plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Effciu. Widzę, że coraz lepiej znosisz ciążę. Bardzo się cieszę. Tak trzymać.
Beata, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Opowiem Wam wczorajszą akcje z urodzin mojego bratanka.
Urodziny byłyn dla dzieci z przedszkola bo dla rodizny byly tydzien temu.
Moja bratowa chciała sie pokazać przed mami i dizecmi z przedszkola wiec zrobiła urodiznki takie na wypasie.
Około godziny 17 może 16:30 dzieci wyszłu na podwórko rodzice siedzą sobie na tarasie rozmowy smiechy itp. nagel słyszymy krzyk ale tak patzrymy dzieci biegna wszystkie krzyczą na cel;e biegnie najstarszy niesie na rekach najmłodszego mojego bratanka. tak patzrymy na nich pewnei sie bawia w berka i dlatego tak krzyczą. Nagle z tego krzyku mozna było dostrzec słowo osyyyyyyy. okaząło sie ze jak biegały któres z nichwesżło w ul os który był w ziemi. szybko wybiegliśmy wizelismy dizeci do domu zamknelismy taras i zaczelismy wyciagać im z głow te osy spod ubrań i wogóle oczywiscie w trakcie tego wielkiego płaczu i krzyku. maskra jakas była. wyobrazcie sobie te osy tak sie rozwscieczyły ze ( ja to kojarze ze scena z filmu RÓj) waliły w szyby że szok. w koncu dojrzały że na parterze domu jest uchylone okno i zaczeły wlatywac do srodka ale szybko je zamknelismy i udłąo sie pozabijac te co wleciały. Nasz najmłodszy bambaryłka ( bo tak nazywamy mojego bratanka) wylądowął na pogotowiu ale po godzinie wrócił do domu moja córka w sumie to miąła 4 ukąszenia. Cale szczesicie z echlopiec który jet uczulony był akurat w domu.
Także moja bratowa chciała pieknie wypaść ale natura posuła jej szyki i chyba juz tak szybko koledzy nie wpadną do nich w odwiedz\iny. bo częśc matek to zrozumiła ze to jej wina ale czesc była starsznie oburzona( niewiem dla czego ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Blondi kochana wszystkiego naj
w dniu urodzin
oby ci druga połowa ciąży szybciutka zleciała
i dzidziuś był z Wami
My wczoraj z m tez kupilismy kilka rzeczy dla dzidziale sie musze zaczać hamować
bo ciuszki ma mi siostra przysłać
a niewiem ile..ale te małe rzeczy takie śliczne ..
No i wielkie gratulacje dla Dory
a-koczek, Blondi22, AGA 30, Beata, Libra, aisa, Shagga_80, magdzia26, Sandraa, zbikowa, Spero, Ilona lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:jest roznica kilku dni pomiedzy ovu ale wiadomo u mnie dziwny cykl był wiec bardzo go nie brała pod uwage a termin @ to nie był wiadomy bo rozne cykle miałam ale w pierwszej ciazy tez chodziłam do niej i tez dziwaczne cykle miałam a termin porodu idealnie wyliczyła
ufff dobrze że człowiek wykres prowadzi to chodciaż wie kiedy ovu
p.s. jutro odobieram wynik progesteronu z piątku mam nadzieję że wysokia-koczek, Libra, aisa, Shagga_80, magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:dzieki kochana za wyjasnienia troszkę mnie uspokoiłaś, bo u mnie lekarz wtedy wpisał z daty @ bo w sumie zawsze tak wpisuja prawda? a teraz tez mam pokręcony długi cykl i bałam się że gdyby wrazie jakims cudem sie udało (szczerze mówiąc to chce wierzyć skoro mnieuspokoiłaś) to obawiałam sie że lekarz tez policzy z @ a w tym wypadku to różnica aż ponad 3 tygodni! i bałam sie że potem mogliby na siłę wywoływać że niby po terminie? a tak to spoko luz...
ufff dobrze że człowiek wykres prowadzi to chodciaż wie kiedy ovu
p.s. jutro odobieram wynik progesteronu z piątku mam nadzieję że wysoki
trzymam kciuki za wynikiBeata, aisa, magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Koczku ale historia aż sie przeraziłam ja mam uczulenie na osy i po jednej podrazu wyglądałam jak powtwór i wylądowałam na pogotowiu więc teraz jak widze w pobliżu to wielka panika i krzyk normalnie nieruchomieje ( a niczego sie nigdy nie bałam) i czekam aż mąż opędzi niebezpieczeństwoOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
A-koczku, historia rzeczywiście mrożąca krew w żyłach
Selenko - jak kupisz parę rzeczy to świat się nie skończy, a za to jak Ty się świetnie poczujesz
Libruś - może przez tych parę dni noga wydobrzeje, choć w stopniu takim, jaki pozwoli Ci zwiedzać? Oby.Beata, Libra, Selena, Blondi22, Shagga_80, aisa, magdzia26, Sandraa, Spero, Ilona lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:A nie mam pojęcia bo ani żołądek mnie nie boli ani zgagi nie mam(pomidor)
Co zjem to to wraca zęby umyję to też nie pomaga gumy miętowe nie pomagają poprostu bleeee
Aguś a próbowałaś jakiś pastylek nie wiem może reni czy coś innego ?20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Moja córa to bała sie pozniej z domu do samochodu przejsc i sadze ze teraz długo niebedzie chciała do nich jechacBeata wrote:Koczku ale historia aż sie przeraziłam ja mam uczulenie na osy i po jednej podrazu wyglądałam jak powtwór i wylądowałam na pogotowiu więc teraz jak widze w pobliżu to wielka panika i krzyk normalnie nieruchomieje ( a niczego sie nigdy nie bałam) i czekam aż mąż opędzi niebezpieczeństwo
Beata, Beata lubią tę wiadomość
-
Effciu cieszę sie że samopoczucie masz coraz lepsze, mam nadzieję że doczekasz takiego momentu że juz zadne dolegliwości nie będa Cię dręczyły i będziesz mogła powiedzieć że chociaż koniec ciązy to najlepszy okres w życiu
Libruś a gdzies Ty tak skakała że nóżkę skreciłaś? tam w Turcji czy juz po powrocie?Libra, aisa, magdzia26, Effcia28, Ilona lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
Witaj Wosebko
widzę że i Ty juz wpadasz w szaleństwo zakupów
Blodni dzięki no i możesz chuchnąć jakims wiruskiem
Selena, Blondi22, aisa, magdzia26, Spero, Ilona lubią tę wiadomość
Oliwka 2006