plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata wrote:aha już zrozumiałam czyli chodzi o potwierdzenie płci tak?
a ja zastanawiam sie czemu ma sie okazać czy ubranek wystarczy hhehe
rozumiem że jeśli chłopiec to ubranek Ci wystarczy ?
o ile dzidzia sie pokazea-koczek, Beata, magdzia26, aisa, Sandraa, Ilona lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Witam sie i ja. Blondi wszystkiego najlepszego w dniu urodziń.
Beatko fajnie że wróciłaś na formum bo juz miałam pisać ci na priv gdzie ty sie podziewasz.
Shagy wszystko zpalanowałas to fajnie tylko pamiętaj ze czasmi maluszek moze zrobic psikusa i wszystko moze sie szybciej potoczyc.( moja siostra w obu ciążach to ja złapały ją pierwsze bóle to ledwo dojechała do szpitala gdzie droga zajmuje około 10 min.)
Wow, ale fajnie, że malutka jest już na świecieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 09:39
a-koczek, Effcia28, Beata, magdzia26, aisa, Libra, Sandraa, zbikowa, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Nie patrząc daleko - Dora miała termin na 21.09 a urodziła się tej nocy!
Wow, ale fajnie, że malutka jest już na świecie
Mam pytanie a Dory to pierwsza ciąża?Beata, magdzia26, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:Pismaczku i Blondi ale mnie zaszczyciłyście dziś
Pismaczku jak pierwsze dni ciązy przeżywasz?
Normalnienie czuję się jakoś inaczej
czekam na wynik bety i wtedy dopiero jak będzie dobrze to będę się tak naprawdę cieszyć a w czw idę do ginka więc podejrzewam że dopiero wtedy w końcu do mnie dojdzie że będziemy mieli dzidzię
Dzisiaj to sobie nawet kawę zrobiłam z rozpędu w pracy i teraz siedzę i patrzę na nią i nie wiem co zrobić
a-koczek, Shagga_80, Beata, magdzia26, aisa, Sandraa, zbikowa, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Witaj Aga u mnie świeci słonko
Wiatam na świecie Różyczkę Dorcia gratulujemy!! Efciu wiesz coś wiećej o niej? duża sie urodziła wszystko dobrze?
Witaj KOczku miło ze tęskniłaśnarazie jestem alre nie chcę sie zbytnio nakrecać wiec jak poczuję to znów zrobię pauzę
p.s. ja urodziłam zupełnie niespodziewanie 3 tyg. wcześniej nie byłam jescze spakowana
Blodni wlasnie miałam pisac wczoraj do Ciebie, przypomnij mi gin Ci liczy od daty ovulki prawda ?a-koczek, mauysia, AGA 30, magdzia26, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Pismak wrote:Normalnie
nie czuję się jakoś inaczej
czekam na wynik bety i wtedy dopiero jak będzie dobrze to będę się tak naprawdę cieszyć a w czw idę do ginka więc podejrzewam że dopiero wtedy w końcu do mnie dojdzie że będziemy mieli dzidzię
Dzisiaj to sobie nawet kawę zrobiłam z rozpędu w pracy i teraz siedzę i patrzę na nią i nie wiem co zrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 09:44
mauysia, Shagga_80, magdzia26, aisa, Beata, Pismak, Sandraa, zbikowa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:Witaj Aga u mnie świeci słonko
Wiatam na świecie Różyczkę Dorcia gratulujemy!! Efciu wiesz coś wiećej o niej? duża sie urodziła wszystko dobrze?
Witaj KOczku miło ze tęskniłaśnarazie jestem alre nie chcę sie zbytnio nakrecać wiec jak poczuję to znów zrobię pauzę
p.s. ja urodziłam zupełnie niespodziewanie 3 tyg. wcześniej nie byłam jescze spakowana
Blodni wlasnie miałam pisac wczoraj do Ciebie, przypomnij mi gin Ci liczy od daty ovulki prawda ?a-koczek, Blondi22, AGA 30, magdzia26, magdzia26, magdzia26, magdzia26, magdzia26, aisa, Beata, Pismak, Selena, Libra, Sandraa, zbikowa, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:Witaj Aga u mnie świeci słonko
Blodni wlasnie miałam pisac wczoraj do Ciebie, przypomnij mi gin Ci liczy od daty ovulki prawda ?Beata, Ilona lubią tę wiadomość
-
Koczku tak Dory pierwsza ciąza
a Ty kochana próbujesz mi pomóc w zaciażeniu? (heh jak wy to robicie)
wiem że zapamiętałaś o moich postach heheh
Blodni trzymam kciuki żeby dzidzia rozłożyła dziś szeroko nogi :*mauysia, AGA 30, Blondi22, a-koczek, aisa, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Uściślenie co do Dory: wg ostatniej miesiączki miała termin 21.09, ale na podstawie badań lekarz wyznaczył termin 14.09, więc w tym przypadku lepiej się sprawdziło USG
Shagga_80, Blondi22, Effcia28, aisa, Pismak, Beata, Libra, Sandraa, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Shagusia ja jeśli mogę i to dla ciebie nie jest problem to poproszę na priv Twoją listę zakupów dla maluszka
Pewnie Effciu, w wolnej chwili edytuję swoją listę (mam 2: jedna z zakupami pozostałymi do kupna a druga z rzeczami,które kupiłam już i które jeszcze ciągle przede mną i obie w Exxcellu) i jak najbardziej mogę przesłać
a-koczek wrote:Shagy wszystko zpalanowałas to fajnie tylko pamiętaj ze czasmi maluszek moze zrobic psikusa i wszystko moze sie szybciej potoczyc.( moja siostra w obu ciążach to ja złapały ją pierwsze bóle to ledwo dojechała do szpitala gdzie droga zajmuje około 10 min.)Wolę nie myśleć o takich ekstremalnych sytuacjach
Wracam dalej do kuchni...dziś mamy jajeczka na twardoPodobno żółtko ma dużo żelaza,więc jak najbardziej na miejscu
AGA 30, a-koczek, Beata, Libra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny