plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga, mam nadzieję, że Wafel przemyśli co trzeba i zmieni się na dobre
Pani Żbikssonowa, fajnie, że gin ogarnięty i konkretny. Bezbolesnych badań i dobrych wyników życzę
Hahhhaaahhhaaa... trol majtolświetne określenie hahahaaahhhaa
Ruciu, Twoja córka jest extra
Kopciuszku, super, że z dzidzią wszystko okNo i ma już prawie kilogram, fajnie! Szkoda, że nie masz nowych fotek.
Libra, Twój M jest superKarmienie bardzo Mu się spodobało
A gdzie była mała Zuzia w tym czasie?
Rucia, AGA 30, Pismak, Effcia28, zbikowa, kopciuszek126, Libra, Dodi, Sandraa, Kfjatus, Beata, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaisa wrote:
Ruciu, Twoja córka jest extra
Dziękuję, ale nie mówcie tego za często i za głośno, bo ona szpieg wszystko widzi i czyta
Puszy się cholera jak Paw od tych waszych kompelemntów pfff
Jeszcze chwila i założy sobie konto na ovufriendEffcia28, Libra, mauysia, zbikowa, aisa, Pismak, Dodi, Sandraa, Ola_czeka, Kfjatus, Beata, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylwia1985 wrote:aiska gratulacje- no to teraz powinny posypac sie fasolinki skoro juz ktoras zaczela
zosia ktosia dawno cie nie bylo .....
Selena zawsze mozna sex zastapic recznymi robotkamialbo jeszcze inaczej
buziole zozole
Sylwia a jak tam wyniki hormonów?odebrałaś już ?
Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaisa wrote:
Libra, Twój M jest superKarmienie bardzo Mu się spodobało
A gdzie była mała Zuzia w tym czasie?
ps. I nie ma na imię Zuzia tylko Klaudia... Ale ostatnio tak się jej podoba piosenka "Zuzia... Lalka nie duza" ze na siebie, lalki mówi "Zuzia"Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2013, 20:39
Effcia28, aisa, Dodi, Rucia, Shagga_80, Kfjatus, Spero, Beata, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:wogole Aiso napisz wiecej jak sie czujesz, jak to bylo jak zrobilas test, jak powiedzialas swojemu, jak zareagowal? poprosimy wiecej szczegółów
Dzięki, czuję się normalnie, wszystko jest tak jak zawsze. Z testem to taka historia, że pomyślałam, że skoro nie mam objawów na @ ani na fasolkę to pewnie @ przyjdzie i żeby nie wkręcać się, że jednak nie przyjdzie to zrobiłam test. A tu kuku, od razu druga kreska się pojawiła...
Zrobiłam zdjęcie telefonem, schowałam test, dziabnęłam kanapkę i poleciałam na autobus.
Jak M wrócił to zjedliśmy obiad, luknęliśmy na teleexpress a potem kazałam Mu zamknąć oczy. Usiadłam Mu na kolanach okrakiem a za mną na ławie leżały małe skarpetki (które dziś kupiłam) a w środku test. Jak otworzył oczy to powiedziałam, że muszę Mu coś powiedzieć i pokazać no i się odsunęłam. Minę miał niezłą, najpierw poważną, potem uśmiech, spojrzał na mnie a że niewiele mogłam powiedzieć to tylko pokiwałam głową. Przytulił mnie i pocałował no i tak się potem razem cieszyliśmy i przytulaliśmy itp.
Przyznam się Wam, że trochę się zaczęłam zastanawiać kilka dni temu... a co jeśli się udało... zaczęłam kurs, będą praktyki a tu może się udało...
Ale co ma być to będzie, fasolka jest najważniejsza a cała reszta jakoś się ułoży. Naturalnie chcę dokończyć kurs i praktyki teraz.
W tym cyklu chyba faktycznie nie myślałam o dzidzi, śmigałam do "niby pracy", nie obserwowałam śluzu ani tempki, sporo myślałam o tym kursie i gdzie bym chciała mieć te praktyki (bo to sami wybieramy).
Do tego poszłam na sposób IlonyCzytałam Greya na smarkfonie
Około godziny zajmowało mi jeżdżenie do tamtych dzieciaków a tylko to miałam na telefonie, więc czytałam.
Myślę też, że modlitwa miała dużą moc. Byliśmy z M w Częstochowie, Wadowicach, Kalwarii i Łagiewnikach (po drodze w i z gór). Modliłam się za nas, za pojawienie się fasolek u niezafasolkowanych z naszego wątku, za zdrowie dzieciątek już poczętych i za spokojne porody. Serio uważam, że modlitwa dużo dała i ma wielką moc!!! Z resztą zawsze tak uważałam. Dlatego nie martwcie się dziołchy, wszystko będzie ok!
Mam nadzieję, że zapoczątkuje zieloną falę, skoro worek się już rozwiązał to dużo fasolek się pojawimauysia, zbikowa, Libra, Pismak, plemniczka, Gunia, Selena, Dodi, Rucia, kopciuszek126, Muska, Sandraa, Kleopatra, Shagga_80, magdzia26, Ola_czeka, Kfjatus, Spero, Beata, Effcia28, Fedra, kiti, AGA 30, Kaja, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aiso, aż mi się łezka zakręciła jak opowiedziałaś o tym, jak przekazałaś swojemu M radosną nowinę! U nas to tak poetycko nie wyglądało, bo by w ogóle nie jesteśmy "romantyczni"
Czyli rada dla forumek: primo - CZYTAĆ GREYA (!!!!!), secundo - no w ostateczności wyluzowanie i modlitwa.aisa, Dodi, Shagga_80, Sandraa, Ola_czeka, Kfjatus, Beata, Fedra, AGA 30, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Słuchajcie, syn mój śpi już od godziny (brak drzemki w dzień), zaległości internetowe w miarę nadrobione, czyli mam niepowtarzalną okazję OBEJRZEĆ JAKIŚ FILM DŁUGOMETRAŻOWY! Co też zaraz uczynię.
Dobrej nocki moje drogie!aisa, Dodi, Rucia, Sandraa, Kfjatus, Spero, Beata, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Effcia badania maja przyjsc do lakarza do ktorego jestem umowiona w piatek i wszystkiego sie dowiem
jutro rano ide zlapac gina ktory robil mi ta cytologie i zapytac go o co chodzi z tym znamieniem bo potem go nie bedzie bo idzie na urlop a ja sie dluzej stresowac nie zamierzam.Mam nadzieje ze mnie nie wygoni. Ide rano przed 8 bo na 10 do pracy i mam nadzieje ze uda mi sie wszystko zalatwic
spokojnej nockiPismak, Shagga_80, aisa, Libra, Beata, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaisa wrote:Dzięki, czuję się normalnie, wszystko jest tak jak zawsze. Z testem to taka historia, że pomyślałam, że skoro nie mam objawów na @ ani na fasolkę to pewnie @ przyjdzie i żeby nie wkręcać się, że jednak nie przyjdzie to zrobiłam test. A tu kuku, od razu druga kreska się pojawiła...
Zrobiłam zdjęcie telefonem, schowałam test, dziabnęłam kanapkę i poleciałam na autobus.
No tak takie to naturalneTaka opanowana ekscytacja.
Shagga_80, aisa, Ola_czeka, Beata, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:No tak...jak mi się uruchomił internet na nowo to poszły...cóż...jestem zmuszona wziąć prysznic i poćwiczyć przed owulką...jak mus to mus...
Muzi co będziesz ćwiczyć? Gimnatykę buzi i języka?Dodi, Pismak, Shagga_80, Selena, aisa, magdzia26, Beata, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Pani Żbikowa cieszę, się że trafiłaś na konkretnego lekarza
mam nadzieję, że po badaniach wszystko się wyjaśnie i będzie już git majonez
Kopciuszku fajnie, że u Was wszystko dobrze i dziecię rośnie jak na drożdżach
Ojjjj ta młoda ovufoumowiczka Kinga to umie człowieka na łopatki powalić he he przegigant z tej Twojej córki Rutka. Przy okazji pozdrów Ja
ja również jestem za spotkaniem ale jeśli bedzie w Kato
kurde a ja już Greya przeczytałam, Crossa przeczytałam i co?? macie coś ciekawego jeszcze?chętnie bym się wypchała już
a tak wogóle to możemy się umówić, że to hasło to odemnie wyszło? plisss
taka młoda pora jeszcze a ciemno jakby środek nocy był, dlatego chyba, ale nie napewno, zaraz idę pod prysznic i do wyra bo jutro całodzienna praca blee...
Libruś a Ty wcinaj ile wlezie, bo i tak to spalisz w łózku :*
pozdroWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2013, 21:29
Rucia, Gunia, Pismak, Sandraa, Shagga_80, aisa, Libra, Kfjatus, Beata, Fedra, AGA 30, Kaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
własnie zażyłam pierwszą tabletke luteiny podjęzykowej-bleeeeeeeeee
okropieństwo!!!! Brała któraś z Was te tabsy w takiej formie? nie mogę, a tu jeszcze 29 sztuk zostało
. Ja też zaraz uciekam sie kapać bo wszyscy juz śpią a ja na TVN ogladam Idealną Nianie.
Aisko- u Ciebie podobnie jak u mnie było- nie mierzyłam tempki,nie obserwowalam sie, zajełam się robotą i pstryk-od razu się udało. No i przekazałam info męzowi w łóżku - pokazujac mu teścik i nie spalismy do godziny 2 w nocy. Kurczę, ale ten czas leci-dopiero test robiłam a tu już mój mały smrodek ma juz 1 kg.
Dobranoc dziewusieGunia, aisa, Libra, Rucia, Kfjatus, Beata, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość