plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór...
Właśnie wróciłam do domu ... Jestem padnieta.
A wiec oto moje wyniki:
- TSH 4,71 0,27-4,20
- FT3 3,38 2,57-4,43
- FT4 1,05 0,93 - 1,7
Morfologia jest ok wiec juz nie będę rozpisywać.
Progesteron zrobię jak mi owulke wyznaczy ale jak narazie się nie zanosi na to.
idę się wykąpać a potem wpadnę na chwilkę -
Sandraa wrote:Dobry wieczór...
Właśnie wróciłam do domu ... Jestem padnieta.
A wiec oto moje wyniki:
- TSH 4,71 0,27-4,20
- FT3 3,38 2,57-4,43
- FT4 1,05 0,93 - 1,7
Morfologia jest ok wiec juz nie będę rozpisywać.
Progesteron zrobię jak mi owulke wyznaczy ale jak narazie się nie zanosi na to.
idę się wykąpać a potem wpadnę na chwilkęa prolaktyne badałaś ? bo z reguły jak tsh za wysokie to prolaktyna też moze byc za wysoka...
Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Wiki śpi, M na treningu. Chwila na odpoczynek.
Rutka, Wosebko pięknie wygladacie
Aisko fajnie, ze nie masz dolegliwości przynajmniej narazie
Aga niezła historia
Ja dzisiaj jednak za dużo nie porobilam, tzn udało mi sie ogarnąć pokój Wiki i łazienkę, swoją droga patrząc po szafkach byłam zdumiona ile zachomikowalam juz nie przydatnych rzeczy, tak to jest jak sie pozadki generalne robi co pól roku.
Dzisiaj bardzo mnie bolały plecy, a konkretnie to tak jak by mi cos w nie weszło, wczoraj był lekki ból, a dzisiaj to juz konkretnie bolało. Musze sie o to gina dopytac. Mialyscie moze tak kiedyś.
Jutro będę dzwonić rano, bo dzisiaj za późno sie z telefonem obudzilam, to sie umowie. U mnie dzidzia juz pozadnie fika, najbardziej czuje wieczorami jak juz sie do lozka poloze.
Kolorowych snów laski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 21:19
Selena, Shagga_80, aisa, Rucia, magdzia26, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ilona wrote:Hej Kaja
Dziękuje jakoś sie trzymam, hehe
Co tam u Ciebie? Jak pecherzyki? Ja trochę z tylu z biezacymi sprawami.więc teraz czekam na @@@ ,albo na nic ,albo na dwie kreski !!!!
Ilona, Shagga_80, aisa, Rucia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Wosebko, bardzo elegancko się prezentujesz w sukience. Masz jakieś wyjście awaryjne, jeśli za miesiąc nie dopniesz się z żakiecie?
stawiasz na rozpięty, czy zastąpisz go sweterkiem? Może być już chłodno.
Wyglądasz prześlicznie w tej ciążySelena, Spero, Shagga_80, magdzia26, AGA 30 lubią tę wiadomość