X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • jeju Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra idę sobie, bo czas ucieka, m. zaraz przybędzie a ja w prochu.

Pa pa pa do juterka.

AGA 30, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6 pościk pod rząd- czy to nie aby monolog?

AGA 30, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesli nie dostane @ to w niedziele powtorze test a jesli bedzie negatyw to w poniedzialek pojde na bete ale czuje ze jutro @ sie rozkreci...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 19:57

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach tak sobie siedzę i wcinam śliwki i myślę że już nic dziś nie wymyślę:-)
    Pod prysznic i znowu do łóżka i tak w koło -ależ to nuda:-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zapomniałam Wam napisać jakie pomysły u nas ludzie mają :-):-)

A więc w wiosce w której mieszkałam z byłym mężem remontują kościół a dokładnie elewację na zewnątrz a byłam dziś u tego mechanika a on ma warsztat właśnie na przeciwko tego kościoła i mi opowiada że w tamten weekend o 4 nad ranem ksiądz zauważył że coś się dziwnego dzieje na rusztowaniu postawionym przy kościele i wezwał policję .Więc policja przyjechała a tam młoda parka prawie na samej górze rusztowania po prostu się bzykała (pomidory)
    Powiem wam że ja bym na taki pomysł nie wpadła he he, Afera na całą wieś no to młodzi nie mają co się w kościele pokazywać przez długi długi czas he he

zbikowa, aisa, Pismak, Sandraa, kopciuszek126, Spero, Kfjatus, Shagga_80, magdzia26, a-koczek, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Libra lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

A więc w wiosce w której mieszkałam z byłym mężem remontują kościół a dokładnie elewację na zewnątrz a byłam dziś u tego mechanika a on ma warsztat właśnie na przeciwko tego kościoła i mi opowiada że w tamten weekend o 4 nad ranem ksiądz zauważył że coś się dziwnego dzieje na rusztowaniu postawionym przy kościele i wezwał policję .Więc policja przyjechała a tam młoda parka prawie na samej górze rusztowania po prostu się bzykała (pomidory)
    Powiem wam że ja bym na taki pomysł nie wpadła he he, Afera na całą wieś no to młodzi nie mają co się w kościele pokazywać przez długi długi czas he he

Haha!
    Oj młodzi są, krew nie woda :D człowiek jest człowiek :D ech, przypomniało mi się coś, całe szczęście bez takiego obciachu się obeszło ;)

aisa, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Haha!
    Oj młodzi są, krew nie woda :D człowiek jest człowiek :D ech, przypomniało mi się coś, całe szczęście bez takiego obciachu się obeszło ;)

Zbiku ale żeby na rusztowaniu przy kościele :-):-)
    No różne miejsca w młodości się znajdywało ale to już przesada he he:-)

zbikowa lubi tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Zbiku ale żeby na rusztowaniu przy kościele :-):-)
    No różne miejsca w młodości się znajdywało ale to już przesada he he:-)

Ale będą mieli co wnukom odpowiadać! :D sami sie z tego będą śmiali, chociaz teraz pewnie wcale im nie jest do śmiechu.

AGA 30, Spero, Shagga_80, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ... ja nawet tego nie skomentuje. o.O

AGA 30 lubi tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Aga ... ja nawet tego nie skomentuje. o.O

Rutka, no nie gadaj że ty tylko po bożemu <tak a propos> pod kołdrą po ciemku....

AGA 30, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Rutka, no nie gadaj że ty tylko po bożemu <tak a propos> pod kołdrą po ciemku....
    Żbiku mi chodzi bardziej o miejsce gdzie to robili. Szacunku trochę :P Dla kościoła i samego siebie :P Ja wiem, ze młodosć rządzi się swoimi prawami, mi też się zdażało tu i tam, ale nie na rusztowaniu w kościele no litości :P

zbikowa, AGA 30 lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Kurczę, a nie chciałabyś w tym terminie przyjechać do Wawy na spotkanie forumowe :P
    :hehe...jeśli je przeniesiecie do mnie do Mielca to z wielką chęcią ;)

AGA 30, Shagga_80 lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ide na film laski (pomidory)

Miłej nocki i erotycznych snów he he:-):-)

Ps, Opinie na temat seksu na rusztowaniu przy kościele prosze pisać jutro przeczytam :-):-)

Dobrej nocki :-):-)

Selena, Sandraa, Spero, Shagga_80, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Cześć wszystkim :)

Byłam dziś w przychodzi na dziale położniczym zapisać się jako ciążówka :) Spisali kilka danych, dostałam ulotki o jedzeniu, nie paleniu i nie piciu.
    Wizytę mam 11.09 rano (z położną, z którą dziś gadałam)-to będzie chyba ogólna pogadanka o stanie zdrowia, przebytych chorobach itp. a następną 10.10 popołudniu (z inną położną w innym miejscu) - ma trwać godzinę i być z badaniem (nie usg). No i chyba tyle.

Aha, Ruciu i Kopciuszku, pytałyście się jak się czuję... Objawów w sumie nie mam, czasem czuje brzuch ale to pewnie tak ma być, może ciut zmęczenie czuje, ale nie jakoś mocno. A poza tym humor mi dopisuje :)

Blondi, malusi masz brzuszek, najważniejsze aby wygodny dla maleństwa :)

Sandraa, wrzuć wyniki badań, wszystkie nad nimi podumamy...

Iwona, fajnie że w przyszłym roku wracacie do PL :) Nie przepracuj się za mocno i wracaj do nas szybko :)

Rucia, fajna ta kiecka :)

Aga, bardzo ładna fryzurka. Też na początku pomyślałam, że przód też można by trochę skrócić, ale w tej wersji chyba lepiej bo twarz wydłuża.

Selena, sukienka elegancka, żakiecik biały bardzo pasuje. A golizna extra! Pewnie w kolejce Cię już przepuszczają bo Blondi jeszcze nie :P

Witaj Spero po urlopie :) Idę Ci napluć na wykres...

Jeju, dźga na pewno na ovu, dobrze że M się stęsknił ;)

Miłego wieczoru :)

Hej Aisko :) fajnie że u Ciebie wszystko dobrze :)i oby tak dokońca było :)
    A na objawy masz jeszcze czas ;) jeszcze nam tubędziesz narzekać na mdłosci na przykład ;)
    A co do przepuszczania w kolejce to to chyba nie w Polsce :/ prosty przykład...Byliśmy osttsnio zm na zakupach w Tesco..idziemy do kasy...patrzymy jest kasa dla niepełnosprawnych i kobiet ciężarnych ..ale tylko z nazwy taka była...bo wszystkich obsługiwała..ehh..szkoda gadać :/

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

o.O o.O OMG..zatkało mnie...ta dzisiejsza młodzież:/

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    jesli nie dostane @ to w niedziele powtorze test a jesli bedzie negatyw to w poniedzialek pojde na bete ale czuje ze jutro @ sie rozkreci...

Fack buuuu nie podoba mi się to ....

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Selena Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    No to ide na film laski (pomidory)

Miłej nocki i erotycznych snów he he:-):-)

Ps, Opinie na temat seksu na rusztowaniu przy kościele prosze pisać jutro przeczytam :-):-)

Dobrej nocki :-):-)
    Pa Aguś :) my z m oglądamy "Na dobre i na złe " i ide kakao zrobic bo nas naszło ;)

aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorem !!!!

Selena, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Selena Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kaja :)

Kaja, magdzia26 lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, ale Bóg o 4 nad ranem to spał a nie patrzył, czy ktoś sie bzyka po rusztowaniach przy kościele, serio, jestem pewna że się nie obraził bo chrapał w najlepsze :)

jak mnie nie wyślecie na banicję za to moje zuchwalstwo to odezwę się później, a teraz ide polatać, po ulicach, bo do Lasu Kabackiego nie ma ch, nie pójdę biegać!
    buzi.

Ilona, Sandraa, Rucia, magdzia26, AGA 30, Effcia28 lubią tę wiadomość

‹‹ 4013 4014 4015 4016 4017 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ