plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Wosebko, bardzo elegancko się prezentujesz w sukience. Masz jakieś wyjście awaryjne, jeśli za miesiąc nie dopniesz się z żakiecie?
stawiasz na rozpięty, czy zastąpisz go sweterkiem? Może być już chłodno.
Wyglądasz prześlicznie w tej ciążyfakt może być chłodno..ale na droge coś jeszcze założe na to
a wogóle to ślub będzie w takim małym pałacyku
już się nie mogę doczekać...
No ja ide spaćdobranoc dzieczynki i do jutra
Spero, aisa, Rucia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Sandra, Wosebka ma rację, TSH się rozhulało, trza zbić. Wiem, że jedno z tych FT ma być blisko 1, tylko nie pamiętam które, jest szansa, ze FT4 i wtedy będzie git.
No właśnie ja też nie wiem jaka powinna być pomiędzy nimi zależność (coś chyba kiedyś Fedra pisała o tym jeżeli mnie pamięć nie myli)
TSH to juz wogole pojechalo po bandzie hehe.
Wosebko prolaktyny nie badałam bo wstyd się przyznać ale ZAPOMNIAŁAM...
Ale jeszcze nic straconego zbada się i to.
Wszystko małymi kroczkami a nagroda będzie BEZCENNA:) mam nadziejęSelena, Shagga_80, aisa, magdzia26, Ola_czeka, Ilona, AGA 30, Libra lubią tę wiadomość
-
Witam wieczornie
Sandraa - TSH powinno byc w dole normy, a FT4 w górze normy (nie wiem co z FT3) - tak mówi moja endokrynolog
Ruciu - super kiecuszka!
Selena - jak wyżejNo i nie wiedziałam, że masz kolczyk w pępku! Choć może kiedyś się temat piercingów pojawił, ale nie zwizualizowałam sobie wtedy tego stosownie i mi widocznie wyleciało z głowy
Miłego wieczoru i nocy!Selena, Shagga_80, aisa, Rucia, magdzia26, Sandraa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Aga co za akcja z tymi młodymi
pewnie teraz wszyscy tylko o tym gadaja
Sandraa no to tsh masz stanowczo za duże:/ ale przecież da się to zbićżyczę ci tej bezcennej nnagrody
Nie wiem co jeszcze miałam napisać
A ola zazdroszczę wakacji !!!
Ja uciekam spać bo cos dzisiaj gine już
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 22:49
Shagga_80, aisa, magdzia26, Sandraa, Sandraa, Sandraa, Ilona, AGA 30, Spero lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Hej
Sandra masz racjemałymi kroczkami do przodu
a potem będziesz szczęsliwą mamusią
jak my tu wszystkie
Mauysia no fakt był kiedyś temat piercingówale ja wtedy nie pisałam nic na ten temat
a mam jeszzce w nosie kolczyk
i sie pochwale ze sobie go sama zrobiłam
miałam też w wardze
też sama robiłam..ale m sie nie podobał..i wyjełam go....
Shagga_80, aisa, Rucia, magdzia26, Sandraa, Ilona, Pismak, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
OCZYWISCIE ZE PRZYLAZLA @ - WIEDZIALAM
MAM JUZ TEGO WSZYSTKIEGO DOSC - DOSC TYCH PROB I ROZCZAROWAN JA NIGDY NIE BEDE MAMA .....
POKLOCILAM SIE Z ZE SWOIM NA DODATEK BO WSZYSTKO SIE SKOMULOWALO....
A POZA TYM MILEGO DNIA
NIE WIERZE JUZ TYM DURNYM WYKRESOM KTORE DAJA NADZIEJE I TEMPKA BO SAME WIDZICIE BYLA IDEALNA I NIE ZWIASTOWALA NADEJSCIA @ A TU KLOPS ... -
nick nieaktualnyHej Baby! Jak co dzień wstałam na "siku" i natłok myśli po nie dał zasnąć już,szczególnie że w ciągu tej dzisiejszej nocy dwa razy śniło mi się że dostałam kasę i szalałam z ostatecznymi zakupami
Czy to już paranoja?!
Wosebko ja swego czasu sama przebijałam sobie tylko dziurkę w uchu...trzecią z kolei więc szacunek za Twoje poczynania
Sylwia powiem tak! Zrobilaś niesamowity krok do przodu by być matką bo do znudzenia będę Ci przypominać,że wcześniej zupełnie inaczej wyglądały Twoje cykle i tej wersji się trzymaj! Pomyśl jakbyś dopiero zaczynała starania bo wreszcie widać światełko w tunelu ! Grunt to pozytywne myślenie!! Ściskam mooooocno!
Zerknę teraz na inne wykresy może niusy jakieś się pojawiły!Kaja, Selena, aisa, zbikowa, Rucia, magdzia26, Ilona, Sandraa, a-koczek, Pismak, Blondi22, AGA 30, mauysia, Spero, kopciuszek126, Libra lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Dziś dzień wariata!
Najpierw praca nr.1 , potem obiad i praca nr. 2...
Ruciu pięknie Ci w tej kiecyNiezła Mamuśśśśśka z Ciebie
Asiko dobrze, że się umówiłaś na te różniaste wizyty i dobrze, że jeszcze nie masz mdłości i innych dolegliwości
Aga niezła ta historia o baraszkowaniu na rusztowaniu - mają ludzie ułańską fantazję
Beatko, a coś Ty się uwzięła na to, że wszyscy Cię olewają?! Przecież kochamy Cie bardzo, a jak jest milion postów na minutę to trudno czegoś nie przeoczyć :*
Jeju życzę Tobie milona serduszkowań na trawie, w lesie i gdzie Was tylko wena poniesie...a potem zielonej kropuni! (jak na kalendarzu z Biedronki)
Shagga narobiłaś mi ochoty na krokiety!
Mauyś i jak tam przedszkolak? Przyzwyczaił się? Ma już "koleżków"?
Sylwia przykro mi przez ta Twoją głupia @,, ale nie załamuj się Kochana, walcz, jak my wszystkie o swoje wielkie, małe szczęście ! :*
Selenko, ale masz śliczny brzuuuuszek!I sukienka też jest bardzo ładna!
Blondi, a gdzie Ty chowasz swoją ciążę?
Sandra dobrze, że czasem coś skrobnieszPozdrawiam !
Pismaku ciągle lubię Cię czytać!
Kaja życzę zieloności!
I życzę miłego dnia i odpalam furę, bo za chwilę ma być w zupełnie innym miejscu niż jestem teraZZZZZ! Papaki DZIECIAKI!
Kaja, Shagga_80, aisa, zbikowa, Rucia, magdzia26, Sandraa, Ilona, a-koczek, Pismak, Blondi22, AGA 30, Effcia28, Spero, Libra lubią tę wiadomość
-
Sylwia na odstresowanie nie mierz tempy gin ci sam powie od kiedy serduszkowac i będzie ci lepiej ....ale się nie poddawaj zobacz ile już osiagnelas ....wiesz gdzie był problem ....
Shagga_80, aisa, magdzia26, Sandraa, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kajcia trzymam kciukasy za ciebie. Byc mozeu mnie zarodek sie nie zagniezdzil bo mialam cienkie endometrium i gin mi teraz zapisze estrogeny by bylo grubsze. Po @ sie do niego wybiore .Jutro zaczynam po raz trzeci ( do trzech razy sztuka) clo ....
ale mnie brzuchol boli o w morde jeza !!!! tabletke juz wzielam oj cos czuje ze bede dzis umierala w pracy