plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a-koczek wrote:dziewczyny te co urlopuja to juz spakowane? Bo ja jak ostatni na urlop z bratowa jechałam to zajezdzam po nią a ona wyskakuje z tekstem poczekaj bo musz esie jeszcze spakowac i ciasto upiec na droge dla dzieci ( a ona ma 2 dzieci) wiec wyobraźcie sobie moja minę
Ja się pakuję, szykuję żarcie na drogę itp, dlatego teraz prawie nie ma mnie na forum. Zaraz idę po synala i o 15:00 wyruszamy.
Dlatego już teraz się z Wami żegnam. Mam nadzieję, że w Waszych miastach też będzie w ten weekend świeciło słońce (podobno nad morzem ma świecić).
PAA!Gunia, Blondi22, aisa, Selena, a-koczek, Effcia28, Sandraa, Ilona, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
No jestem !
Ale nadrukowałyście
Mauysia, Agafia życzę wam miłego odpoczynku w Kołobrzegu i słonecznej pogody
Tobie Ola specjalne osobne życzenia wspaniałego wyczekanego i zaplanowanego urlopuNiezapomnianych wrażeń z rejsem łodzią ze szklanym dnem i z innych atrakcji
miss you already
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 14:37
Ola_czeka, Ola_czeka, Spero, Ilona, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Ola, super avatarek
Rucia, gratki zdolniacho
Shagga, gratuluje wejścia w 36 tydz. Jasio się słucha i nie spieszy się z wychodzeniem z brzuchaNo i czekamy na relację po wizycie u ginki.
Blondi, ładna fryzurka i kolor
Muśka, nie popisali się w tym serwisie, chyba musicie im powiedzieć kilka mocniejszych słów.. Dobrze, że opony już są. Udanego urlopowania!
Gunia, trzymam kciuki za poprawkę!
Jeju, mam nadzieję, że teraz masz już lepszy humor!
Agafia, udanego urlopu!
Mayusiu, jedźcie ostrożnie!Gunia, Shagga_80, Sandraa, Blondi22, Blondi22, Spero, Kaja, Ilona, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nie chwalilam sie ze i ja jade nad morze za 3h
do mamy
na pierogi
tak ze wszystkim milego weekendu tym co dluzej to milego dluzejaisa, Gunia, Pismak, Effcia28, Shagga_80, Ola_czeka, Sandraa, Blondi22, Spero, Ilona, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Jeju, dobrze zrobiłaś, mimo że to starsza osoba to może się postarać i być miłą dla Ciebie
Żbiksson, nic nie mówiłaś a tu weekend u mamy Ci się szykuje... i to jeszcze nad morzem, super! Przyjemnego pobytuzbikowa, Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chciałam ogłosić, że upolowałam 12 tysięcznik lajkowy u Oli
Mówiłam ostatnio, że coś jeszcze upoluje<se se se se>
A-koczku to chyba się AMH nazywa, ile kosztuje to nie mam pojęcia. Chyba podwyższony poziomie fsh może już dać do myślenia. Nic więcej nie wiem...Effcia28, Ola_czeka, Spero, Ilona, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Aisko ale to robi sie z krwi moczu czy jakies wymazy? ide w googlach poszukac cos na ten temataisa wrote:Chciałam ogłosić, że upolowałam 12 tysięcznik lajkowy u Oli
Mówiłam ostatnio, że coś jeszcze upoluje<se se se se>
A-koczku to chyba się AMH nazywa, ile kosztuje to nie mam pojęcia. Chyba podwyższony poziomie fsh może już dać do myślenia. Nic więcej nie wiem...