plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a to fotka mojej fryzurki odswieżonej tylko kolor kladlam
http://www.iv.pl/images/71910536964376190920.jpgRucia, Effcia28, mauysia, Pismak, Gunia, a-koczek, Ilona, Selena, aisa, AGA 30, Sandraa, Spero, Kaja, sylwia1985, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Effcia wątpię...w chacie bałagan, nie załatwiłam połowy z tych wszystkich spraw z kalendarza.
czy te sprawy z kalendarz był takie ważne ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 12:22
-
jeju wrote:Babcia Lusia też mnie znów wkurza, ot praca, jak wiatr zawieje takie ma humory i raz mnie zna i kocha a raz nie wpuszcza do domu i nie zna? 1000 razy pyta o to samo aż się odechciewa.
A na serio: współczuję mandatuAle jakby co to Oli nie obwiniaj, ani Twojej bytności na Ovu, bo najpierw powinno iść bezpieczeństwo na drodze. Jakbym była na Twoim miejscu, to bym jednak dojechała najpierw do celu, albo stanęła na poboczu.
Tak czy inaczej rzeczywiście kicha
W ramach pocieszenia: do mojego rekordowego rachunku za telefon (a właściwie za transfer danych na telefonie) jeszcze Ci duuużo brakuje... Własciwie to prawie jeszcze raz tyle...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 12:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMuzi a tak serio serio ...
Możesz napisać od początku do końca za co ten mandat, bo zrozumiałam, że jechałaś samochodem/skuterem/kozą nie wiem czym pisałaś w tym czasie smsa do mnie, fotoradar strzelił Ci fotę, i na tym moja wiedza się skończyła.
Jeżeli tak było, to jakim cudem jechałaś i pisałaś smsaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 12:31
-
Effcia28 wrote:przejmujesz się bałaganem ja też mam syf w domu dzisiaj nic nie zrobiłam oprócz obrania ziemniaków i mam to w dupie nie robię dzisiaj nic!
czy te sprawy z kalendarz był takie ważne ?
Effcia28, Spero lubią tę wiadomość
-
Mauysiu nie obwiniam, w żaden sposób nie zwalam winy na Olkę, jedynie żartem...do śmiechu mi nie jest, sypie się wsjo na raz....pralka, meble do kuchni- marzenia, mandat,okulary młodego... do tego znów brak owulki - dodatkowo k woli wyjaśnienia Rutosławie.
Mauyisu- Bezpieczeństwo tak! ale na nowej drodze postawili mandatołap.
Nie wracajmy do tego może. Chcę zapomnieć, dziś chyba sobie walnę jakiegoś porządnego drinka!
M. się śmieje, że jestem pirat drogowy
Aaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podzwonię, bo to ważne...Effcia właśnie bardzo ważne!mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Mayuśka jesteś 10ta w kolejce do porodu na liście ovufriendowej
Shaggi 11ta.Bo potem okazało się że mam termin na 12.09, więc dzień po Shaddze, ale nie chciało mi się już tego zmieniać.
A w ogóle to całkiem zapomniałam że istnieją inne wątki niż nasz - nigdzie indziej już w ogóle nie zaglądam. -
Wiecie co wczoraj odwaliłam z moja siostra?
O 22 stwierdizłyśmy że trzeba skoczyc do pobliskiego miasta i zrobic wieksze zakupy bo w weekend nie bedziemy miały czasu. wiec pojechałysmy do domu wróciłam przed 2 w nocy. powaliła nas co nie?Blondi22, aisa, Rucia, Spero, magdzia26 lubią tę wiadomość