plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:O bardzo przepraszam ja nie narzekałam na 40 stopniowe upały
Bardzo za nimi tęsknie, chociaż taka pogoda też jest przydatna to można na legalu legnąć się do łóżka
Bardzo Wam wszystkim dziękuje, jesteście cudowne!
Gadgeciu - witamy w naszych skromnych progach. Co u ciebie?
to o mnie chodzi ?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gadgetko przyznaj się że chciałaś zrobić nam pssikusa i cichaczemi być pierwszą na 4000 stronie
magdzia26, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
No nieee, spóźniłam się o jedną stronę! Chyba pierwszy raz w mojej historii...
Życzę nam na tym oto wątku, żebyśmy nadal były takie zarąbiste
Gadgetko, cóż to za tajemnicze wypowiedzi? Ale jestem taka stęskniona wiadomości od Ciebie, że polubiłam nawet te kropki i przecinki
Odebrałam Leosia z przedszkola ok. 14:30, okazało się że przed południem sporo płakał i chciał do mamypo drzemce było już lepiej. Ale jak go potem pytałam jak było, to mówił, że było bardzo fajnie i nic nie wspominał o tych płaczach, więc może jakoś się pokula to przedszkole...
AGA 30, Pismak, Agafia, aisa, zbikowa, Sandraa, Libra, jeju, Rucia, magdzia26, Shagga_80, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
Agafia wrote:Mauysia nie martw się ja pracuje w przedszkolu , dzieci mają najczęściej kryzys na wejściu Panie na pewno tak jak ja to robię wytulą i będzie ok
)
Pewnie macie spory zamęt w związku z tą nową dziwną ustawą, która weszła od 1 września...
Agafia lubi tę wiadomość
-
Tak 6 lat ,zaczynamy od 2 latków prowadzimy grupę aż do 6 no teraz do 5 latków bo potem ida dzieci do 1 klasy ... Masakra w ogóle takie małę dzieci już w ławki wpędzą
porażka jak dla mnie niby dzieci urodzone w drugiej połowie roku maja możliwość wyboru że mogą 2 razy realizować program klasy 0 ale co z dziećmi z pierwszej połowy roku , które moż ei poznawczo i dydaktycznie dają sobie radę jak emocjonalnie i społecznie kiepsko ...
Effcia28, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość