plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:Pismak to ja miałam lepiej bo mój m pił na 10 leciu ślubu ,a ja kierowca od bombowca więc luzik......
fakt miałaś lepiej
ja niestety od wczoraj byłam u rodzinki z noclegiem więc trudno było użyć tego argumentupowiedziałam że łyknęłam proszki na ból głowy i jakoś poszło
jednak dzisiaj jak proponowali winko do obiadu to powiedziałam że ja prowadzę :0 chociaż potem i tak mój M jechał
Shagga_80, Beata, magdzia26 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Fedra wrote:BellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala 17.06.2013…lubelskie
she......................6.......35lat...........córcia Maja 21.06.2013........pomorskie
gadgeta..............13......32lata.........synuś Kubuś 11.07.2013........kuj-pom
Mała……………..4……30lat……….Maluszek…04.08.2013….świętkorzyskie
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
Karoam..................3......27lat………FASOLINKA.......egipt (19.12.2013)
Plemniczka............2......29lat...........FASOLINKA……śląskie (19.01.2014)
Ilona……………....12…..30lat………FASOLINKA.......Niemcy (29.01.2014)
Selena ................18.....25lat..........FASOLINKA........podkarpackie (02.02.2014)
Blondi22................1....23lat.............FASOLINKA.........mazowieckie (26.01.2014)
Effcia...................5.......29lat...........FASOLINKA...........wielkopolskie (25.02.2014)
Aisa…………..…....7 .…28lata…..FASOLINKA.….Szwecja
Beata……………...9……29lat………..25.08…………mazowieckie
Pismak.............5............26lat…..OCZEK. NA POTW…….śląskie
Kfjatus...................11......26lat............07.09.................mazowieckie
Kaja.......................7......32lat…..OCZEK. NA POTW..…..pomorskie
Dodi.......................2......29lat............09.09...................śląskie
Gunia....................8......30 lat..........10.09..................podlaskie
Jeju......................9......31 lat..........14.09..................opolskie
kiti.........................10......25lat…….….20.09……….….małopolskie
a-koczek………....14 .…32lata……..31.09……………war-maz
Spero...................13.......23lat............02.10...................śląskie
sylwia1985 ...........14....28lat ………05.10................podkarpackie
Muska....................9…..31lat...........05.10..............dolnośląskieBeata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiałam dziś odpoczywać? Nie udało się
Jednak poszłam do kościoła na 16 bo uznałam,że pewnie teraz dłuuuugo nie pójdę - do porodu pewnie nie, a po tym bardziej...potem M i K przyszli po mnie...i poszliśmy na festyMłody wszedł na zjeżdżalnię,ale nie chciał zjeżdżać (pamiętasz Libra, z Tobą jeszcze zjeżdżał a potem już nie chciał,nie wiem co Mu jest...może rzeczywiście - jak ten Gość wtedy mówił - obtarł się), chwilę postaliśmy ze znajomymi a potem w drodze do domu Młody dostał balonik i watę cukrową
A w domu zabrałam się (oczywiście z pomocą Młodego - Starszego Brata
) za pakowanie 3 (słownie: trzech!) toreb do Szpitala...jedna będzie na porodówkę, druga, którą M przyniesie dopiero na oddział,gdy już z Synkiem będziemy tam...a trzecią mam zamiar "sprzedać" kuzynce,bo plan mam,żeby M nie odwiedzał mnie w Szpitalu a kuzynka mieszka jakieś 2 km od Szpitala,więc w razie potrzeby dowiozłaby mi...o ile się zgodzi
Jeszcze trochę rzeczy muszę dołożyć (bo nie wszystko mam jeszcze) i już 4 karteczki są uszykowaneNa dziś jestem usatysfakcjonowana
Ależ fajnie ta tabelka wygląda
PS. Kfjatus, jak tam Twój cykl? Bo właśnie zdałam sobie sprawę,że Ty możesz mieć jakieś wieści dla nas?AGA 30, Libra, aisa, Ilona, mauysia, Beata, Blondi22, a-koczek, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam, moze moje pytanie nie jest w waszym temacie,za co przepraszam....ale wiem ze jestescie Panie duzo bardziej doswiadczone.
Dzis mam 5dc po wczesnym poronieniu... W ciaze zaszlam w 1 cyklu staran,niestety cos poszlo 'nie tak'. Dodatkowo mam PCOS...co utrudnia sprawe.
Testy owulacyjne w 37 38dc wskazywaly owulacje, czulam swoje jajniki jak przy owulacji i kochalismy sie w te dni z mezem. Tydzien pozniej poszlam do ginekologa by spojrzal co tam sie dzieje (oczywiscie nie myslac o ewentualnej ciazy,bo wiadomo ze obrazu w usg jeszcze nie ma:)). Powiedzial ze moj organizm jest jakby w zawieszeniu, i mam cienutkie 55mm endo.
Jadlam duphaston 10 dni, powinnam miec juz okres, a tymczasem czuje się dziwnie. Nie panikuje i niczego sobie nie wkrecam, ale czuje sie jak w pierwszych tygodniach tamtej pierwszej ciazy. Ale przy takim endo to przeciez niemozliwe....?
-
O ja poprostu myślałam że padnę nie było mnie przez weekend a tutaj TAAAAAAKIIIIIEEEE wieści
Kaja.... Pismaczku... wielkie gratulacjeale ja się cieszę kurcze...tak jakbym sama zobaczyła u siebie te dwie kreseczki
no superowo...aż nie wiem co napisać ...życzę przecudownych 9 miesięcyaisa, Ilona, Sandraa, Beata, Pismak, Effcia28, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, zbikowa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Cześć
Jeju, mam nadzieje, że już lepiej się czujesz!
Shagga, przebiegły ten Twój plan z torbą nr 3 i do tego praktyczny. Kuzynka na pewno się zgodzi
Aga, świeczki i drinki.. widać że relacje z Waflem są coraz lepsze
Blondi, spokojnej drugiej połówki
Kfjatuszku, nie lubie wieści o Twojej małpie!
Wczoraj mieliśmy gości, było winko i M był okropnie zadowolony jak powiedział, że ja nie mogę się napić
Miłego dnia dziołchy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 08:14
magdzia26, Shagga_80, Ilona, Sandraa, mauysia, Beata, Libra, Blondi22, Pismak, AGA 30, zbikowa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
z tego wszystkiego zapomniałam się przywitać
więc dzień dobryżyczę miłego poniedziałku
ahhh normalnie od razu mam lepszy humoridę poczytać co tam się w weekend działo u was :*
Shagga_80, aisa, Ilona, Sandraa, mauysia, Beata, Pismak, AGA 30, zbikowa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Babeczki
Witam z rana...U mnie Młody jeszcze śpi więc ja melduję się z łóżka
Spodziewałam się kilku stron do czytania a tu prawie cisza! Mam nadzieję że świeże fasolinki nie opuszczą nas a wręcz przeciwnie,będziemy mogły na bieżąco śledzić Ich ciąże ?
aisa, Ilona, Sandraa, mauysia, Beata, magdzia26, Libra, Pismak, AGA 30, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Aisa tak się wczoraj zastanawiałam...Ty u Gina narazie nie byłaś tak? A kiedy szwedzka służba zdrowia daje Ci taką możliwość ? Przecież my tu chcemy obejrzeć fotki z Usg
To se poczekamy
W środe idę do położnej, ale usg nie będzie.
Następna 10.10 mam nadzieje że z usg. W środe zapytam czy na następnej wizycie zrobią "już" usgIlona, Libra, Beata, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaisa wrote:To se poczekamy
W środe idę do położnej, ale usg nie będzie.
Następna 10.10 mam nadzieje że z usg. W środe zapytam czy na następnej wizycie zrobią "już" usg
A wizyta u położnej jest taka jak u nas u Gina?aisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny