plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLibra wrote:a od kiedy będziesz u mamy? w przyszłym tygodniu mogłabym wpaść po pracy, więc ok 16:30 byłabym już w K... bo urlop musze oszczędzać, bo może będę musiała korzystać z niego na badania, bo m ma mało dni, więc niektóre wizyty może będę musiała umówić do południa... po wycieczkach muszę zacząć z m ustalać co i jak, bo trzeba jakoś rozplanować... a przede wszystkim muszę zadzwonić do Gamety i konkretów się dowiedzieć... ale to za jakiś czas, jakoś parcia nie mam:) lenia na tym punkcie złapałam totalnego:D nawet wykresu nie prowadzę, bo mi sie nie chce
OBY Stary dał się namówić...bo On truuuuuuuuuudny typ!
Libra, Pismak, aisa, Ilona, Beata lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Ja niestety też ubranek typowo bieliźnianych nie potrafię kupować w lumpeksach , jakoś nie mogę się przemóc...pamiętam jak przy Kubie ciotka M dała nam całą reklamówkę ciuszków z lumpa (body i śpiochy...w fatalnym do tego stanie!) ...byłam potwornie zdegustowana,bo co innego własnemu dziecku kupować jeśli nie ma się nic przeciwko,a co innego dać Komuś w prezencie? Co myślicie?
Blondi, Ty na pewno jesteś w ciąży, tak??? Ja nic a nic nie widze,żeby powiększał Ci się brzuch!!
no w prezencie dac i to w zlym stanie takie uzywane to nie bardzo ;/
u nas sa rzeczy w lupkach ale bardzo ładne i tylko takie wybieramSelena, Pismak, aisa, magdzia26, Ilona, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Shaggi, Ciebie też prosimy o aktualizację, koniecznie też "na goło"
Już niedługo nie będzie więcej zdjęć naszych brzuszków, więc to ostatni dzwonekBlondi22, Selena, mauysia, Pismak, Libra, AGA 30, aisa, magdzia26, Sandraa, Spero, Ilona, Beata lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:byłam potwornie zdegustowana,bo co innego własnemu dziecku kupować jeśli nie ma się nic przeciwko,a co innego dać Komuś w prezencie? Co myślicie?
To zależy od osoby i od jakości ciuszków. Np. przed urodzeniem córeczki moja siostra dostała od żony naszego brata torbę bodziaków itp. z second handu, ale one były naprawdę prawie że nowiutkie, kolory jaskrawe, zero żadnego zmechacenia ani rozciągnięcia. Sama dziś może zahaczę o jeden lumpeksik, może coś wynajdę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 11:35
Blondi22, gocha04, aisa, magdzia26, zbikowa, Spero, Beata lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Ja niestety też ubranek typowo bieliźnianych nie potrafię kupować w lumpeksach , jakoś nie mogę się przemóc...pamiętam jak przy Kubie ciotka M dała nam całą reklamówkę ciuszków z lumpa (body i śpiochy...w fatalnym do tego stanie!) ...byłam potwornie zdegustowana,bo co innego własnemu dziecku kupować jeśli nie ma się nic przeciwko,a co innego dać Komuś w prezencie? Co myślicie?
Blondi, Ty na pewno jesteś w ciąży, tak??? Ja nic a nic nie widze,żeby powiększał Ci się brzuch!!co innego jakies spodnie bluzka sweterek..
a nie śpiochy czy body...i tez bym była zdegustowana takim "prezentem "...i chyba bym to gdzies w kąt schowała...i po jakimś czasie aż ciocia sobie zapomni trzepła w kosz...
Beata lubi tę wiadomość
-
Blondi właśnie miałam pytać się o to samo co shaguś
taki brzuch to ja teraz mam
Ale śliczny i pewnie jeszcze urośnie jak maluszek zacznie się rozpychać
Shaguś czekamy na fotkiShagga_80, Blondi22, Blondi22, magdzia26, Spero, Ilona, Beata lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnymauysia wrote:To zależy od osoby i od jakości ciuszków. Np. przed urodzeniem córeczki moja siostra dostała od żony naszego brata torbę bodziaków itp. z second handu, ale one były naprawdę prawie że nowiutkie, kolory jaskrawe, zero żadnego zmechacenia ani rozciągnięcia. Sama dziś może zahaczę o jeden lumpeksik, może coś wynajdę
Wtedy kazałam M powiedzieć Cioci,żeby darowała sobie zakupy dla nas! -
Blondi22 wrote:jestem jestem he bo male od kilku dni tak szaleje w brzuchu ze nieraz wysiedziec sie nie da he
no w prezencie dac i to w zlym stanie takie uzywane to nie bardzo ;/
u nas sa rzeczy w lupkach ale bardzo ładne i tylko takie wybieramostatnio m nawet poczuł pierwszy raz
jaki był zachwycony
i sie mnie pytał czy to napewno dzidzia tak robi
mauysia, Shagga_80, Pismak, Libra, aisa, magdzia26, zbikowa, Ilona, Beata lubią tę wiadomość
-
Blondi brzusio fajnie rosnie tylko ze ja niebedąc w ciazy mam wiekszy niestety ale masz jeszcze czas wiec juz pewnei niedługo nadejdzie taka chwila ze rano sie obudizsz a tu pilka przed tobą
Shagga_80, Blondi22, magdzia26, aisa, Spero, Ilona, Beata lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:To zależy od osoby i od jakości ciuszków. Np. przed urodzeniem córeczki moja siostra dostała od żony naszego brata torbę bodziaków itp. z second handu, ale one były naprawdę prawie że nowiutkie, kolory jaskrawe, zero żadnego zmechacenia ani rozciągnięcia. Sama dziś może zahaczę o jeden lumpeksik, może coś wynajdę
-
nick nieaktualny
-
Pismak wrote:Blondi właśnie miałam pytać się o to samo co shaguś
taki brzuch to ja teraz mam
Ale śliczny i pewnie jeszcze urośnie jak maluszek zacznie się rozpychać
Shaguś czekamy na fotkii troche ćwiczylam .
pewnie jeszcze urosnie ogromnych rozmiarów
Selena, Shagga_80, Pismak, aisa, Spero, Ilona, Beata lubią tę wiadomość
-
Blondi, Ty na pewno jesteś w ciąży, tak??? Ja nic a nic nie widze,żeby powiększał Ci się brzuch!!Beata lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Selena wrote:No mója dzidzia tez coraz mocniej fika
ostatnio m nawet poczuł pierwszy raz
jaki był zachwycony
i sie mnie pytał czy to napewno dzidzia tak robi
a najsmiesznie wyglada jak sie wypycha z jednej strony jak by chciało wyjsc przez brzuchShagga_80, Selena, Pismak, magdzia26, aisa, Spero, Ilona, Beata lubią tę wiadomość