X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbiku no to zaczynaj działac z badaniami!!!!!!Żadne badanie nie jest bolesne więc bez obaw!!!!!!!!:-)

zbikowa, aisa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ha ha niezła jajcara z Twojej Kini :D :D :D

Ona mnie już w ogóle nie kocha. Weszła w spółkę z tatusiem i oboje się ze mnie nabijają :P

mauysia, aisa, Dodi, Sandraa, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RUTKA, POCZTA z 13:41!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbikuś fajnie, że lekarz konkretnie podszedł do tematu , czekamy na wyniki zatem i ja np. wierzę, że wszystko będzie git majonez...!!!!

Grubasku masz Ty ziółko w domu...ale za chwilę zaczyna się szkoła i troszkę więcej zajęć będzie :-)

Jutro muszę pamiętać żeby zapisać Dominika do szkoły językowej. Dwa razy w tygodniu będzie chodził na angielski. Jak da sobie radę to i na niemiecki też go poślę, bo co tu dużo mówić, na indywidualnych lekcjach pan przerobił z dzieckiem 5 tematów, bo albo pan chory albo młody chory , pan wyjazdy, delegacji itp.
    ...i z
    Zadzwonię jutro do niego czy mam nową książkę kupować( jak mi powie, że tak, to mu nawrzucam i tyle), bo to nie ma sensu zaczynać kolejnej jak poprzednia dobrze nie rozpoczęta.

Jak nie mam racji to mnie wyprowadźcie z błędu, Mauysiu Ty może mi coś w tym zakresie poradzisz?

Shagga_80, zbikowa, aisa, Sandraa, Kfjatus, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbikonie ja miałam kolposkopię!
    A to nie jest nic strasznego. Kurczę ale kiedy to było? Ja pierdziele o.O

zbikowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    RUTKA, POCZTA z 13:41!

Już lukam.

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    To od Kini:

Mam Ci powiedzieć, że Ona broń Boże nie mówiła o pani Żbikowej źle, a z tą nadżerką to się jej tak skojarzyło i ma nadzieję, że się na nią nie poobrażacie jak od czasu do czasu wtrąci swoje mądre dziecięce 3 grosze :P

pani Żbikowa - jakie to słiiiiiit było :) nawet nie wpadłam na to żeby się na nią obrażać, pewnie sama bym wypaliła z tym tekstem jakbym nie wiedziała o co cho :) do dziś 24:00 wszystkie macie tak na mnie mówić :D

Gunia, Pismak, Effcia28, Libra, Shagga_80, aisa, Dodi, Sandraa, Kfjatus, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę uskutecznić pranie...samo nie nastawi się i nie zrobi...fajnie, że nowa fasolindra w drodze!

AGA 30, Libra, aisa, Kfjatus, Spero, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Żbikonie ja miałam kolposkopię!
    A to nie jest nic strasznego. Kurczę ale kiedy to było? Ja pierdziele o.O

I ja i ja i ja miałam i nic nie bolało!!!!!!!!:-)

zbikowa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pani Żbikowa :-P

zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    pani Żbikowa - jakie to słiiiiiit było :) nawet nie wpadłam na to żeby się na nią obrażać, pewnie sama bym wypaliła z tym tekstem jakbym nie wiedziała o co cho :) do dziś 24:00 wszystkie macie tak na mnie mówić :D

sikam po gaciach hahaha :D

Pismak, Kfjatus, Spero, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:

Tak jest prze Pani!!!!!!

zbikowa lubi tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zlew totalny-idę see you later aligator!

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spoko, dobrze że nie boli, dla mnie ważniejsze żeby powiedziało to nic takiego!

ej, przyznać się która uwierzyła że tak wystrojona w brokaty i serpentyny poszłam na wiztye? :D

Libra, Shagga_80, aisa, Dodi, Sandraa, Kfjatus, Spero, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Zlew totalny-idę see you later aligator!

Muzi nie zlew tylko umywalka :P

Tak zapisz Dominika na angielski i na niemiecki, chłopak będzie poliglotą a niemiecki to całkiem fajny język i łatwo wchodzi do głowy :)

a-koczek lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Jak nie mam racji to mnie wyprowadźcie z błędu, Mauysiu Ty może mi coś w tym zakresie poradzisz?
    Jejciu, niestety w dziedzinie edukacji to ja się w ogóle nie orientuję... Nie wiem jakie podręczniki teraz chodzą, jakie są dobre/złe... :(

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Muzi nie zlew tylko umywalka :P

Tak zapisz Dominika na angielski i na niemiecki, chłopak będzie poliglotą a niemiecki to całkiem fajny język i łatwo wchodzi do głowy :)

A jak już Dominik się nauczy języków to ja do niego na korki przyjadę za pół ceny he he:-)

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem i ja :)

Żbiczku już pisze co u mnie, ale powiem, że ja też mam nadżerke już sprzed 1 ciąży i do tej pory co jakis czas jakieś czopki na to biorę i nic wiecej-moze po tej ciąży coś z tym zrobi pani dr?

Na wstępie zaznaczam,ze nie dostałam żadnych fotek,ale mojego maluszka oczywiście widziałam :)
    Ułozony jest poprzecznie,ale pani dr twierdzi,że główka jest tak ułożona jakby mały chciał się juz ustawić główkowo. Na razie ma na to czas- i mam nadzieje,ze się ustawi tak jak powinien bo ja wolę naturalnie rodzić :).
    Synuś waży prawie 1 kg :) !!!!A dokładnie 993 gramy. Wg usg główki ma 27 tyg. a wg kosci udowej- 26 tyg i 4 dni. No i wg wagi też 26 tyg. i 2 dni. A wg ginki oczywiscie dzis mam skończone równe 26 tyg. Co ovu inaczej pokazuje.
    Wyniki z krwi ok. Glukoza też, tylko ta na czczo delikatnie podwyzszona-bo 103 ale to nie wiele i cukrzycy ciążowej nie mam!!!Inne wyniki super :). A no i ta po obciążeniu też ok. bo norma do 140 a ja mialam 112 i 115. Serduszko fajnie puka :)To chyba tyle o moim maleństwie :)A ja waże 77 kg-równiutkie. A no i odstawiła mi juz luteinę dopochwową i dała podjęzyk, zeby od razu nie odstawiac nagle. Bo od codziennego wkładania tej lutki zrobił mi sie jakis stan zapalny na zewnatrz. Dostałam na to Triderm - mam przeleczyć sie z 5 dni i dopiero mężusia mogę dopuscić do siebie ;) -tak delikatnie oczywiscie!!!A no i szyjka jest taka jak była -rozwarcie na opuszek palca. To chyba tyle co miałam napisać ;). Na dzień dzisiejszy jest ok. A teraz spadam zjeść jakis obiad...

AGA 30, Gunia, Pismak, kiti, Libra, Shagga_80, zbikowa, aisa, Selena, Dodi, Sandraa, Muska, Kfjatus, magdzia26, Spero, Beata, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jessssu mam chyba zespół napięcia przedowulacyjnego!!!!!!!!!!!!!!!!!

zbikowa, Ola_czeka, Spero, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszku to te nasze dzieci już takie duże? o.O Ja pierdziu.
    Czemu cholera moja ginka nie ma w swoim gabinecie USG :(
    Bardzo się cieszę, że młodzian rośnie :) I w ogóle super, że wszystko dobrze :)

kopciuszek126, aisa, Kfjatus, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 3906 3907 3908 3909 3910 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ