plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBlondi – fajna fryzurka
Maurysia – wypoczywaj nad morzem, łap ostatnie promyki lata:)
Ola - zajebistego urlopu życzę!
Shaga – uważaj na siebie, dbaj o siebie i donoś bejbisa do końca…i życzę żebyś urodziła w tym szpitalu , w którym chcesz:*
Spero – na elektryzowanie się może pomoże Ci nasza Zosieńka, bo ona też z tym problem miewa… fajnie, ze data ślubu już usalopna:)
Agafia – powodzenia! Trzymam kciuki
PS. Gdzie jest Fedra? Zniknęła z forum?Spero, aisa, Sandraa, Effcia28, Blondi22, Pismak, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Ilona a chyba dobrze dziś teściów miałam doalali o ciąży ale nic im nie mówiłam chodź jezor swierzbil ale do poniedziałku poczekam bo idę zobaczyć co tam nabroilismy
AGA 30, Ilona, Dodi, aisa, Sandraa, a-koczek, mala29_, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga dziękuję ,ale czekam do pon aby zobaczyc bo sama jestem w szoku ,a ja już nowe opakowanie Clo kupiłam podpaski a tu taka nowina
Ilona, aisa, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, mala29_, Effcia28, Blondi22, Blondi22, Pismak, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Aga dziękuję ,ale czekam do pon aby zobaczyc bo sama jestem w szoku ,a ja już nowe opakowanie Clo kupiłam podpaski a tu taka nowina
Podpaski mają długą date ważności a Clo zawsze możesz sprzedać albo oddać komuś potrzebującemu he he:-)
Teraz to już spokojnej ciąży kochanamagdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaja to super
A Clo możesz podać dalej, jednak cos pomogło
miałas 2 cykl z Clo? , a ja w pierwszym zaszlam, hehe
Bardzo sie cieszę, ze Ci sie w koncu udałoAGA 30, Kaja, Spero, Dodi, aisa, Sandraa, mala29_, magdzia26 lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia – oby teraz piękny wykres przyniósł Ci szczęście a nie łzy:*
Shaguś – Ty już niemalże gotowa na przyjęcie nowego członka rodzinki:) super:) pozdrowienia dla Kubolka:*
Kaja, Pismak – wielkie gratki:) niech wam dzidzie zdrowo rosną!
Muska – nazrywajcie najpiękniejsze tulipany:D superaśnego wypadu życzę
Dodi – nakazuję Ci się wypchać
Aga – co polecić na Twoje dolegliwości to nie mam zielonego pojęcia
Kaja, Spero, Dodi, aisa, Sandraa, Muska, a-koczek, sylwia1985, Effcia28, Pismak, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Ilona chcę tak zrobić bo mam całe opakowanie więc oddam w dobre ręce miałam drugi cykl clo teraz szykowałam się na trzeci bo mnie gin nastawił ,że może się nie udać bo wszystko się może zdarzyc,ale dodał ,że jakby się udało mam dzwonić !!!! wiec nie myślałam o tym bo czekałąm na skonczenie tego cyklu i na nowo ,a teraz na serio na nowo zaczynam
Ilona, AGA 30, a-koczek, mala29_, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
dla chętnych przesyłam WIRUSY <&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&>>>>>
Ilona, Spero, Dodi, AGA 30, Kfjatus, Muska, Selena, a-koczek, mala29_, magdzia26, Gunia lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Ilona chcę tak zrobić bo mam całe opakowanie więc oddam w dobre ręce miałam drugi cykl clo teraz szykowałam się na trzeci bo mnie gin nastawił ,że może się nie udać bo wszystko się może zdarzyc,ale dodał ,że jakby się udało mam dzwonić !!!! wiec nie myślałam o tym bo czekałąm na skonczenie tego cyklu i na nowo ,a teraz na serio na nowo zaczynam
No to sie gin zdziwi
Super. Jeszcze raz Gratulujemagdzia26 lubi tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel