plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dobry dzień
odkąd jestem w ciąży schudłam 4 kg nie mogę nic jeść normalnie nic prócz suchego chleba popijając herbatą-czuje się jak jakiś więzień!
Dziś jak wracałam ze żerówy to kupiłam sobie drożdzówkę zjadłam ją ale czuje się okropnie po niejchyba nie pozostaje mi nic innego jak jeść ten suchy chleb:(
Moje dziecię ma obowiązek iść do pierwszej klasy od nowego roku:( normalnie jestem nie zadowolona z tego tytułu ale cóż ja mam zrobić?
Rutka dziś jest wtorek.
P.S pozdrawiam wszystkie idę zobaczyć jak tam moja łazienka-)Rucia, Ola_czeka, Fedra, aisa, Sandraa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry w ten piekny pochmurny i wietrzny dzień
Dopiero doczytałam was tak się rozszalałyście pewnie przez tą 4000 stronkę każda chciała zdążyć...szkoda że mnie impreza ominęła ale oczywiście dołączam sie do życzeń wszystkiego naj naj naj
Shagguś co do twojego M... ja bym powiedziała tylko jedno "to mój brzuch i ja będę rodziła więc ja decyduję gdzie, jak ty będziesz w ciąży to ty będziesz decydował" co tutaj dużo mówić to tylko i wyłącznie powinna byc twoja decyzja,
Co do reformy szkolnej mogę tylko powiedzieć że ja też jestem po gimnazjum a własciwie jestem pierwszym testowym rocznikiem gimnazjum i uważam że te wszystkie reformy tak jak z 6-cio latkami sa o kant tyłka potłuc i jestem w 100% na nie, robią to chyba tylko po to żeby ludzie szybciej zaczęli pracować i szybciej kasę dla ZUSu dawali...masakra jakaś
Sylwia ... nie denerwuj się poczekaj spokojnie na wyniki badań będzie dobrze zobaczysz
ps. żbiczku też nie lubie pomidorowej...fuj...
Kfiatku życze powodzenia w pracy ja też to niedawno przechodziłam najgorzej jest przejmować stanowisko po kimś i dokańczać niezałatwione sprawy ale jak już nadrobisz jaka będzie satysfakcjaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2013, 08:59
Rucia, Shagga_80, Fedra, aisa, Sandraa, Kfjatus, zbikowa, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:dobry dzień
Rutka dziś jest wtorek.
P.S pozdrawiam wszystkie idę zobaczyć jak tam moja łazienka-)
Noo to gdzie te czasy, kiedy na forum przy wtorku było tloczno jak na bazarze
Dzięki Effcia za poprawę.
Może niedługo sytuacja z jedzeniem się u Ciebie zmieni? Ty masz 4 na minusie, Ja 11 na plusie. U mnie z tego co kojarzę takie złe samopoczucie utrzymywało się do 18 tygodnia. Później z dnia na dzień wszystko mi przeszło.
Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
-
zabieram się do pracy bo już 9:00 a ja w czarnej d**... buziaki i dużo słoneczka
zapomniałam ja też mam mocale 6 lajknieć nie mogę przeskoczyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2013, 09:01
Pismak, Pismak, Pismak, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Noo to gdzie te czasy, kiedy na forum przy wtorku było tloczno jak na bazarze
Dzięki Effcia za poprawę.
Może niedługo sytuacja z jedzeniem się u Ciebie zmieni? Ty masz 4 na minusie, Ja 11 na plusie. U mnie z tego co kojarzę takie złe samopoczucie utrzymywało się do 18 tygodnia. Później z dnia na dzień wszystko mi przeszło.
aha czyli jeszcze tylko 4 tygodniezawsze to jakieś pocieszenie
Ola_czeka, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
cześc kochane
melduje się mama pierwszo klasistki
tak mi było jej dziś żal.. stała taka bidulka, wystraszona..Effcia28, Ola_czeka, AGA 30, Pismak, Pismak, Dodi, Rucia, a-koczek, Shagga_80, jeju, Fedra, aisa, Blondi22, Blondi22, Sandraa, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mój D wczoraj jak wychodził do zerówy mówi do mnie "to nie sprawiedliwe dlaczego on musi być długo a inni tylko dziś idą na chwilę?" więc go odebrałam nie o drugiej a o pierwszej a on do mnie ; "Mamo co tak szybko ja chce być dłużej "
no rynce mi opadły jak to usłyszałamAGA 30, Ola_czeka, magdzia26, mauysia, Muska, Rucia, a-koczek, Fedra, Sandraa, Kfjatus, zbikowa, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:przyjdzie ze szkoły i powie Ci Mamo ale było superaśnie dziśiaj
ale ona na świetlicy będzie musiała siedziec.... do 16:30.
choć już szef mi powiedział że mogę wyjśc wczesniej, żeby się tak nie wystraszyła 1wszego dniamauysia, Rucia, Fedra, aisa, Sandraa, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość