plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya jakie przeżycie:D polecam wszystkim... chociaż do skoków do wody trzeba mieć krzepę, bo nurt silny i po skoku ciężko wypłynąć na brzeg... także z tej wysokiej 5,5m skarpy skoczyłam raz, bo za drugim razem bym chyba już nie dopłynęła i popłynęła z nurtem w siną dal...mauysia wrote:A swoją drogą, foty z raftingu były rzeczywiście nieziemskie...
powiem wam, że patrząc z doły wydawało się nisko... ale jak stanęłam na krawędzi platformy to t 5,5m plus moje 1,67m wzrostu - no widok na rwącą wodę z takiej wysokości robi wrażenie... że przez chwilę pomyślałam "skoczyć czy nie"
ps. Mauysia - brzusio przepiękny:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 11:06
mauysia, Pismak, Pismak, Shagga_80, magdzia26, aisa, zbikowa, Spero, Ilona, Beata lubią tę wiadomość
-
Szkoda, że się nie załapałaś na kopniakagocha04 wrote:Mauysia brzuch wygląda za***biście! Ja jeszcze jestem w szoku po tym jak was obmacałam, ach...
nieziemskie uczucie.
A zwróćcie uwagę, że w tle laptopik z Ovufriendem...
Pismak, Libra, magdzia26, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

-
O ja cie
Mauyś ale brzusio super ekstra zaje....isty
piękny
AGA 30, mauysia, magdzia26, Spero, Ilona, Beata lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
no najdrożdszy to chyba wózek chociarz bym kupilismy dla kuby u nas nowy w sklepie za 500 zl ale tylko gondola ze spacerowka bo fotelik już dostalismy wtedy wiec nie szukalismy wózka 3 w 1Selena wrote:no Blondi to fajnie masz
sporo kaski zaoszczędzicie
a wiadomo teraz kazdy grosz sie liczy
dlatego my tez nie chcemy tak szalec i kupic tylko to co faktycznie jest potrzebne 
Ilona lubi tę wiadomość
-
Też żałuję, że synio piątki nie chciał przybić.mauysia wrote:Szkoda, że się nie załapałaś na kopniaka

A zwróćcie uwagę, że w tle laptopik z Ovufriendem...👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyWitam ponownie...po śniadanku

Libra, coś za coś
Super wspomnienia wymagają ofiary
A tak w ogóle myślałam,że jak masz wolne to może przypadkiem będziesz gdzieś w Rsku
A jak już będę u Mamy to na bank musimy się jakoś spotkać jeszcze 
Blondi, ja jak planowaliśmy drugie dziecko to uważałam,że w ogóle kosztów nie będziemy mieć...a tymczasem poszło już tyyyyyyyyle kasy,że szok
W "praniu" wychodzi,że jeszcze to, tamto trzeba dokupić...a poza tym to jako,że moja siostra urodziła ostatnio dziecko, to część rzeczy, które miałam od Niej uznałam,że wypada Jej oddać jak chyba 3 komplety pościeli (my jedną pościel kupiliśmy nową wtedy a teraz chcę dokupić jeszcze jedną na zmianę...ale wciąż tego nie zrobiłam..w sumie nie spieszy mi się,są pilniejsze wydatki), czy laktator...tak czy inaczej w międzyczasie okazało się,że dużo oczywiście rzeczy wykorzystam po Młodym, ale niestety duży wydatkiem będzie wyprawka.
Libra, Ilona, Beata lubią tę wiadomość
-
Jeszcze tylko wyjaśnię, że o Wasze zdrowie psychiczne bałam się z tego względu, że bałam się, że nie jesteście z samego rana przygotowane na taką porcję wielorybiej golizny pokrytej żyłami

Gosiu - nad morzem SUPER!
Oto zachód słońca, na który załapalismy się w sobotę (ta w wodzie to oczywiście nie ja
)
Shagga_80, gocha04, Blondi22, Pismak, Libra, AGA 30, a-koczek, magdzia26, Sandraa, aisa, Rucia, zbikowa, Spero, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
no wiadomo jeszcze sporo sie tego uzbiera ,ale narazie jeszcze nie mysle co tak dokladnie potrzeba mam dużo czasuShagga_80 wrote:Witam ponownie...po śniadanku

Libra, coś za coś
A tak w ogóle myślałam,że jak masz wolne to może przypadkiem będziesz gdzieś w Rsku
Blondi, ja jak planowaliśmy drugie dziecko to uważałam,że w ogóle kosztów nie będziemy mieć...a tymczasem poszło już tyyyyyyyyle kasy,że szok
W "praniu" wychodzi,że jeszcze to, tamto trzeba dokupić...a poza tym to jako,że moja siostra urodziła ostatnio dziecko, to część rzeczy, które miałam od Niej uznałam,że wypada Jej oddać jak chyba 3 komplety pościeli (my jedną pościel kupiliśmy nową wtedy a teraz chcę dokupić jeszcze jedną na zmianę...ale wciąż tego nie zrobiłam..w sumie nie spieszy mi się,są pilniejsze wydatki), czy laktator...tak czy inaczej w międzyczasie okazało się,że dużo oczywiście rzeczy wykorzystam po Młodym, ale niestety duży wydatkiem będzie wyprawka.
Ilona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy właśnie jesteśmy w trakcie oszczędzania i M wszystko co "na lewo" zarobi odkłada bo chcemy dołożyć do lokaty, co nam się wkrótce kończy i uznaliśmy,że moja mega kasa z Zus-u musi starczyć na wyprawkę dla Juniora nr 2 i jeszcze na comiesięczne rachunki....dlatego ja dużo wcześniej zabrałam się za zakupy...a i tak nie wszystko kupiłamBlondi22 wrote:no wiadomo jeszcze sporo sie tego uzbiera ,ale narazie jeszcze nie mysle co tak dokladnie potrzeba mam dużo czasu

No i nie wszystko kupię do porodu...jak np tej pościeli
Beata lubi tę wiadomość
-
Shaggi, Ciebie też prosimy o aktualizację, koniecznie też "na goło"Shagga_80 wrote:Mauysia, śliczny brzuszek

Już niedługo nie będzie więcej zdjęć naszych brzuszków, więc to ostatni dzwonek
Blondi22, Selena, Shagga_80, Pismak, Effcia28, Sandraa, aisa, magdzia26, Rucia, zbikowa, Spero, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

-
no te rzeczy ogolnie sa drogie wiem że np ubranka w wiekszosci jak cos bedzie potrzeba to używane bede kupowac.Shagga_80 wrote:My właśnie jesteśmy w trakcie oszczędzania i M wszystko co "na lewo" zarobi odkłada bo chcemy dołożyć do lokaty, co nam się wkrótce kończy i uznaliśmy,że moja mega kasa z Zus-u musi starczyć na wyprawkę dla Juniora nr 2 i jeszcze na comiesięczne rachunki....dlatego ja dużo wcześniej zabrałam się za zakupy...a i tak nie wszystko kupiłam
No i nie wszystko kupię do porodu...jak np tej pościeli 
-
Blondi u nas jest sklep PepcoBlondi22 wrote:no te rzeczy ogolnie sa drogie wiem że np ubranka w wiekszosci jak cos bedzie potrzeba to używane bede kupowac.
moze u ciebie tez..
my tam wczoraj z m kupowaliśmy bodziaki po 5 i 10 zł
ja to jakos nie umiem kupowac w sklepach z używana odzieżą
Libra, Pismak, Ilona, Beata lubią tę wiadomość
-
No rzeczywiście junior już nieśmiało zaczyna powiększać swoje lokumBlondi22 wrote:a moj tym razem w ubraniu
Maż robił ;)wczoraj tak na 20tyg 
http://www.iv.pl/images/21755640361102685582.jpg
A w tle na TV piosenka z mojej młodości - TLC "Waterfalls"
Blondi22, AGA 30, Ilona lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnya od kiedy będziesz u mamy? w przyszłym tygodniu mogłabym wpaść po pracy, więc ok 16:30 byłabym już w K... bo urlop musze oszczędzać, bo może będę musiała korzystać z niego na badania, bo m ma mało dni, więc niektóre wizyty może będę musiała umówić do południa... po wycieczkach muszę zacząć z m ustalać co i jak, bo trzeba jakoś rozplanować... a przede wszystkim muszę zadzwonić do Gamety i konkretów się dowiedzieć... ale to za jakiś czas, jakoś parcia nie mam:) lenia na tym punkcie złapałam totalnego:D nawet wykresu nie prowadzę, bo mi sie nie chceShagga_80 wrote:Libra, coś za coś
Shagga_80, Effcia28, aisa, Ilona, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa niestety też ubranek typowo bieliźnianych nie potrafię kupować w lumpeksach , jakoś nie mogę się przemóc...pamiętam jak przy Kubie ciotka M dała nam całą reklamówkę ciuszków z lumpa (body i śpiochy...w fatalnym do tego stanie!) ...byłam potwornie zdegustowana,bo co innego własnemu dziecku kupować jeśli nie ma się nic przeciwko,a co innego dać Komuś w prezencie? Co myślicie?Selena wrote:Blondi u nas jest sklep Pepco
moze u ciebie tez..
my tam wczoraj z m kupowaliśmy bodziaki po 5 i 10 zł
ja to jakos nie umiem kupowac w sklepach z używana odzieżą 
Blondi, Ty na pewno jesteś w ciąży, tak??? Ja nic a nic nie widze,żeby powiększał Ci się brzuch!!
Blondi22, Ilona, Beata lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]