plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mala29_ wrote:Bellus nie wydaje mi się żeby coś było. wiem że to głupie i za wcześnie ale zrobiłam test i niestety nic z tego tak więc niema co się łudzić. tylko nie wiem co się ze mną w takim razie dziej dlaczego ta temp jest wysoka to mnie zastanawia.
mała, ale przecież dopiero za parę dni masz termin @, więc ten teścik do kosza proszęmala29_ lubi tę wiadomość
-
dziękuje wam bardzo serdecznie..faktycznie pierwsza wieksza radosc u mnie bedzie po terminie @, jak nie przyplynie heh. No i wynik bety i jej powtórka...
mala 8dni to jeszcze za malo! mi wyszedl w 11 dniu. Wiec jeszcze nic nie wiadomo.
Oczywiscie ze przesylam wam fluidy!!! i trzymam kciuki bardzo mocnoWoseba, mala29_, Fedra lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczynki
plemniczko cicho gratuluję żeby nie zapeszyć
mała w 8 dniu po owulce to ciężko doszukać się ciąży:) kochana poczekaj jeszcze 3 dni chociaż
bella jak to dobrze że się nie zgodziłaś na łyżeczkowanie, Bogu dzięki że wszystko już ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2012, 07:59
-
zosiu humor nie popsuł mi się dlatego że zobaczyłam jedną kreskę na teście tylko coś mi nie pasuje z moja temp nie wiem dlaczego ale mam wrażenie że coś jest nie tak i zastanawiam się czy wina jest branie CLO. Wiem że powinnam się cieszyć że utrzymuje się tak wysoko ale w głębi duszy mam strach że coś jest nie tak. Trudno mi to opisać.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
doskonale cie rozumiem. miałam to samo w tamtym cyklu, temp była wyższa niż zazwyczaj i nie wiedziałam o co biega. miałam nadzieje na ciążę ale wyszło że u mnie to przez magnez który zarzywam.
nie znalazłam nic nt tego że clo podnosi temp ciała. może wam się udało? nie chcę absolutnie ciebie nakręcać bo wiem że potem boli rozczarowanie. może czujesz się inaczej? jesteś zdrowa, nic ci nie dolega (też może podnieśc o kilka kresek przeziębienie). -
natalko tak mi przykro ale głowa do góry w następnym się uda. Ciężko wam cokolwiek doradzić bo każda ma inaczej. jak zauważycie u siebie powoli rozciągliwy śluz to możecie zacząć testować i jak się pokarzą dwie kreseczki to działajcie.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke