (nie ma mowy żebym to ruszyła, ba, specjalnie posprzątam wszystko do okoła a taki stosik zostawie) jak siedziałam na dupie i robiłam jakieś małe zleconka z chaty to oczywiste, że ja sprzątałam, bo aż głupio czekać na P. zeby mi pomógł jak wychodzi o 9 i wraca o 19. no ale podział ról to u nas mało stereotypowy. gdy on np gotował zupe, to ja kosiłam trawe i tak dalej. Ogólnie mój egemplarz jest ogarnięty, nie pada przed TV jak tylko wróci z pracy (nie mamy TV może to dlategoa tego ogarnięcia się nauczył jak wyjechał z domu na studia do innego miasta. Wcześniej też mama robiła wszystko (kobieta ma 3 facetów o których uwielbia dbać, nie dziwie sie w sumie, ale w pewnym momencie takie dbanie robi im więcej krzywdy niż pożytku)
ocho.. paznokcie mi wyschły!
no i powinnam napisać to wszystko w czasie przeszłym bo jak wszyscy (albo i nie) wiedzą dzieli nas teraz mniej więcej 1600 km wiec sytuacja wygląda troche inaczej i znowu każdy musi radzić sobie jak potrafiale zeznaje że idzie mu nieźle, gary ze zlewu nie wypływają itp. nie mam pojęcia ile w tym prawdy.
dobra ide, bo was zanudziłam.
Aga, jtrzymaj się i podejmij decyzję której nie będziesz żałować, jakakolwiek by ona nie była!!!!!!!! (te wykrzykniki to na znak solidarności)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2013, 21:06
mauysia, Rucia, AGA 30, Shagga_80, Ilona, Kfjatus, jeju, Libra, aisa, Fedra, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość