X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh Zosku i co zgodził się?

p.s. pamiętam Twój seks* z Tomkiem1 :P

zosia-ktosia, chcębejbi, a-koczek lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    heheh Zosku i co zgodził się?

p.s. pamiętam Twój seks* z Tomkiem1 :P

no ja już zapominam.. :) całe szczęście..

odpisał mi: "Ja już jestem Twoim mężem, reszta to tylko formalność. Kocham Cię moja szalona żono :-D"

Beata, Fedra, aisa, Shagga_80, magdzia26, Rucia, Sandraa, Selena, Kfjatus, Libra, mauysia, Spero, chcębejbi, AGA 30, jeju, zbikowa, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a torty bardzo fajne, z pewnością coś podobnego zrobię :)

• Beata Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no widzisz to już czas na potomstwo :)

hej nie podobały Ci sie torty? o kurcze chyba pierwszy nie spodobał sie OVuGUru bo usunął był zbyt wylgarny? to przepraszam

zosia-ktosia, Fedra, chcębejbi lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    no widzisz to już czas na potomstwo :)

hej nie podobały Ci sie torty? o kurcze chyba pierwszy nie spodobał sie OVuGUru bo usunął był zbyt wylgarny? to przepraszam

jak zrobię to pochwalę się na forum :) ale to jeszcze tyle miesięcy....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2013, 11:00

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co dziś tak cienko z pisaniem idzie ;) ?

Nam dali zadanie do zrobienia na kompach, tyle że czas na oddanie jest do poniedziałku ;)

Na początku starań mówie do M, że może nie powinnam pić alko po ovu bo wiadomo. Powiedział mi tylko, że nie ma co rozmyślać tylko normalnie się napić jeśli ma się ochote. A jak już będzie fasolka to i tak długo się nie ruszy alko. Czyli pić póki można ;)

Lakier z brokatem do gina, bajer :P

Olu, jesteś super żoną, brawisssimo :) Jak się w ogóle czujesz? Wredota i bóle już całkiem minęły?

Zosiu, życzę zafasolkowania w niedługim czasie. Najwyżej z dużym brzuchem pójdziesz na rozprawe ;)

zosia-ktosia, Ola_czeka, Shagga_80, Beata, Sandraa, Fedra, Muska, Kfjatus, Spero, chcębejbi, AGA 30, Pismak, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zleci szybciej niż sie obejrzymy, cobacz ile miesięcy już tutaj nam minęło :)

zosia-ktosia, chcębejbi lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa.. no to byłoby fajnie.. wtedy sędzia nie miałby innego wyjścia jak z biegu dać rozwód :)

zmykam na razie.. idę do tego rehabilitanta.. dam znać co powiedział.

aisa, Beata, Sandraa, Fedra, chcębejbi, AGA 30, Pismak lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola, co do czytników. Wiem że są takie przeznaczone tylko do czytania, mają jakiś specjalny ekran który nie przemęcza oczu. Pamiętam że Karoam taki kupiła w empiku i polecała go.
    Ja kupiłam tableta żeby móc też przeglądać neta. Książki też na nim czytam i jest ok.

Ola_czeka, Beata, Fedra, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisko, bóle całkowicie minęły, @ się kończy, dzięki, że pytasz :*

A teraz powiem Wam coś od siebie.

NIENAWIDZĘ PRACOWAĆ
    NIENAWIDZĘ FEMINISTEK
    NIENAWIDZĘ RÓWNOUPRAWNIENIA
    CHCĘ BYĆ W DOMU I CHODZIĆ NA BALE

Ten stan umysłu przejdzie mi jak skończę to cholerne zestawienie, ale póki co chcę wachlarza, gorsetu i nicniemusieć.

Shagga_80, magdzia26, Beata, Fedra, Selena, Kfjatus, aisa, kiti, mauysia, Spero, AGA 30, jeju, Pismak, zbikowa, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Aisko. To muszę sobie sprawić, to chyba nie jest jakieś bardzo drogie, jeśli poprzestanę na czytniku. Tylko książek nie poczytam aż do wizyty w PL. Pech.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówiłam już Zosiu,że fajnie,że jesteś znów :) Trzymam moooooooooocno kciuki,żeby Wasze rozwody szybko się odbyły i skończyły....a wcześniej życzę aby jak najszybciej poprawiło się z Twoim udem. A ilość serduszek imponująca :)

Ja wpadam na chwilę (w sumie odmeldować się) bo w międzyczasie zjedliśmy śniadanie, wstawiliśmy pranie nr 2 dla Maleństwa (i właśnie Kuba ciągnie mnie,bym sprzątnęła wczorajsze pranie...chyba nawet sam zabrał się już za to,bo coś odpuścił mi a słyszę Go w siłownio-suszarni :P ), umówiłam nas na jutro do Logopedy i zadzwoniłam do Szpitala w sprawie szkoły rodzenia...w przyszłym tygodniu wyjaśni się gdzie pójdziemy i czy w ogóle ...bo cholera nie jest jednak tak jak myślałam :( W Szpitalu mogłabym jedną wizytę odbębnić (3 lata temu skończyłam cały kurs) i tylko 45 zł a w szkole prywatnej, którą wtedy kończyłam to 2-3 spotkania i koszt aż 150 zł :/ Już czuję jak M się ucieszy...szczególnie,że wczoraj Mu powiedziałam że mamy tamten certyfikat i nic już nie potrzeba...a tu zonk :/
    Jeszcze w międzyczasie poprawiłam wczorajszy rysunek dla Szefa, bo już dzwonił,że prawie idealnie jest...prawie!

No nic...terrorysta każe wyłączyć kompa i zabrać się do zbierania prania...zmykam.

Beata, Fedra, Kfjatus, aisa, Sandraa, Spero, AGA 30, zbikowa, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam kindle amazon i jest zajebisty. wlasnie czytam anne karenine. znaczy nie teraz tylko jak nie pracuje. tzn jak nie siedze na ovu zamiast pracowac.

Rucia, Fedra, aisa, Pismak, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    ja mam kindle amazon i jest zajebisty. wlasnie czytam anne karenine. znaczy nie teraz tylko jak nie pracuje. tzn jak nie siedze na ovu zamiast pracowac.

Ile dałaś?

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga jak skończycie, to u mnie też jest góra ciuchów do poskładania, bo my wszystko zwalamy z suszarki na kanapę i wieszamy nastepne pranie i tak od 2 tygodni.

Rucia, Fedra, Spero, aisa, Shagga_80, a-koczek lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprawdz na ebay uzywane. nie pamietam, p. mi kupil. tylko uwazaj bo okazalo sie ze moj jest kradziony i nie moge zamawiac z amazona tylko przerabiac sama pdf w specjalnym programie (calibre za free)

Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Aisko, bóle całkowicie minęły, @ się kończy, dzięki, że pytasz :*

A teraz powiem Wam coś od siebie.

NIENAWIDZĘ PRACOWAĆ
    NIENAWIDZĘ FEMINISTEK
    NIENAWIDZĘ RÓWNOUPRAWNIENIA
    CHCĘ BYĆ W DOMU I CHODZIĆ NA BALE

Ten stan umysłu przejdzie mi jak skończę to cholerne zestawienie, ale póki co chcę wachlarza, gorsetu i nicniemusieć.
    Olu gdybym ja ci pokazała swoje zestawienia to chyba ten stan umysłu pozostałby na zawsze :P
    Ja tez tak chcę

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Rucia - masakryczna historia. Niestety nadżerka może też przebiegać bezobjawowo, więc niepowiedziane, że też miała tony śluzu - ja nie miałam. No i skoro całą ciążę przechodziła z rozwijającym się rakiem, to raczej obwiniałabym jej lekarza...

Olu również obwiniałabym lekarza, w końcu była badała XXX razy, i każdy lekarz zauważył by nadżerkę gołym okiem. u niej to zlekceważono, nie zrobiono cytologii i teraz dziewczyna cierpi.

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    sprawdz na ebay uzywane. nie pamietam, p. mi kupil. tylko uwazaj bo okazalo sie ze moj jest kradziony i nie moge zamawiac z amazona tylko przerabiac sama pdf w specjalnym programie (calibre za free)

No, to będe uważać i kupując na e-bayu na wszelki wypadek zapytam, czy reader nie jest kradziony :D

Dzięks. Patrzyłam w Argosie i najtańsze chodzą po 70 funtów. Ciekawe po ile w empiku.

Kfjatus, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesławo ja mam do czytania ebooków tableta z systemem android 7 cali Larka, tzn. miałam tableta ale jakaś dziewucha mi go zabrała. Ściągnęłam jedynie adobe reader do otwierania ebooków. Koszt niecałe 200zł. Prócz tego że służył jako czytnik, był przydatny jako przeglądarka, itp itd.

Beata, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 3914 3915 3916 3917 3918 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ