plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:uuuu... kiedy to będzie:D
Kubolek już będzie pewnie po komunii:DJa jestem przekonana,że nie będziemy tak długo czekać !
Chyba,że zmienią jakieś przepisy i Kuba do Komunii pójdzie już w przyszłym rokuLibra, mauysia, aisa, Spero, Ilona, Beata lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki w srode na 16 idziemy z m na usg genetyczne
zobaczyć jak tam serduszko dzidzi
mieliśmy isc poźniej..ale pielegniarka powiedziała że najlepszy moment na to badanie jest w 20 tc
i że był wolny termin to nas zapisała
AGA 30, Shagga_80, a-koczek, Libra, magdzia26, Pismak, Blondi22, mauysia, Sandraa, Sandraa, aisa, Spero, Ilona, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Ale ty chyba możesz też z tego korzystac? Fajnie mieć taką siłownie tylko ze ja to bym w olała w piwnicy niz w mieszkaniu.
A my siłownię adaptowaliśmy gdy zamieszkaliśmy w tym mieszkaniu i korzystaliśmy tylko z 1 pokoju (a mamy 3)...a co do piwnicy to my nie mamy (nigdy nie odebraliśmy kluczy od piwnicy)zresztą ten cały sprzęt jest tyle wart,że nigdy by M nie zgodził się go zostawić w piwnicy...
No nic, zmykam, zrobiłam co miałam zrobić.
Do wieczorka !
Selenko super,czekamy na wieści po USG no i fotkimagdzia26, Pismak, Pismak, Selena, aisa, Ilona, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Ale ty chyba możesz też z tego korzystac? Fajnie mieć taką siłownie tylko ze ja to bym w olała w piwnicy niz w mieszkaniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 13:26
Beata lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:ciężko by było coś takiego w bloku zorganizować... ja mam orbitreka w przedpokoju... i nie wyobrażam sobie mieć coś takiego w piwnicy i w tym kurzu tam ćwiczyć...
Libra, Ilona, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewoje.
Byłam na grzybach, totalna tragedia, susza jak cholera, napaliłam się na mega grzybobranie a zebraliśmy może z 10 grzybków.
Dziś się popłakałam ze wzruszenia na wieść o tym, ze DOra urodziła. Uświadomiłam sobie, że zaczynamy się rozsypywaćPamiętam, jak Dora dopiero co w połowie stycznia robiła test, a mała Róża jest już na świecie.
Shaggi, Mayuś - brzuchasy macie cudneAle Shaggi ze swoim wymiata
Libruś - witamy w rzeczywistości
Koczku - scena z osami jak z horroru.
Blondi - wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek
Dla reszty dziewuch po buziaku :*
Miłego popołudnia dziewczynki. Odmeldowuje się ...magdzia26, Pismak, mauysia, Libra, Libra, AGA 30, Sandraa, Blondi22, aisa, Effcia28, zbikowa, Spero, Shagga_80, Ilona, Beata lubią tę wiadomość
-
Rucia ja wczoraj tez w koncu udłąm sie na grzybki. mimo zapewnien innych ze grzybów niema ze tydzien temu były a teraz niema nic to ja znalazłam około 3 kg także jestem zadowolona
magdzia26, mauysia, Pismak, Rucia, AGA 30, aisa, Spero, Shagga_80, Ilona, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Libruś własnie tak myślałam uzaleznione jest to od tego kto jaką ma piwnice. W związku z tym iz ja mieszkam w 5 rodzinnym bloku to nasze piwnice wyglądają ja normalne pokoje.mój sasiad z góry własnie sobie w piwnicy zrobił taka siłownie
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Selena wrote:Dziewczynki w srode na 16 idziemy z m na usg genetyczne
zobaczyć jak tam serduszko dzidzi
mieliśmy isc poźniej..ale pielegniarka powiedziała że najlepszy moment na to badanie jest w 20 tc
i że był wolny termin to nas zapisała
PS) Chociaż w sumie to jeszcze tylko 2 dni, więc może aż taka skleroza nas nie dopadnieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 13:59
Libra, Pismak, Selena, Blondi22, Shagga_80, Ilona, Beata lubią tę wiadomość
-
Ja to wstyd sie przyznac ale wpiwnicy mam wiekszy porządek niz w mieszkaniuLibra wrote:u mnie jest syf, kiła i mogiła... a w piwnicy z 500 starych słoików z przetworami mojej teściowej... zazdroszczę czystej, normalnej piwnicy:)
Libra, Rucia, AGA 30, Blondi22, Ilona, Beata lubią tę wiadomość
-
Siet, dzisiejszy dzień przeleciał mi między palcami jak nie wiem co... Za 20 minut idę po Leo, a obiad nie zrobiony, ani nic...
Zdołałam tylko kupić w lumpku parę rzeczy dla L i jedną ciążową bluzkę dla mnie - rzutem na taśmę
AGA 30, aisa, Shagga_80, Ilona, Beata lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:u mnie jest syf, kiła i mogiła... a w piwnicy z 500 starych słoików z przetworami mojej teściowej... zazdroszczę czystej, normalnej piwnicy:)
Libra, Shagga_80, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Libruś - witamy w rzeczywistości
o dziwo nie odczułam tak strasznie tego powrotu... raczej mam wrażenie, że pobyt w Turcji mi się przyśnił... jeszcze 3 dni i znów wyjeżdżam:)
u nas też z grzybami suszaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 14:03
Shagga_80, Ilona, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Ja to wstyd sie przyznac ale wpiwnicy mam wiekszy porządek niz w mieszkaniu
mauysia wrote:Ja mam podobnie... Aż strach schodzić, tym bardziej że zdarzają się szczurya-koczek, Rucia, Blondi22, aisa, Shagga_80, Ilona, Beata lubią tę wiadomość