plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeju jeśli to był radar przenośny i postawila go tam straż miejska to tego mandatu nie trzeba płacić bo oni to robią nie legalnie.
wtedy gdy przychodzi list z pieczątką SM się go nie odbiera,drugiego już nie wysyłają.
Inaczej ma się sprawa jeśli to był zwykły fotoradar to wtedy już trzeba płacić i płakać
Urlopującym dziewczyną życzę dobrej pogody, super zabawy i pięknego słońca :*Agafia, Ilona, Libra lubią tę wiadomość
-
Ola super awatarek ale się uśmiałąm
)) a z tą chemią między wami to już w ogóle
)
Pismaczku i Kaja powodzenia trzymam za was mocno kciuki ja będę testować w środę jaśli @ we wtroek nie przyjdzie .
Ola_czeka, Ola_czeka, Ola_czeka, Pismak, Blondi22, Spero, Ilona, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki, za godzinę zaczynam urlop!!!
Bardzo dziękuję za życzenia miłego urlopu, też będę za Wami tęsknić!! Postaram się coś napisać (ponoć w holu hotelu jest net), ale nie obiecuję. Grzecznie mi tu!
Kocham Was!
ps. Będę wdzięczna za krótkie update'y od tych, które mają mój numer.
ps. czekam na niedzielę testową i trzymam kciuki!mauysia, Shagga_80, Blondi22, aisa, Spero, Kaja, Sandraa, zbikowa, Effcia28, Ilona, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Baby!
Wróciłam od mojej pożal się Boże Ginki...szyjka nadal rozwarta na jeden palec (ostatnio już tak ten drugi Gin mnie tak samo zbadał) ale za to szyjka się skróciła, główka już nisko...co oznacza,że mogę wcześniej urodzić a biorąc pod uwagę,że Ginka dała mi już rozpiskę co potrzeba do Szpitala - Ona żyje ze świadomością,że rodzę w jej Szpitalu, a ja nie wyprowadzałam z błędu - to zakładam,że Ona zakłada,że może do następnej wizyty nie dojdzie! A skoro o następnej wizycie mowa, to Mauysiu mówiłam,że obstawiam,że spotkam się z Nią za 4 tyg? To tak dokładnie mi dziś ustaliła - 4.10 wizyta...Młody waży już (chyba,bo coś zapomniało mi się ile dokładnie ) 2,350 a z obwodu główki wynika ,że dziś jest 35t 4 dni (a wg OM jest 35d) tak więc jakby nie spojrzeć, z USG konsekwentnie wychodzi,że jest o te 4-5 dni starszy ...luteiny dostałam 2 opakowania już tylko i tyle...Ona jest zdania,że za 2 tyg ciąża donoszona będzie,więc nie panikuje...mam nadzieję,że te 2 tyg. wytrzymam, bo chce jeszcze iść na USG do tego drugiego Gina. A póki co mam plan bardziej pooszczędzać się,coby naprawdę za szybko się nie rozpakować.
Tyle ode mnieRucia, Spero, Selena, Kaja, Sandraa, mauysia, Blondi22, Blondi22, zbikowa, Ola_czeka, Agafia, aisa, Ilona, Muska, Libra, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Jeju jeśli to był radar przenośny i postawila go tam straż miejska to tego mandatu nie trzeba płacić bo oni to robią nie legalnie.
wtedy gdy przychodzi list z pieczątką SM się go nie odbiera,drugiego już nie wysyłają.
Inaczej ma się sprawa jeśli to był zwykły fotoradar to wtedy już trzeba płacić i płakać -
nick nieaktualnyO rany, rany...właśnie z śledzenia ciąży na ovu dowiedziałam się,że jestem już w 9tym miesiącu i tą informacją żegnam się...pora zrobić kolację
A od jutra zamierzam jeszcze bardziej odpoczywać...
Ps. dziś chyba z 3 godziny obklejałam pudełko kartonowe papierami ozdobnymi, które planuję przeznaczyć na składowanie szpargałów, które zaśmiecają Młodego pokój.Rucia, Spero, Sandraa, Blondi22, Kfjatus, aisa, Ilona, Libra, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeju a ten twój skuter na ciebie jest zarejestrowany czy na twojego Mężczyznę ;-0
Bo z fotoradarów mandaty przychodzą na właściciela pojazdu a jesli miałaś kask to ci nie udowodnią że akurat ty jechałaś tym skuterem dostaniesz mandat zgodny z taryfikatorem za prędkość i nic więcejWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 19:19
jeju, Ilona, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Hej Baby!
Wróciłam od mojej pożal się Boże Ginki...szyjka nadal rozwarta na jeden palec (ostatnio już tak ten drugi Gin mnie tak samo zbadał) ale za to szyjka się skróciła, główka już nisko...co oznacza,że mogę wcześniej urodzić a biorąc pod uwagę,że Ginka dała mi już rozpiskę co potrzeba do Szpitala - Ona żyje ze świadomością,że rodzę w jej Szpitalu, a ja nie wyprowadzałam z błędu - to zakładam,że Ona zakłada,że może do następnej wizyty nie dojdzie! A skoro o następnej wizycie mowa, to Mauysiu mówiłam,że obstawiam,że spotkam się z Nią za 4 tyg? To tak dokładnie mi dziś ustaliła - 4.10 wizyta...Młody waży już (chyba,bo coś zapomniało mi się ile dokładnie ) 2,350 a z obwodu główki wynika ,że dziś jest 35t 4 dni (a wg OM jest 35d) tak więc jakby nie spojrzeć, z USG konsekwentnie wychodzi,że jest o te 4-5 dni starszy ...luteiny dostałam 2 opakowania już tylko i tyle...Ona jest zdania,że za 2 tyg ciąża donoszona będzie,więc nie panikuje...mam nadzieję,że te 2 tyg. wytrzymam, bo chce jeszcze iść na USG do tego drugiego Gina. A póki co mam plan bardziej pooszczędzać się,coby naprawdę za szybko się nie rozpakować.
Tyle ode mnieShagga_80, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wieczorkiem.
Blondi super Ci w takich włoskach. Niby delikatne odświeżenie a od razu promienniej się wygląda.
Shagga duuuużo odpoczynku teraz i gratuluję już ostatniej prostej.
Mauysiu Tobie też już szybciutko zleci. Dużo relaxu na wyjeździe.
Reszcie naszych urlopowiczek pięknej pogody i duuużo energii na szaleństwa życzę :*
Ja oddałam okulary do wymiany szkieł, ustaliliśmy godzinę ślubu i już oficjalnie 16.08.2014 g.15.00.
A poza tym to jakaś naelektryzowana jestem strasznie. Niczego dotknąć nie mogę bo wszystko mnie kopie
Sherlock Holmes leci. Już dawno miałam to obejrzećSandraa, Blondi22, Shagga_80, aisa, Ilona, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Jeju a ten twój skuter na ciebie jest zarejestrowany czy na twojego Mężczyznę ;-0
Bo z fotoradarów mandaty przychodzą na właściciela pojazdu a jesli miałaś kask to ci nie udowodnią że akurat ty jechałaś tym skuterem dostaniesz mandat zgodny z taryfikatorem za prędkość i nic więcej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 20:22
-
Ola udanego urlopu wypocznij i przyjedź z fasolinda ....... Shagga gratuluje że dzidzia twardo w brzuchu siedzi ........ Blondi super kolor ....
Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Shagga_80, Ola_czeka, aisa, Sandraa, AGA 30, magdzia26 lubią tę wiadomość