plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Oczywiście nie nadrobiłam Was, bo nie dałam rady.
W pracy są pewne nieścisłości,bo przejmowanie stanowiska po kimś wcale, a wcale nie jest takie proste, łatwe i przyjemne...
Okazuje się, że wiele spraw trzeba pozamykać, są jakieś nie uzupełnione dokumenty sprzed lat, papiery, które dawno powinny mieć gdzieś swoje miejsce,a nie mają, czeka nas dużo pracy, by najpierw nadrobić tamte zaległości, powyprowadzać na czysto sprawy, a do tego żeby wszystko było na bieżąco.... Generalnie widzę, ze na tą chwilę będzie ciężko przez zaległości,a potem może już troszkę lepiej.
Życzę dobrego dnia i niestety nie odniosę się do Waszych wypowiedzi.... PAAAAAAAAA!Kaja, aisa, magdzia26, Effcia28, AGA 30, Pismak, Pismak, Dodi, Fedra, Sandraa, zbikowa, Libra lubią tę wiadomość
-
Sylwia nie załamuj się, ta temp. jest wysoka, nie jesteś przeziębiona, nie masz objawów zapalnych to czekamy...wkurzające jest to, że niekiedy wychodzi test niekiedy nie- jak tak się sprawy mają to 16, 18 dnia wyższych temperatur wybrałabym się na Twoim miejscu na betę. Będzie na 100% wiarygodna.sylwia1985 wrote:dzien dobry dziewczynki
Mam dola wczoraj caly wieczor przeplakalam bo nic mi nie wychodzi no i czekam przeciez jeszcze na wyniki badan i jak wyjda zle to sie chyba juz calkiem podlamie.... zycie jest niesprawiedliwe ....
milego dnia i smacznego sniadanka
mnie dzis glowa okropnie boli i wstalam jakbym po kacu jakims bylaKaja, Shagga_80, Fedra, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Jestem back.
Tak więc, tez się nie odniosę, bo nie dam rady nadrobić. Jakas zażarta dyskusja o przedszkolu mnie minęła, ale spoko, i tak nic nie straciłyście, bo się nie znam totalnie
Za to dzisiaj rano zbiłam kolejny termometr ala rtęciowyDUPA!
Teraz nie mamwięc mam nową myśl - przestaję mierzyc temperatury. No chyba, że gdzies uda mi się kupić w końcu ten na baterie. Dacie jakies namiary, bo nie pamiętam już nazwy?
Podsumowując - temp. dzisiaj nie mierzona, ale i tak wiem że wredna @ już za rogiem. Pewnie raczy się dzisiaj pokazać.
Ogólnie nastrój te DUPA. Udało mi się wcoraj kupic dętke do roweru mojego, przyszły kurierem nowe opony tez do mojego rowerka. Jak przyszłam do domu to się zorientowałam że mi koleś w sklepie rowerowym sprzedal nieco za wąska dętkePalant. A wyraźnie pytałam czy to na pewno będzie do mojego szosowego pasowa, bo miało inne oznaczenia (w centymetrach a nie w calach). Więc po 19:00 drałowalismy do innego serwisu który był jesczze czynny po nowa dętke (kolejne 22zł) bo rower na środku pokoju rozkręcony stał
Dramat. Wyobraźcie to sobie - w kawalerce! Trzea go było więc poskładac z powrotem, innego wyjścia nie bylo, jak chcieliśmy łóżko rozłozyć
No. Potem stwierdziliśmy ze mam lekko scentrowane oba kołoNo szlag by to...
Musze dzisiaj dzwonić do tego serwisu może ktos je naprostuje w 1 dizeń. Byle do weekendu w sumie, ale trzeba to jeszcze przetestowac.
Achhh. No. Se powzdychałam.
Wracając do tematu - to chyba koniec z pomiarami u mnie. Chociaz w nowym cyklu mam iść mierzyć prolaktyne po jedzeniu bromka. Ciężko to będzie zczaić bez pomiaru (endo mi wyznaczyla konkretny dizęn po szczycie tempy).
Cos wymyślę. Póki co nie mam jak mierzyć
No, co jeszcze...
@ na bank będzie dzisiaj! Jestem prorokiem w tej sprawie.
A jak Wam dizonek mija?
Taki pochmurny deszczowy paskudny obrzydliwy jesienny szarugowy?Rucia, aisa, Shagga_80, Fedra, Sandraa, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Kfjatuś będzie lepiej, jak wyjdziecie na prostą, to Wam się premia należy i dożywotni dostęp do ovu i fb prze dwie godziny w ciągu pracy.
Kaju u mnie już też słoneczko na chwilę mocniej zaświeciło, liczę, że pranie wyschnie, bo wiatr jest. Tu to cud, że liście na drzewach się ruszają a to co wieczorem późnym było to już wichuraGięły się drzewka mniejsze i gałęzie na większych...co z tego jak spadło sporo deszczu i ogród dziś mokry, no ale chyba pójde w te liliowce, tyyyle odmian będę miała....
Muska, Kaja, aisa, magdzia26, AGA 30, Fedra, Sandraa, Kfjatus, zbikowa, Libra lubią tę wiadomość
-
O! Nie ma to jak Twój pozytywny nastórj jeju
jeju wrote:Kfjatuś będzie lepiej, jak wyjdziecie na prostą, to Wam się premia należy i dożywotni dostęp do ovu i fb prze dwie godziny w ciągu pracy.
Kaju u mnie już też słoneczko na chwilę mocniej zaświeciło, liczę, że pranie wyschnie, bo wiatr jest. Tu to cud, że liście na drzewach się ruszają a to co wieczorem późnym było to już wichuraGięły się drzewka mniejsze i gałęzie na większych...co z tego jak spadło sporo deszczu i ogród dziś mokry, no ale chyba pójde w te liliowce, tyyyle odmian będę miała....
Fedra lubi tę wiadomość
-
Muska wyraźnie dopada nas jesienna chandra późnym latem...u nas w sumie ciepło takie bardzo ciepłe ciepło uciekło 16 sierpnia. Lato chyba już nie wróci, bynajmniej nie w takiej odsłonie.
Szkoda...kiepsko się opaliłam ale za to zmniejszyłam ryzyko chodzącego do tyłu a atakującego skórę.
Muska widzę, że pogoda sprzętom nie służy...ale jakoś to musi być.
Ty narzekasz na mało miejsca, ja na za dużo, bo orka ze sprzątaniem.
Co tu dużo gadać, idę pilnować by przy praniu pasek nie spadł, bo kombinuję, by prać bez wirowania, to nie spadnie, ech słyszę coś stuka i puka...no trudno, najwyżej przytaszczę do łazienki p
Franie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2013, 11:22
Muska, Fedra lubią tę wiadomość
-
Muska co do roweru lipa aha mojej mamie zamówiłam u kolegi rower taki wypasony sam go ma składać bo w rowerowym zamówiłam tam gdzie pracuje a mamy ur minęły kolega zza płot olal sprawę i zmuszona byłam jechać dzień przed ur raczej noc i kupić z hipermarkety jaka zlaaaaaa byłam .....koles zapomnial a
-
Jeju wczoraj w dd tvn prokpo powiedział .że dorota z która pracuje wygląda jak murzyn w przescieradle ,ale się usmialam ale dorota spalona ulala ... tak do opalenizny nawiązując
Rucia, aisa, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Jeju wczoraj w dd tvn prokpo powiedział .że dorota z która pracuje wygląda jak murzyn w przescieradle ,ale się usmialam ale dorota spalona ulala ... tak do opalenizny nawiązując
Kocham Dorotę WelmannKaja, Kaja, aisa, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry drugi raz
Kfjatus - nie daj się tam. Pokaż im co potrafisz
Musia - może to dobry znak, że zbiłaś termometr.Olej to mierzenie, seksik na luzie, może się uda
Muzi - współczuje z tą pralką. Człowiek jest tak przyzwyczajony do udogodnień, że nawet bez takiej pralki życie wydaje się niemożliwe
Sylwia - głowa do góry. Nie ma co się martwić na zapas wynikami badań. Dopóki nie masz ich w ręku nie ma co rozpaczać.
Mayuś - Leoś to dzielny chłopak, ten płacz na pewno był jednorazowyWcale mu się nie dziwie, że troszkę sobie popłakał, bo w końcu nowe przedszkole, nowe otoczenie. Moja Kinia również poszła do szkoły z lekkim strachem. Najbardziej boi się tego tenisa, i biedna od wczoraj ćwiczy z tatą bicepsy, żeby miała siłę trzymać rakietę w ręku
Paranoja z tą ustawą 6cio latków
Muska, aisa, mauysia, Shagga_80, Selena, Fedra, Sandraa, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Dobry
U mnie troche chłodno, za to jest słonko więc ok
Jeju, wredne praliszcze!
Sylwia, nie łam się! Wyników badań jeszcze nie ma, nie zakładaj najgorszego. Ciesz się poprawą Twoich cykli, kiedyś to miałaś zakręcone wykresy a teraz taki krok ku dobremu!
Kaja, dobrze że się koleżanka ogarnęła i odpoczywa.
Muska, masakryczne przygody z rowerem, ale mam nadzieje że wkrótce rowerro będzie sprawny. Chyba większość z nas ma termometr Microlife.
Kfjatek, daj czadu!
Rucia, matko szkolniakawitaj
Mauysiu, na pewno Leo już zapomniał o płaczu do Twojego przyjścia i teraz też będzie Mu się podobać
Uciekam na zajęcia. Miłego dnia!Muska, Kaja, Rucia, magdzia26, AGA 30, Pismak, mauysia, Fedra, Sandraa, Kfjatus, zbikowa, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAisko może w międz czasie tych zajęć napisałabyś chociaż jak się czujesz
Kaju ja też ich uwielbiam
Uciekam dziewoje.
Ps. Gdzie te czasy, kiedy w poniedziałki na forum było tak tłoczno jak na bazarze ?magdzia26, mauysia, Fedra, aisa, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Aisko może w międz czasie tych zajęć napisałabyś chociaż jak się czujesz
Kaju ja też ich uwielbiam
Uciekam dziewoje.
Ps. Gdzie te czasy, kiedy w poniedziałki na forum było tak tłoczno jak na bazarze ?