SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i znów zostałam sam !!mam pecha ja tu się rozwijam ,aby długiego posta walnać ,a tu pouciekały!!!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Selena Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Wosebko, bardzo elegancko się prezentujesz w sukience. Masz jakieś wyjście awaryjne, jeśli za miesiąc nie dopniesz się z żakiecie? :) stawiasz na rozpięty, czy zastąpisz go sweterkiem? Może być już chłodno.

Wyglądasz prześlicznie w tej ciąży :)
    Raczej stawiam na odpiety :) fakt może być chłodno..ale na droge coś jeszcze założe na to :) a wogóle to ślub będzie w takim małym pałacyku :) już się nie mogę doczekać... :)
    No ja ide spać :) dobranoc dzieczynki i do jutra :)

nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, magdzia26 lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena bizz

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobra na mnie tez pora buzole zozole do jutra !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Sandra, Wosebka ma rację, TSH się rozhulało, trza zbić. Wiem, że jedno z tych FT ma być blisko 1, tylko nie pamiętam które, jest szansa, ze FT4 i wtedy będzie git. :)

No właśnie ja też nie wiem jaka powinna być pomiędzy nimi zależność (coś chyba kiedyś Fedra pisała o tym jeżeli mnie pamięć nie myli)
    TSH to juz wogole pojechalo po bandzie hehe.

Wosebko prolaktyny nie badałam bo wstyd się przyznać ale ZAPOMNIAŁAM...
    Ale jeszcze nic straconego zbada się i to.
    Wszystko małymi kroczkami a nagroda będzie BEZCENNA:) mam nadzieję:)

Selena, nick nieaktualny, aisa, magdzia26, Ola_czeka, Ilona, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczornie :)

Sandraa - TSH powinno byc w dole normy, a FT4 w górze normy (nie wiem co z FT3) - tak mówi moja endokrynolog

Ruciu - super kiecuszka!

Selena - jak wyżej :) No i nie wiedziałam, że masz kolczyk w pępku! Choć może kiedyś się temat piercingów pojawił, ale nie zwizualizowałam sobie wtedy tego stosownie i mi widocznie wyleciało z głowy ;)

Miłego wieczoru i nocy!

Selena, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, magdzia26, Sandraa, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga co za akcja z tymi młodymi :D pewnie teraz wszyscy tylko o tym gadaja :)

Sandraa no to tsh masz stanowczo za duże:/ ale przecież da się to zbić :) życzę ci tej bezcennej nnagrody :)

Nie wiem co jeszcze miałam napisać :/
    A ola zazdroszczę wakacji !!!

Ja uciekam spać bo cos dzisiaj gine już :/
    Dobranoc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 22:49

nick nieaktualny, aisa, magdzia26, Sandraa, Sandraa, Sandraa, Ilona, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Selena Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Sandra masz racje :) małymi kroczkami do przodu :) a potem będziesz szczęsliwą mamusią :) jak my tu wszystkie :)
    Mauysia no fakt był kiedyś temat piercingów :) ale ja wtedy nie pisałam nic na ten temat :) a mam jeszzce w nosie kolczyk :) i sie pochwale ze sobie go sama zrobiłam ;) miałam też w wardze :) też sama robiłam..ale m sie nie podobał..i wyjełam go....

nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, magdzia26, Sandraa, Ilona, Pismak, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OCZYWISCIE ZE PRZYLAZLA @ - WIEDZIALAM :(

MAM JUZ TEGO WSZYSTKIEGO DOSC - DOSC TYCH PROB I ROZCZAROWAN JA NIGDY NIE BEDE MAMA .....

POKLOCILAM SIE Z ZE SWOIM NA DODATEK BO WSZYSTKO SIE SKOMULOWALO....

A POZA TYM MILEGO DNIA

NIE WIERZE JUZ TYM DURNYM WYKRESOM KTORE DAJA NADZIEJE I TEMPKA BO SAME WIDZICIE BYLA IDEALNA I NIE ZWIASTOWALA NADEJSCIA @ A TU KLOPS ...

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby! Jak co dzień wstałam na "siku" i natłok myśli po nie dał zasnąć już,szczególnie że w ciągu tej dzisiejszej nocy dwa razy śniło mi się że dostałam kasę i szalałam z ostatecznymi zakupami :-P Czy to już paranoja?!

Wosebko ja swego czasu sama przebijałam sobie tylko dziurkę w uchu...trzecią z kolei więc szacunek za Twoje poczynania :-)

Sylwia powiem tak! Zrobilaś niesamowity krok do przodu by być matką bo do znudzenia będę Ci przypominać,że wcześniej zupełnie inaczej wyglądały Twoje cykle i tej wersji się trzymaj! Pomyśl jakbyś dopiero zaczynała starania bo wreszcie widać światełko w tunelu ! Grunt to pozytywne myślenie!! Ściskam mooooocno!

Zerknę teraz na inne wykresy może niusy jakieś się pojawiły!

Kaja, Selena, aisa, zbikowa, nick nieaktualny, magdzia26, Ilona, Sandraa, a-koczek, Pismak, Blondi22, nick nieaktualny, mauysia, nick nieaktualny, kopciuszek126, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Dziś dzień wariata!
    Najpierw praca nr.1 , potem obiad i praca nr. 2...
    Ruciu pięknie Ci w tej kiecy :) Niezła Mamuśśśśśka z Ciebie :)
    Asiko dobrze, że się umówiłaś na te różniaste wizyty i dobrze, że jeszcze nie masz mdłości i innych dolegliwości :)
    Aga niezła ta historia o baraszkowaniu na rusztowaniu - mają ludzie ułańską fantazję :D
    Beatko, a coś Ty się uwzięła na to, że wszyscy Cię olewają?! Przecież kochamy Cie bardzo, a jak jest milion postów na minutę to trudno czegoś nie przeoczyć :* :)
    Jeju życzę Tobie milona serduszkowań na trawie, w lesie i gdzie Was tylko wena poniesie...a potem zielonej kropuni! (jak na kalendarzu z Biedronki)
    Shagga narobiłaś mi ochoty na krokiety! :)
    Mauyś i jak tam przedszkolak? Przyzwyczaił się? Ma już "koleżków"? :)
    Sylwia przykro mi przez ta Twoją głupia @,, ale nie załamuj się Kochana, walcz, jak my wszystkie o swoje wielkie, małe szczęście ! :*
    Selenko, ale masz śliczny brzuuuuszek! :) I sukienka też jest bardzo ładna! :)
    Blondi, a gdzie Ty chowasz swoją ciążę? :P
    Sandra dobrze, że czasem coś skrobniesz :) Pozdrawiam ! :)
    Pismaku ciągle lubię Cię czytać! :)
    Kaja życzę zieloności!

I życzę miłego dnia i odpalam furę, bo za chwilę ma być w zupełnie innym miejscu niż jestem teraZZZZZ! Papaki DZIECIAKI! :)

Kaja, nick nieaktualny, aisa, zbikowa, nick nieaktualny, magdzia26, Sandraa, Ilona, a-koczek, Pismak, Blondi22, nick nieaktualny, Effcia28, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam laski .....

magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia na odstresowanie nie mierz tempy gin ci sam powie od kiedy serduszkowac i będzie ci lepiej ....ale się nie poddawaj zobacz ile już osiagnelas ....wiesz gdzie był problem ....

nick nieaktualny, aisa, magdzia26, Sandraa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Selenko , Kfjatus i Kajus :-)
    Kaja co jest?

Kaja, magdzia26, Ilona, Selena, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga a sylwia szaleje z dołem to coś tam jej napisałam ...

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga , a Kajak czeka na co nie wiem hihi

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Shagga a sylwia szaleje z dołem to coś tam jej napisałam ...
    Wystraszyłam się przyznam tym Twoim pierwszym postem :-/

• Kaja Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga nie strasz się bo dziecko wystraszone urodzisz ...a propo jak się mamusia czuje i synek

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Shagga nie strasz się bo dziecko wystraszone urodzisz ...a propo jak się mamusia czuje i synek

no i Kuba jak tam ...

aisa lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kajcia trzymam kciukasy za ciebie. Byc mozeu mnie zarodek sie nie zagniezdzil bo mialam cienkie endometrium i gin mi teraz zapisze estrogeny by bylo grubsze. Po @ sie do niego wybiore .Jutro zaczynam po raz trzeci ( do trzech razy sztuka) clo ....

ale mnie brzuchol boli o w morde jeza !!!! tabletke juz wzielam oj cos czuje ze bede dzis umierala w pracy :(

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 4015 4016 4017 4018 4019 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ