X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Blondi u nas jest sklep Pepco :) moze u ciebie tez..:) my tam wczoraj z m kupowaliśmy bodziaki po 5 i 10 zł :) ja to jakos nie umiem kupowac w sklepach z używana odzieżą :/
    niestety u mnie nie ma takiego sklepu jest od nas 50 km

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    a od kiedy będziesz u mamy? w przyszłym tygodniu mogłabym wpaść po pracy, więc ok 16:30 byłabym już w K... bo urlop musze oszczędzać, bo może będę musiała korzystać z niego na badania, bo m ma mało dni, więc niektóre wizyty może będę musiała umówić do południa... po wycieczkach muszę zacząć z m ustalać co i jak, bo trzeba jakoś rozplanować... a przede wszystkim muszę zadzwonić do Gamety i konkretów się dowiedzieć... ale to za jakiś czas, jakoś parcia nie mam:) lenia na tym punkcie złapałam totalnego:D nawet wykresu nie prowadzę, bo mi sie nie chce
    O ile w ogóle uda się wyprowadzić,to mam plan,że w poniedziałek jak wrócimy z Łodzi to już zostać w K-sku :) OBY Stary dał się namówić...bo On truuuuuuuuuudny typ!

Libra, Pismak, aisa, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ja niestety też ubranek typowo bieliźnianych nie potrafię kupować w lumpeksach , jakoś nie mogę się przemóc...pamiętam jak przy Kubie ciotka M dała nam całą reklamówkę ciuszków z lumpa (body i śpiochy...w fatalnym do tego stanie!) ...byłam potwornie zdegustowana,bo co innego własnemu dziecku kupować jeśli nie ma się nic przeciwko,a co innego dać Komuś w prezencie? Co myślicie?

Blondi, Ty na pewno jesteś w ciąży, tak??? Ja nic a nic nie widze,żeby powiększał Ci się brzuch!!
    jestem jestem he bo male od kilku dni tak szaleje w brzuchu ze nieraz wysiedziec sie nie da he ;)

no w prezencie dac i to w zlym stanie takie uzywane to nie bardzo ;/
    u nas sa rzeczy w lupkach ale bardzo ładne i tylko takie wybieram

Selena, Pismak, aisa, magdzia26, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Shaggi, Ciebie też prosimy o aktualizację, koniecznie też "na goło" :)
    Już niedługo nie będzie więcej zdjęć naszych brzuszków, więc to ostatni dzwonek :D
    No to idę obfotografowac się :P

Blondi22, Selena, mauysia, Pismak, Libra, AGA 30, aisa, magdzia26, Sandraa, Spero, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    czekamy ;)

Ilona lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    byłam potwornie zdegustowana,bo co innego własnemu dziecku kupować jeśli nie ma się nic przeciwko,a co innego dać Komuś w prezencie? Co myślicie?

To zależy od osoby i od jakości ciuszków. Np. przed urodzeniem córeczki moja siostra dostała od żony naszego brata torbę bodziaków itp. z second handu, ale one były naprawdę prawie że nowiutkie, kolory jaskrawe, zero żadnego zmechacenia ani rozciągnięcia. Sama dziś może zahaczę o jeden lumpeksik, może coś wynajdę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 11:35

Blondi22, gocha04, aisa, magdzia26, zbikowa, Spero, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ja niestety też ubranek typowo bieliźnianych nie potrafię kupować w lumpeksach , jakoś nie mogę się przemóc...pamiętam jak przy Kubie ciotka M dała nam całą reklamówkę ciuszków z lumpa (body i śpiochy...w fatalnym do tego stanie!) ...byłam potwornie zdegustowana,bo co innego własnemu dziecku kupować jeśli nie ma się nic przeciwko,a co innego dać Komuś w prezencie? Co myślicie?

Blondi, Ty na pewno jesteś w ciąży, tak??? Ja nic a nic nie widze,żeby powiększał Ci się brzuch!!
    No własnie Shagga zgadzam sie z toba :) co innego jakies spodnie bluzka sweterek..:) a nie śpiochy czy body...i tez bym była zdegustowana takim "prezentem "...i chyba bym to gdzies w kąt schowała...i po jakimś czasie aż ciocia sobie zapomni trzepła w kosz...

Beata lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    niestety u mnie nie ma takiego sklepu jest od nas 50 km
    No to szkoda..bo naprawde są tam czasem fajne i tanie rzeczy :) zwłaszcza dla dzieci :)

Blondi22, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    CZEKAMY!

Ilona lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi właśnie miałam pytać się o to samo co shaguś :P taki brzuch to ja teraz mam :/ Ale śliczny i pewnie jeszcze urośnie jak maluszek zacznie się rozpychać :)

Shaguś czekamy na fotki :)

Shagga_80, Blondi22, Blondi22, magdzia26, Spero, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    To zależy od osoby i od jakości ciuszków. Np. przed urodzeniem córeczki moja siostra dostała od żony naszego brata torbę bodziaków itp. z second handu, ale one były naprawdę prawie że nowiutkie, kolory jaskrawe, zero żadnego zmechacenia ani rozciągnięcia. Sama dziś może zahaczę o jeden lumpeksik, może coś wynajdę :)
    Te "nasze" były wszystkie białe (powiedzmy,że to było białe a nie zółte, czy szare) i do tego gdzieniegdzie poplamione :/
    Wtedy kazałam M powiedzieć Cioci,żeby darowała sobie zakupy dla nas!

• Selena Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    jestem jestem he bo male od kilku dni tak szaleje w brzuchu ze nieraz wysiedziec sie nie da he ;)

no w prezencie dac i to w zlym stanie takie uzywane to nie bardzo ;/
    u nas sa rzeczy w lupkach ale bardzo ładne i tylko takie wybieram
    No mója dzidzia tez coraz mocniej fika ;) ostatnio m nawet poczuł pierwszy raz :) jaki był zachwycony :) i sie mnie pytał czy to napewno dzidzia tak robi ;)

mauysia, Shagga_80, Pismak, Libra, aisa, magdzia26, zbikowa, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi brzusio fajnie rosnie tylko ze ja niebedąc w ciazy mam wiekszy niestety ale masz jeszcze czas wiec juz pewnei niedługo nadejdzie taka chwila ze rano sie obudizsz a tu pilka przed tobą

Shagga_80, Blondi22, magdzia26, aisa, Spero, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Selena Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi no coś tam już widać :) pewnie niedługo będzie bardziej :)

Blondi22, Ilona lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    no takie mozna znalezc i naprawde nie wygladaja jak uzywane ;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja!
    vigc.jpg

No i KTOŚ też wywalczył fotkę :P

ji8y.jpg

Selena, Blondi22, Pismak, gocha04, mauysia, Libra, AGA 30, Effcia28, magdzia26, aisa, Sandraa, a-koczek, Rucia, Kaja, zbikowa, Spero, Ilona, Beata, Gunia lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak wrote:
    Blondi właśnie miałam pytać się o to samo co shaguś :P taki brzuch to ja teraz mam :/ Ale śliczny i pewnie jeszcze urośnie jak maluszek zacznie się rozpychać :)

Shaguś czekamy na fotki :)
    no ja na poczatku prawie plaski mialam bo zanim zaszłam to byłam na diecie ;) i troche ćwiczylam .;) pewnie jeszcze urosnie ogromnych rozmiarów ;)

Selena, Shagga_80, Pismak, aisa, Spero, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

Shagga mi by do głowy nie przyszło zrobić komuś prezent ubraniowy z lumpa. Generalnie nie mam nic przeciwko takim sklepom, bo często i gęsto można z metką ciucha wynaleźć, ale jak piszesz stan tych ubrań nie był dobry. To tak jakby zrobić komuś prezent ze swoich zużytych rzeczy.

Beata lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    No mója dzidzia tez coraz mocniej fika ;) ostatnio m nawet poczuł pierwszy raz :) jaki był zachwycony :) i sie mnie pytał czy to napewno dzidzia tak robi ;)
    moj tez już zaczal czuc ale nie raz delikatnie kopie to nie czuc ;)
    a najsmiesznie wyglada jak sie wypycha z jednej strony jak by chciało wyjsc przez brzuch ;)

Shagga_80, Selena, Pismak, magdzia26, aisa, Spero, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga jaki brzusio cudny i jaki duuuży ;) fajnie to wyglada bo ty taka chudzinka a brzuszek taki spory ;)

a i kawaler przystojniak ;)

Shagga_80, Selena, AGA 30, magdzia26, aisa, Spero, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
‹‹ 4058 4059 4060 4061 4062 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ