plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMiłej soboty laseczki
Dziś na obiad zupa grzybowa z grzybów z lasu Jupi jupi
Mój cykl się wydłuża wraca do normy mój organizm o dwa ostatnie cykle po 26 dni trwały
Jejku od wczoraj mam taki gorzki smak w ustach i niczym nie umie tego za gryść aż mi język ciepnie normalnie
Nie wiecie przypadkiem od czego to może być ?
Kajeczko jeszcze raz gratulacjeSpero, Ilona, Effcia28, a-koczek, Pismak, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
KAJU TAK SIE CIESZE!!!! GRATULUJE JESZCZE RAZ KOCHANA, W KONCU SIE DOCZEKALAS, SUPER:) TERAZ SPOKOJNYCH KOLEJNYCH MIESIECY ZYCZE:*
a tak wigole to dzień dobry;)
Pismak teeaz jeszcze tylko Ty potwierdź swoja fasolinke:D
W końcu zaczyna się coś dziać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2013, 17:32
AGA 30, aisa, Spero, Ilona, Sandraa, Pismak, Kaja, Kfjatus, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
GRATULACJE Kajuś
Spokojnej ciąży!!
Wiesz, że nie minie Cię opowiadanie o tym jak zrobiłaś test, co czułaś, jak M zareagował itpZrelaksuj się nad jeziorem a potem opowiadaj
Rozpoczęłam zieloną falę he heCzekamy na następne
Dodi, Spero, Ilona, Sandraa, Pismak, Kaja, Libra, Kfjatus, a-koczek, Blondi22, magdzia26, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Kajuś ale się cieszę!!! Gratuluję drugiej krechy!!!!! jupppiii
Czego się z Aisą nałykałyscie podczas Waszego spotkania, że obie odnotowałyście zielone kropy?
Dodi, Spero, Ilona, Effcia28, Sandraa, aisa, Kaja, Libra, Pismak, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Kajuś ale się cieszę!!! Gratuluję drugiej krechy!!!!! jupppiii
Czego się z Aisą nałykałyscie podczas Waszego spotkania, że obie odnotowałyście zielone kropy?
Hej mauysia, aisa...aisa, mala, spero, Agafia i pozostale;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2013, 14:09
Spero, Ilona, aisa, Kaja, Libra, a-koczek, magdzia26, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:dzień dobry wszystkim !!!!
Pismak przepraszam ,ale już zatestowałam !!!!!!!!!!!!!! i mam II kreski ,aby Tobie się udało !!!!! życzę ci tego z całego serca
Kaju !!!! Gratuluję z całego serca! Bardzo się cieszę. :*
Mam nadzieję, że Pismaczek też przyjdzie z takimi dobrymi wieściami, a nasza jeszcze nie wypchana reszta powoli i konsekwentnie będzie się zazieleniała.
Ależ przyjemny dzień będzie z takim newsem! :*
Agafia, masz rację. nie mierz tempki luzzz blues i pełen chilloutjak masz urlopik to odpoczywaj i się nie stresuj
Ilona, Dodi, Pismak, aisa, Kaja, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaja gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz to już chyba będe tu musiała wejśc jakoś w drodze do Nl zeby śledzić PIsmaka
Trzymam kciuki tak mocno zaciśnięte że aż mnie bolą.
My już mamy bagażnik na rowery na dachu. Rower m z serwisu odebrany i wygląda na to że hula. Zaraz lecimy po zakupy do sklepu i pakujemy manatki, a jutro z samego rana (albo i nie) wyjeżdżamy w podróż po tulipany
Jak wrócę to będzie tu zieloniutko!
papapapappaaaaa!Ilona, Dodi, Pismak, aisa, Kaja, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Hej
wpadam na chwile bo mi m na fb wyczytał ze mamy fasolinke :)Kaja kochana gratuluje
strasznie sie ciesze że Ci się udało
teraz czekamy na Pismaczka i inne dziewczyny
Ja mam dziś pracowity dzień...zakupy sprzątanie na obiad lepiłam pierogi ruskiewyszło mi tyle farszu...że nie dałam dziś rady ulepić wszystkich
..zrobiłam prawie 100 i reszte jutro lepić będę
a teraz ide się kąpać a potem z m idziemy na mecz
życzę Wam miłego sobotniego popołudnia
i takej samej niedzieli
Effcia28, Dodi, AGA 30, aisa, Sandraa, Ilona, Blondi22, Pismak, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Spero wrote:hej hej Dodi.
no Dodi to chyba będzie trzeba się uśmiechać szeroko do dziewczyn, żeby nam tajniki zdradziły. może i u nas zadziała
co prawda prosiłam juz aise żeby mi belta na wykres puściła ale na szczęście nie ma odruchów wymiotnych, wiec mam nadzieje ze popluty też będzie dobry:PSpero, aisa, Ilona, Libra, Pismak, magdzia26, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:wybacz pismak ...uciekam nad jezioro papap
Osss ty ! GRATULACJE!!!
Cóż w związku z tym ja też zrobiłam test ..
I MAN DWIE KRESKI¡!!!!!!!!!!!!!!!!!
Koleje zdj jutro:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2013, 15:22
Dodi, AGA 30, mala29_, zbikowa, Selena, aisa, Effcia28, Sandraa, Kaja, Ilona, zosia-ktosia, Libra, Spero, mauysia, fler, a-koczek, Fedra, Blondi22, magdzia26, Ola_czeka lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Jaki dzień n!!! Pismak gratulation! Ale nas długo trzymalas. powodzenia Ci życzę i cieszę się z Wami dziewczeta
Pismak, AGA 30, aisa, Effcia28, Kaja, Ilona, Spero, magdzia26, Shagga_80 lubią tę wiadomość