plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żbikuś fajnie, że lekarz konkretnie podszedł do tematu , czekamy na wyniki zatem i ja np. wierzę, że wszystko będzie git majonez...!!!!
Grubasku masz Ty ziółko w domu...ale za chwilę zaczyna się szkoła i troszkę więcej zajęć będzie
Jutro muszę pamiętać żeby zapisać Dominika do szkoły językowej. Dwa razy w tygodniu będzie chodził na angielski. Jak da sobie radę to i na niemiecki też go poślę, bo co tu dużo mówić, na indywidualnych lekcjach pan przerobił z dzieckiem 5 tematów, bo albo pan chory albo młody chory , pan wyjazdy, delegacji itp.
...i z
Zadzwonię jutro do niego czy mam nową książkę kupować( jak mi powie, że tak, to mu nawrzucam i tyle), bo to nie ma sensu zaczynać kolejnej jak poprzednia dobrze nie rozpoczęta.
Jak nie mam racji to mnie wyprowadźcie z błędu, Mauysiu Ty może mi coś w tym zakresie poradzisz?
Shagga_80, zbikowa, aisa, Sandraa, Kfjatus, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:To od Kini:
Mam Ci powiedzieć, że Ona broń Boże nie mówiła o pani Żbikowej źle, a z tą nadżerką to się jej tak skojarzyło i ma nadzieję, że się na nią nie poobrażacie jak od czasu do czasu wtrąci swoje mądre dziecięce 3 grosze
pani Żbikowa - jakie to słiiiiiit byłonawet nie wpadłam na to żeby się na nią obrażać, pewnie sama bym wypaliła z tym tekstem jakbym nie wiedziała o co cho
do dziś 24:00 wszystkie macie tak na mnie mówić
Gunia, Pismak, Effcia28, Libra, Shagga_80, aisa, Dodi, Sandraa, Kfjatus, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:pani Żbikowa - jakie to słiiiiiit było
nawet nie wpadłam na to żeby się na nią obrażać, pewnie sama bym wypaliła z tym tekstem jakbym nie wiedziała o co cho
sikam po gaciach hahahaPismak, Kfjatus, Spero, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:pani Żbikowa - jakie to słiiiiiit było
nawet nie wpadłam na to żeby się na nią obrażać, pewnie sama bym wypaliła z tym tekstem jakbym nie wiedziała o co cho
Tak jest prze Pani!!!!!!zbikowa lubi tę wiadomość
-
spoko, dobrze że nie boli, dla mnie ważniejsze żeby powiedziało to nic takiego!
ej, przyznać się która uwierzyła że tak wystrojona w brokaty i serpentyny poszłam na wiztye?Libra, Shagga_80, aisa, Dodi, Sandraa, Kfjatus, Spero, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jeju wrote:Jak nie mam racji to mnie wyprowadźcie z błędu, Mauysiu Ty może mi coś w tym zakresie poradzisz?
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Muzi nie zlew tylko umywalka
Tak zapisz Dominika na angielski i na niemiecki, chłopak będzie poliglotą a niemiecki to całkiem fajny język i łatwo wchodzi do głowy
A jak już Dominik się nauczy języków to ja do niego na korki przyjadę za pół ceny he he:-) -
Jestem i ja
Żbiczku już pisze co u mnie, ale powiem, że ja też mam nadżerke już sprzed 1 ciąży i do tej pory co jakis czas jakieś czopki na to biorę i nic wiecej-moze po tej ciąży coś z tym zrobi pani dr?
Na wstępie zaznaczam,ze nie dostałam żadnych fotek,ale mojego maluszka oczywiście widziałam
Ułozony jest poprzecznie,ale pani dr twierdzi,że główka jest tak ułożona jakby mały chciał się juz ustawić główkowo. Na razie ma na to czas- i mam nadzieje,ze się ustawi tak jak powinien bo ja wolę naturalnie rodzić.
Synuś waży prawie 1 kg!!!!A dokładnie 993 gramy. Wg usg główki ma 27 tyg. a wg kosci udowej- 26 tyg i 4 dni. No i wg wagi też 26 tyg. i 2 dni. A wg ginki oczywiscie dzis mam skończone równe 26 tyg. Co ovu inaczej pokazuje.
Wyniki z krwi ok. Glukoza też, tylko ta na czczo delikatnie podwyzszona-bo 103 ale to nie wiele i cukrzycy ciążowej nie mam!!!Inne wyniki super. A no i ta po obciążeniu też ok. bo norma do 140 a ja mialam 112 i 115. Serduszko fajnie puka :)To chyba tyle o moim maleństwie :)A ja waże 77 kg-równiutkie. A no i odstawiła mi juz luteinę dopochwową i dała podjęzyk, zeby od razu nie odstawiac nagle. Bo od codziennego wkładania tej lutki zrobił mi sie jakis stan zapalny na zewnatrz. Dostałam na to Triderm - mam przeleczyć sie z 5 dni i dopiero mężusia mogę dopuscić do siebie
-tak delikatnie oczywiscie!!!A no i szyjka jest taka jak była -rozwarcie na opuszek palca. To chyba tyle co miałam napisać
. Na dzień dzisiejszy jest ok. A teraz spadam zjeść jakis obiad...
AGA 30, Gunia, Pismak, kiti, Libra, Shagga_80, zbikowa, aisa, Selena, Dodi, Sandraa, Muska, Kfjatus, magdzia26, Spero, Beata, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKopciuszku to te nasze dzieci już takie duże?
Ja pierdziu.
Czemu cholera moja ginka nie ma w swoim gabinecie USG
Bardzo się cieszę, że młodzian rośnieI w ogóle super, że wszystko dobrze
kopciuszek126, aisa, Kfjatus, Beata, Fedra lubią tę wiadomość