X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Aga a co byś powiedziała na wyjazd do Katowic np?

Jak w tygodniu to nie ma problemu moge jechać do Katowic!!!!!!

A do K-K może na następny tydzień do ciebie wybiorę jak już brata u mnie nie będzie!!!!!!
    Do gina nie jadę bo po co mam się rozkładać jak w najbliższym czasie seksu nie planuję!!!!!:-)

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Robię listę...
    WARSZAWA 2.X./9.X-TERMIN SPOTKANIA OVUCZAROWNIC DO USTALENIA
    1.RUTOSŁAWA
    2.BEATRYCZE
    3.JEJULEC
    4.

Ja oczywiście nadal się nie wliczam z racji terminu porodu :)

Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • jeju Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda udostęnij...tj. wejdź na mój bieżący wykres, pod nim jest opcja udostępnij, klikasz miniatura u góry nagłówek zauważysz i wyjdzie link, skopiuj go w całości i w prawym górnym rogu na stronie ovu masz ustawienia, wchodzisz w społeczność i jest luka do wklejenia linka, zapisujesz i wchodzisz znów na forum, jak wykres będzie widoczny w stopce to poszło Ci dobrze, możesz podać dzienniczek i wpiszemy szósteczkę.

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małyszka odbierzemy Cię z porodówki i pojedziemy razem :-)

AGA 30, mauysia, aisa, Dodi, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Jestem!

przede wszystki chcę baardzo pogratulować Aisie, bo rano nie zdąrzyłam rano. Bardzo Ci kibicuje, a teraz będę jeszcze bardziej. No i to opanowanie... SZACUN.

A teraz uwaga, żbik pisze na temat i nie od rzeczy. pierwszy raz od daaaawna.

Byłam u pana doktora.

Dostałam skierowanie na : usg sutka, usg narządów rodnych i kolposkopię. prawdopodobnie mam nadżerkę, i kolposkopia (badanie pod mikroskopem ma to potwierdzic/wykluczyć. umówiłam się na 16.09, mam nadzieję że będę już po @ bo to jedyne przeciwskazanie. na pozostałe mam się umówić w 5-10dc, a że nie wiem kiedy to będzie dokładnie mam się umawiać przez internet jak dostane @.
    No i najważniejsze. rozmawiałam na temat moich podejrzeń PCO, pokazałam poprzednie usg jajnika, ale dr nie powiedizał nic więcej niż to że trzeba zrobić ponowne badanie. jednak na skierowaniu napisał o podejrzeniu PCO. moje niskie temperatury, ciemny włos "tu i ówdzie" długie cykle i to nieszczęsne usg które miałam prawie 2 lata temu na to wskazują. powiedział że jeśli diagnoza sie potwierdzi mam sie spieszyć z robieniem dzieci, bo potem będzie trudniej.

poza tym nie podobał mu się mój śluz i dostałam lactovaginal, chociaż żadnej infekcji ani grzybicy nie znalazł.
    to chyba tyle.

pan dr bardzo rzeczowy, wzbudzający zaufanie.

a teraz idę nadrabiać. Kopciuszku - przekazuję pałeczkę sprawozdawczą :)
    doktorek konkretny, plan ułożony... Teraz tylko trzeba spiac terminy i wszystko się wyjaśni i ulozy:) bedzie dobrze

Shagga_80, zbikowa, Pismak, aisa, Dodi, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde mi pasuje i wcześniej...w sumie nie można by zrobić rozeznania kto ma gdzie najbliżej miasta z węzłem kolejowym?
    Dla mnie i Poznań i Wrocław i Katowice i Warszawa też w miarę pasuje aczkolwiek Wa-wa daleko...marzy mi się spotkanie, m. jedzie w piątek na imprę a ja też bym się odchamiła w końcu!

Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Kurde mi pasuje i wcześniej...w sumie nie można by zrobić rozeznania kto ma gdzie najbliżej miasta z węzłem kolejowym?
    Dla mnie i Poznań i Wrocław i Katowice i Warszawa też w miarę pasuje aczkolwiek Wa-wa daleko...marzy mi się spotkanie, m. jedzie w piątek na imprę a ja też bym się odchamiła w końcu!

Do wawy 400 km niecałe piechotką 85 godzinek marszu jak sprawdzałam na zumi he he!!:-)

Libra, Rucia, jeju, Dodi, magdzia26, Kfjatus, Spero, Beata, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    No to Muzi... zapraszamy do Wawki! :)

Beata lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to spotkanie co to Olka proponowała w Wa-wie nie miało być przypadkiem 5-12 pażdziernik?

Libra, mauysia, Ola_czeka, Kfjatus, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    a to spotkanie co to Olka proponowała w Wa-wie nie miało być przypadkiem 5-12 pażdziernik?
    5-12 października?? To aż tygodniowe balety się zapowiadają???? ;D

No i cześć Effciu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2013, 19:59

Effcia28, Rucia, Dodi, Sandraa, Shagga_80, Kfjatus, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aiska gratulacje- no to teraz powinny posypac sie fasolinki skoro juz ktoras zaczela :)

zosia ktosia dawno cie nie bylo .....

Selena zawsze mozna sex zastapic recznymi robotkami :) albo jeszcze inaczej :)

buziole zozole

Effcia28, Gunia, Pismak, aisa, zosia-ktosia, Kfjatus, Spero, Beata, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no chyba nie :D te daty były proponowane.

Rutka ja też czekam na zdjęcia Twej kuchni:P

aisa lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej ja jestem za spotkaniem w Katowicach :P

aisa, Dodi, Spero, Fedra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wogole Aiso napisz wiecej jak sie czujesz, jak to bylo jak zrobilas test, jak powiedzialas swojemu, jak zareagowal? poprosimy wiecej szczegółów :D

zbikowa, Kaja, Gunia, Libra, Pismak, aisa, Rucia, mauysia, Dodi, Sandraa, Shagga_80, Kfjatus, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorową porą:)
    na kolacji troche za duzo sobie jedzonka nalozylam... I jak juz meczylam końcówkę m do mnie mówi tak:
    za mamusie
    za tatusia
    za mężusia
    i za forum... Lada dziewczynka, wszystko zjadla:D

Kaja, zbikowa, Effcia28, plemniczka, AGA 30, aisa, Rucia, mauysia, Dodi, Muska, Sandraa, Shagga_80, magdzia26, Ola_czeka, Kfjatus, Spero, Beata, Fedra, kiti, a-koczek lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie jak P. nazwał nadżerke? TROL MAJTOL. kurtyna.

a no i ja na wszelkie zloty/spotkania sie pisze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2013, 20:12

Effcia28, Gunia, Pismak, AGA 30, Kaja, Rucia, aisa, Libra, mauysia, Dodi, Sandraa, Shagga_80, magdzia26, Kfjatus, Spero, Beata, Fedra, kiti, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    ej ja jestem za spotkaniem w Katowicach :P

To jak będą katowice to i ja się zjawię moim PENDOLINO!!!!:-)

Effcia28, mauysia, Dodi, Sandraa, Spero, Fedra lubią tę wiadomość

• Pismak Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    wogole Aiso napisz wiecej jak sie czujesz, jak to bylo jak zrobilas test, jak powiedzialas swojemu, jak zareagowal? poprosimy wiecej szczegółów :D

Podbijam !!!!!!!!!

zbikowa, aisa, Ola_czeka lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    To jak będą katowice to i ja się zjawię moim PENDOLINO!!!!:-)
    hurraaaaa

AGA 30, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak by któraś w październiku była przyjezdna, to ja was mogę przenocować !

Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 3908 3909 3910 3911 3912 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ