X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak niedziela aktualna ....

Libra, Pismak, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Muska,

spoko, jeszcze parę godzin i będzie SZLUS!
    A z tym rowerem to rzeczywiście chamownia... Powinni Wam dać jakiś duzy rabat za te niedogodności, albo w ogóle zrobić za free.

Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Muska Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bateria w lapku mi pada. Musze więc do biurka wracać :(
    Ale i tak będe Was podglądać! To mój chytry plan na dzisiaj. Jak oczywiście się z reszta pracy obrobię ;)
    papapappaa

Kaja, Spero, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    a ja wiem jak ovu guru ma na imie! wczoraj wchodze na forum i widze ze ostani w najswiezszym watku napisal "Mariusz" kopara mi opadla otwieram strone a tam nic od mariusza tylko jakas laska cos pisala. stad wniosek ze admin/programista/ maz ktorejs z nas hihihi :D

Szkoda, ze nigdy nie dowiemy się co napisał mariusz...

Shagga_80, Libra, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    normalne u niej. Na pewno śpi gamoń jeden!

Effcia skąd wiedziałaś :D ?

mauysia, Spero, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola, miałaś rację, rzeczywiście jest między Wami chemia...

pnwt.jpg

a-koczek, Spero, Rucia, Ola_czeka, Shagga_80, Libra, Gunia, Pismak, Ilona, aisa, AGA 30, Agafia, Sandraa, Kaja, magdzia26 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka mówi wyprane w Perwolu A Rayan CO to nie nowe?
    mauysia wrote:

pnwt.jpg

mauysia, Spero, Ola_czeka, Ilona, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

pnwt.jpg

hahaha :D bombastyczna chemia :D stąd ten Ryan taki wyraźny bo wyprany w Perwolu :P

Ola_czeka, mauysia, Libra, a-koczek, Spero, Pismak, Ilona, aisa, Sandraa, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JESTEŚCIE POPIEPRZONE I ZRZUCACIE SIĘ NA ODPRAWĘ DLA MNIE!!!!!!!!

Własnie tak parsknęłam śmiechem i nie mogłam się uciszyć, że kierownik zapytał mnie: "Co tam takiego śmiesznego wyczytałaś w necie?"

A ja na to: "Nic nie przeczytałam, coś sobie tylko zabawnego przypomniałam". Dobrze, ze nie musiałam wymyślac dowcipu na poczekaniu bo z niedowierzaniem pokręcił głową i nie drążył tematu...

Rucia, mauysia, Libra, Selena, a-koczek, Shagga_80, Spero, Effcia28, Blondi22, Pismak, Ilona, aisa, AGA 30, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahhahahahahah hahahahhahahahhahah hahahahhahahahha OMG nie mogę się uspokoić Ahahahahhahahahahhahahahah

Libra, a-koczek, Spero, Ilona, aisa, AGA 30, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle to uspokójcie się z tą wazeliną :P Zrobienie takich sztuczek to nic trudnego :) Zwłaszcza w photoshopie :P

Aaaa miałam coś napisać o mojej wadze. Między mną a Mayuśką i Shaggi jest 8 tygodni odstępu w czasie, Mayuś ma 14 na plusie, Shaggi 12 a ja ... też 12 o.O

Wczoraj wysłałam mojej mamie fotę w seksi sukience. Dzwoni do mnie i mówi tak:
    " Ale ty masz masywne uda, a jakie łydki, co ci się z dupą stało? " o.O Mama mnie nie kocha 0cray.gif Śmieje się ze mnie, ze jestem tłusta 0cray.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 11:07

Libra, a-koczek, Shagga_80, Effcia28, Blondi22, Pismak, Ilona, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boszsz laski jesteście nienormalnie niesamowite.

Ilona, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    JESTEŚCIE POPIEPRZONE I ZRZUCACIE SIĘ NA ODPRAWĘ DLA MNIE!!!!!!!!

Własnie tak parsknęłam śmiechem i nie mogłam się uciszyć, że kierownik zapytał mnie: "Co tam takiego śmiesznego wyczytałaś w necie?"

A ja na to: "Nic nie przeczytałam, coś sobie tylko zabawnego przypomniałam". Dobrze, ze nie musiałam wymyślac dowcipu na poczekaniu bo z niedowierzaniem pokręcił głową i nie drążył tematu...
    Ja w takich sytuacjach tuszowałam atakiem kaszlu.

Rucia, Shagga_80, Libra, Ilona, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe,wariatki jesteście :P
    Uciekam, bo znów poobrażaliśmy się z Młodym na siebie,bo On MUSIAŁ bawić się moimi włosami, a przy tym szarpnął mnie (wiem,że niechcący,ale mnie szlag trafia) więc jesteśmy obrażeni...ehhh :/
    Miłego dnia życzę ! Ja najprawdopodobniej zamelduję się dopiero po Gince...bo dziś chcę iść do por. psychologicznej po opinię Młodego,bo już jest...
    Buziaki,siusiaki!

a-koczek, mauysia, Rucia, Spero, aisa, AGA 30, Sandraa, magdzia26 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    A w ogóle to uspokójcie się z tą wazeliną :P Zrobienie takich sztuczek to nic trudnego :) Zwłaszcza w photoshopie :P

Aaaa miałam coś napisać o mojej wadze. Między mną a Mayuśką i Shaggi jest 8 tygodni odstępu w czasie, Mayuś ma 14 na plusie, Shaggi 12 a ja ... też 12 o.O

" Ale ty masz masywne uda, a jakie łydki, co ci się z dupą stało? " o.O Mama mnie nie kocha 0cray.gif Śmieje się ze mnie, ze jestem tłusta 0cray.gif
    Ruciu, to prawdę mówiąc mam nadzieję, że prawie nie zrzucisz wagi po urodzeniu dziecka, bo i tak jesteś szczupła. Nawet nie wyobrażam sobie jak wyglądałaś 12 kilo temu (tzn. na żywo, bo na Twoich starszych zdjęciach, które widzieliśmy, nie było tego widać.)
    Jak odbierałaś swoją kawę na naszym spotkanku, to powiedziałam do laseczek, że teraz dopiero naprawdę widać, jaka z Ciebie szczuplica. Więc nie chciej za bardzo zrzucać tych ciążowych kilosków! teraz wyglądasz gitesowo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 11:15

Ilona, aisa, Sandraa, magdzia26 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wazelina wazeliną ale fajny pomysł miałaś i pewnie wiekszości z nas zrobiłaś miły akcencik na zakonczenie tygodnia a szczegolnie dla mnie tak paskudnie zaczynajacego sie
    Rucia wrote:

Rucia, Ola_czeka, Libra, Ilona, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dodam też ze zobacz jakie poruszenie sie zrobio na forum mimo iz to piątek jest

Libra, Ola_czeka, magdzia26 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayuśka każdy wie, że byłam za chuda do tej pory. Prz wzroście 163 cm ważyłam 48 kg.

Tylko przyzwyczaili się, ze wyglądam tak:

qqt9.jpg

Sama skóra i kości, zero tłuszczu.

A teraz sama widzę, że tu i tam jest więcej. Ale ja się bardzo cieszę. I bardzo będę wdzięczna jak 10 kg mi zostanie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 11:23

mauysia, Libra, Spero, Blondi22, Pismak, a-koczek, Ilona, aisa, Sandraa, Kaja, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku faktycznie dawno przy piątku nie było takiego ruchu :P

magdzia26 lubi tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Mayuśka każdy wie, że byłam za chuda do tej pory. Prz wzroście 163 cm ważyłam 48 kg.

Tylko przyzwyczaili się, ze wyglądam tak:

Sama skóra i kości, zero tłuszczu.

A teraz sama widzę, że tu i tam jest więcej. Ale ja się bardzo cieszę. I bardzo będę wdzięczna jak 10 kg mi zostanie!

!!!!!!!!!! <tu było pare ostrych rugnięć> o.O

Rucieńko - może kanapeczkę?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 11:26

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
‹‹ 4038 4039 4040 4041 4042 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ