plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję wam
Kaja ale jaja:) ja też wczoraj zrobiłam test i nawet więcej poszłam na bete
Nie powiedziałam wam bo wynik bety to 34,5 mIU/ml i teraz się martwie ze to za malo jak na 5 tyd:/20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Pismak wrote:Dziękuję wam
Kaja ale jaja:) ja też wczoraj zrobiłam test i nawet więcej poszłam na bete
Nie powiedziałam wam bo wynik bety to 34,5 mIU/ml i teraz się martwie ze to za malo jak na 5 tyd:/
A swoją drogą to niezłe z Was oszustkiŚciemniacie wszystkim że jesteście twardzielki, że wytrwacie do niedzieli a tu się okazuje że obie cichcem zrobiły test wcześniej!!! No i dokąd ten świat zmierza
Pismak, Spero, aisa, AGA 30, Sandraa, Kfjatus, Libra, Dodi, Ilona, sylwia1985, Kaja, Effcia28, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Normy w pan w którym robiłam bete dla 4-5 tyg to od 9,5 do 750
mauysia, Ilona lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Muszę spadać bo jestem u rodzinki i pytają mnie co ja tak ciągle syn tel chodzę
a nic nie wiedzą jeszcze
w pon ide na bete znowu zobaczyć czy przyrasta a w czw mam wizytę u gina
dobrej nocki dla wszystkich i jeszcze raz dziękuję dla osobowej oczywiście nieśmiałe wiruski
trzymajcie proszę kciuki żeby było wszystko dobrze!
aisa, AGA 30, mauysia, Sandraa, Spero, Libra, Dodi, Ilona, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, Effcia28, magdzia26 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
Laski, jeszcze raz gratuluje!!!!
Kaja, polecam się na przyszłość. Ovu wyznaczył mi termin na 6 maja.
Kfjatus, musisz znaleźć więcej czasu dla nas bo jest Cię tu ostatnio stanowczo za mało!
Aga, trzymam kciuki za dalszy pozytywny rozwój sytuacji z Waflem!
Wyobraziłam sobie Mauysię na plaży, co nie weszła na forum ze smarkfona to nowa fasola
Pismak, myślę, że beta nie musi być za niska bo cykl miałaś całkiem długi, poza tym ovu mogłaś mieć 25 a nie 23 dc, to i zagnieżdżenie później. W poniedziałek upewnisz się drugą betą i będziesz spokojniejsza. A teraz urlopuj i się niczym nie przejmuj
Dobrej nocy dziołchy!mauysia, Sandraa, Spero, Kfjatus, Libra, Pismak, AGA 30, Dodi, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, Ilona, Kaja, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNawet piwo ani drink nie pomaga na moje smaki goryczy w ustach kobitki:-(
Nic innego tylko następne piwo wypić he he:-) Chyba się ululam troszkę z okazji dzisiejszych zieleni:-)
Tak siedzimy z Waflem przy świeczkach i popijamy to małego drinka to piwo oj będzie głowa jutro bolałaLibra, aisa, Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór!!!
Dziewczyny, bardzo serdecznie Wam gratuluję. Trzymam kciuki żeby wszystko było w jak najlepszym porządku:)
Kaja, no to za ile odpsprzedaż clo hehe
Ja siedzę sobie na dyżurze i mi się nudzi... Nic się nie dzieje - nie lubię tak...
Libra, mauysia, aisa, Dodi, Ilona, Spero, Kaja, Pismak, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPismak – czy beta w wysokości powiedzmy 150 by Cię uspokoiła? Pojedyncza beta tak naprawdę jeszcze o niczym nie świadczy, bo nie wiadomo kiedy doszło do zagnieżdżenia… powiedzieć cos więcej moglaby druga beta zrobiona po 48h, czy jest prawidłowy przyrost… ale czy wtedy bys się uspokoiła, że do końca już będzie dobrze? Żadne badanie tego Ci nie da, więc teraz musisz cierpliwie znosic rozterki mamuśki:) dbać o siebie i dzieciatko… i oczywiście jak najmniej stresów:) a wszystko będzie dobrze:* trzymam kciuki
Aga – TTM:D tylko m brak, bo jeszcze nie wrócił z pępkowego
Sandra – przyjedź do mnie, zrobisz mi okład i zabandażujesz zwichniętą nogę
Pismak, aisa, Sandraa, Ilona, Dodi, AGA 30, Spero, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Wczoraj mój organizm się zbuntował. Jak zajęłam się fragmentem ogródka, nagle zakręciło mi się w głowie, serce zaczęło walić, zbladłam, zaczęłam czuć, że mam atak jak zakręciłam się w kółko i świat lekko zawirował. Straciłam część orientacji, doszłam do sypialni, położyłam się, serce dalej waliło, do kuchni po hydroxyzynę, znów położyłam się i juz nieco wolniej ale czuję te uderzenia mocne, poszukałam jeszcze czegoś mocniejszego i jak mnie zaczęło puszczać, to opadłam z sił, bo jak taki atak nerwicy łapie, to wszystkie siły wysysa.
Do wieczora byłam nie do życia, przez kilka godzin potrzebowałam ciszy i spokoju, żadnych wrażeń, żadnych emocji, nic. Pod wieczór troszkę mi było lepiej ale to co poczułam znów pozostawi ślad na długi czas.
Przez tyle czasu nic się nie działo...nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz organizm mój się zbuntował. To obrona przed nadmiarem stresu i prośba od UN o wyluzowanie i nie przemęczanie się.
Traktuję ją poważnie.
Kocham Was
Pozdrawiam. -
Ja tylko na chwilke dziewczyny wielkie mega gratulacje w koncu cos sie ruszyło. jak widac Aiska rozwiązało worek. Nawet niewiecie jak sie ciesze. ale obie niecierpliwe. Buziaki dla was i oby wszystko toczyło sie dobrze
Pismak, Sandraa, aisa, Spero, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Baby!
Wybaczcie że dotąd nie pogratulowałam świeżym fasolinkom - Kajusia i Pismak nawet nie wiecie jak się cieszę. Tego nam było trzebaWczoraj otrzymałam sms od Życzliwej i aż wytrzymać nie mogłam
Wczoraj byłam bardzo zajęta ...dyrygowaniem Starym. Ja konsekwentnie lenię się a Jemu wydaję polecenia....boję się naprawdę by te dwa tygodnie jeszcże wytrzymać w dwupaku.
Jak tam dziewczynki może dacie znać Fedrusi na priv prośbę o zmianę w tabelce ...przydałoby się zobaczyć na liście AŻ TRZY oczekujące na potwierdzenie jak to zwykle piszemy gdy ciąży jeszcze Gin nie potwierdzi? No i niestety chyba kilka Babek przywitało @? (swoją drogą to mam nadzieję że to OSTATNI raz!).
Ja dziś planuję byczyc się w domu...nawet do kościoła nie pójdę bo czuję że to chodzenie po schodach najbardziej mi szkodzi! Mam też plan spakować się do Szpitala...aha jeśli nic niespodziewanego się nie wydarzy to będę rodzić w BLibra, Sandraa, aisa, Pismak, Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość