Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Blondi u nas jest sklep Pepco :) moze u ciebie tez..:) my tam wczoraj z m kupowaliśmy bodziaki po 5 i 10 zł :) ja to jakos nie umiem kupowac w sklepach z używana odzieżą :/
    niestety u mnie nie ma takiego sklepu jest od nas 50 km

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    a od kiedy będziesz u mamy? w przyszłym tygodniu mogłabym wpaść po pracy, więc ok 16:30 byłabym już w K... bo urlop musze oszczędzać, bo może będę musiała korzystać z niego na badania, bo m ma mało dni, więc niektóre wizyty może będę musiała umówić do południa... po wycieczkach muszę zacząć z m ustalać co i jak, bo trzeba jakoś rozplanować... a przede wszystkim muszę zadzwonić do Gamety i konkretów się dowiedzieć... ale to za jakiś czas, jakoś parcia nie mam:) lenia na tym punkcie złapałam totalnego:D nawet wykresu nie prowadzę, bo mi sie nie chce
    O ile w ogóle uda się wyprowadzić,to mam plan,że w poniedziałek jak wrócimy z Łodzi to już zostać w K-sku :) OBY Stary dał się namówić...bo On truuuuuuuuuudny typ!

nick nieaktualny, Pismak, aisa, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ja niestety też ubranek typowo bieliźnianych nie potrafię kupować w lumpeksach , jakoś nie mogę się przemóc...pamiętam jak przy Kubie ciotka M dała nam całą reklamówkę ciuszków z lumpa (body i śpiochy...w fatalnym do tego stanie!) ...byłam potwornie zdegustowana,bo co innego własnemu dziecku kupować jeśli nie ma się nic przeciwko,a co innego dać Komuś w prezencie? Co myślicie?

Blondi, Ty na pewno jesteś w ciąży, tak??? Ja nic a nic nie widze,żeby powiększał Ci się brzuch!!
    jestem jestem he bo male od kilku dni tak szaleje w brzuchu ze nieraz wysiedziec sie nie da he ;)

no w prezencie dac i to w zlym stanie takie uzywane to nie bardzo ;/
    u nas sa rzeczy w lupkach ale bardzo ładne i tylko takie wybieram

Selena, Pismak, aisa, magdzia26, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Shaggi, Ciebie też prosimy o aktualizację, koniecznie też "na goło" :)
    Już niedługo nie będzie więcej zdjęć naszych brzuszków, więc to ostatni dzwonek :D
    No to idę obfotografowac się :P

Blondi22, Selena, mauysia, Pismak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, aisa, magdzia26, Sandraa, nick nieaktualny, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    czekamy ;)

Ilona lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    byłam potwornie zdegustowana,bo co innego własnemu dziecku kupować jeśli nie ma się nic przeciwko,a co innego dać Komuś w prezencie? Co myślicie?

To zależy od osoby i od jakości ciuszków. Np. przed urodzeniem córeczki moja siostra dostała od żony naszego brata torbę bodziaków itp. z second handu, ale one były naprawdę prawie że nowiutkie, kolory jaskrawe, zero żadnego zmechacenia ani rozciągnięcia. Sama dziś może zahaczę o jeden lumpeksik, może coś wynajdę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 11:35

Blondi22, gocha04, aisa, magdzia26, zbikowa, nick nieaktualny, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ja niestety też ubranek typowo bieliźnianych nie potrafię kupować w lumpeksach , jakoś nie mogę się przemóc...pamiętam jak przy Kubie ciotka M dała nam całą reklamówkę ciuszków z lumpa (body i śpiochy...w fatalnym do tego stanie!) ...byłam potwornie zdegustowana,bo co innego własnemu dziecku kupować jeśli nie ma się nic przeciwko,a co innego dać Komuś w prezencie? Co myślicie?

Blondi, Ty na pewno jesteś w ciąży, tak??? Ja nic a nic nie widze,żeby powiększał Ci się brzuch!!
    No własnie Shagga zgadzam sie z toba :) co innego jakies spodnie bluzka sweterek..:) a nie śpiochy czy body...i tez bym była zdegustowana takim "prezentem "...i chyba bym to gdzies w kąt schowała...i po jakimś czasie aż ciocia sobie zapomni trzepła w kosz...

Beata lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    niestety u mnie nie ma takiego sklepu jest od nas 50 km
    No to szkoda..bo naprawde są tam czasem fajne i tanie rzeczy :) zwłaszcza dla dzieci :)

Blondi22, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    CZEKAMY!

Ilona lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi właśnie miałam pytać się o to samo co shaguś :P taki brzuch to ja teraz mam :/ Ale śliczny i pewnie jeszcze urośnie jak maluszek zacznie się rozpychać :)

Shaguś czekamy na fotki :)

nick nieaktualny, Blondi22, Blondi22, magdzia26, nick nieaktualny, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    To zależy od osoby i od jakości ciuszków. Np. przed urodzeniem córeczki moja siostra dostała od żony naszego brata torbę bodziaków itp. z second handu, ale one były naprawdę prawie że nowiutkie, kolory jaskrawe, zero żadnego zmechacenia ani rozciągnięcia. Sama dziś może zahaczę o jeden lumpeksik, może coś wynajdę :)
    Te "nasze" były wszystkie białe (powiedzmy,że to było białe a nie zółte, czy szare) i do tego gdzieniegdzie poplamione :/
    Wtedy kazałam M powiedzieć Cioci,żeby darowała sobie zakupy dla nas!

• Selena Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    jestem jestem he bo male od kilku dni tak szaleje w brzuchu ze nieraz wysiedziec sie nie da he ;)

no w prezencie dac i to w zlym stanie takie uzywane to nie bardzo ;/
    u nas sa rzeczy w lupkach ale bardzo ładne i tylko takie wybieram
    No mója dzidzia tez coraz mocniej fika ;) ostatnio m nawet poczuł pierwszy raz :) jaki był zachwycony :) i sie mnie pytał czy to napewno dzidzia tak robi ;)

mauysia, nick nieaktualny, Pismak, nick nieaktualny, aisa, magdzia26, zbikowa, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi brzusio fajnie rosnie tylko ze ja niebedąc w ciazy mam wiekszy niestety ale masz jeszcze czas wiec juz pewnei niedługo nadejdzie taka chwila ze rano sie obudizsz a tu pilka przed tobą

nick nieaktualny, Blondi22, magdzia26, aisa, nick nieaktualny, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Selena Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi no coś tam już widać :) pewnie niedługo będzie bardziej :)

Blondi22, Ilona lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    no takie mozna znalezc i naprawde nie wygladaja jak uzywane ;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja!
    vigc.jpg

No i KTOŚ też wywalczył fotkę :P

ji8y.jpg

Selena, Blondi22, Pismak, gocha04, mauysia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Effcia28, magdzia26, aisa, Sandraa, a-koczek, nick nieaktualny, Kaja, zbikowa, nick nieaktualny, Ilona, Beata, Gunia lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak wrote:
    Blondi właśnie miałam pytać się o to samo co shaguś :P taki brzuch to ja teraz mam :/ Ale śliczny i pewnie jeszcze urośnie jak maluszek zacznie się rozpychać :)

Shaguś czekamy na fotki :)
    no ja na poczatku prawie plaski mialam bo zanim zaszłam to byłam na diecie ;) i troche ćwiczylam .;) pewnie jeszcze urosnie ogromnych rozmiarów ;)

Selena, nick nieaktualny, Pismak, aisa, nick nieaktualny, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

Shagga mi by do głowy nie przyszło zrobić komuś prezent ubraniowy z lumpa. Generalnie nie mam nic przeciwko takim sklepom, bo często i gęsto można z metką ciucha wynaleźć, ale jak piszesz stan tych ubrań nie był dobry. To tak jakby zrobić komuś prezent ze swoich zużytych rzeczy.

Beata lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    No mója dzidzia tez coraz mocniej fika ;) ostatnio m nawet poczuł pierwszy raz :) jaki był zachwycony :) i sie mnie pytał czy to napewno dzidzia tak robi ;)
    moj tez już zaczal czuc ale nie raz delikatnie kopie to nie czuc ;)
    a najsmiesznie wyglada jak sie wypycha z jednej strony jak by chciało wyjsc przez brzuch ;)

nick nieaktualny, Selena, Pismak, magdzia26, aisa, nick nieaktualny, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga jaki brzusio cudny i jaki duuuży ;) fajnie to wyglada bo ty taka chudzinka a brzuszek taki spory ;)

a i kawaler przystojniak ;)

nick nieaktualny, Selena, nick nieaktualny, magdzia26, aisa, nick nieaktualny, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
‹‹ 4058 4059 4060 4061 4062 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ