plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczegóły jutro wieczorem bo wtjechalam z kato i wracam jutro a mam tylko kom:)
Dodi, Selena, aisa, Ilona, Spero, magdzia26 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
Pismak wrote:Szczegóły jutro wieczorem bo wtjechalam z kato i wracam jutro a mam tylko kom:)
Kurcze ja Wam nie zazdroszczę ale ja tesz sce;)
A Wy osobowki a nie ciężarówki, wypchajcie się wszystkie!!!Selena, aisa, Ilona, Libra, Spero, Sandraa, Kfjatus, a-koczek, Pismak, magdzia26, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję nowozafasolkowanym
Pismaku, Kaja- świetne wieści! Życzę dużo zdrówka, spokoju i wiele radości w tym jakże ważnym momencie Waszego życia
I zmykam, bo czasu braku, całuje i pozdrawiam WszystkiePismak, aisa, Ilona, Libra, Sandraa, Spero, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sory Sylwia, ale ja będę solo bo pary zle wspominam he he ale mam nadzieję, ze z dzisiejszymi fasolkami będzie git bo skoro w ten sam dzień testowały to nie ma innej opcji:) Ty też to piernicz, nie czekaj na parę tylko dzialaj;)
sylwia1985, aisa, Effcia28, Ilona, Libra, Sandraa, Spero, a-koczek, Rucia, Pismak, magdzia26, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:Osss ty ! GRATULACJE!!!
Cóż w związku z tym ja też zrobiłam test ..
I MAN DWIE KRESKI¡!!!!!!!!!!!!!!!!!
Koleje zdj jutro:)
Kurcze GRATULACJE!!!!!!! jupi aż mi się chce krzyczeć z takich wieścitak się ciesze ze i tobie się udało teraz życzę spokojnych 9 miesięcy i szczęśliwego rozwiązania
Selena, Dodi, Pismak, aisa, Ilona, Sandraa, Spero, Kfjatus, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
Pismak wrote:Osss ty ! GRATULACJE!!!
Cóż w związku z tym ja też zrobiłam test ..
I MAN DWIE KRESKI¡!!!!!!!!!!!!!!!!!
Koleje zdj jutro:)
Pismaczku no super extradwie fasolki w jeden dzień
no u Ciebie to pisklaczek
bardzo się cieszę i gratuluje
Pismak, aisa, Ilona, Spero, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Kobiety ratujcie bo mnie ten smak w ustach dobije:-(
No nic nie pomaga zgaga to napewno nie jest po słodkim to już całkiem mi gębę wykręca
Może któraś ma sposób na to ????"-)
Pismak również i Tobie gratulujęPismak, Ilona, AGA 30, Spero, Sandraa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Powiem wam , że testowalam w piątek i już wtedy było zielone nie pisałam aby niezapeszac .... a mój m dowiedzial się w łóżku jak już się spać kladlam wyslalam smsa i fotke testa pokazalam ale dociera to do niego teraz i dopytuje czy już coś będzie widać ......
Ilona, aisa, AGA 30, Libra, Pismak, Spero, Dodi, Sandraa, Kfjatus, Selena, a-koczek, mala29_, Effcia28, Blondi22, magdzia26, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Dziewczęta podziękowania każdej z osobna i tym które czekają na ten dzień dwóch kresek teraz już wiem jak się czuły te które są już w zaawansowanej ciąży życzę wam tych dwóch kresek .....tylko nie panikowac nie urzalac się tylko powiedzieć sobie tak jak ja mówiłam że innym się udało to mnie też się uda .....
AGA 30, Spero, Dodi, aisa, Sandraa, Kfjatus, Selena, a-koczek, mala29_, Effcia28, Blondi22, Pismak, magdzia26, Ola_czeka lubią tę wiadomość