X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Aga a co byś powiedziała na wyjazd do Katowic np?

Jak w tygodniu to nie ma problemu moge jechać do Katowic!!!!!!

A do K-K może na następny tydzień do ciebie wybiorę jak już brata u mnie nie będzie!!!!!!
    Do gina nie jadę bo po co mam się rozkładać jak w najbliższym czasie seksu nie planuję!!!!!:-)

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Robię listę...
    WARSZAWA 2.X./9.X-TERMIN SPOTKANIA OVUCZAROWNIC DO USTALENIA
    1.RUTOSŁAWA
    2.BEATRYCZE
    3.JEJULEC
    4.

Ja oczywiście nadal się nie wliczam z racji terminu porodu :)

nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • jeju Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda udostęnij...tj. wejdź na mój bieżący wykres, pod nim jest opcja udostępnij, klikasz miniatura u góry nagłówek zauważysz i wyjdzie link, skopiuj go w całości i w prawym górnym rogu na stronie ovu masz ustawienia, wchodzisz w społeczność i jest luka do wklejenia linka, zapisujesz i wchodzisz znów na forum, jak wykres będzie widoczny w stopce to poszło Ci dobrze, możesz podać dzienniczek i wpiszemy szósteczkę.

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małyszka odbierzemy Cię z porodówki i pojedziemy razem :-)

nick nieaktualny, mauysia, aisa, Dodi, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Jestem!

przede wszystki chcę baardzo pogratulować Aisie, bo rano nie zdąrzyłam rano. Bardzo Ci kibicuje, a teraz będę jeszcze bardziej. No i to opanowanie... SZACUN.

A teraz uwaga, żbik pisze na temat i nie od rzeczy. pierwszy raz od daaaawna.

Byłam u pana doktora.

Dostałam skierowanie na : usg sutka, usg narządów rodnych i kolposkopię. prawdopodobnie mam nadżerkę, i kolposkopia (badanie pod mikroskopem ma to potwierdzic/wykluczyć. umówiłam się na 16.09, mam nadzieję że będę już po @ bo to jedyne przeciwskazanie. na pozostałe mam się umówić w 5-10dc, a że nie wiem kiedy to będzie dokładnie mam się umawiać przez internet jak dostane @.
    No i najważniejsze. rozmawiałam na temat moich podejrzeń PCO, pokazałam poprzednie usg jajnika, ale dr nie powiedizał nic więcej niż to że trzeba zrobić ponowne badanie. jednak na skierowaniu napisał o podejrzeniu PCO. moje niskie temperatury, ciemny włos "tu i ówdzie" długie cykle i to nieszczęsne usg które miałam prawie 2 lata temu na to wskazują. powiedział że jeśli diagnoza sie potwierdzi mam sie spieszyć z robieniem dzieci, bo potem będzie trudniej.

poza tym nie podobał mu się mój śluz i dostałam lactovaginal, chociaż żadnej infekcji ani grzybicy nie znalazł.
    to chyba tyle.

pan dr bardzo rzeczowy, wzbudzający zaufanie.

a teraz idę nadrabiać. Kopciuszku - przekazuję pałeczkę sprawozdawczą :)
    doktorek konkretny, plan ułożony... Teraz tylko trzeba spiac terminy i wszystko się wyjaśni i ulozy:) bedzie dobrze

nick nieaktualny, zbikowa, Pismak, aisa, Dodi, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde mi pasuje i wcześniej...w sumie nie można by zrobić rozeznania kto ma gdzie najbliżej miasta z węzłem kolejowym?
    Dla mnie i Poznań i Wrocław i Katowice i Warszawa też w miarę pasuje aczkolwiek Wa-wa daleko...marzy mi się spotkanie, m. jedzie w piątek na imprę a ja też bym się odchamiła w końcu!

Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Kurde mi pasuje i wcześniej...w sumie nie można by zrobić rozeznania kto ma gdzie najbliżej miasta z węzłem kolejowym?
    Dla mnie i Poznań i Wrocław i Katowice i Warszawa też w miarę pasuje aczkolwiek Wa-wa daleko...marzy mi się spotkanie, m. jedzie w piątek na imprę a ja też bym się odchamiła w końcu!

Do wawy 400 km niecałe piechotką 85 godzinek marszu jak sprawdzałam na zumi he he!!:-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, jeju, Dodi, magdzia26, Kfjatus, nick nieaktualny, Beata, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    No to Muzi... zapraszamy do Wawki! :)

Beata lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to spotkanie co to Olka proponowała w Wa-wie nie miało być przypadkiem 5-12 pażdziernik?

nick nieaktualny, mauysia, Ola_czeka, Kfjatus, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    a to spotkanie co to Olka proponowała w Wa-wie nie miało być przypadkiem 5-12 pażdziernik?
    5-12 października?? To aż tygodniowe balety się zapowiadają???? ;D

No i cześć Effciu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2013, 19:59

Effcia28, nick nieaktualny, Dodi, Sandraa, nick nieaktualny, Kfjatus, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aiska gratulacje- no to teraz powinny posypac sie fasolinki skoro juz ktoras zaczela :)

zosia ktosia dawno cie nie bylo .....

Selena zawsze mozna sex zastapic recznymi robotkami :) albo jeszcze inaczej :)

buziole zozole

Effcia28, Gunia, Pismak, aisa, zosia-ktosia, Kfjatus, nick nieaktualny, Beata, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no chyba nie :D te daty były proponowane.

Rutka ja też czekam na zdjęcia Twej kuchni:P

aisa lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej ja jestem za spotkaniem w Katowicach :P

aisa, Dodi, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wogole Aiso napisz wiecej jak sie czujesz, jak to bylo jak zrobilas test, jak powiedzialas swojemu, jak zareagowal? poprosimy wiecej szczegółów :D

zbikowa, Kaja, Gunia, nick nieaktualny, Pismak, aisa, nick nieaktualny, mauysia, Dodi, Sandraa, nick nieaktualny, Kfjatus, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorową porą:)
    na kolacji troche za duzo sobie jedzonka nalozylam... I jak juz meczylam końcówkę m do mnie mówi tak:
    za mamusie
    za tatusia
    za mężusia
    i za forum... Lada dziewczynka, wszystko zjadla:D

Kaja, zbikowa, Effcia28, plemniczka, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, mauysia, Dodi, Muska, Sandraa, nick nieaktualny, magdzia26, Ola_czeka, Kfjatus, nick nieaktualny, Beata, Fedra, kiti, a-koczek lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie jak P. nazwał nadżerke? TROL MAJTOL. kurtyna.

a no i ja na wszelkie zloty/spotkania sie pisze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2013, 20:12

Effcia28, Gunia, Pismak, nick nieaktualny, Kaja, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, mauysia, Dodi, Sandraa, nick nieaktualny, magdzia26, Kfjatus, nick nieaktualny, Beata, Fedra, kiti, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    ej ja jestem za spotkaniem w Katowicach :P

To jak będą katowice to i ja się zjawię moim PENDOLINO!!!!:-)

Effcia28, mauysia, Dodi, Sandraa, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• Pismak Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    wogole Aiso napisz wiecej jak sie czujesz, jak to bylo jak zrobilas test, jak powiedzialas swojemu, jak zareagowal? poprosimy wiecej szczegółów :D

Podbijam !!!!!!!!!

zbikowa, aisa, Ola_czeka lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    To jak będą katowice to i ja się zjawię moim PENDOLINO!!!!:-)
    hurraaaaa

nick nieaktualny, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak by któraś w październiku była przyjezdna, to ja was mogę przenocować !

Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 3908 3909 3910 3911 3912 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ