plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Pismak wrote:No w niedzielę
Bo na początku miałam termin @ na wczoraj (05.09) ale potem jak wyznaczyło mi owulkę to przesunęło mi na 07.09 (sobota). Miałam więc testować w sobotę ale się potem z Kają ustawiłam na niedzielę więc niedziela !Pismak, Shagga_80, Spero, Libra, Ilona, aisa, Agafia, Agafia, Sandraa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
czesc dziewuszki moj wlasnie pojechal
nie bedzie go tydzien
bylam wczoraj zarejestrowac sie do gina ale jest na urlopie i mam wizyte na 20 wrzesnia.... on przyjmuje tylko w piatki ale dzis ide sprobuje go lapnac i zapytac o ten lek na poprawe endometrium bo mi nie zapisal bo myslal ze mi sie uda w tym cyklu. Wczoraj kupilam sobie zel w aptece nazywa sie conceive plus 3 aplikatory wypelnione lubrykantem wspomagajacym naturalne zajscie w ciaze ....no sprobowac mozna zwlaszcza ze biorac clo jest mniej sluzu .... akurat moj wroci wyposzczony i prawie prawie trafi w dni plodne.....
Mam nadzieje ze gin mi zapisze ten lek + zwiekszylam dawke clo do 1,5 tabletki+ ten zel- musi sie udac tym razem wierze w to
milego dnia dziewuszki
ola niezly awatarek - mniamci przystojniakOla_czeka, Pismak, Blondi22, Shagga_80, a-koczek, Spero, Libra, Rucia, Ilona, aisa, Sandraa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
No pisał czasem "przepraszamy za utrudnienia" i pisał to na forum ale to pewnie pisał na wszystkich forach
a dla nas powinien być moim zdaniem serdeczniejszy, bo siedzimy tu kosztem pracy, porządków i gotowania, powinien to w jakikolwiek sposób docenić
Blondi22, Shagga_80, a-koczek, Spero, Libra, Muska, Kaja, Rucia, Ilona, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaja wrote:Witam laseczki ....
Kaja co się nie odzywasz przywitałaś się tylko i nic więcej
Jak rozwój sytuacji niedziela aktualna ???Libra, Kaja, Ilona, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
mauysia wrote:Zatem w niedzielę o wschodzie słońca na kołobrzeskiej plaży będę trzymać oko i ucho na pulsie przez mojego smarkfona.
Nie dziękuję
Kurczaki taki dzień na forum no a ja muszę iść akurat dzisiaj "na pracę w terenie" ahhh...
Lecę do spisania później20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
cześć baby
To ja. Pamiętaci emnie jeszcze? To nie zapomnijcie jak na tenurlop pojade bo tam to pewnie w ogóle ovu nie odpale... Chyba że jakaś sięc się przyplata
Weszłam na skrzynke zobaczyć o co k'man i .... znalazłam mnóstwo wiadomości priv... Ups. Sorka tym co nigdy nie dostały ode mnie odpowiedzi. No i zaproszen tez od osób mi w sumie nie znanych (znanych też). Znowu sorka. Może tam teraz będe co jakiś czas zaglądac jak można odhaczć ovu-wiadomości.
Poza tym widże że humorki dizsiaj dopisują
Olka, paskudniku, zostaw Ryana, bierz się za męża
Ciężarówki - z kilogramami Wam do twarzy :*
Sylwia, powodzenia w tym cyklu! Postarajmy się wrzucic nieco na luz. Ja mam nadzieję, że urlop mi pomoze
Co u mnie poza tym... Auto w naprawie. Nowe opony jadą, kurier dzwonił że koło południa będzie. Bede musiała sie urwac z roboty i do warsztatu podjechać po auto, odebrac opony, pojechac zmienić opony i wywalic stare. Licze na litościwość mechanikow. Kuriera urobię zeby mi opony zawiózł do mechanika, bo przeciez ja ich sama nie bede nigdzie nosicPotem mechanika zeby mi poza kolejnoscia je wymienil. No i oczywiscie pozbede sie ponad tysiaka
Moj m pojechal odebrac swoj rower z serwisu i wrocil bez roweru - bo nikt tam nic nie zrobil! a 4 dni trzymali i twierdza ze byl serwisowany... Tylko chujki (sorka ale inaczej nie mozna) jakos nie zauwazyli ze tylne kolo jest scentrowane i do tego ma 2 polamane szprychy. No halo, to kto tam co ogladal? Pewnie przestawili z jednego kata w drugi i uwazaja ze wssystko hula , bo rower nowka sztuka u nich kupiony...
Szkoda gadać, fachowcy jak z koziej dupy traba.
No. To poza autem, rowerem mamy wszystko co trzeba zeby do NL jechacPóki co nie ma czym, rowerow na dach tez niec, bagaznika na dach tez nie (dopiero w sobote pojedziemy kupic i montowac) no i kasa tez sie znacznie uszczuplila... Życie jak w Madrycie
Tak sobie siedzę w robocie, praca mnie zasypuje, jak to w ostatni dizen przed urlopem. Kazdy cos nagle potrzebuje. Ale nie dam się! Byle do 16:00 i uciekam z tego wariatkowa!
No, teraz sobei jeszcze poczytam co piszecie zanim wrócę do szarańczy (siedzę sama w pokoju na razie)...
mauysia, Shagga_80, Ola_czeka, a-koczek, a-koczek, Rucia, Libra, Blondi22, Pismak, Pismak, aisa, Sandraa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja wiem jak ovu guru ma na imie! wczoraj wchodze na forum i widze ze ostani w najswiezszym watku napisal "Mariusz" kopara mi opadla otwieram strone a tam nic od mariusza tylko jakas laska cos pisala. stad wniosek ze admin/programista/ maz ktorejs z nas hihihi
Libra, Ola_czeka, Shagga_80, Rucia, Effcia28, Pismak, Ilona, aisa, Sandraa, magdzia26, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień doberek dziewczęta
Leżę i kwiczę za śmiechu od rana, ledwo co widzę na oczy, ale daję radę.
Rucia brawo!
Ola tej chemii między Wami nie można nie zauważyć! Czuję ją przez monitor
Sylwia :* super nastawienie! Trzymam kciuki
Blondi, mam nadzieję, że się pokażesz w nowej fryzurce
Po południu idę sobie nowe okulary zrobić. Może w końcu będę widzieć a nie domyślać się to co za kształty przede mnąmauysia, Ola_czeka, Shagga_80, Libra, Pismak, Ilona, aisa, Sandraa, magdzia26 lubią tę wiadomość