plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:To najdziwniejsze określenie na seks, jakie słyszałam.
No tak się dzieje kiedy komuś tylko jedno w głowie
Muzi chodziło o zwykłe nasionka takie co sadzisz w ogrodziea-koczek, jeju, magdzia26 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
Aga mi tez by sie przydaly zakupy na poprawe humoru. Dzis tez popoludnie placzace- kurna co sie ze mna dzieje nie moge sie uspokoic
Kochane jestescie-dzieki za wsparcie z waszej strony
jestem jakos taka bez sil....
ps slodkie pomidoryWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2013, 17:01
jeju, Libra lubią tę wiadomość
-
I co tam kobitki sobie robicie , patrze tak na ten mój wykres i modlę się żeby się udało ... mam nadzieję że @ nie zawita wrrrr no przynajmniej przez najbliższe 9 miesięcy . Ugotowałam mięsko z indyka w sosie czosnkowo ,śmietanowo, koperkowym , sałate po grecku zrobiłąm i ziemniaczki i czekam na mężusia ... ale to jeszcze 1,5 godziny ...i tak czuje że mnie dziś wyjątkowo senność ogarnia . Buziaki śle w to słoneczne popołudnie które jest u mnie ...
mauysia, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Aga mi tez by sie przydaly zakupy na poprawe humoru. Dzis tez popoludnie placzace- kurna co sie ze mna dzieje nie moge sie uspokoic
Kochane jestescie-dzieki za wsparcie z waszej strony
jestem jakos taka bez sil....
ps slodkie pomidory
Sylwia no to ruszaj na zakupychoćbyś miała kupić tylko wielką czekoladę z dużymi orzechami albo lody bakaliowe
zawsze to przez chwilę chociaż nie będziesz się zamartwiać a i spacerek dobrze na pewno ci zrobi
Muska, AGA 30, Sandraa, Kfjatus, Shagga_80, magdzia26, Beata, a-koczek, Libra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Dzień dobry.
Musze sie wam do czegoś przyznać. Przespałam sie z kolesiem, który nie jest moim Pięknym. Facet nazywa sie Neurofen i pomaga mi przetrwać ten ciężki czas, który mnie dziś dopadł. (ale was zrobiłam w jajo co?!)
No, to dostałam @, więc P będzie już po, bedą wióry leciały, mówię wam! Co prawda dziś pod koniec dnia w fabryce ledwo na oczy widziałam tak bardzo mnie bolało (jakas starsza babka puściła mnie w metrze zebym usiadła, na co reszta oczywiście obcięła mnie od gory do dołu) i poszłam w kime (juz w domciu).
A teraz krótka prasówka.
Proszę nie wkładać słów w usta żbika swego, których żbik nie powiedział. ani czynów. Olęi powiedziałam że nikomu nie oddam i na tym się temat skończył. O.
Co do przedszkolaków uważam że to poroniony pomysł wysłać je do szkoły która nie jest dla nich przystosowana. poza tym to dobry pomysł, Małysz, nie bij, prosze. jestem dziś niedysponowana.
Co do katarzyny w (specjalnie z małych liter) to też wychodzi mi bokiem. żeby nie powiedzieć, że ciut niżej. Wkurwia mnie jeno, że będzie na NASZYM utrzymaniu przez tak długi okres czasu. zdaje sie że w Hameryce mają na to zastrzyki. takie wiecie. nie?
Co do emotikonek lubie, ale bez przesady. i nie na pół strony.
co jeszcze... podobno ma być jeszcze ciepło, co mnie bardzo cieszy.
Czekam na Małysza aż wróci od gina JESLI NIE POSZŁAŚ I CI O TYM PRZYPOMNIAŁAM TERAZ TO JESTEŚ GAPA. i na Shaggę, jak było w szkole rodzenia.
uf, zmęczyłam się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2013, 18:53
AGA 30, Pismak, Rucia, aisa, Sandraa, Kfjatus, Shagga_80, mauysia, magdzia26, Beata, Effcia28, a-koczek, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Dzień dobry.
Proszę nie wkładać słów w usta żbika swego, których żbik nie powiedział. ani czynów. Olęi powiedziałam że nikomu nie oddam i na tym się temat skończył. O.
uf, zmęczyłam się.
popsułaś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2013, 19:09