X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello... Witam i zycze milego dnia:)

Muzi- kuj żelazo póki gorące
    Aisko- jak minela pierwsza noc ciąży?;)

Beata, Sandraa, Fedra, jeju, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest i skacowana Spero ;) witaj :)

Noc była spokojna :) dzięki :) Pamiętam, że odnotowałam zielonego plusa, tylko staram się za dużo o tym nie myśleć na razie.
    A Wy się zarażajcie i "wypchajcie" :) chark chark, tfu tfu! :)

Odmeldowuje się, do spisania!

Libra, magdzia26, Beata, Muska, Shagga_80, Sandraa, Spero, Fedra, AGA 30, jeju, Kaja, Gunia, zbikowa, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny:) Tak jutro pojde na bete:P
    Widze, ze u Was podoga taka sama jak i u mnie...

jeju- patrzalam, na Twoj wykres wlasnie i widze, ze u Ciebie wredna @ odchodzi i teraz staranka:P Wszystkie dmuchamy na Twoja temp:))

magdzia26, Beata, karm3lka, Shagga_80, aisa, Fedra, jeju, Pismak, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :) dopiero was nadrobiłam oj szalejecie. miałam coś napisać ale po przeczytaniu 10 stron już zapomniałam co komu :/
    jeju tak trzymaj niech wiedzą ile pracy w to wszystko wkładasz a dowiedzą się robiąc to sami i dopiero wtedy będą szanować jak się sami napocą...
    mój niby "PMS" bo @ jeszcze nie było... ostatnio w piatek skończył się tym że po poczytaniu przez cały dzień w pracy pamiętników na forum rozwyłam się na maksa i przez dwie godziny nie mogłam przestać najlepsze że byliśmy w tym czasie na małym piwku i mój P oczywiście nie wiedział o co chodzi...

Shagga_80, Beata, aisa, Fedra, kopciuszek126, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia trzymamy kciuki :)

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Beata Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wITAJCIE kochane z rana pieknego slonecznego u mnie :)

zaraz nadrobię resztę narazie przeczytałam tylko dzisiejsze poranne wpisy
    Muzi masz rację musisz wymagać bo inaczej sie zacharujesz.

Klaudio mam nadzieję że beta potwierdzi, narazie po cichu gratuluję.

Miłego dnia lecę podczytac co wieczorkiem doskrobałyście.

Libra, Shagga_80, Sandraa, Effcia28, aisa, Fedra, kopciuszek126, jeju, Dodi lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Macice.

(Ej rano tak se pomyślałam, ze dziś tak zacznę, czad, nie?)

magdzia26, Libra, Shagga_80, Rucia, Spero, Kfjatus, Beata, Effcia28, aisa, Fedra, kopciuszek126, Pismak, zbikowa, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość

• karm3lka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa również trzymam kciuki za jutrzejszą Betę :D

Ale myślę że Ci się uda - :) powodzenia:)

2014 <3
    2017 <3
    'wizyta 13.12
    f2w3s65gs62rzre2.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola jesteś the best :D

zosia-ktosia, Ola_czeka, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczynki.

miłego dnia życzę i wiele słonka:)

Libra, Rucia, Sandraa, Ola_czeka, Kfjatus, Beata, aisa, Fedra, kopciuszek126, jeju, Pismak, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PS. dzisiaj tak jak obiecywałam zmierzyłam temp. rano o 7:00 i też było 37,2 może chora jestem :/

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    PS. dzisiaj tak jak obiecywałam zmierzyłam temp. rano o 7:00 i też było 37,2 może chora jestem :/

a może to nie choroba...:)

magdzia26, Rucia, Sandraa, Spero, Kfjatus, aisa, Fedra, jeju, Gunia lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oby oby ... chociaż sama w to nie wierzę...wszyscy mnie nakręcają wokoło i pewnie te wszystkie symptomy są z tym związane ale wytrzymam jeszcze chwilę może jutro spróbuję jakiś teścik zrobić znowu zobaczymy...

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    oby oby ... chociaż sama w to nie wierzę...wszyscy mnie nakręcają wokoło i pewnie te wszystkie symptomy są z tym związane ale wytrzymam jeszcze chwilę może jutro spróbuję jakiś teścik zrobić znowu zobaczymy...

jak jeszcze się tu udzielałam wcześniej, pisałam o "moim" przypadku. będąc w ciąży test pokazywał - dopiero chyba tydzień po spodziewanej miesiączce pokazał +

magdzia26, aisa, Fedra, AGA 30, jeju, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    spoko, dobrze że nie boli, dla mnie ważniejsze żeby powiedziało to nic takiego!

ej, przyznać się która uwierzyła że tak wystrojona w brokaty i serpentyny poszłam na wiztye? :D
    a nie poszłaś :P ? Pani Żbikowa :* co prawda 24.00 już mineła ale cóż skoro wczoraj mnie już tutaj nie było.... cieszę sie ze konkretnie Ci lekarz zalecił odrazu tyle róznych badań i bierze sie za konkrety, a widzisz ja wierzę że szybciutko spełnia sie Twoje pragnienia :*

Shagga_80, Spero, aisa, Fedra, Libra, AGA 30, jeju, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosiu pierwsze 20 stron przeczytałam żeby chociaż widzieć co i jak na forum ale do tego nie doczytałam muszę się zmotywować i poczytac więcej dowiem się pewnie wielu przydatnych rzeczy :)
    spróbuję jutro zobvaczymy,
    jak na razie się odmeldowuje lecę na spotkanko na szczycie ;)
    do później dziewczynki

zosia-ktosia, Shagga_80, aisa, Fedra, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbik, niezły przegląd miałaś. Lekarz Cię "podbił"?

Nadżerkę miałam i ją wymroziłam - nic strasznego. Oczywiście najpierw sprawdź czy w ogóle ona jest. Z tego co wiem, to tylko polscy lekarze mają fioła z wymrażaniem. Na całym świecie kobiety mają nadżerkę i żyją, nikt tego nie rusza a w Polsce nadżerko-psychoza.
    No to czekamy na resztę badań, jak będziesz grzeczna damy Ci naklejkę "Dzielny pacjent".

Chciałabym przypomnieć wszystkim, że ja pierwsza uwielbiałam Kinię Ruty, więc spadówa z tymi wszystkimi lajkami, zachowujecie się jak fani Nirvany, którzy polubili ją po śmierci Kurta! No, powiedzmy, że w tym przypadku nikt nie umarł.

Aisko, gratuluje 50-ty raz. Jak 50 twarzy greja.

Nie podkreśliło mi słowa "greja", ciekawe.

Klaudiaa, czekamy na betę. Nieśmiało zacieram ręce ;)

Wczorak wieczorem widziałam się z moją koleżanką, która jest największą optymistką, jaką w życiu widziałam. Chcę być taka jak ona kiedy dorosnę, skądinąd jest ode mnie młodsza o 6 lat.

Miłej środy, praktycznie weekend, jeśli uznać że czwartek to "mały piatek" a środa to jego wigilia.

zosia-ktosia, Rucia, Libra, Shagga_80, Beata, magdzia26, Effcia28, aisa, Fedra, AGA 30, Pismak, Pismak, zbikowa, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewoje :)

Klaudia - trzymam kciuki, żeby beta potwierdziła pozytywny test :)

Muzi - ale ty się masz z tymi facetami. Poiwnni cię na rękach nosić o.O Masz rację trzeba wpajać facetowi od małego, żeby sprzątał po sobie, bo w pewnym momencie to już będzie kaplica ...

Zofio - :D rozumiem, że wróciłaś do Nas na dobre?

Musia - na mazowszu jest piękna pogoda :)

Miłej środy. Na 16stą jadę na urodziny do roczniaka ... mama ubzdurała sobie, żeby syn zdmuchnał świeczkę w godzinę swojego przyjścia na świat czyli o 16:20 więc nie ma bata ludzie muszą pozwalniać się z pracy, żeby być przy tym ważnym momencie.

Shagga_80, Libra, zosia-ktosia, Spero, Beata, Muska, Effcia28, aisa, Fedra, kopciuszek126, AGA 30, jeju, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki :-) Młody jeszcze śpi więc zaglądam do Was legalnie. :-P

Jeju masz absolutną rację Twoi faceci a przede wszystkim ten Młodszy MUSI Ci pomagać ! Zresztą kiedyś sam Ci za to dziękuje że potrafi wszystko zrobić sam a nie liczyć na żonę :-) Wiadomo dziś czasy się zmieniły i może trafić na taką co nie będzie chciała robić za Niego :-)

Magdzia26 a mam takie niedyskretne pytanie - gdzie mierzysz tempkę ? Chyba nie pod pachą?!

A poza tym to muszę znów pochwalić Aisę to jest dobra metoda zrobić test i lecieć do obowiązków ...nie dać się zwariować :-)

Kolejną pochwalić muszę Spero - tak trzymać na abstynencję przyjdzie czas gdy bedziesz w potwierdzonej ciąży...stanowczo za często bywa że Babeczka jest kilka dni po owulacji, ma imprezę i waha się czy może się napić bo co jeśli jest w ciąży?! A to niestety pierwszy krok do samonakręcania się co wiadomo jest baaaaaaardzo szkodliwe :-)

Libra, Rucia, Spero, Beata, aisa, Fedra, AGA 30, zbikowa, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszku dziękuję za wspaniała wiadomości, cieszę się że synek zdrowo rośnie i że wszystko ok
    jeju wrote:
    Warszawa 2 albo 9 października?
    Muzi ale to sa środy!? Oczywiście ja jestem chętna ale ile dziewczyn z daleka przyjedzie w środę do wawy?

Libra, aisa, Fedra, kopciuszek126, jeju lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 3911 3912 3913 3914 3915 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ