plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySelena wrote:He he
no ale fakt jak spojrzałam na Twoje foto to pierwsza myśl była taka że Ty masz tylko ciut większy brzuszek niż ja :)A to święto 5 października
Kurczę, a nie chciałabyś w tym terminie przyjechać do Wawy na spotkanie forumowejeju, jeju, AGA 30, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Sandraa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Cześć wszystkim
Byłam dziś w przychodzi na dziale położniczym zapisać się jako ciążówkaSpisali kilka danych, dostałam ulotki o jedzeniu, nie paleniu i nie piciu.
Wizytę mam 11.09 rano (z położną, z którą dziś gadałam)-to będzie chyba ogólna pogadanka o stanie zdrowia, przebytych chorobach itp. a następną 10.10 popołudniu (z inną położną w innym miejscu) - ma trwać godzinę i być z badaniem (nie usg). No i chyba tyle.
Aha, Ruciu i Kopciuszku, pytałyście się jak się czuję... Objawów w sumie nie mam, czasem czuje brzuch ale to pewnie tak ma być, może ciut zmęczenie czuje, ale nie jakoś mocno. A poza tym humor mi dopisuje
Blondi, malusi masz brzuszek, najważniejsze aby wygodny dla maleństwa
Sandraa, wrzuć wyniki badań, wszystkie nad nimi podumamy...
Iwona, fajnie że w przyszłym roku wracacie do PLNie przepracuj się za mocno i wracaj do nas szybko
Rucia, fajna ta kiecka
Aga, bardzo ładna fryzurka. Też na początku pomyślałam, że przód też można by trochę skrócić, ale w tej wersji chyba lepiej bo twarz wydłuża.
Selena, sukienka elegancka, żakiecik biały bardzo pasuje. A golizna extra! Pewnie w kolejce Cię już przepuszczają bo Blondi jeszcze nie
Witaj Spero po urlopieIdę Ci napluć na wykres...
Jeju, dźga na pewno na ovu, dobrze że M się stęsknił
Miłego wieczoruWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 19:03
Shagga_80, zbikowa, jeju, Pismak, AGA 30, Rucia, Selena, Ilona, Sandraa, Spero, Kfjatus, magdzia26, a-koczek, Blondi22, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelenko (Wosebko) mnie również podoba się Twoja kreacja ślubna...a brzusio masz słodki
Aisa, mnie to rozwala służba zdrowia w innych krajach Europy, my to wciąz latamy po lekarzach, laboratoriach itd a w innych krajach masz zupełnie inaczej,no nie?
Jeju, czekasz na W, zwarta i gotowa? Co to aramejski?
My właśnie wróciliśmy z boiska i idę robić te krokietyPo południu zjedliśmy ostatecznie tylko krupniczek i wyszliśmy na dwór...a teraz na kolację zjemy rarytas
jeju, aisa, AGA 30, Ilona, Selena, Sandraa, Spero, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Przepraszam za nieobecność....musiałam załatwić ważną sprawę.....
ZBIKULEK JA PYTAŁAM? < zakrywa usta otwarte i patrzy z niedowierzaniem> A ja dzisiaj rano byłam i pytałam o Ciebie?
Aisko właśnie....muszę kupić kalendarz w zielone kropy, są w biedronceaisa, aisa, aisa, aisa, aisa, aisa, AGA 30, Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
No hej...aramejski to tak dodałam, bo już dość kasy wydałam a nie wiem co jeszcze wymyślą.
No w sumie musiałabym wyskoczyć pod prysznic....boszsz jak byście mnie zobaczyły powiedziałybyście oh my got! jak ten facet sobie daje z nią radę ?
Aga narobiłaś mi ochoty na wizytę u fryzjerki...zciełabym nieco te końcówki suche...i czas by było farbę nałożyć...w sumie to nie umiem farbować odrostów, bo nigdy nie miałam takiej potrzeby a teraz powoli będzie czas...ach do kitu, zachciało mi się blondu...ale fajnie się czuję w tym kolorku...znów pisze o sobie....jak narcyz jakiś...a fe jejulcu, popraw się!AGA 30, Spero, Shagga_80, magdzia26, a-koczek, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Beata, jeśli zrobisz w fotoszopie kolaż na którym połączysz moje zdjęcie z awatarka ze zdjęciem ryana gosslinga w negliżu - wtedy uznamy, ze sprawa jest zamknięta. Póki co - foch.
Ej to jest szantaż złośliwcze
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Sylwia wykres jest zajefajny i mnie to bardzo cieszy, może jesteś zawiedziona ale uwierz mi, że po takim ładnym wykresie zawiedzenie nie trwa dłużej niż dwa tygodnie, góra miesiąc :-)dostałaś esa?
sylwia1985, Shagga_80, magdzia26, Libra lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Sylwia wykres jest zajefajny i mnie to bardzo cieszy, może jesteś zawiedziona ale uwierz mi, że po takim ładnym wykresie zawiedzenie nie trwa dłużej niż dwa tygodnie, góra miesiąc :-)dostałaś esa?
jestem zla smutna i jeszcze moj wyjezdza na caly tydzien z pracy i bede sama jak palec z tesciamiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 19:31
-
Sylwia zastanawiam sie czemu nie było spadku temperatury, jesli mowisz ze plamienie przed @. Uwierz mi, że jestem ostatnia do nakręcania kogokolwiek na bycie w ciąży, ale wstrzmaj się jeszcze z zamartwianiem się że się znowu nie udało. może na plamieniu się skończy. Dziewczyny pod wykresem dobrze Ci radzą, żebyś przeszła się na betę, jeśli faktycznie @ nie przyjdzie.
jeju, Rucia, Sandraa, Shagga_80, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Idę się wypolerować, a jajnik dalej dźga, ciekawe czy coś z tego będzie...śluz beznadziejny...Wosebka chyba odlakuję paczuszkę...
Czy możecie mi uwierzyć, że od kilku dni wożę przesyłę dla kogoś i nie mogę zajechać na pocztę?! Shagga wie jak to ze mną jest....zdążyła się trzy razy przeprowadzić a ja dalej nie dotarłam ....poprawię sięAGA 30, Shagga_80, aisa, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość