plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
to masz termin w urodizny mojego Mmauysia wrote:Powinno być odwrotnie
Bo potem okazało się że mam termin na 12.09, więc dzień po Shaddze, ale nie chciało mi się już tego zmieniać.
A w ogóle to całkiem zapomniałam że istnieją inne wątki niż nasz - nigdzie indziej już w ogóle nie zaglądam.mauysia, aisa, Spero, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Powinno być odwrotnie
Bo potem okazało się że mam termin na 12.09, więc dzień po Shaddze, ale nie chciało mi się już tego zmieniać.
A w ogóle to całkiem zapomniałam że istnieją inne wątki niż nasz - nigdzie indziej już w ogóle nie zaglądam.
Że niby za niespełna tydzień?!... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Mój Gosling mam nadzieję, że mnie dziś pocieszy...o 15-tej muszę być w domu, bo przyjadą do studzienki kanalizacyjnej, u mnie o\koło bramy a śmierdzi jak szambo albo gorzej...i to nie moja studzienka, bo ze szkoły ciąg...ostatnia przed przepompownią, musi widocznie się tam coś osadzać.
-
Ola_czeka wrote:Gunia pisze z pracy! Gunia pisze z pracy!
Znaczy ze przeszła na ciemną stronę mocy. Witamy!Z domu
O 17.00 mam poprawkę egz. więc się "uczę"
P.s. Ola! "Nie mogę" z Twoim awatarem, jest naprawdę the best! Normalnie weźcie się wreszcie pocałujcie bo napięcie rośnie i rośnie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 13:59
a-koczek, aisa, Spero, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
dziewczyny te co urlopuja to juz spakowane? Bo ja jak ostatni na urlop z bratowa jechałam to zajezdzam po nią a ona wyskakuje z tekstem poczekaj bo musz esie jeszcze spakowac i ciasto upiec na droge dla dzieci ( a ona ma 2 dzieci) wiec wyobraźcie sobie moja minę
mauysia, Gunia, Blondi22, aisa, Selena, Sandraa, Spero, Ilona, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość