plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Aga a co byś powiedziała na wyjazd do Katowic np?
Jak w tygodniu to nie ma problemu moge jechać do Katowic!!!!!!
A do K-K może na następny tydzień do ciebie wybiorę jak już brata u mnie nie będzie!!!!!!
Do gina nie jadę bo po co mam się rozkładać jak w najbliższym czasie seksu nie planuję!!!!! -
magda udostęnij...tj. wejdź na mój bieżący wykres, pod nim jest opcja udostępnij, klikasz miniatura u góry nagłówek zauważysz i wyjdzie link, skopiuj go w całości i w prawym górnym rogu na stronie ovu masz ustawienia, wchodzisz w społeczność i jest luka do wklejenia linka, zapisujesz i wchodzisz znów na forum, jak wykres będzie widoczny w stopce to poszło Ci dobrze, możesz podać dzienniczek i wpiszemy szósteczkę.
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Jestem!
przede wszystki chcę baardzo pogratulować Aisie, bo rano nie zdąrzyłam rano. Bardzo Ci kibicuje, a teraz będę jeszcze bardziej. No i to opanowanie... SZACUN.
A teraz uwaga, żbik pisze na temat i nie od rzeczy. pierwszy raz od daaaawna.
Byłam u pana doktora.
Dostałam skierowanie na : usg sutka, usg narządów rodnych i kolposkopię. prawdopodobnie mam nadżerkę, i kolposkopia (badanie pod mikroskopem ma to potwierdzic/wykluczyć. umówiłam się na 16.09, mam nadzieję że będę już po @ bo to jedyne przeciwskazanie. na pozostałe mam się umówić w 5-10dc, a że nie wiem kiedy to będzie dokładnie mam się umawiać przez internet jak dostane @.
No i najważniejsze. rozmawiałam na temat moich podejrzeń PCO, pokazałam poprzednie usg jajnika, ale dr nie powiedizał nic więcej niż to że trzeba zrobić ponowne badanie. jednak na skierowaniu napisał o podejrzeniu PCO. moje niskie temperatury, ciemny włos "tu i ówdzie" długie cykle i to nieszczęsne usg które miałam prawie 2 lata temu na to wskazują. powiedział że jeśli diagnoza sie potwierdzi mam sie spieszyć z robieniem dzieci, bo potem będzie trudniej.
poza tym nie podobał mu się mój śluz i dostałam lactovaginal, chociaż żadnej infekcji ani grzybicy nie znalazł.
to chyba tyle.
pan dr bardzo rzeczowy, wzbudzający zaufanie.
a teraz idę nadrabiać. Kopciuszku - przekazuję pałeczkę sprawozdawcząShagga_80, zbikowa, Pismak, aisa, Dodi, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kurde mi pasuje i wcześniej...w sumie nie można by zrobić rozeznania kto ma gdzie najbliżej miasta z węzłem kolejowym?
Dla mnie i Poznań i Wrocław i Katowice i Warszawa też w miarę pasuje aczkolwiek Wa-wa daleko...marzy mi się spotkanie, m. jedzie w piątek na imprę a ja też bym się odchamiła w końcu!
Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Kurde mi pasuje i wcześniej...w sumie nie można by zrobić rozeznania kto ma gdzie najbliżej miasta z węzłem kolejowym?
Dla mnie i Poznań i Wrocław i Katowice i Warszawa też w miarę pasuje aczkolwiek Wa-wa daleko...marzy mi się spotkanie, m. jedzie w piątek na imprę a ja też bym się odchamiła w końcu!
Do wawy 400 km niecałe piechotką 85 godzinek marszu jak sprawdzałam na zumi he he!!Libra, Rucia, jeju, Dodi, magdzia26, Kfjatus, Spero, Beata, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Kurde mi pasuje i wcześniej...w sumie nie można by zrobić rozeznania kto ma gdzie najbliżej miasta z węzłem kolejowym?
Dla mnie i Poznań i Wrocław i Katowice i Warszawa też w miarę pasuje aczkolwiek Wa-wa daleko...marzy mi się spotkanie, m. jedzie w piątek na imprę a ja też bym się odchamiła w końcu!Beata lubi tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:a to spotkanie co to Olka proponowała w Wa-wie nie miało być przypadkiem 5-12 pażdziernik?
No i cześć EffciuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2013, 19:59
Effcia28, Rucia, Dodi, Sandraa, Shagga_80, Kfjatus, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
aiska gratulacje- no to teraz powinny posypac sie fasolinki skoro juz ktoras zaczela
zosia ktosia dawno cie nie bylo .....
Selena zawsze mozna sex zastapic recznymi robotkamialbo jeszcze inaczej
buziole zozoleEffcia28, Gunia, Pismak, aisa, zosia-ktosia, Kfjatus, Spero, Beata, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
wogole Aiso napisz wiecej jak sie czujesz, jak to bylo jak zrobilas test, jak powiedzialas swojemu, jak zareagowal? poprosimy wiecej szczegółów
zbikowa, Kaja, Gunia, Libra, Pismak, aisa, Rucia, mauysia, Dodi, Sandraa, Shagga_80, Kfjatus, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wieczorową porą
na kolacji troche za duzo sobie jedzonka nalozylam... I jak juz meczylam końcówkę m do mnie mówi tak:
za mamusie
za tatusia
za mężusia
i za forum... Lada dziewczynka, wszystko zjadla:D
Kaja, zbikowa, Effcia28, plemniczka, AGA 30, aisa, Rucia, mauysia, Dodi, Muska, Sandraa, Shagga_80, magdzia26, Ola_czeka, Kfjatus, Spero, Beata, Fedra, kiti, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Wiecie jak P. nazwał nadżerke? TROL MAJTOL. kurtyna.
a no i ja na wszelkie zloty/spotkania sie pisze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2013, 20:12
Effcia28, Gunia, Pismak, AGA 30, Kaja, Rucia, aisa, Libra, mauysia, Dodi, Sandraa, Shagga_80, magdzia26, Kfjatus, Spero, Beata, Fedra, kiti, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
plemniczka wrote:wogole Aiso napisz wiecej jak sie czujesz, jak to bylo jak zrobilas test, jak powiedzialas swojemu, jak zareagowal? poprosimy wiecej szczegółów
Podbijam !!!!!!!!!zbikowa, aisa, Ola_czeka lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny