plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamilko hehe no niezła przygoda i zazdroszczę atrakcji:)
Ty sią mną teraz nie przejmuj tylko przynieś mi lepiej radosną nowinę po urlopie, mną będziemy martwić się potem bedziesz mnie wspomagała swoimi fluidkami jak Ci sie wreszcie uda:*
mam nadziję że zła passa już przełamana i za Aisko polecimy po koleiia-koczek, Fedra, chcębejbi, aisa, Libra, Sandraa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
kiti wrote:Sylwia nie wiem dlaczego lekarz odrazu straszy Cie usunięciem szyjki macicy. Moja mamie też wyszły złe wyniki ale to już starsza kobieta i diagnoza : rak szyjki macicy. zastosowano odpowiednie leczenie farmakologiczne oraz naświetlenie i dzisiaj już po raku nie ma śladu a nic jej nie wycinali. Także wierzę że wszystko będzie dobrze ,wczesne wykrycie choroby skutkuje szybszym i lepszym leczeniem. Nie martw się kochana będzie dobrze :*
Fedra, kiti, aisa lubią tę wiadomość
-
Przepraszam ze nie zauważyłam ale niemiałam jeszcze czasu nadrobić to Aisce się udało?Beata wrote:Kamilko hehe no niezła przygoda i zazdroszczę atrakcji:)
Ty sią mną teraz nie przejmuj tylko przynieś mi lepiej radosną nowinę po urlopie, mną będziemy martwić się potem bedziesz mnie wspomagała swoimi fluidkami jak Ci sie wreszcie uda:*
mam nadziję że zła passa już przełamana i za Aisko polecimy po koleiiFedra, Rucia, chcębejbi, Libra, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Koczku ale tak własciwie to trochę mnie to martwi ale nic nie mówie mam nadzieję że @ przyjdzie dziś albo jutro i będzie git a moje niepokoje i obawy wyleję na lekarza
a-koczek, chcębejbi, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
a-koczek wrote:Dziewczyny opowiem wam co mi się wczoraj przydarzyło. korzystam sobie z atrakcji aquaparku a dokładnie z jednej mega szybkiej zjeżdzalni. zjechałam i czuje jakies ciepło myslę dostałam okresu biegnę do łazienki patrze krew, myśle trudno znowu @ przyszła. ale poźniej sie okazało jak poczułam szczypanie ze to nie @ tylko od zjazdu do wody poprostu skaleczyłam się wodą.
Skaleczyłaś się wodą? A nie czasem tą zjeżdżalnią? Może tam wystawała jakaś śruba? Uważaj na siebie, jednego faceta oskalpowało na takim ślizgu...a-koczek lubi tę wiadomość
-
tak wczoraj(albo przedwczoraj? ) nam to spokojnie obwieściła ze słowami żebyśmi sie nie ekscytowały
ona jest nieprzecietna po prostua-koczek, Ola_czeka, Fedra, chcębejbi, jeju, aisa, zbikowa, Libra, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
haha no to wkoncu cos się ruszyło ale fajnie Aisko gratulacje aż łezka szczęścia mi się zakręciłaBeata wrote:tak wczoraj(albo przedwczoraj? ) nam to spokojnie obwieściła ze słowami żebyśmi sie nie ekscytowały
ona jest nieprzecietna po prostuBeata, Fedra, Rucia, jeju, aisa, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:pisze szybko z pracy - bylam u lekarza i powiedzial ze mam zle wyniki cytologi - wyszlo mi ze mam na szyjce macicy komorki ktore sa odpowiedzialne za raka szyjki macicy.Powtorzyl tzn pobral mi wymaz i wyniki za 2 tygodnie jesli sa lagodne to co pol roku mam sie zglaszac i sprawdzac a jesli zlosliwe to polozy mnie do szpitala gdzie pobiora mi wycinek z szyjki i jak wyjda zle wyniki to usuniecie szyjki macicy- jestem przerazona - Boze tak chce byc mama
nie wiem co robic to beda najdluzsze 2 tygodnie mojego zycia... powiedzial ze szyjka jest miekka i ze napewno jakis zabieg bedzie konieczny ale jaki to sie okaze.... to dla mnie cios
Sylwiu wiem że czekanie potrafi być męczące a nawet bardzo stresujące i zabija od środka ale musisz wykrzesać w sobie choć trochę silnej woli i wierzyć ze wszystko będzie dobrze pamiętaj masz w Nas wsparcie nie bedziesz czekać sama tych dówch tygodni a ja wierzę ze jednak to nic złego :*a-koczek, Beata, kiti, aisa, Libra, Effcia28, Sandraa, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hejka dziewuszki, ja tylko się witam i wracam do obowiązków codziennych
Wczoraj zaczęłam oglądać "Atlas chmur" - cały trwa przwie 3 godziny, więc całego nie daliśmy rady, dlatego dziś ciąg dalszy.
Całkiem fajny. I mamy ubaw z rozszyfrowywaniem kto się kryje pod daną charakteryzacją(bo tam aktorzy grają po kilka postaci, odpowiednio ucharakteryzowani, czasem naprawdę hardkorowo
)
a-koczek, Fedra, aisa, Libra, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Olcia jak pzreliczyliśmy to zjężdzłąm ze zjeżdzalin z prędkośćią około 50 km na godzinęOla_czeka wrote:No koczek, skoro skaleczyłaś się o wodę to musiały byc ostre fale
Ola_czeka, magdzia26, Beata, Fedra, chcębejbi, aisa, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Małysz, Shagga, Rucia, a czy Wy już zdecydowałyście, czy zjecie swoje łożysko po porodzie?
(ciężarówek na wcześniejszym etapie nie pytam, bo pewnie jeszcze się biją z myślami):
http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,14487445,Kim_Kardashian_zjadla_swoje_lozysko_przed_kamerami__.html#CukRucia, kiti lubią tę wiadomość
-
Ja widziałam że niektóre dziewczyny miksowały i piły w formie koktajlu inne podsmażały jak skwareczki a najlepsza była taka która upiekła pasztet z tego ....
Beata, Rucia, chcębejbi, aisa, Dodi, Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość