plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:wróciłam!
no i tu na chwilę obecną nie mamy żadnych pomysłów
Pomożemy!
Skoro dzieci nazywa się na świecie "Winona" "Milan" czy "Paris" to może spróbujecie nazwać synka "Gdańsk"? Albo "Ostrów"!Rucia, a-koczek, Ilona, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Pomożemy!
Skoro dzieci nazywa się na świecie "Winona" "Milan" czy "Paris" to może spróbujecie nazwać synka "Gdańsk"? Albo "Ostrów"!Libra, Ilona, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Rucia ja pierdolę ja myślałam,że na tym zdjęciu to jest Twoja córka
Masakra przecież Ty na tym zdjęciu wyglądasz jakbyś była zagłodzona! a większy podmuch wiatru zapewne zmiatał Cię z powierzchni ziemi normalnie jak papierek
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Spero wrote:Dzień doberek dziewczęta
Leżę i kwiczę za śmiechu od rana, ledwo co widzę na oczy, ale daję radę.
Rucia brawo!
Ola tej chemii między Wami nie można nie zauważyć! Czuję ją przez monitor
Sylwia :* super nastawienie! Trzymam kciuki
Blondi, mam nadzieję, że się pokażesz w nowej fryzurce
Po południu idę sobie nowe okulary zrobić. Może w końcu będę widzieć a nie domyślać się to co za kształty przede mnąSpero, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nie wiem co napisać. brak pomysłu, brak tematu, brak słów, zero nastroju chyba że ten spitolony, opadłam z sił i mam dość...nie pocieszać dać mi pomarudzić. Olka spieszyłam się skasować foto i koszt tego to 500 zł. Za drogie to ovu dla mnie...muszę to przemyśleć.
Chyba powoli będę się wycofywać ze starań i nie ma to bynajmniej związku z mandatem...przemyślałam, to wszystko i dochodzę do wniosku, że czas porzucić plan posiadania drugiego dziecka, zająć się innymi sprawami...
Mam nadzieję, że mi to wyjdzie...niemożliwym jest ciągłe oczekiwanie w napięciu...większość z Was ma to napięcie tylko raz, przed @ a ja np. mam dwa czy więcej...bo napięcie jest gdy czekam na owulację...później na @.
Moje wykresy są żałosne, waga kolosalnie wielka. Zaczynam powoli łapać doły znowu...mówię to teraz, bo jak wybuchnę kiedyś to znów pomyślicie, że to przez którąś z Was.
Chyba potrzebuję dystansu...muszę to przemyśleć i zdecyduję pod koniec cyklu- czy naturalnie się skończy czy lutek wywoła ale decyzję mam zamiar podjąć oczywiście tę dotyczącą bytności na ovu.
-
Rucia wrote:A w ogóle to uspokójcie się z tą wazeliną
Zrobienie takich sztuczek to nic trudnego
Zwłaszcza w photoshopie
Aaaa miałam coś napisać o mojej wadze. Między mną a Mayuśką i Shaggi jest 8 tygodni odstępu w czasie, Mayuś ma 14 na plusie, Shaggi 12 a ja ... też 12
Wczoraj wysłałam mojej mamie fotę w seksi sukience. Dzwoni do mnie i mówi tak:
" Ale ty masz masywne uda, a jakie łydki, co ci się z dupą stało? "Mama mnie nie kocha
Śmieje się ze mnie, ze jestem tłusta
-
Effcia28 wrote:Rucia ja pierdolę ja myślałam,że na tym zdjęciu to jest Twoja córka
Masakra przecież Ty na tym zdjęciu wyglądasz jakbyś była zagłodzona! a większy podmuch wiatru zapewne zmiatał Cię z powierzchni ziemi normalnie jak papierekEffcia28 lubi tę wiadomość