plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beatko podzielę się nie ma problemu może być i 2,5
Olu ja nie zamierzam nikogo przekonywać chodzi tylko o jedną podstawową rzecz "Niezachwiana wiara może czynić cuda" A naukowo niestety nie wszystko da się wytłumaczyć a może stetyBeata, chcębejbi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Becia a gdzie byś chciała używać tego tableta? I do czego byś go używała? Masz w domu wifi?
a właśnie na jakiej zasadzie on działa w domu?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Madziu polubiłam Cię ale oczywiście za te 2.5 miliona
Aisko ja wogole nie kumam tematu nie mam pojęcia co to aero i gdzie tego szukac...magdzia26, chcębejbi, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:chciałabym poczytac troszkę ksiazek ale oprócz tego miec dostęp mobilny do was bo wtelefonie nie mam, a w domu niestety nie mam wifi
a właśnie na jakiej zasadzie on działa w domu?
Jeżeli nie masz wifi to tak jakbyś miała komputer bez dostępu do internetu.
Odmeldowuje się dziewoje.
Beata lubi tę wiadomość
-
czyli co on tylko z wifi działa ni emozna dokupić do niego karty?
prosze pomóxcie naprawde chciałabym sie nauczyć nie gubić w tym
dobra idę i juz nic nie piszę bo tylko statystyki sobie psuję a obiecałam sobbie i głęboko w to wierzę (a jak mówi Madzia wiara czyni cuda)
że jak moje lajki dogonią posty to na 100% zafasolkuje
bye bye see you laterWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2013, 12:26
Fedra, chcębejbi, aisa, a-koczek, Gunia lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beatko można kartę kupić o ile ma wejście na sim
masz dwa sposoby korzystania bezprzewodowo albo karta sim do internetu(taki starter można kupić nawet w kioskach, są rózni operatorzy) albo wifi z routeraBeata, chcębejbi, aisa lubią tę wiadomość
-
pisze szybko z pracy - bylam u lekarza i powiedzial ze mam zle wyniki cytologi - wyszlo mi ze mam na szyjce macicy komorki ktore sa odpowiedzialne za raka szyjki macicy.Powtorzyl tzn pobral mi wymaz i wyniki za 2 tygodnie jesli sa lagodne to co pol roku mam sie zglaszac i sprawdzac a jesli zlosliwe to polozy mnie do szpitala gdzie pobiora mi wycinek z szyjki i jak wyjda zle wyniki to usuniecie szyjki macicy- jestem przerazona - Boze tak chce byc mama
nie wiem co robic to beda najdluzsze 2 tygodnie mojego zycia... powiedzial ze szyjka jest miekka i ze napewno jakis zabieg bedzie konieczny ale jaki to sie okaze.... to dla mnie cios
jeju lubi tę wiadomość
-
Sylwia kochana nie wiem jak mogę Cie wesprzeć wiem ze to bęa ciezkie 2 tygodnie ale wierzę że nie będa to żadne złośliwe komórki
trzymam mocno kciuki i bedę sie modliła żebys miała prawo zostac mamusią :*Fedra, chcębejbi, aisa, Libra, Effcia28, Sandraa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Sylwuś, sytuacja przerażająca, rozumiem to, ale bardzo bardzo mocno wierzę, że będzie dobrze, że okaże się, że wystarczy obserwacja lub jakieś leki. Proszę, spróbuj się nie denerwować póki czegoś konkretnego się nie dowiesz...
Fedra, Muska, chcębejbi, aisa, Libra, Effcia28, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie w tym momencie was nie jestem w stanie nadrobic może wieczorem sie uda a jak nie to rano.
Beatko wysłałam ci wiadomośc na priv.
Sylwia spokojnie wszystko bedzie dobrze i bedziesz jeszcze mamą. troche ostatnimi czasy z tą chorobą miałam stycznośći wiec niej jest tak straszną jak o niej mówia ważne abys trafiła pod opiekę dobrego lekarza. a pozarym to ja wyniki skonsultowałabym z innym lekarzem. bo wielu jest takich co odrazu pod nóż każą iść a gdy innego się poradzą to okazuje sie ze to zbędneBeata, Fedra, chcębejbi, aisa, Libra, Sandraa, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Sylwia nie wiem dlaczego lekarz odrazu straszy Cie usunięciem szyjki macicy. Moja mamie też wyszły złe wyniki ale to już starsza kobieta i diagnoza : rak szyjki macicy. zastosowano odpowiednie leczenie farmakologiczne oraz naświetlenie i dzisiaj już po raku nie ma śladu a nic jej nie wycinali. Także wierzę że wszystko będzie dobrze ,wczesne wykrycie choroby skutkuje szybszym i lepszym leczeniem. Nie martw się kochana będzie dobrze :*
Beata, Kfjatus, Ola_czeka, Fedra, Rucia, Muska, chcębejbi, AGA 30, aisa, Pismak, zbikowa, Libra, Sandraa, Dodi, Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość
-
kOCZKU NA WŁASNIE cI ODPISAŁAM
ogromnie wierzę i trzymam kciuki czekając na Twój powrót z urlopu :*chcębejbi, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Dziewczyny opowiem wam co mi się wczoraj przydarzyło. korzystam sobie z atrakcji aquaparku a dokładnie z jednej mega szybkiej zjeżdzalni. zjechałam i czuje jakies ciepło myslę dostałam okresu biegnę do łazienki patrze krew, myśle trudno znowu @ przyszła. ale poźniej sie okazało jak poczułam szczypanie ze to nie @ tylko od zjazdu do wody poprostu skaleczyłam się wodą.
Beata, magdzia26, Rucia, chcębejbi, aisa, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość