plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Jak chcesz, to Rucia tez jakiegoś przystojniaka trzaśnie Ci koło pisklaka
Taa przystojnego młodego koguta z bujną grzywąOla_czeka, a-koczek, Effcia28, Ilona, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
Olka nie zlinczuj mnie lae przyznam sie bez bicia kto to jest ten Rayan ja go niekojarze z żadnych filmów i chyba pierwszy raz na oczy widze w Twoim avatarze.
Przepraszam ze takie pytanie zadaje ale chciałabym coś o nim wiecej wiedziec. Jezeli ty pałasz do niego takim uczuciem to chyba jest wart poznania? -
mauysia wrote:Ja nie potrzebuję takich wspomagaczy... Ja mam Ryanka w głowie...
Ewentualnie mogę sobie raz jeszcze zapuścić filmik, jak odmawia zjedzenia płatków
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ohJtvuCAsp4
O nie, tego nawet nie otwieram, bo ostatnio skończyło się leżeniem na klawiaturze ze śmiechu.a-koczek, Spero, Ilona, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Jeżuuuuuu! Zaczynam dziś 36tc i wg mojego suwaczka Młody nr 2 ma 2,5 kg ważyć!
Odmeldowuję się !
Shagga, to że Rucia robi sobie suchy prowiant jak czyta Twoje posty, to nie znaczy, ze masz z nich rezygnować!!Shagga_80, Spero, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Misiaczki, od dzisiejszego wieczora Was nadrabiam, I promise, (no, chyba, że Mąż da się skusić na wyjazd na weekend gdzieś poza bagno [czyt: maniak-wędkarz!]) ale dzisiejszy poranek - mega, mega, szczę po gaciach
Uwielbiam Was!
Rucia! Jesteś zajebista
Ola_czeka, mauysia, Libra, Pismak, Pismak, Blondi22, Shagga_80, Spero, Rucia, Ilona, aisa, Sandraa, magdzia26 lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
a-koczek wrote:Olka nie zlinczuj mnie lae przyznam sie bez bicia kto to jest ten Rayan ja go niekojarze z żadnych filmów i chyba pierwszy raz na oczy widze w Twoim avatarze.
Przepraszam ze takie pytanie zadaje ale chciałabym coś o nim wiecej wiedziec. Jezeli ty pałasz do niego takim uczuciem to chyba jest wart poznania?
Nie mogę Ci powiedzieć niczego nadto, co jest w Wikipedii. Ryan prosił o dyskrecję.a-koczek, Gunia, mauysia, Pismak, Ilona, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:W wiki to są jakies suche fakty a ja bym chciała cos z privu ( oczywiście waszego privu)
Kiedy Ryan <cenzura> moje <cenzura> i <cenzura>, to <cenzura> i <cenzura> <cenzura> <cenzura> .a-koczek, Pismak, Ilona, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Jeżuuuuuu! Zaczynam dziś 36tc i wg mojego suwaczka Młody nr 2 ma 2,5 kg ważyć!
Odmeldowuję się !Ja 14 kilosów.
Blondi22, Blondi22, Blondi22, Spero, Ilona, aisa, Agafia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Wiecie co mnie zastanawia? Ciekawe, czy po odhaczeniu tych wiadomości z Ovu będzie widać zaproszenia...
Libra, Ola_czeka, Pismak, Spero, Rucia, Effcia28, Ilona, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Hej Kaja
(albo, alternatywnie, Hejka Ja)
A tak na marginesie, co za bezsensowne polecenie: "Usuń wiadomości z Ovufriend"... Nie można było napisać "Usuń polubienia"? To dlatego żadna z nas się nie skapnęła wcześniej, że taka opcja istnieje. Kopirajtera im trzeba w tej administrowni.Kaja, Ola_czeka, Shagga_80, Spero, Ilona, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Pismaku, a przypomnij mi, kiedy miałaś plan testować? W niedzielę?
No w niedzielę
Bo na początku miałam termin @ na wczoraj (05.09) ale potem jak wyznaczyło mi owulkę to przesunęło mi na 07.09 (sobota). Miałam więc testować w sobotę ale się potem z Kają ustawiłam na niedzielę więc niedziela !mauysia, Shagga_80, Spero, Ilona, aisa, Agafia, magdzia26 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
a-koczek wrote:Olka ale powiem jedno ja go jedynie co nie co kojarze z drogi do avonlea
Tak tak, Ryan jest kolejnym znanym mężczyzną z "syndromem wina" (im starszy tym lepszy). Dąłączył do grona Stinga, Bono i Mortena Harketa.Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość