plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zbikowa wrote:a ja wiem jak ovu guru ma na imie! wczoraj wchodze na forum i widze ze ostani w najswiezszym watku napisal "Mariusz" kopara mi opadla otwieram strone a tam nic od mariusza tylko jakas laska cos pisala. stad wniosek ze admin/programista/ maz ktorejs z nas hihihi
Szkoda, ze nigdy nie dowiemy się co napisał mariusz...Shagga_80, Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
hahahabombastyczna chemia
stąd ten Ryan taki wyraźny bo wyprany w Perwolu
Ola_czeka, mauysia, Libra, a-koczek, Spero, Pismak, Ilona, aisa, Sandraa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
JESTEŚCIE POPIEPRZONE I ZRZUCACIE SIĘ NA ODPRAWĘ DLA MNIE!!!!!!!!
Własnie tak parsknęłam śmiechem i nie mogłam się uciszyć, że kierownik zapytał mnie: "Co tam takiego śmiesznego wyczytałaś w necie?"
A ja na to: "Nic nie przeczytałam, coś sobie tylko zabawnego przypomniałam". Dobrze, ze nie musiałam wymyślac dowcipu na poczekaniu bo z niedowierzaniem pokręcił głową i nie drążył tematu...Rucia, mauysia, Libra, Selena, a-koczek, Shagga_80, Spero, Effcia28, Blondi22, Pismak, Ilona, aisa, AGA 30, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA w ogóle to uspokójcie się z tą wazeliną
Zrobienie takich sztuczek to nic trudnego
Zwłaszcza w photoshopie
Aaaa miałam coś napisać o mojej wadze. Między mną a Mayuśką i Shaggi jest 8 tygodni odstępu w czasie, Mayuś ma 14 na plusie, Shaggi 12 a ja ... też 12
Wczoraj wysłałam mojej mamie fotę w seksi sukience. Dzwoni do mnie i mówi tak:
" Ale ty masz masywne uda, a jakie łydki, co ci się z dupą stało? "Mama mnie nie kocha
Śmieje się ze mnie, ze jestem tłusta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 11:07
Libra, a-koczek, Shagga_80, Effcia28, Blondi22, Pismak, Ilona, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:JESTEŚCIE POPIEPRZONE I ZRZUCACIE SIĘ NA ODPRAWĘ DLA MNIE!!!!!!!!
Własnie tak parsknęłam śmiechem i nie mogłam się uciszyć, że kierownik zapytał mnie: "Co tam takiego śmiesznego wyczytałaś w necie?"
A ja na to: "Nic nie przeczytałam, coś sobie tylko zabawnego przypomniałam". Dobrze, ze nie musiałam wymyślac dowcipu na poczekaniu bo z niedowierzaniem pokręcił głową i nie drążył tematu...Rucia, Shagga_80, Libra, Ilona, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehehe,wariatki jesteście
Uciekam, bo znów poobrażaliśmy się z Młodym na siebie,bo On MUSIAŁ bawić się moimi włosami, a przy tym szarpnął mnie (wiem,że niechcący,ale mnie szlag trafia) więc jesteśmy obrażeni...ehhh
Miłego dnia życzę ! Ja najprawdopodobniej zamelduję się dopiero po Gince...bo dziś chcę iść do por. psychologicznej po opinię Młodego,bo już jest...
Buziaki,siusiaki!a-koczek, mauysia, Rucia, Spero, aisa, AGA 30, Sandraa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:A w ogóle to uspokójcie się z tą wazeliną
Zwłaszcza w photoshopie
Aaaa miałam coś napisać o mojej wadze. Między mną a Mayuśką i Shaggi jest 8 tygodni odstępu w czasie, Mayuś ma 14 na plusie, Shaggi 12 a ja ... też 12
" Ale ty masz masywne uda, a jakie łydki, co ci się z dupą stało? "Mama mnie nie kocha
Jak odbierałaś swoją kawę na naszym spotkanku, to powiedziałam do laseczek, że teraz dopiero naprawdę widać, jaka z Ciebie szczuplica. Więc nie chciej za bardzo zrzucać tych ciążowych kilosków! teraz wyglądasz gitesowoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 11:15
Ilona, aisa, Sandraa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Wazelina wazeliną ale fajny pomysł miałaś i pewnie wiekszości z nas zrobiłaś miły akcencik na zakonczenie tygodnia a szczegolnie dla mnie tak paskudnie zaczynajacego sieRucia wrote:A w ogóle to uspokójcie się z tą wazeliną
Zwłaszcza w photoshopie
Rucia, Ola_czeka, Libra, Ilona, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMayuśka każdy wie, że byłam za chuda do tej pory. Prz wzroście 163 cm ważyłam 48 kg.
Tylko przyzwyczaili się, ze wyglądam tak:
Sama skóra i kości, zero tłuszczu.
A teraz sama widzę, że tu i tam jest więcej. Ale ja się bardzo cieszę. I bardzo będę wdzięczna jak 10 kg mi zostanie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 11:23
mauysia, Libra, Spero, Blondi22, Pismak, a-koczek, Ilona, aisa, Sandraa, Kaja, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Mayuśka każdy wie, że byłam za chuda do tej pory. Prz wzroście 163 cm ważyłam 48 kg.
Tylko przyzwyczaili się, ze wyglądam tak:
Sama skóra i kości, zero tłuszczu.
A teraz sama widzę, że tu i tam jest więcej. Ale ja się bardzo cieszę. I bardzo będę wdzięczna jak 10 kg mi zostanie!
!!!!!!!!!! <tu było pare ostrych rugnięć>
Rucieńko - może kanapeczkę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 11:26
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...