plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata wrote:heheh Zosku i co zgodził się?
p.s. pamiętam Twój seks* z Tomkiem1
no ja już zapominam..całe szczęście..
odpisał mi: "Ja już jestem Twoim mężem, reszta to tylko formalność. Kocham Cię moja szalona żono"
Beata, Fedra, aisa, Shagga_80, magdzia26, Rucia, Sandraa, Selena, Kfjatus, Libra, mauysia, Spero, chcębejbi, AGA 30, jeju, zbikowa, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość
-
no widzisz to już czas na potomstwo
hej nie podobały Ci sie torty? o kurcze chyba pierwszy nie spodobał sie OVuGUru bo usunął był zbyt wylgarny? to przepraszamzosia-ktosia, Fedra, chcębejbi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:no widzisz to już czas na potomstwo
hej nie podobały Ci sie torty? o kurcze chyba pierwszy nie spodobał sie OVuGUru bo usunął był zbyt wylgarny? to przepraszam
jak zrobię to pochwalę się na forumale to jeszcze tyle miesięcy....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2013, 11:00
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Co dziś tak cienko z pisaniem idzie
?
Nam dali zadanie do zrobienia na kompach, tyle że czas na oddanie jest do poniedziałku
Na początku starań mówie do M, że może nie powinnam pić alko po ovu bo wiadomo. Powiedział mi tylko, że nie ma co rozmyślać tylko normalnie się napić jeśli ma się ochote. A jak już będzie fasolka to i tak długo się nie ruszy alko. Czyli pić póki można
Lakier z brokatem do gina, bajer
Olu, jesteś super żoną, brawisssimoJak się w ogóle czujesz? Wredota i bóle już całkiem minęły?
Zosiu, życzę zafasolkowania w niedługim czasie. Najwyżej z dużym brzuchem pójdziesz na rozprawezosia-ktosia, Ola_czeka, Shagga_80, Beata, Sandraa, Fedra, Muska, Kfjatus, Spero, chcębejbi, AGA 30, Pismak, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ola, co do czytników. Wiem że są takie przeznaczone tylko do czytania, mają jakiś specjalny ekran który nie przemęcza oczu. Pamiętam że Karoam taki kupiła w empiku i polecała go.
Ja kupiłam tableta żeby móc też przeglądać neta. Książki też na nim czytam i jest ok.Ola_czeka, Beata, Fedra, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Aisko, bóle całkowicie minęły, @ się kończy, dzięki, że pytasz :*
A teraz powiem Wam coś od siebie.
NIENAWIDZĘ PRACOWAĆ
NIENAWIDZĘ FEMINISTEK
NIENAWIDZĘ RÓWNOUPRAWNIENIA
CHCĘ BYĆ W DOMU I CHODZIĆ NA BALE
Ten stan umysłu przejdzie mi jak skończę to cholerne zestawienie, ale póki co chcę wachlarza, gorsetu i nicniemusieć.Shagga_80, magdzia26, Beata, Fedra, Selena, Kfjatus, aisa, kiti, mauysia, Spero, AGA 30, jeju, Pismak, zbikowa, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMówiłam już Zosiu,że fajnie,że jesteś znów
Trzymam moooooooooocno kciuki,żeby Wasze rozwody szybko się odbyły i skończyły....a wcześniej życzę aby jak najszybciej poprawiło się z Twoim udem. A ilość serduszek imponująca
Ja wpadam na chwilę (w sumie odmeldować się) bo w międzyczasie zjedliśmy śniadanie, wstawiliśmy pranie nr 2 dla Maleństwa (i właśnie Kuba ciągnie mnie,bym sprzątnęła wczorajsze pranie...chyba nawet sam zabrał się już za to,bo coś odpuścił mi a słyszę Go w siłownio-suszarni), umówiłam nas na jutro do Logopedy i zadzwoniłam do Szpitala w sprawie szkoły rodzenia...w przyszłym tygodniu wyjaśni się gdzie pójdziemy i czy w ogóle ...bo cholera nie jest jednak tak jak myślałam
W Szpitalu mogłabym jedną wizytę odbębnić (3 lata temu skończyłam cały kurs) i tylko 45 zł a w szkole prywatnej, którą wtedy kończyłam to 2-3 spotkania i koszt aż 150 zł
Już czuję jak M się ucieszy...szczególnie,że wczoraj Mu powiedziałam że mamy tamten certyfikat i nic już nie potrzeba...a tu zonk
Jeszcze w międzyczasie poprawiłam wczorajszy rysunek dla Szefa, bo już dzwonił,że prawie idealnie jest...prawie!
No nic...terrorysta każe wyłączyć kompa i zabrać się do zbierania prania...zmykam.Beata, Fedra, Kfjatus, aisa, Sandraa, Spero, AGA 30, zbikowa, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Aisko, bóle całkowicie minęły, @ się kończy, dzięki, że pytasz :*
A teraz powiem Wam coś od siebie.
NIENAWIDZĘ PRACOWAĆ
NIENAWIDZĘ FEMINISTEK
NIENAWIDZĘ RÓWNOUPRAWNIENIA
CHCĘ BYĆ W DOMU I CHODZIĆ NA BALE
Ten stan umysłu przejdzie mi jak skończę to cholerne zestawienie, ale póki co chcę wachlarza, gorsetu i nicniemusieć.
Ja tez tak chcę
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Rucia - masakryczna historia. Niestety nadżerka może też przebiegać bezobjawowo, więc niepowiedziane, że też miała tony śluzu - ja nie miałam. No i skoro całą ciążę przechodziła z rozwijającym się rakiem, to raczej obwiniałabym jej lekarza...
Olu również obwiniałabym lekarza, w końcu była badała XXX razy, i każdy lekarz zauważył by nadżerkę gołym okiem. u niej to zlekceważono, nie zrobiono cytologii i teraz dziewczyna cierpi. -
zbikowa wrote:sprawdz na ebay uzywane. nie pamietam, p. mi kupil. tylko uwazaj bo okazalo sie ze moj jest kradziony i nie moge zamawiac z amazona tylko przerabiac sama pdf w specjalnym programie (calibre za free)
No, to będe uważać i kupując na e-bayu na wszelki wypadek zapytam, czy reader nie jest kradziony
Dzięks. Patrzyłam w Argosie i najtańsze chodzą po 70 funtów. Ciekawe po ile w empiku.Kfjatus, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesławo ja mam do czytania ebooków tableta z systemem android 7 cali Larka, tzn. miałam tableta ale jakaś dziewucha mi go zabrała. Ściągnęłam jedynie adobe reader do otwierania ebooków. Koszt niecałe 200zł. Prócz tego że służył jako czytnik, był przydatny jako przeglądarka, itp itd.
Beata, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość