plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Pismaczku i Blondi ale mnie zaszczyciłyście dziś
Pismaczku jak pierwsze dni ciązy przeżywasz?Pismak, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
mauysia wrote:Hej Beciu
Wyjazd był bardzo fajny, tym bardziej że poszczęściło nam się z pogodą = było słoneczko i ok. 24 stopni. Ale na kapiel w morzu jednak za zimno (wg mnie była lodowata woda)... Ważne też że Leo był zachwycony. Nad morzem był już 2 lata temu, ale miał wtedy roczek więc pewnie niewiele pamiętał. A teraz zwariował z radości na widok takiej gigantycznej piaskownicy
Jedno "ale"... właśnie weszłam na wagę i na wskazuje 80 kilo, a przed wyjazdem było 78,5... Jak teraz mam tyć 1,5 kg na 3 dni to ja dziękuję za taki interes!Beata, AGA 30, magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:no i pamiętaj że w stosownym czasie upomnę sie o pomoc :*
Nooo, wreszcie śpioch wstałPranie już włączone (musiałam czekać aż wstanie,bo pewnie byłaby awantura,że zrobiłam to bez Niego
), Euthyrox już przyjęliśmy (oboje) i teraz mogę robić śniadanko
Odmeldowuję się chwilowo ...ale jestem w pobliżu of korsBeata, mauysia, aisa, magdzia26, Libra, Sandraa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Witaj Effciu :*
Blodni a czemu jutro sie okaże?
heh no Tobie to tylko pozazdrościć tego przybierania na wadzeEffcia28, Ilona lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Shagga_80 wrote:Służę pomocą
Nooo, wreszcie śpioch wstałPranie już włączone (musiałam czekać aż wstanie,bo pewnie byłaby awantura,że zrobiłam to bez Niego
), Euthyrox już przyjęliśmy (oboje) i teraz mogę robić śniadanko
Odmeldowuję się chwilowo ...ale jestem w pobliżu of korsShagga_80, Beata, magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:Mayuś czym Ty sie przejmujesz zaczniesz karmić to wszystko pójdzie migiem, a wyglądasz bardzo ładnie
) przy karmieniu. Ale jakoś tak wmówiłam sobie że nie przekroczę 17 kg (czyli tyle ile przytyłam w 1 ciąży). Muszę sobie teraz to jakoś "odmówić"
Beata, Shagga_80, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
i powiecie że dzieci to nie sama radośc? kazde pomagać chce, odciązyć mamę :* i brać czynny udział we wszystkim
a-koczek, mauysia, Effcia28, Shagga_80, aisa, Sandraa, Ilona lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Blondi22 wrote:bo mam jutro usg i wizyte u gin
a ja zastanawiam sie czemu ma sie okazać czy ubranek wystarczy hhehe
rozumiem że jeśli chłopiec to ubranek Ci wystarczy ?a-koczek, Ilona lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
Ogłaszam ,że Róża pojawiła się na świecie
Dora gratuluję :*AGA 30, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, Blondi22, mauysia, Beata, Pismak, aisa, magdzia26, Selena, Libra, jeju, Sandraa, Rucia, zbikowa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja. Blondi wszystkiego najlepszego w dniu urodziń.
Beatko fajnie że wróciłaś na formum bo juz miałam pisać ci na priv gdzie ty sie podziewasz.
Shagy wszystko zpalanowałas to fajnie tylko pamiętaj ze czasmi maluszek moze zrobic psikusa i wszystko moze sie szybciej potoczyc.( moja siostra w obu ciążach to ja złapały ją pierwsze bóle to ledwo dojechała do szpitala gdzie droga zajmuje około 10 min.)Blondi22, mauysia, Beata, magdzia26, zbikowa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Idę doprowadzić się do ładu i zrobić plan na dzisiejszy dzień. Nie wiem czy to tylko ja jestem taka rozwalona, ale bez planu mój dzień to będzie jeden wielki chaos i niezorganizowanie, więc muszę sobie zawsze robić rozpiskę
Beata, Shagga_80, aisa, magdzia26, Sandraa, Ilona lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Masz rację, z autopsji wiem przecież, jak szybko zeszła mi ta nadwaga (nawet z nawiązką
) przy karmieniu. Ale jakoś tak wmówiłam sobie że nie przekroczę 17 kg (czyli tyle ile przytyłam w 1 ciąży). Muszę sobie teraz to jakoś "odmówić"
choć wiele innych czynnikow na to wpływa, a założeniami się nie przejmuj ja też wiele sobie zakładałam a z planów nici heheh
a teraz to juz nic nie mówie o kolejnej ciaży dopóki w nią nie zajdę i juz nie zakładam zadnych planów nawet gdybym miała dopić do 90 :p (przesadziłam?)a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, mauysia, aisa, magdzia26, Sandraa, Ilona lubią tę wiadomość
Oliwka 2006