SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małysz, tej opcji nie było dawniej. Znaczy pojawiła się ona wczoraj-przedwczoraj moim zdaniem.

A JEŚLI JESTEM W BŁĘDZIE TO NIECH MI TO TU I TERAZ POWIE OVUFRIEND!

a-koczek, a-koczek, Ilona, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak wrote:
    No w niedzielę :)
    Bo na początku miałam termin @ na wczoraj (05.09) ale potem jak wyznaczyło mi owulkę to przesunęło mi na 07.09 (sobota). Miałam więc testować w sobotę ale się potem z Kają ustawiłam na niedzielę więc niedziela !
    Zatem w niedzielę o wschodzie słońca na kołobrzeskiej plaży będę trzymać oko i ucho na pulsie przez mojego smarkfona.

Pismak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ilona, aisa, Agafia, Agafia, Sandraa, magdzia26 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLka ja to i tak wierze w to że ovufriend kiedys na naszym formum sie wypowie bo długo to tak nas czytając nie wytrzyma i sie ujawni

nick nieaktualny, magdzia26 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ;)

Ola super awatarek

Rucia niezła jesteś;)

ja lece do fryzjerki ogarnac wloski bo odrosty mam a za tydzien wesele ;)

mauysia, Ola_czeka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ilona, aisa, Sandraa, magdzia26 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    OLka ja to i tak wierze w to że ovufriend kiedys na naszym formum sie wypowie bo długo to tak nas czytając nie wytrzyma i sie ujawni
    czasami sie wypowiadał ;)

nick nieaktualny, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powinna być jeszcze funkcja koperty: "Nie migaj na lajki".

nick nieaktualny, Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie, a gdzie się podziewa Plemniczka, bo dawno jej tu nie było!
    Heloou, jak się czujesz Matko Założycielko?

Ola_czeka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ilona, aisa, Sandraa, magdzia26 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale chyb ajedynie do kogos na email a mi chodiz zeby w dyskusje naszą sie włączył
    Blondi22 wrote:
    czasami sie wypowiadał ;)

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewuszki moj wlasnie pojechal :( nie bedzie go tydzien :(

bylam wczoraj zarejestrowac sie do gina ale jest na urlopie i mam wizyte na 20 wrzesnia.... on przyjmuje tylko w piatki ale dzis ide sprobuje go lapnac i zapytac o ten lek na poprawe endometrium bo mi nie zapisal bo myslal ze mi sie uda w tym cyklu. Wczoraj kupilam sobie zel w aptece nazywa sie conceive plus 3 aplikatory wypelnione lubrykantem wspomagajacym naturalne zajscie w ciaze ....no sprobowac mozna zwlaszcza ze biorac clo jest mniej sluzu .... akurat moj wroci wyposzczony i prawie prawie trafi w dni plodne.....
    Mam nadzieje ze gin mi zapisze ten lek + zwiekszylam dawke clo do 1,5 tabletki+ ten zel- musi sie udac tym razem wierze w to :)

milego dnia dziewuszki

ola niezly awatarek - mniamci przystojniak :)

Ola_czeka, Pismak, Blondi22, nick nieaktualny, a-koczek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ilona, aisa, Sandraa, magdzia26 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pisał czasem "przepraszamy za utrudnienia" i pisał to na forum ale to pewnie pisał na wszystkich forach :( a dla nas powinien być moim zdaniem serdeczniejszy, bo siedzimy tu kosztem pracy, porządków i gotowania, powinien to w jakikolwiek sposób docenić :(

Blondi22, nick nieaktualny, a-koczek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Muska, Kaja, nick nieaktualny, Ilona, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    A jak tam Shaggi Twoja waga? Ile jesteś na plusie? :) Ja 14 kilosów.
    Muszę sprawdzić od jakiej wagi zaczynałam bo nie pamiętam nigdy :-P

magdzia26 lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    ale chyb ajedynie do kogos na email a mi chodiz zeby w dyskusje naszą sie włączył
    w dyskusje nie ale tu na forum kilka postów było od niego

a.png
    a.png
  • Pismak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Witam laseczki ....

Kaja co się nie odzywasz przywitałaś się tylko i nic więcej :P
    Jak rozwój sytuacji niedziela aktualna ???

nick nieaktualny, Kaja, Ilona, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Zatem w niedzielę o wschodzie słońca na kołobrzeskiej plaży będę trzymać oko i ucho na pulsie przez mojego smarkfona.
    PS) Oczywiście za Kaję, Twoją towarzyszkę ustawki, również :)

nick nieaktualny, Ilona, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

Nie dziękuję :)

Kurczaki taki dzień na forum no a ja muszę iść akurat dzisiaj "na pracę w terenie" ahhh...

Lecę do spisania później :)

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • sylwia1985 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga kurcze Ty juz niedlugo rodzisz .... ale czas leci

prosze zmienic mnie wa tabelce sylwia1985 ...14 cykl staran....nastepna @ 05.10.2013 ale nie przyjdzie :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ilona, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Muska Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć baby :D
    To ja. Pamiętaci emnie jeszcze? To nie zapomnijcie jak na tenurlop pojade bo tam to pewnie w ogóle ovu nie odpale... Chyba że jakaś sięc się przyplata ;)
    Weszłam na skrzynke zobaczyć o co k'man i .... znalazłam mnóstwo wiadomości priv... Ups. Sorka tym co nigdy nie dostały ode mnie odpowiedzi. No i zaproszen tez od osób mi w sumie nie znanych (znanych też). Znowu sorka. Może tam teraz będe co jakiś czas zaglądac jak można odhaczć ovu-wiadomości.
    Poza tym widże że humorki dizsiaj dopisują :D
    Olka, paskudniku, zostaw Ryana, bierz się za męża :P
    Ciężarówki - z kilogramami Wam do twarzy :*
    Sylwia, powodzenia w tym cyklu! Postarajmy się wrzucic nieco na luz. Ja mam nadzieję, że urlop mi pomoze ;)
    Co u mnie poza tym... Auto w naprawie. Nowe opony jadą, kurier dzwonił że koło południa będzie. Bede musiała sie urwac z roboty i do warsztatu podjechać po auto, odebrac opony, pojechac zmienić opony i wywalic stare. Licze na litościwość mechanikow. Kuriera urobię zeby mi opony zawiózł do mechanika, bo przeciez ja ich sama nie bede nigdzie nosic :P Potem mechanika zeby mi poza kolejnoscia je wymienil. No i oczywiscie pozbede sie ponad tysiaka :/
    Moj m pojechal odebrac swoj rower z serwisu i wrocil bez roweru - bo nikt tam nic nie zrobil! a 4 dni trzymali i twierdza ze byl serwisowany... Tylko chujki (sorka ale inaczej nie mozna) jakos nie zauwazyli ze tylne kolo jest scentrowane i do tego ma 2 polamane szprychy. No halo, to kto tam co ogladal? Pewnie przestawili z jednego kata w drugi i uwazaja ze wssystko hula , bo rower nowka sztuka u nich kupiony...
    Szkoda gadać, fachowcy jak z koziej dupy traba.
    No. To poza autem, rowerem mamy wszystko co trzeba zeby do NL jechac :P Póki co nie ma czym, rowerow na dach tez niec, bagaznika na dach tez nie (dopiero w sobote pojedziemy kupic i montowac) no i kasa tez sie znacznie uszczuplila... Życie jak w Madrycie :P
    Tak sobie siedzę w robocie, praca mnie zasypuje, jak to w ostatni dizen przed urlopem. Kazdy cos nagle potrzebuje. Ale nie dam się! Byle do 16:00 i uciekam z tego wariatkowa!
    :D
    No, teraz sobei jeszcze poczytam co piszecie zanim wrócę do szarańczy (siedzę sama w pokoju na razie)...

mauysia, nick nieaktualny, Ola_czeka, a-koczek, a-koczek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Blondi22, Pismak, Pismak, aisa, Sandraa, magdzia26 lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia, sprawdziłam aż :P Jestem ok 12 kg na plus patrząc od mniej wiećej czasu wykonania testu :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, mauysia, Ilona, aisa, Sandraa, magdzia26 lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wiem jak ovu guru ma na imie! wczoraj wchodze na forum i widze ze ostani w najswiezszym watku napisal "Mariusz" kopara mi opadla otwieram strone a tam nic od mariusza tylko jakas laska cos pisala. stad wniosek ze admin/programista/ maz ktorejs z nas hihihi :D

nick nieaktualny, Ola_czeka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Effcia28, Pismak, Ilona, aisa, Sandraa, magdzia26, Gunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek dziewczęta :D

Leżę i kwiczę za śmiechu od rana, ledwo co widzę na oczy, ale daję radę.
    Rucia brawo!
    Ola tej chemii między Wami nie można nie zauważyć! Czuję ją przez monitor :)

Sylwia :* super nastawienie! Trzymam kciuki

Blondi, mam nadzieję, że się pokażesz w nowej fryzurce :)

Po południu idę sobie nowe okulary zrobić. Może w końcu będę widzieć a nie domyślać się to co za kształty przede mną :)

mauysia, Ola_czeka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Pismak, Ilona, aisa, Sandraa, magdzia26 lubią tę wiadomość

‹‹ 4037 4038 4039 4040 4041 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ