SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbiku no to zaczynaj działac z badaniami!!!!!!Żadne badanie nie jest bolesne więc bez obaw!!!!!!!!:-)

zbikowa, aisa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ha ha niezła jajcara z Twojej Kini :D :D :D

Ona mnie już w ogóle nie kocha. Weszła w spółkę z tatusiem i oboje się ze mnie nabijają :P

mauysia, aisa, Dodi, Sandraa, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RUTKA, POCZTA z 13:41!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbikuś fajnie, że lekarz konkretnie podszedł do tematu , czekamy na wyniki zatem i ja np. wierzę, że wszystko będzie git majonez...!!!!

Grubasku masz Ty ziółko w domu...ale za chwilę zaczyna się szkoła i troszkę więcej zajęć będzie :-)

Jutro muszę pamiętać żeby zapisać Dominika do szkoły językowej. Dwa razy w tygodniu będzie chodził na angielski. Jak da sobie radę to i na niemiecki też go poślę, bo co tu dużo mówić, na indywidualnych lekcjach pan przerobił z dzieckiem 5 tematów, bo albo pan chory albo młody chory , pan wyjazdy, delegacji itp.
    ...i z
    Zadzwonię jutro do niego czy mam nową książkę kupować( jak mi powie, że tak, to mu nawrzucam i tyle), bo to nie ma sensu zaczynać kolejnej jak poprzednia dobrze nie rozpoczęta.

Jak nie mam racji to mnie wyprowadźcie z błędu, Mauysiu Ty może mi coś w tym zakresie poradzisz?

Shagga_80, zbikowa, aisa, Sandraa, Kfjatus, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbikonie ja miałam kolposkopię!
    A to nie jest nic strasznego. Kurczę ale kiedy to było? Ja pierdziele o.O

zbikowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    RUTKA, POCZTA z 13:41!

Już lukam.

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    To od Kini:

Mam Ci powiedzieć, że Ona broń Boże nie mówiła o pani Żbikowej źle, a z tą nadżerką to się jej tak skojarzyło i ma nadzieję, że się na nią nie poobrażacie jak od czasu do czasu wtrąci swoje mądre dziecięce 3 grosze :P

pani Żbikowa - jakie to słiiiiiit było :) nawet nie wpadłam na to żeby się na nią obrażać, pewnie sama bym wypaliła z tym tekstem jakbym nie wiedziała o co cho :) do dziś 24:00 wszystkie macie tak na mnie mówić :D

Gunia, Pismak, Effcia28, Libra, Shagga_80, aisa, Dodi, Sandraa, Kfjatus, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę uskutecznić pranie...samo nie nastawi się i nie zrobi...fajnie, że nowa fasolindra w drodze!

AGA 30, Libra, aisa, Kfjatus, Spero, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Żbikonie ja miałam kolposkopię!
    A to nie jest nic strasznego. Kurczę ale kiedy to było? Ja pierdziele o.O

I ja i ja i ja miałam i nic nie bolało!!!!!!!!:-)

zbikowa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pani Żbikowa :-P

zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    pani Żbikowa - jakie to słiiiiiit było :) nawet nie wpadłam na to żeby się na nią obrażać, pewnie sama bym wypaliła z tym tekstem jakbym nie wiedziała o co cho :) do dziś 24:00 wszystkie macie tak na mnie mówić :D

sikam po gaciach hahaha :D

Pismak, Kfjatus, Spero, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:

Tak jest prze Pani!!!!!!

zbikowa lubi tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zlew totalny-idę see you later aligator!

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spoko, dobrze że nie boli, dla mnie ważniejsze żeby powiedziało to nic takiego!

ej, przyznać się która uwierzyła że tak wystrojona w brokaty i serpentyny poszłam na wiztye? :D

Libra, Shagga_80, aisa, Dodi, Sandraa, Kfjatus, Spero, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Zlew totalny-idę see you later aligator!

Muzi nie zlew tylko umywalka :P

Tak zapisz Dominika na angielski i na niemiecki, chłopak będzie poliglotą a niemiecki to całkiem fajny język i łatwo wchodzi do głowy :)

a-koczek lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Jak nie mam racji to mnie wyprowadźcie z błędu, Mauysiu Ty może mi coś w tym zakresie poradzisz?
    Jejciu, niestety w dziedzinie edukacji to ja się w ogóle nie orientuję... Nie wiem jakie podręczniki teraz chodzą, jakie są dobre/złe... :(

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Muzi nie zlew tylko umywalka :P

Tak zapisz Dominika na angielski i na niemiecki, chłopak będzie poliglotą a niemiecki to całkiem fajny język i łatwo wchodzi do głowy :)

A jak już Dominik się nauczy języków to ja do niego na korki przyjadę za pół ceny he he:-)

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem i ja :)

Żbiczku już pisze co u mnie, ale powiem, że ja też mam nadżerke już sprzed 1 ciąży i do tej pory co jakis czas jakieś czopki na to biorę i nic wiecej-moze po tej ciąży coś z tym zrobi pani dr?

Na wstępie zaznaczam,ze nie dostałam żadnych fotek,ale mojego maluszka oczywiście widziałam :)
    Ułozony jest poprzecznie,ale pani dr twierdzi,że główka jest tak ułożona jakby mały chciał się juz ustawić główkowo. Na razie ma na to czas- i mam nadzieje,ze się ustawi tak jak powinien bo ja wolę naturalnie rodzić :).
    Synuś waży prawie 1 kg :) !!!!A dokładnie 993 gramy. Wg usg główki ma 27 tyg. a wg kosci udowej- 26 tyg i 4 dni. No i wg wagi też 26 tyg. i 2 dni. A wg ginki oczywiscie dzis mam skończone równe 26 tyg. Co ovu inaczej pokazuje.
    Wyniki z krwi ok. Glukoza też, tylko ta na czczo delikatnie podwyzszona-bo 103 ale to nie wiele i cukrzycy ciążowej nie mam!!!Inne wyniki super :). A no i ta po obciążeniu też ok. bo norma do 140 a ja mialam 112 i 115. Serduszko fajnie puka :)To chyba tyle o moim maleństwie :)A ja waże 77 kg-równiutkie. A no i odstawiła mi juz luteinę dopochwową i dała podjęzyk, zeby od razu nie odstawiac nagle. Bo od codziennego wkładania tej lutki zrobił mi sie jakis stan zapalny na zewnatrz. Dostałam na to Triderm - mam przeleczyć sie z 5 dni i dopiero mężusia mogę dopuscić do siebie ;) -tak delikatnie oczywiscie!!!A no i szyjka jest taka jak była -rozwarcie na opuszek palca. To chyba tyle co miałam napisać ;). Na dzień dzisiejszy jest ok. A teraz spadam zjeść jakis obiad...

AGA 30, Gunia, Pismak, kiti, Libra, Shagga_80, zbikowa, aisa, Selena, Dodi, Sandraa, Muska, Kfjatus, magdzia26, Spero, Beata, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jessssu mam chyba zespół napięcia przedowulacyjnego!!!!!!!!!!!!!!!!!

zbikowa, Ola_czeka, Spero, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszku to te nasze dzieci już takie duże? o.O Ja pierdziu.
    Czemu cholera moja ginka nie ma w swoim gabinecie USG :(
    Bardzo się cieszę, że młodzian rośnie :) I w ogóle super, że wszystko dobrze :)

kopciuszek126, aisa, Kfjatus, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 3906 3907 3908 3909 3910 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ