plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:Hej Babeczki
Młody jeszcze śpi więc zaglądam do Was legalnie.
Jeju masz absolutną rację Twoi faceci a przede wszystkim ten Młodszy MUSI Ci pomagać ! Zresztą kiedyś sam Ci za to dziękuje że potrafi wszystko zrobić sam a nie liczyć na żonęWiadomo dziś czasy się zmieniły i może trafić na taką co nie będzie chciała robić za Niego
Magdzia26 a mam takie niedyskretne pytanie - gdzie mierzysz tempkę ? Chyba nie pod pachą?!
A poza tym to muszę znów pochwalić Aisę to jest dobra metoda zrobić test i lecieć do obowiązków ...nie dać się zwariować
Kolejną pochwalić muszę Spero - tak trzymać na abstynencję przyjdzie czas gdy bedziesz w potwierdzonej ciąży...stanowczo za często bywa że Babeczka jest kilka dni po owulacji, ma imprezę i waha się czy może się napić bo co jeśli jest w ciąży?! A to niestety pierwszy krok do samonakręcania się co wiadomo jest baaaaaaardzo szkodliweBeata, Ola_czeka, aisa, Fedra, Shagga_80, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Spero dzięki za rady ale ja uwielbiam wszystko co słodkie i niezdrowe, uwielbiam chipsy i fastfoody i nie wyobrażam sobie żeby mogly ograniczac mnie godziny posiłku, nieraz wstaje w środku nocy na siku to pobiegnę po peto kaszanki do lodówki
i tak w koło jak jestem szcześliwa to jem, bo przeciez jedzenie dajje tyle radościjak jestem smutna to obżeram sie słodyczami itp.
Spero, Fedra, chcębejbi, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Zośku wiem coś o tym co to zanczy siedzieć cały dzień na czterech lietarch, a dupa rośnie
heheh
a ten rehabilitant jakiś przystojny?
p.s. myslałam że Twój Tomek już sie wykaraskał
Olu przepraszam zapomniałam oddać Ci podziw i aplausssss a wiec brawwwwwwo, brawwwooooOla_czeka, Fedra, Libra, chcębejbi, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
magdzia26 wrote:Shagga powiedzmy że mierzę tam gdzie trzeba
?
magdzia26, aisa, Fedra, chcębejbi, a-koczek lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:Zośku wiem coś o tym co to zanczy siedzieć cały dzień na czterech lietarch, a dupa rośnie
heheh
a ten rehabilitant jakiś przystojny?
p.s. myslałam że Twój Tomek już sie wykaraskał
a więc... rehabilitant taki sobie ale młody, to dobrze że nie stary pryk.. bo wole jak mnie dotyka ktos młodszy.. a Tomek dziś musiał zdjąć mi spodnie i zobaczyc czy przypadkiem nie założyłam stringów (wczoraj sam mi wybierał majtki - żebym nie poszła z gołą pupka na rehabilitację, bo podobno gościu byłby rozkojarzony a Tomek zazdrosny).
co do rozwodów.. to lipa straszna.. ja mam czekac ok pół roku a Tomek.. tego nie wiadomoFedra lubi tę wiadomość
-
zOSIU wiem cos o tym hehehe rozumiem go doskonale
a dleczego Ty masz czekac aż pól roku przeciez byliscie zgodni? co sie zmieniło?
Madziu to super obydwa miejsca bardzo trafnemagdzia26, aisa, Fedra, Shagga_80, chcębejbi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Kurczę kupuję książki, na jakimś publio.pl - pierwszy raz I jestem juz na etapie płatności a jeszcze nie zapytali mnie o adres dostawy. Dziwne, mam nadzieję, ze nie kupuję wydać elektronicznych
No, to kupiłam wersje elektroniczne. Zajebiście.
To teraz mi doradźcie jakieś urządzonko do czytania. Drogie to są rzeczy? W sumie nawet by mi się to przydało, bo książki zajmują mi zdecydowanie za dużo miejsca w bagażu podręcznym za każdym razem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2013, 10:29
aisa, Fedra, mauysia, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
HMM a podawalaś maila albo rejestrowałas sie kiedyś?
edit. weszłam wlasnie na te stronkę i jest tam napisane że sa to audiobooki i e*-bookiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2013, 10:23
chcębejbi lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:zOSIU wiem cos o tym hehehe rozumiem go doskonale
a dleczego Ty masz czekac aż pól roku przeciez byliscie zgodni? co sie zmieniło?
tyle się czeka na termin, niezależnie czy małżonkowie sią zgadzają czy nie. u mnie to kwestia kilkunasty minut w sądzie (tak myślę). może do końca tego roku będę FREE kobietą.. mam taką nadzieję.
Beata, Fedra, Shagga_80, Kfjatus, Libra, chcębejbi, AGA 30, Pismak, Dodi lubią tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:tyle się czeka na termin, niezależnie czy małżonkowie sią zgadzają czy nie. u mnie to kwestia kilkunasty minut w sądzie (tak myślę). może do końca tego roku będę FREE kobietą.. mam taką nadzieję.
zosia-ktosia, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Trzymam kciuki żeby wszystko gładko poszło...moja sister to niedawno przechodziła...
cóż.. zrobiło się błąd w życiu to teraz muszę poczekać na naprawienie go.. ale jestem dobrej myśli, ważne że mój jeszcze mąż nie robi mi problemów.
Beata, Effcia28, aisa, Fedra, Sandraa, Kfjatus, Libra, chcębejbi, AGA 30, Pismak, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Zosiu no widze że nam wykresik udostępniłaś a wiec nie wiem jak dziewczyny ale ja gorąco kubicuję nawet jesli będziesz sie upierac że jeszcze nie
zosia-ktosia, aisa, Fedra, Sandraa, Kfjatus, Libra, chcębejbi, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:Zosiu no widze że nam wykresik udostępniłaś a wiec nie wiem jak dziewczyny ale ja gorąco kubicuję nawet jesli będziesz sie upierac że jeszcze nie
a udostępniłam. jakbyście zobaczyły moją częstotliwośc seksowania się teraz a z mężem.. to dzień do nocy
nawet liczyłam sobie średnią
Beata, Fedra, aisa, Shagga_80, Rucia, Sandraa, Libra, mauysia, Spero, chcębejbi, Effcia28, Pismak, Dodi lubią tę wiadomość
-
jednak jestem walnięta
Tomek dziś powiedział że śniło mu się jak mu dałam maleńki pierścionek z niebieskim serduszkiem i poprosiłam o rękę
a co ja zrobiłam? znalazłam w necie pierścionek, zrobiłam zdjęcie.. wysłałam mu mms.. czy zostanie moim mężemBeata, Fedra, aisa, Shagga_80, Rucia, Sandraa, Kfjatus, Libra, Spero, chcębejbi, AGA 30, Pismak, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Zosiu ponieważ znam Twoje zdolności tortowe mam dla Ciebie świetny pomysł na torty na imrezkę rozwodową wiesz że teraz taka moda
bardzo proszę
Fedra, Shagga_80, Kfjatus, Libra, Spero, chcębejbi, AGA 30, Pismak, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość
Oliwka 2006