Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    A Ty to nie przyszła Mamuśka?! No przecież wszystkie mamy to na celu tu, prawda :)

PS. Miałam iść? Uznałam,że trzeba nadrobić bloga więc jeszcze jestem :P
    uuuu... kiedy to będzie:D
    Kubolek już będzie pewnie po komunii:D

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagus jak ja ci zazdroszczę oczywiście brzuszka. Kochana a to ty siłownie w domu masz?

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś ...hmmm a może się nie zjawi :P

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    uuuu... kiedy to będzie:D
    Kubolek już będzie pewnie po komunii:D
    Wariatka! :P Ja jestem przekonana,że nie będziemy tak długo czekać !
    Chyba,że zmienią jakieś przepisy i Kuba do Komunii pójdzie już w przyszłym roku :P

nick nieaktualny, mauysia, aisa, nick nieaktualny, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki w srode na 16 idziemy z m na usg genetyczne :) zobaczyć jak tam serduszko dzidzi :) mieliśmy isc poźniej..ale pielegniarka powiedziała że najlepszy moment na to badanie jest w 20 tc :) i że był wolny termin to nas zapisała :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, a-koczek, nick nieaktualny, magdzia26, Pismak, Blondi22, mauysia, Sandraa, Sandraa, aisa, nick nieaktualny, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Shagus jak ja ci zazdroszczę oczywiście brzuszka. Kochana a to ty siłownie w domu masz?
    Nooooooooo, mega nałóg Starego :/
    Niech się cieszy póki może :P

nick nieaktualny, magdzia26, aisa, nick nieaktualny, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Aguś ...hmmm a może się nie zjawi :P
    Madzia cuda się zdarzają ale nie takie he he:-)

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ty chyba możesz też z tego korzystac? Fajnie mieć taką siłownie tylko ze ja to bym w olała w piwnicy niz w mieszkaniu.
    Shagga_80 wrote:
    Nooooooooo, mega nałóg Starego :/
    Niech się cieszy póki może :P

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Ale ty chyba możesz też z tego korzystac? Fajnie mieć taką siłownie tylko ze ja to bym w olała w piwnicy niz w mieszkaniu.
    Nie mam takiej potrzeby :P
    A my siłownię adaptowaliśmy gdy zamieszkaliśmy w tym mieszkaniu i korzystaliśmy tylko z 1 pokoju (a mamy 3)...a co do piwnicy to my nie mamy (nigdy nie odebraliśmy kluczy od piwnicy)zresztą ten cały sprzęt jest tyle wart,że nigdy by M nie zgodził się go zostawić w piwnicy...
    No nic, zmykam, zrobiłam co miałam zrobić.
    Do wieczorka !

Selenko super,czekamy na wieści po USG no i fotki :)

magdzia26, Pismak, Pismak, Selena, aisa, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    ciężko by było coś takiego w bloku zorganizować... ja mam orbitreka w przedpokoju... i nie wyobrażam sobie mieć coś takiego w piwnicy i w tym kurzu tam ćwiczyć...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 13:26

Beata lubi tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    ciężko by było coś takiego w bloku zorganizować... ja mam orbitreka w przedpokoju... i nie wyobrażam sobie mieć coś takiego w piwnicy i w tym kurzu tam ćwiczyć...
    Libruś własnie tak myślałam uzaleznione jest to od tego kto jaką ma piwnice. W związku z tym iz ja mieszkam w 5 rodzinnym bloku to nasze piwnice wyglądają ja normalne pokoje.mój sasiad z góry własnie sobie w piwnicy zrobił taka siłownie

nick nieaktualny, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewoje.

Byłam na grzybach, totalna tragedia, susza jak cholera, napaliłam się na mega grzybobranie a zebraliśmy może z 10 grzybków. :(

Dziś się popłakałam ze wzruszenia na wieść o tym, ze DOra urodziła. Uświadomiłam sobie, że zaczynamy się rozsypywać :) Pamiętam, jak Dora dopiero co w połowie stycznia robiła test, a mała Róża jest już na świecie.

Shaggi, Mayuś - brzuchasy macie cudne :) Ale Shaggi ze swoim wymiata :P

Libruś - witamy w rzeczywistości :D

Koczku - scena z osami jak z horroru. :(

Blondi - wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :)

Dla reszty dziewuch po buziaku :*

Miłego popołudnia dziewczynki. Odmeldowuje się ...

magdzia26, Pismak, mauysia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Sandraa, Blondi22, aisa, Effcia28, zbikowa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia ja wczoraj tez w koncu udłąm sie na grzybki. mimo zapewnien innych ze grzybów niema ze tydzien temu były a teraz niema nic to ja znalazłam około 3 kg także jestem zadowolona

magdzia26, mauysia, Pismak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Libruś własnie tak myślałam uzaleznione jest to od tego kto jaką ma piwnice. W związku z tym iz ja mieszkam w 5 rodzinnym bloku to nasze piwnice wyglądają ja normalne pokoje.mój sasiad z góry własnie sobie w piwnicy zrobił taka siłownie
    u mnie jest syf, kiła i mogiła... a w piwnicy z 500 starych słoików z przetworami mojej teściowej... zazdroszczę czystej, normalnej piwnicy:)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Dziewczynki w srode na 16 idziemy z m na usg genetyczne :) zobaczyć jak tam serduszko dzidzi :) mieliśmy isc poźniej..ale pielegniarka powiedziała że najlepszy moment na to badanie jest w 20 tc :) i że był wolny termin to nas zapisała :)
    To się dopisz Wosebko na naszą fejslistę, żeby nikomu nie umknęło :)

PS) Chociaż w sumie to jeszcze tylko 2 dni, więc może aż taka skleroza nas nie dopadnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 13:59

nick nieaktualny, Pismak, Selena, Blondi22, nick nieaktualny, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to wstyd sie przyznac ale wpiwnicy mam wiekszy porządek niz w mieszkaniu
    Libra wrote:
    u mnie jest syf, kiła i mogiła... a w piwnicy z 500 starych słoików z przetworami mojej teściowej... zazdroszczę czystej, normalnej piwnicy:)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Blondi22, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siet, dzisiejszy dzień przeleciał mi między palcami jak nie wiem co... Za 20 minut idę po Leo, a obiad nie zrobiony, ani nic...

Zdołałam tylko kupić w lumpku parę rzeczy dla L i jedną ciążową bluzkę dla mnie - rzutem na taśmę :P

nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Ja mam podobnie... Aż strach schodzić, tym bardziej że zdarzają się szczury :/

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Libruś - witamy w rzeczywistości :D
    hej
    o dziwo nie odczułam tak strasznie tego powrotu... raczej mam wrażenie, że pobyt w Turcji mi się przyśnił:)... jeszcze 3 dni i znów wyjeżdżam:)
    u nas też z grzybami susza

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 14:03

nick nieaktualny, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Ja to wstyd sie przyznac ale wpiwnicy mam wiekszy porządek niz w mieszkaniu
    ja też kiedyś zrobię taki porządek... ale to jak już mojej teściowej na tym świecie zabraknie... podstawię kontener i wszystko wypierdzielę - zaczną od przetworów z lat 90-tych
    mauysia wrote:
    Ja mam podobnie... Aż strach schodzić, tym bardziej że zdarzają się szczury :/
    u nas też czasem pojawiają się niechciani lokatorzy

a-koczek, nick nieaktualny, Blondi22, aisa, nick nieaktualny, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

‹‹ 4060 4061 4062 4063 4064 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ