plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jakaś taka niecierpliwa, wczoraj zgubiłam kasę z ran i po południu powtóreczka, rano 10 zł wieczorem 50 zł, dziś jestem nieco nabuzowana i zastanawiam się co tu zrobić żeby wycisnąć m. z jego ostatnich soków w dniu dzisiejszym hehe
a-koczek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykopciuszek126 wrote:tak tak Ruciu-ale rosna chłopy
a Ty czasem nie masz w tym tyg. usg? Bo coś mi sie tak wydaje,albo mi sie śniło...
Chciałabym! Moja ginka da mi skierownie na 32 tydzień dopiero!
Kombinuję co tu zrobić, żeby ew. położna na czacie w Medicoverze wystawiła mi skierowanie na USG. Mogłabym sobie chociaż podejrzeć potomka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Jakaś taka niecierpliwa, wczoraj zgubiłam kasę z ran i po południu powtóreczka, rano 10 zł wieczorem 50 zł, dziś jestem nieco nabuzowana i zastanawiam się co tu zrobić żeby wycisnąć m. z jego ostatnich soków w dniu dzisiejszym hehe
Biedny chłopinaOn sam kontra Muzi i jej zespół napięcia owulacyjnego
AGA 30, jeju, aisa, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cholera chciałabym zobaczyć listę chętnych np. jutro, bo jak nie to się wcześniej umawiam i czekam na dworcu centralnym na spotkanie, Aga pojedzie ze mną to dostaniemy zniżkę na bilet rodzinny hehe
AGA 30, Libra, aisa, Rucia, Sandraa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Jakaś taka niecierpliwa, wczoraj zgubiłam kasę z ran i po południu powtóreczka, rano 10 zł wieczorem 50 zł, dziś jestem nieco nabuzowana i zastanawiam się co tu zrobić żeby wycisnąć m. z jego ostatnich soków w dniu dzisiejszym hehe
Cześć Dziołchy
Aisa - jeszcze raz gratulacje! Bardzo, bardzo się cieszę
Kopciuszku fajnie, że u Was wszystko ok, no, no, 1kg to już kawał Szkrabka
Pani Żbikowo - życzę sprawnego i bezbolesnego przejścia przez badania i oby wyniki były bardzo dobre
Edit: A to spotkanie to nie miało być raczej 25.10? Przyznam się, że nie pamiętamWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2013, 19:31
zbikowa, aisa, Rucia, kopciuszek126, Dodi, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...