plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Muska wrote:No i najważniejsza myśl - ja chce dzidziusa!!!!!!!!!!!!!
Już.
teraz.
w tym cyklu.
w ogóle to niech już będzie u mnie w domku.
...domek tez chcę.
teraz.
działkę pod domek tez chcę.
I w ogóle to nie chcę już w pracy siedzieć! Ot co!
szarańcza mnie wykończy.
nie lubie szarańczy.
Niech wszyscy ida do domów!
...
ja chcę dizdziusia.
i tak dzisiaj w kółko.
hehee Muska no to mamy takie same marzeniatyle ze ja na dzidziusia mogę poczekac jeszcze 2 nmiesiace
wiecej nie
chcębejbi, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Żeby nie było - polubiłam że o mnie pamieta :*
Beata wrote:Muska witaj dobrze że powiedziałaś bo zaraz zacząłby sie temat o Tobie
zarcik :*
mni etez wyrzuciło przez chroma i nie mogłam sie przez pół godziny zalogowwać ale przez ie jest już ok
p.s. o fotelikach ofkors pamiętam zapisałam w kalendarzu :)ale nie widziałam sie jeszcze z bratem
Fedruś to straszne to co piszesz ale wiesz że niestety takich historii jest pełno wkoło i niewiele możemy na to poradzić każdemu otwiera sie nóz w kieszeni na takich ludzi i serce krwawi ale własnie najlepszym sposobem żeby o tym nie myslec jest zajęcie się miła rozmową z nami, rozladowanie napięcia :* buźki i nie myśl juz o tym
żeby Cię zając to podpowiedz mi lepiej ile mam czekac na moją @ z bolacymi cyckami, jajnikami i brzuchem@Beata, chcębejbi lubią tę wiadomość
-
Co jeszcze...
Musze iść pracować bo mnie szarańcza pewnie już po firmie szuka i bzyczy wkoło zamiast pracować
Idę
Smutno mi.
Postaram jakoś wytrzymać kolejne 4 godziny.
ps
Dzisiaj nie wybiegnę i nie podskoczę z okrzykiem bo mam szpilki
Ale mntalnei już skaczę i dre japę "wolność"!Fedra, aisa, AGA 30, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Przepraszam Beciu ale mam tak zjebany dzisiaj humor że jest to nie do opisania...
rano się dowiedziałam ze w moim mieście laska 24 lata przedszkolanka po studiach urodziła dziecko i zakopała je w szklarni koło domu, obecnie przebywa na oddziale psychiatrycznym...
dlatego wybaczcie ale nie mam nastroju do pogaduszek...Fedra lubi tę wiadomość
-
mADZIA brzmi tajemniczo zaintrygowalaś mnie
ale najpierw mam chętkę na dotyk crossA ale to upomne się u Ruci jak już kupię tablet
Ruciu czyli nie polecasz takiego internetu? to co ja mam począć bidna?chcębejbi lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Magdzia, nie zrozum mnie źle, jestem całym sercem za pracą nad sobą. Wierzę, ze jesteśmy kowalami swojego losu i tylko od nas w gruncie rzeczy zależy co osiągniemy - w ramach tego co dostajemy od losu, bo to, że życie jest sprawiedliwe już dawno na tym wątku włożyłyśmy między bajki. Osobiście jestem świeżo po lekturze "Siły nawyku" (zapytaj Mauysi
) i naprawdę wierzę, że książki mogą pomóc. Ale sama "Potęga podświadomości" jest napisana wg mnie w sposób infantylny i absurdalny, jest to seria zaklęć i pełnych patosu formułek.
Oczywiście, jeśli komuś ta książka pomoże żyć lepiej - jestem całym sercem za przeczytaniem jej i 20 razy. Ja osobiście jestem zwolenniczką bardziej naukowego podejścia do pracy nad sobą, wolę poznać przyczyny, dla których powielam pewne schematy w życiu i potem je wyplenić a nie czytać w kółko o tym, ze jestem świątynią światła a moje skrzydła utkane są z wiary w moc zmiany.Beata, magdzia26, Fedra, chcębejbi, aisa, Libra lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:z paroma rzeczami mi się udało
może to przypadek a może nie ale uważam, że cuda się zdarzają
pracuję jeszcze nad tymi 5 mln w lotka co dzisiaj są
tylko wiesz że jak obydwie wygramy to będzie po2.5 na głowęFedra, chcębejbi, aisa, Libra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Kfjatku juz niedługo będzie fajnie zobaczysz ;*
Olu o kurde to o tym ta ksiązka....hmmmm czyżbym nie bez powodu zostawiła ja na pólce...chcębejbi, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
no pięknie Fedrulka mnie olała mój PMS? no nic zjadłam już wszystko co miałam czekam az mąz podwiezie jadac do pracy, musze sie napałaszowac aby to zrozumiec
idę szukac LarkaFedra, chcębejbi, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Ja jak jestem w Wawie to działam na karcie aero. Moja siostra takową posiada. Koszt to 20zł a potem net nieograniczony, tyle że co pół albo godzinę trzeba wciskać połącz. Kto jeszcze niema to niech ogarnie temat w necie.
Fedra, paskudna historia, nie lubie!
Odmeldowuje sie, uciekam na następne zajęcia..Fedra, chcębejbi, zbikowa lubią tę wiadomość