X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selenko a tego kolczyka to gin ci nie kazał wyciągnąć?
    Selena wrote:
    http://img689.imageshack.us/img689/102/o2zx.jpg

http://img839.imageshack.us/img839/6213/kisj.jpg

http://img513.imageshack.us/img513/5540/zgem.jpg

http://img826.imageshack.us/img826/7853/8xeu.jpg

A teraz troche golizny ;)

http://img31.imageshack.us/img31/3112/g9h.JPG

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • aisa Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Heloł Aiska STUDENTKO :)
    Na mdłości masz jeszcze mnóstwo czasu :) I wszystkie inne wkurzajce objawy również :P

Wcale na nie czekam :)
    Jest szansa że super bełtów nie będzie bo moja mama bełtała tylko 2 razy i to po wysiądnięciu ze śmierdzącego zapchanego autobusu..

Rucia, Shagga_80, Kaja, magdzia26, Ilona, Pismak, Spero lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie, że moja córka dzisiaj pierwszy raz wróci sama ze szkoły o.O moje maleństwo przejdzie sama kilometr, taka samiutka, ale powiedziała, że chce być już samodzielna, więc mamusia jedynie wyjdzie po nią do torów kolejowych, schowa się w krzakach, żeby patrzeć czy dziecko prawidłowo przechodzi przez tory :)

Shagga_80, Kaja, aisa, magdzia26, Ola_czeka, a-koczek, Ilona, Pismak, Blondi22, Selena, Selena, Selena, Selena, Effcia28, mauysia, Spero, kopciuszek126, Kfjatus, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Stwierdzam, że powinnaś iśc na odwyk ty zakupoholiczko o.O
    Czekam jak na zbawienie na tę kasę bo chcę kupić kilka ciuszków w tym kombinezon przejściowy,pościel na zmianę i fasolke do karmienia i chcę to wszystko uprać :-P

Rucia, aisa, aisa, aisa, aisa, magdzia26, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Wcale na nie czekam :)
    Jest szansa że super bełtów nie będzie bo moja mama bełtała tylko 2 razy i to po wysiądnięciu ze śmierdzącego zapchanego autobusu..

Życzę Ci, abyś nie bełtała, miała mnóstwo wigoru, nie spała na stojąco, nie miała zgagi ani wzdęć. Tak tego Ci życzę :P

Shagga_80, Kaja, aisa, magdzia26, Ilona, Effcia28, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    4 marca 2004r. :)
    No to prawie :-) Moja Iza 16.03.2004 :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, więc takie podejście mnie satysfakcjonuje, pewnie nie tylko mnie, i zero płaczu zrozumiano?

Kaja, Shagga_80, magdzia26, aisa, Ilona, Blondi22, Kfjatus lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Sylwia, więc takie podejście mnie satysfakcjonuje, pewnie nie tylko mnie, i zero płaczu zrozumiano?

Tak jest !!!!

Rucia, Kaja, Shagga_80, magdzia26, aisa, Pismak, AGA 30, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj mój P. powiedział, że jeżeli nasza sytuacja finansowa cały czas będzie taka stabilna, to rok po narodzinach Leosia będziemy starać się o 3 dziecko :P

Shagga_80, magdzia26, aisa, a-koczek, sylwia1985, Ilona, Pismak, Blondi22, Selena, Effcia28, mauysia, Spero, kopciuszek126, Kfjatus, Libra lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, dlatego pogadaj z ginem czy by nie zamienić lutki na dupka, on tak chyba nie wpływa na temp

Kaja, magdzia26 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba ten hałas za oknem wyzwala we mnie myślenie heheh bo nad czymś kolejnym Rutka się zastanawiam :-P Ty mieszkasz w mieście mafii na P :-P udało mi się w konspiracji to przekazać? :-P Bo moje kolejne przemyślenie tyczy się właśnie tego :-P Że mam tam nawet rodzinę..przyszywaną ale zawsze :-P

magdzia26, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra laski zwlekam się z łóżka idę na śniadanie ....do później

aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Chyba ten hałas za oknem wyzwala we mnie myślenie heheh bo nad czymś kolejnym Rutka się zastanawiam :-P Ty mieszkasz w mieście mafii na P :-P udało mi się w konspiracji to przekazać? :-P Bo moje kolejne przemyślenie tyczy się właśnie tego :-P Że mam tam nawet rodzinę..przyszywaną ale zawsze :-P

Tak miasto mafii :)
    A widzisz okazało się, że Ty masz przyszywaną rodzinę, a Kopciuszek ma bardzo bliskich znajomych :D

Shagga_80, aisa, Ilona, magdzia26, kopciuszek126, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggi wiesz, mój M. też ma rodzinę u Ciebie :)

Shagga_80, Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dość myślenia na dziś,hehe

Trza by zabrać się do roboty!
    Na początek przygotować leki dla Młodego żeby przyjął na czczo jak wstanie...potem śniadanie...no i obiadu na dziś nic nie zostało z wczoraj :-( Młody pogardził krokietami "nie mniam " ale Stary za to zjadł dokładkę :-/

Rucia, a-koczek, Ilona, magdzia26, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Shaggi wiesz, mój M. też ma rodzinę u Ciebie :)
    Ty a może my w ogóle jesteśmy rodziną. Hehe :-P

a-koczek, magdzia26, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga odp Ci tutaj bo nie masz bierzacego wykresu pod ktorym moglabym odp:) Narazie nie mam zadnych wiesci bo jeszcze czekam. @ powinna byc wczoraj ale nie ma. Dzis nad ranem tak mnie bolal brzuch i myslalam, ze wlasnie dostalam a tu nic echo.

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Shagga odp Ci tutaj bo nie masz bierzacego wykresu pod ktorym moglabym odp:) Narazie nie mam zadnych wiesci bo jeszcze czekam. @ powinna byc wczoraj ale nie ma. Dzis nad ranem tak mnie bolal brzuch i myslalam, ze wlasnie dostalam a tu nic echo.
    A może jakiś test byś zrobiła czy cuś ?!

magdzia26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia !Ty masz gorączkę dziś?! Chora jesteś?

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    A może jakiś test byś zrobiła czy cuś ?!

Poczekam do jutra. Jak dzisiaj nie dostane @ i jutro rano sie obudze i tez jej nie bd to zrobie:)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

‹‹ 4017 4018 4019 4020 4021 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ