plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
Sylwia opanuj się! Ja wiem, ze każda z Nas chciała zajsć w ciąże w jak najkrótszym czasie, ale niektórych spraw nie da się przyspieszyć i to twoje do 3 razy sztuka jest o kant dupe potłuc!
Zobacz ile jest tu dziewczyn, które walczą o wiele dłużej niż Ty, dzielnie znoszą co miesięczne nadejscie @, i nie sieją takiej paniki. Przyjdzie czas na to, że i Ty będziesz mamą, tylko musisz uzbroić się w cierpliwość. Kolejny raz kolejna osoba mówi Ci, że zrobiłaś niesamowity krok, ustabilizowałaś cykle, zaczęłaś się leczyć. A Ty oczywiście jak zwykle tego nie dostrzegasz, mazgaisz się, a taki lament i płacz w niczym Ci nie pomogą. I dochodzi do tego stres, który również nie jest sprzymierzeńcem w zajściu w ciążę ... weź to pod uwagę BŁAGAM !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2013, 08:09
Shagga_80, Kaja, aisa, magdzia26, a-koczek, Ilona, Sandraa, Blondi22, Blondi22, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Spero, kopciuszek126, Kfjatus, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO rany jakiś gość podcina zywoplot takimi nozycami elektrycznymi no już czuję że głowę mi rozsadzi ...a Kuba śpi w najlepsze
Kaja u nas ok...zarówno z jednym jak i drugim synem
Sylwia kiedyś Aga pisała że przed inseminacją piła wino na poprawę endometrium...i nie panikuj ! Będzie dobrze!!Kaja, aisa, magdzia26, Ilona, Sandraa, Pismak, AGA 30, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Seleno, no to masakra z tymi kasami pierwszeństwa, są takimi tylko z nazwy. Ale w jakimś mniejszym osiedlowym sklepiku już Cię przepuszczą
Ja mam tylko kolczyki "uszne".
Jeju, kup kalendarz w zielone kropki
Aga, niezła historia z tym rusztowaniem.. Troche mi ich szkoda bo mimo że przesadzili to teraz na pewno lekkiego życia w okolicy nie mają..
Sylwia, nie załamuj się! Popatrz na postęp jaki już się dokonał w Twom organizmie, co widać na ostatnich wykresach.
Co do temp to może warto zamienić lutke na dupka, on chyba nie ma takiego wpływu na temp.
Sandraa, tsh troche zbijesz i będzie git, no i prl zbadasz. Podoba mi się Twoje podejście
Shagga, na pewno tu jest inaczej ze służbą zdrowia niż w Pl. Będę ten system rozgryzać teraz to będę zdawać relacje na bieżąco.
Powiem Wam że dzięki temu, że jestem tu już jakiś czas i pamiętam zmartwienia tym że np nie ma jeszcze mdłości albo innych objawów albo że jest ich sporo to teraz nie przejmuje się że u mnie na razie spokój. Każda zafasolkowana miała inaczej to i ja pewnie będę mieć inaczejShagga_80, magdzia26, a-koczek, Ilona, Sandraa, Pismak, Selena, AGA 30, Spero, Kfjatus, Libra lubią tę wiadomość
-
Shagga ono to moje endometr... czy jak mu tam chyba ma się ok bo wino czerwone lubię chodź dawno nie pilam .....
Rucia ale z ciebie szprycha z pięknym brzuchem nic tylko się zakochac ...pięknie ...Rucia, Shagga_80, aisa, magdzia26, Ilona, Sandraa, Pismak, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Kaja, dobrze że nie mierzysz temp, szczególnie na tym etapie..
Rut, nie denerwuj się
Shagga, pewnie miałabym inne podejście gdybym miała jakieś przejścia w przeszłości z ciążą. I rozumiem że dziewczyny które miały bały się żeby znów nie stało się coś złego. A jak zacznie mnie coś martwić to Was zapytamShagga_80, Kaja, magdzia26, Ilona, Sandraa, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Hej Baby! Jak co dzień wstałam na "siku" i natłok myśli po nie dał zasnąć już,szczególnie że w ciągu tej dzisiejszej nocy dwa razy śniło mi się że dostałam kasę i szalałam z ostatecznymi zakupami
Czy to już paranoja?!
Stwierdzam, że powinnaś iśc na odwyk ty zakupoholiczkoShagga_80, aisa, magdzia26, Ilona, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wiem ze od dwoch miesiecy odkad zaczelam brac clo jest lepiej ale jestem na polmetku bo clo mozna brac tylko przez 6 miesiecy i troche martwie sie co potem?...najbardziej denerwuja mnie te wysokie fasolkowe tempki nie zwiastujace @..... a jednak przychodza ...teraz jestem nerwowa podczas @ ale przejdzie mi
NO TO STARTUJEMY OD NOWA a z tym ,, do trzech razy sztuka ,, chodzilo mi o to ze tym razem to sie UDAi kropka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2013, 08:27
Shagga_80, Rucia, magdzia26, Ilona, Sandraa, Pismak, Libra lubią tę wiadomość