plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
no to zacznij testowanie powiedzmy od 12 dnia cyklu i codziennie testuj. kup najlepiej z allegro paskowe, są w miare ok, mnie dobrze wyznaczały owulkę.
albo tak jak radzi mala - od pojawienia się płodnawego śluzu a potem do dzieła:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2012, 08:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natalii nie no co ty, rzadko się zdarza że kobieta ma tylko 1 dzień płodny choć tak też jest. zazwyczaj jak ze śluzu kremowego zmienia ci się na rozwodniony, lejący to już zaczynasz płodne i wtedy testuj.
Woseba no cóż, nie rozmawiam z m nt dzieciątka. wczoraj było przytulanko ale sam m stwierdził że ostatnio ma mało nasienia i nie wie czemu.. jak mu powiedziałam że przez fajki to mi odparł że zawsze palił i nie miał z tym problemu.. matołek nie chce zrozumiec że ciało sie zmienia i nie znaczy że jak palił i było ok to zawsze będzie..
ja zupełnie nie wiem teraz kiedy mam owu, płodne już mi sie zaczęły.. dzis temp się trochę podwyższyła ale jest jeszcze w fazie niskich..
nie zastanawiam sie nad tym..
m ma wolne to może dziś go troche pomolestujęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2012, 08:56
-
nick nieaktualnydokładnie zgadzam sie z małą papierosy to najgorszy wróg nasienia..one tak potrafia zniekształcic DNA plemników ze nie sa one zdolne do zpłodnienia:(dobzre ze mój m juz jakis czas nie pali...
Zosiu a nie ma Twój m ostatnio stresów problemów czy nie jest chory?bo to tez wpływa na jakośc i ilość... -
zosiu spróbuj go namówić może coś jest nie tak i dlatego się nie udaje i wystarczy że żuci on palenie i się wtedy uda :)może też palić elektronicznego żeby mu pomóc w rzucaniu. Trzymam kciuki żeby dał się namówić.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
Plemniczko gratuluję z całego serca! U mnie też dzisiaj test pozytywny, choć kreska nadal nie jest w kolorze malinowym, to jednak jest widoczna na pierwszy rzut oka Była już rano na becie i wyniki po 17:00, także z pewnością się tu z Wami podzielę Przesyłam buziaki Ps. Chyba dzisiaj chodząc po sklepie musiałam wyglądać jak głupek, bo nie mogłam się pozbyć uśmiechu z twarzy
mauysia, gocha04, Fedra, natusia lubią tę wiadomość