X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    A swoją drogą, foty z raftingu były rzeczywiście nieziemskie...
    a jakie przeżycie:D polecam wszystkim... chociaż do skoków do wody trzeba mieć krzepę, bo nurt silny i po skoku ciężko wypłynąć na brzeg... także z tej wysokiej 5,5m skarpy skoczyłam raz, bo za drugim razem bym chyba już nie dopłynęła i popłynęła z nurtem w siną dal...
    powiem wam, że patrząc z doły wydawało się nisko... ale jak stanęłam na krawędzi platformy to t 5,5m plus moje 1,67m wzrostu - no widok na rwącą wodę z takiej wysokości robi wrażenie... że przez chwilę pomyślałam "skoczyć czy nie":)

ps. Mauysia - brzusio przepiękny:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 11:06

mauysia, Pismak, Pismak, Shagga_80, magdzia26, aisa, zbikowa, Spero, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Mauysia brzuch wygląda za***biście! Ja jeszcze jestem w szoku po tym jak was obmacałam, ach...

nieziemskie uczucie.
    Szkoda, że się nie załapałaś na kopniaka :D

A zwróćcie uwagę, że w tle laptopik z Ovufriendem...

Pismak, Libra, magdzia26, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja cie :D Mauyś ale brzusio super ekstra zaje....isty :) piękny :)

AGA 30, mauysia, magdzia26, Spero, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    no Blondi to fajnie masz :) sporo kaski zaoszczędzicie :) a wiadomo teraz kazdy grosz sie liczy :) dlatego my tez nie chcemy tak szalec i kupic tylko to co faktycznie jest potrzebne :)
    no najdrożdszy to chyba wózek chociarz bym kupilismy dla kuby u nas nowy w sklepie za 500 zl ale tylko gondola ze spacerowka bo fotelik już dostalismy wtedy wiec nie szukalismy wózka 3 w 1 ;)

Ilona lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Szkoda, że się nie załapałaś na kopniaka :D

A zwróćcie uwagę, że w tle laptopik z Ovufriendem...
    Też żałuję, że synio piątki nie chciał przybić.

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie...po śniadanku :)

Libra, coś za coś ;) Super wspomnienia wymagają ofiary ;) A tak w ogóle myślałam,że jak masz wolne to może przypadkiem będziesz gdzieś w Rsku ;) A jak już będę u Mamy to na bank musimy się jakoś spotkać jeszcze :)

Blondi, ja jak planowaliśmy drugie dziecko to uważałam,że w ogóle kosztów nie będziemy mieć...a tymczasem poszło już tyyyyyyyyle kasy,że szok :/ W "praniu" wychodzi,że jeszcze to, tamto trzeba dokupić...a poza tym to jako,że moja siostra urodziła ostatnio dziecko, to część rzeczy, które miałam od Niej uznałam,że wypada Jej oddać jak chyba 3 komplety pościeli (my jedną pościel kupiliśmy nową wtedy a teraz chcę dokupić jeszcze jedną na zmianę...ale wciąż tego nie zrobiłam..w sumie nie spieszy mi się,są pilniejsze wydatki), czy laktator...tak czy inaczej w międzyczasie okazało się,że dużo oczywiście rzeczy wykorzystam po Młodym, ale niestety duży wydatkiem będzie wyprawka.

Libra, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Echhh trochę się boję o Wasze zdrowie psychiczne, ale co tam, raz kozie śmierć ;)

Tak wygląda mój brzuch w 36 tygodniu :)
    pjm9.jpg
    ja w pierwszej ciazy taki miałam ;) ladniutki i jak fajnie pepek wystaje ;)

Ilona lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze tylko wyjaśnię, że o Wasze zdrowie psychiczne bałam się z tego względu, że bałam się, że nie jesteście z samego rana przygotowane na taką porcję wielorybiej golizny pokrytej żyłami ;)

Gosiu - nad morzem SUPER!
    Oto zachód słońca, na który załapalismy się w sobotę (ta w wodzie to oczywiście nie ja :P)

unqs.jpg

Shagga_80, gocha04, Blondi22, Pismak, Libra, AGA 30, a-koczek, magdzia26, Sandraa, aisa, Rucia, zbikowa, Spero, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia, śliczny brzuszek :)

mauysia, magdzia26, Spero, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Witam ponownie...po śniadanku :)

Libra, coś za coś ;) Super wspomnienia wymagają ofiary ;) A tak w ogóle myślałam,że jak masz wolne to może przypadkiem będziesz gdzieś w Rsku ;) A jak już będę u Mamy to na bank musimy się jakoś spotkać jeszcze :)

Blondi, ja jak planowaliśmy drugie dziecko to uważałam,że w ogóle kosztów nie będziemy mieć...a tymczasem poszło już tyyyyyyyyle kasy,że szok :/ W "praniu" wychodzi,że jeszcze to, tamto trzeba dokupić...a poza tym to jako,że moja siostra urodziła ostatnio dziecko, to część rzeczy, które miałam od Niej uznałam,że wypada Jej oddać jak chyba 3 komplety pościeli (my jedną pościel kupiliśmy nową wtedy a teraz chcę dokupić jeszcze jedną na zmianę...ale wciąż tego nie zrobiłam..w sumie nie spieszy mi się,są pilniejsze wydatki), czy laktator...tak czy inaczej w międzyczasie okazało się,że dużo oczywiście rzeczy wykorzystam po Młodym, ale niestety duży wydatkiem będzie wyprawka.
    no wiadomo jeszcze sporo sie tego uzbiera ,ale narazie jeszcze nie mysle co tak dokladnie potrzeba mam dużo czasu ;)

Ilona lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moj w koncu zaczyna rosnąc brzuszek i w koncu sie zaokragla ;)

mauysia, Shagga_80, Pismak, Pismak, Pismak, Pismak, Pismak, Pismak, Sandraa, aisa, magdzia26, zbikowa, Spero, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    no wiadomo jeszcze sporo sie tego uzbiera ,ale narazie jeszcze nie mysle co tak dokladnie potrzeba mam dużo czasu ;)
    My właśnie jesteśmy w trakcie oszczędzania i M wszystko co "na lewo" zarobi odkłada bo chcemy dołożyć do lokaty, co nam się wkrótce kończy i uznaliśmy,że moja mega kasa z Zus-u musi starczyć na wyprawkę dla Juniora nr 2 i jeszcze na comiesięczne rachunki....dlatego ja dużo wcześniej zabrałam się za zakupy...a i tak nie wszystko kupiłam :( No i nie wszystko kupię do porodu...jak np tej pościeli :(

Beata lubi tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małysz a w tle laptop i oczywiscie ovu odpalone haha

Brzuch cudowny

mauysia, magdzia26, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Mauysia, śliczny brzuszek :)
    Shaggi, Ciebie też prosimy o aktualizację, koniecznie też "na goło" :)
    Już niedługo nie będzie więcej zdjęć naszych brzuszków, więc to ostatni dzwonek :D

Blondi22, Selena, Shagga_80, Pismak, Effcia28, Sandraa, aisa, magdzia26, Rucia, zbikowa, Spero, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    My właśnie jesteśmy w trakcie oszczędzania i M wszystko co "na lewo" zarobi odkłada bo chcemy dołożyć do lokaty, co nam się wkrótce kończy i uznaliśmy,że moja mega kasa z Zus-u musi starczyć na wyprawkę dla Juniora nr 2 i jeszcze na comiesięczne rachunki....dlatego ja dużo wcześniej zabrałam się za zakupy...a i tak nie wszystko kupiłam :( No i nie wszystko kupię do porodu...jak np tej pościeli :(
    no te rzeczy ogolnie sa drogie wiem że np ubranka w wiekszosci jak cos bedzie potrzeba to używane bede kupowac.

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moj tym razem w ubraniu ;) Maż robił ;)wczoraj tak na 20tyg ;)
    http://www.iv.pl/images/21755640361102685582.jpg

mauysia, Selena, Selena, Shagga_80, Pismak, a-koczek, gocha04, Effcia28, aisa, magdzia26, Sandraa, Kaja, Ilona lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    no te rzeczy ogolnie sa drogie wiem że np ubranka w wiekszosci jak cos bedzie potrzeba to używane bede kupowac.
    Blondi u nas jest sklep Pepco :) moze u ciebie tez..:) my tam wczoraj z m kupowaliśmy bodziaki po 5 i 10 zł :) ja to jakos nie umiem kupowac w sklepach z używana odzieżą :/

Libra, Pismak, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    a moj tym razem w ubraniu ;) Maż robił ;)wczoraj tak na 20tyg ;)
    http://www.iv.pl/images/21755640361102685582.jpg
    No rzeczywiście junior już nieśmiało zaczyna powiększać swoje lokum :D
    A w tle na TV piosenka z mojej młodości - TLC "Waterfalls" :D

Blondi22, AGA 30, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    a od kiedy będziesz u mamy? w przyszłym tygodniu mogłabym wpaść po pracy, więc ok 16:30 byłabym już w K... bo urlop musze oszczędzać, bo może będę musiała korzystać z niego na badania, bo m ma mało dni, więc niektóre wizyty może będę musiała umówić do południa... po wycieczkach muszę zacząć z m ustalać co i jak, bo trzeba jakoś rozplanować... a przede wszystkim muszę zadzwonić do Gamety i konkretów się dowiedzieć... ale to za jakiś czas, jakoś parcia nie mam:) lenia na tym punkcie złapałam totalnego:D nawet wykresu nie prowadzę, bo mi sie nie chce

Shagga_80, Effcia28, aisa, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Blondi u nas jest sklep Pepco :) moze u ciebie tez..:) my tam wczoraj z m kupowaliśmy bodziaki po 5 i 10 zł :) ja to jakos nie umiem kupowac w sklepach z używana odzieżą :/
    Ja niestety też ubranek typowo bieliźnianych nie potrafię kupować w lumpeksach , jakoś nie mogę się przemóc...pamiętam jak przy Kubie ciotka M dała nam całą reklamówkę ciuszków z lumpa (body i śpiochy...w fatalnym do tego stanie!) ...byłam potwornie zdegustowana,bo co innego własnemu dziecku kupować jeśli nie ma się nic przeciwko,a co innego dać Komuś w prezencie? Co myślicie?

Blondi, Ty na pewno jesteś w ciąży, tak??? Ja nic a nic nie widze,żeby powiększał Ci się brzuch!!

Blondi22, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

‹‹ 4057 4058 4059 4060 4061 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ