plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Agafia wrote:nie wiem nam Pni Dyrektor mówiłą że to przeszło to nie wiem czy ona średnio doinformowana czy co
Agafia, Pismak, AGA 30, Effcia28, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Zmykam moje kochane bo mąż waca ide mu obiadokolacje szykować
) Miłej nocy wam życzę , słodkich snów a jutro miłego dnia Buziaczki . Jeszcze raz wszystkiego najlepszego z okazji tej 4000 stronki
Pismak, AGA 30, mauysia, Sandraa, magdzia26, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2013, 20:37
Pismak, Kaja, mauysia, mala29_, Sandraa, Libra, Agafia, jeju, Rucia, magdzia26, a-koczek, Fedra lubią tę wiadomość
-
mauysia a ty kochana jeszcze trochę i na porodówkę się wybierasz
ohh ,ale ci dobrze nasza koleżanka początkująca w pracy w końcu poszła po rozum do głowy i odpoczywa w domu bo w piątek wyladowała na pogotowiu !!!
-
Kaja wrote:mauysia a ty kochana jeszcze trochę i na porodówkę się wybierasz
ohh ,ale ci dobrze nasza koleżanka początkująca w pracy w końcu poszła po rozum do głowy i odpoczywa w domu bo w piątek wyladowała na pogotowiu !!!
A film na razie bardzo fajny, naprawdę relaksującyShagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ja zmykam już lulu
Śpijcie słodko i do jutraDodi, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Witam i o pogodę, zdrowie pytam
Pralka do wyrzucenia!
Łożyska z bębnem jakoś wklejane i nie do wymiany, a nie była najtańsza, bo wtedy ok. 1400 dałam- kupowałam u porządnego sprzedawcy, który na rzeczy powinien się znać.
Jest mi najzwyczajniej w świecie przykro z tego powodu chociażby dlatego, że już zdecydowałam się na drzewo do kuchni, tj., meble w drzewie i nici z mojego zakupu
Mam wyjście w sumie, bo mogłabym prać we Frani, wirówkę mam, może niewielką ale zawsze...dwie porządne balie i do tego super pogoda...a pogoda się schrzaniła. Nie nadaje się do pracy w ogrodzie ani do zrobienia prania a W. w pracy więc nawet nie łóżkowa.
Miłego dnia POMIDOR POMIDOR POMIDORWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2013, 07:15
Fedra lubi tę wiadomość
-
dzien dobry dziewczynki
Mam dola wczoraj caly wieczor przeplakalam bo nic mi nie wychodzi no i czekam przeciez jeszcze na wyniki badan i jak wyjda zle to sie chyba juz calkiem podlamie.... zycie jest niesprawiedliwe ....
milego dnia i smacznego sniadanka
mnie dzis glowa okropnie boli i wstalam jakbym po kacu jakims byla