X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 września 2013, 05:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:
    ustaliliśmy godzinę ślubu i już oficjalnie 16.08.2014 g.15.00.
    A poza tym to jakaś)

No to już znamy miejsce i datę następnego zlotu.

aisa, Spero, Libra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 września 2013, 05:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie przeczytałam regulamin forum i powiem Wam dziewczyny, że skończyło sie wysyłanie dupka na szczęście.

Shaggus dzięki za dobre wieści :) zapytaj moze swoją wyluzowana ginke, czy nie robiła specjalizacji w Szwecji :)

Pozdrawiam z lotniska! Już czuje tę nadmorska bryze!

Shagga_80, Agafia, Effcia28, aisa, Pismak, Ilona, Sandraa, Spero, AGA 30, mauysia, Libra, Kfjatus, magdzia26, Gunia lubią tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 7 września 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane ;)

Ola udanego wypoczynku , dużo relaksu i powrotu w 3 : ;)
    Shagguś cieszę się że wszystko w porządku

A ja już spać coś nie mogę zamiast dłużej skoro sobota , dzień wolny od pracy ... mimo że tempka nie spadłą jakoś to czuję że chyba @ się zbliża ,brzuszek mnie dziwnie kłuje zwłaszcza przy chodzeniu ... szkoda by było...

magdzia26 lubi tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 7 września 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda że żadnej z was nie ma : ( mam jakiegoś doła nie chce tej durnej , wrednej @ i jeszcze jak coś pewnie przyjdzie na sam wyjazd a nie taki był plan

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 7 września 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny moje gdzie wy wszystkie ? ;(

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 7 września 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewuszki.Ja u mamci ...bylam wczoraj u gina i zapisal mi te leki na poprawe endometrium i mam przyjsc w czwartek ale do innej przychodni gdzie tez przyjmuje i zobaczymy jak pecherzyki....

buziole zozole milego dzionka

aisa, Pismak, Spero, Ilona, Effcia28, Sandraa, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 7 września 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Shagga, mam nadzieję, że Jasio nie będzie się spieszył i spokojnie wytrzymasz więcej niż 2 tygodnie. Plan nie przemęczania się bardzo dobry, popieramy! :)

Ola, bawcie się suuuuper!!!!

Spero, gratuluje wyznaczenia daty ślubu! :)

Sylwia, fajnie, że masz już te leki. Zobaczysz, w tym cyklu się uda! Poprawi Ci się endometrium, monitoring będziesz miała więc wszystko będzie ok! A my będziemy trzymać kciuki by szczęście dopisało :)

Agafia, nie myśl o małpie, o objawach ani tempce bo doła złapiesz. Jest weekend, masz wolne, zrób peeling ciała albo dłoni albo coś w tym stylu. Zrelaksuj się z książką albo wyżyj przy sprzątaniu albo z M ;)

Miłej soboty!! :) Będę dyżurować z doskoku, idę wywiesić pranie. :*

Pismak, Shagga_80, Ilona, Sandraa, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 7 września 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane w tą słoneczną sobotę :)

Blondi super fryzurka i kolorek do twarzy ci :)

Gunia, trzymam kciuki!

Shagga, ahh ta twoja ginka ręce opadają nadzieja że Jasio poczeka jeszcze te dwa tygodnie. Popieram Aiskę że twój plan bardzo dobry i mam nadzieję że będziesz się do niego stosować :)

Spero, super że macie już datę teraz to szybko zleci :)

Sylwia, cieszę się ze udało ci się dostać do lekarza :) iże przepisał ci ten lek teraz do dzieła !!! trzymamy wszystkie kciuki :)

Agafia, ty się nie dołuj :P na urlop jedziesz lepiej się pakuj :P :P jak se jodu dychniesz to ci od razu lepiej będzie :P

No u mnie bez zmian @ na razie nie przyszła..... jutro test :)

Buziaki :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2013, 10:37

Shagga_80, aisa, Ilona, Effcia28, Sandraa, a-koczek, Blondi22, magdzia26 lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 7 września 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak i Kaja trzymam za was kciuki zeby jutrzejsze testy wyszly pozytywnie :)

aisa, Shagga_80, Pismak, Ilona, Sandraa, Kaja, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki
    Ola_czeka wrote:
    No to już znamy miejsce i datę następnego zlotu.
    a zapraszam, zapraszam :D

Sylwia to teraz już wszystko musi być dobrze! <3

Pismaczku, ja się dziś obudziłam, wstałam i tak myślę niedziela dziś! ale spojrzałam na kalendarz i się okazało, że jednak nie. trudno, dziś szybko zleci. trzymam kciuki moooocno :*

Aiska, jak się czujesz? nie masz dolegliwości żadnych?

Agafia <3 nie zamartwiaj się na zapas kochana. zrób dziś coś dla siebie, zrelaksuj się i może lepiej się troszkę poczujesz. ściskam

Ja dziś trochę spaceru planuję, potem rower, może zakupy albo zakupy jutro. Miłego dnia lasencje.

Pismak, aisa, Ilona, Sandraa, magdzia26 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 września 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, moze to nie jest własciwy forumowy temat, ale chciałam Was coś zapytać.

Czy podczas brania luteiny miałyście plamienia? Ja wczoraj (7 dzień z luteiną) dostałam brunatnych plamień. Nie sa one zbyt obfite, ale są.
    Zadzwoniłam do gina i powiedział, że jeśli wystąpi krwawienie (bo mu powiedziałam, ze wszystko na to wskazuje) to dzisiejszy dzień mam liczyć jako 1dc.
    Krwawienie jednak nie wystąpiło, poza jedną jakąs tam małą smugą i nadal jest brunatne. Nie mogę się do niego dodzwonić bo pewnie śpi po dyżurze, więc nie wiem czy mam te plamienia zignorować i brac dalej luteinę. Tzn. wzięłam ją dzisiaj rano i latam do łazienki w celach obserwacj :P

czy miałyście taką sytuację i co wtedy Wam gin zalecał?

Z góry dziękuję za odpowiedź :)

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 września 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już wszystko wiem, pytanie nieaktualne :)

• Agafia Autorytet

Wysłany: 7 września 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisko , Pismaczku Spero Dziękuje dziewczyny jesteście kochane : * zaraz się zabieram za sprzątanie i pakowanie o 5 rano wyjeżdżamy chyba tam w ogóle nie będę mierzyć temperaturki niech się dzieje wola nieba : )))

Pismaczku i Kaja powodzenia kochane jutro trzymam za was moco kciuki żebyście ujrzały 2 kreseczki

Miłej i spokojnej soboty ; ) późnije tu wpadne jeszcze

Shagga_80, Pismak, aisa, Spero, Ilona, Sandraa, magdzia26 lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam przy sobocie :-)
    Ja od dziś zamierzam trochę więcej odpoczywać :-) A więc po śniadaniu chwila przerwy przed wyniesieniem pościeli..przed chwilą oblekłam pościel dla Malucha ale póki co cały komplet wylądował w torbie w której był zakupiony,z rozkładaniem łóżeczka a tym samym pościeli poczekamy ,po co ma kurzyć się :-)
    Teraz znów leniuchuję chwilowo i taki am zamiar robić jak najwięcej przerw coby Młody posiedział jeszcze w brzuszku :-)

A poza tym czekam jak na zbawienie na Wasze jutrzejsze testowanka :-)

Buziaki siusiaki :-P

Pismak, aisa, Agafia, Spero, Ilona, Sandraa, Libra, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

• fler Autorytet

Wysłany: 7 września 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    siedzę w pracy i podczytuje co u Was, u mnie piątek był bardzo pracowity ale dzisiaj tylko do 18 i wieczorem impreza u szwagierki. Trzeba się zrelaksować przed kolejnymi staraniami.

Powodzenia życzę w jutrzejszych testowaniach.

Ilona, Libra, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 września 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry wszystkim !!!!
    Pismak przepraszam ,ale już zatestowałam !!!!!!!!!!!!!! i mam II kreski ,aby Tobie się udało !!!!! życzę ci tego z całego serca

zbikowa, AGA 30, aisa, Agafia, mauysia, mauysia, Spero, Rucia, Muska, Ilona, Effcia28, Selena, Sandraa, Pismak, sylwia1985, kopciuszek126, Libra, Kfjatus, fler, a-koczek, Fedra, Blondi22, magdzia26, Ola_czeka, Gunia lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 września 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wybacz pismak ...uciekam nad jezioro papap

Pismak, sylwia1985, Libra, a-koczek lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 7 września 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAJA GRATULAAACJE! ciesze sie ze ci sie udało!

Dodi, aisa, Ilona, Pismak, Kaja, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 7 września 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napisalam do Oli (wlasnie wyladowala) kazala Ci pogratulowac SZCZEGOLNIE od niej :)

aisa, Spero, Ilona, Kaja, Kfjatus, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2013, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    dzień dobry wszystkim !!!!
    Pismak przepraszam ,ale już zatestowałam !!!!!!!!!!!!!! i mam II kreski ,aby Tobie się udało !!!!! życzę ci tego z całego serca

Kajka kochana ty moje gratulacje wielkie !!!!Cholera jak się cieszę normalnie nie umię się na awaterka twojego napatrzeć!!
    (pomidory)

Dodi, aisa, Spero, Ilona, Kaja, magdzia26 lubią tę wiadomość

‹‹ 4044 4045 4046 4047 4048 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ