plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Czesławo ja mam do czytania ebooków tableta z systemem android 7 cali Larka, tzn. miałam tableta ale jakaś dziewucha mi go zabrała. Ściągnęłam jedynie adobe reader do otwierania ebooków. Koszt niecałe 200zł. Prócz tego że służył jako czytnik, był przydatny jako przeglądarka, itp itd.
ooo kojarze jak pokazywałas Gosi ale myslałam że ty tylko czytnik...a wiec to normalny tablet w którym można przeglądac normalnie strony i zaglądac tutaj?Rucia, aisa, chcębejbi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
magdzia26 wrote:A Jeśli mowa o książkach czytała któraś z was "Potęgę podświadomości" ? Mi się bardzo podobała i polecam
ja kiedyś ją kupiłam ale do tej pory nie przeczytalam lezy na półce juz ze 13latciekawa jest? to moze sie skusze i wreszcie przeczytam
chcębejbi lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Boszsz, nie wierzę - ja, przeciwnik elektroniki, osoba, która nienawidzi dotykowych telefonów i nie rozumie czym się różni wi-fi od blutufa - kupiłam sobie 4 ebooki i teraz kupię sprzęt do czytania i juz nigdy nie kupię sobie żadnej książki i żeby poczuć zapach świeżo drukowanych kartek, będę chodzić do kiosku ruchu i kupować "NIE!".
zbikowa, Beata, Fedra, aisa, mauysia, Spero, chcębejbi, AGA 30, Libra, Dodi, Shagga_80, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Dzień Dobry życzę miłego dnia bez deszczu
Dowidzenia
ale jakie dowidzenia? wracaj!Fedra, aisa, chcębejbi, Libra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
magdzia26 wrote:A Jeśli mowa o książkach czytała któraś z was "Potęgę podświadomości" ? Mi się bardzo podobała i polecam
Ja szczerze mówiąc miałam ją w ręce przez chwilę ale umarłam ze śmiechu i musiałam odłożyć... Strasznie mi się to wydawało nachalne, czułam się jak na szkoleniu Amwaya... -
Olu no to nizły masz dzis kosmos, ale to może znak dla takich jak My* że czas sie oświecić i podąrzyć za techniką
Ola_czeka, aisa, chcębejbi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyBecia mój tablet odbiera internet przez wifi. 7 calowy tablet spokojnie starcza do przeglądania Ovufrienda
Z telefonu nienawidzę tego robić, z tableta całkiem przyjemnie mi się pisało.
No i jak wiadomo system androi pozwala na zainstalowanie wielu przydatnych aplikacji. Np. asystent ciążowyFedra, Beata, aisa, Kfjatus, Sandraa, chcębejbi, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Zbiczku dzięki tak myslałam że jakąs kartę sim z internetem mobilnym ale nie ma znaczenia jakiej sieci prawda one nie posiadają locków?
hej ja nie jestem z tego miasta
p.s. ktoś ma internet na karte? jak to wychodzi miesięcznie kosztoo jak tu wchodzicie non stop?Oliwka 2006
-
No musze wejśc zeby Wam powiedziec że Was śledzę
Ale nie nadążam komentować niestety, bo co chcę, to musze przerwać i cos z pracy porobić (masakryczny sajgon) i wracam, a tu inny temat, albo mnie wylogowałoBardzo to straszne i przeokropne jest.
Ale czytam, to mnie nie obgadujcie
Mam jeszcze pare minutek bo siedze sama w pokoju po spotkaniu. To wykorzystam je do końca, zanim wróce na mój ulubiony, przecudowny, głośny i przeszkadzający open spaceFedra, Beata, Kfjatus, aisa, chcębejbi, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Przepraszam Beciu ale mam tak zjebany dzisiaj humor że jest to nie do opisania...
rano się dowiedziałam ze w moim mieście laska 24 lata przedszkolanka po studiach urodziła dziecko i zakopała je w szklarni koło domu, obecnie przebywa na oddziale psychiatrycznym...
dlatego wybaczcie ale nie mam nastroju do pogaduszek...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Z przeymyślem jeszcze dodam, ze mó czas znowu zaczął się zaginać i taaaaaaaaaak się przeraźliwie ta FL wlecze. Patrzylam wczoraj, patrze dzisiaj i wcale do przodu nie idzie. Gdzie tam do 4 września?
Jak wszystkie pazury pozjadam do tego czasu... Niech któras tą czasoprzestrzeń odegnie z powrotem bo zwariuję.Beata, Fedra, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
No i najważniejsza myśl - ja chce dzidziusa!!!!!!!!!!!!!
Już.
teraz.
w tym cyklu.
w ogóle to niech już będzie u mnie w domku.
...domek tez chcę.
teraz.
działkę pod domek tez chcę.
I w ogóle to nie chcę już w pracy siedzieć! Ot co!
szarańcza mnie wykończy.
nie lubie szarańczy.
Niech wszyscy ida do domów!
...
ja chcę dizdziusia.
i tak dzisiaj w kółko.Kfjatus, Beata, Fedra, Selena, aisa, mauysia, Spero, AGA 30, jeju, Pismak, zbikowa, Libra, Dodi, a-koczek, Gunia lubią tę wiadomość
-
Beatko ja powiem Ci, ze na kartę całkiem nieźle wychodzi ja co prawda korzystałam w modemie w laptopie tylko wkurzające jak się środki skończą nie wiadomo nigdy kiedy...
Co do "potegi podświadomości" ja rozpoczełam swoją przygode z tego typu książkami od filmu "sekret" i wydało mi sie to mega głupie tak jak Oli ale w pewnym trudnym momencie życia wróciłam do tego filmu, później przeczytałam książkę "Sekret" i okazało się że podstawa tego wszystkiego jest książka "Potęga Podświadomości" przeczytałam ją chyba z 10 razy i szczerze może się to dla niektórych z was wydać głupie ale to tak samo jak z modlitwą i wiarą w Boga nie wszyscy to uznają ale ja uważam że sporo mądrych rzeczy tam jest napisane i czasem warto uwierzyć ;)tak naprawdę na 100% bo wtedy można się bardzo miło zaskoczyć...Gunia lubi tę wiadomość
-
Muska witaj dobrze że powiedziałaś bo zaraz zacząłby sie temat o Tobie
zarcik :*
mni etez wyrzuciło przez chroma i nie mogłam sie przez pół godziny zalogowwać ale przez ie jest już ok
p.s. o fotelikach ofkors pamiętam zapisałam w kalendarzu :)ale nie widziałam sie jeszcze z bratem
Fedruś to straszne to co piszesz ale wiesz że niestety takich historii jest pełno wkoło i niewiele możemy na to poradzić każdemu otwiera sie nóz w kieszeni na takich ludzi i serce krwawi ale własnie najlepszym sposobem żeby o tym nie myslec jest zajęcie się miła rozmową z nami, rozladowanie napięcia :* buźki i nie myśl juz o tym
żeby Cię zając to podpowiedz mi lepiej ile mam czekac na moją @ z bolacymi cyckami, jajnikami i brzuchem@Muska, Fedra, magdzia26, Ola_czeka, aisa, chcębejbi, Libra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006