plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBellaRosa wrote:Hej dziołszki )) Dzieki za miłe slówka Na temat tego lekarza to szkoda gadac... z resztą ten szpital tu u mnie to w ogóle jakaś totalna pomyłka... cóz, swoje wyleże, potem urodze i już tu nie wróce ;P o ile tu bedę rodzić, bo moja rodzina chce żebym w lublinie rodziła a nie na tym zadupiu. Ale ja juz może lepiej nie będę narzekać, bo nie chcę popsuć humorków... swoje przeżyłam i już jest po wszystkim. Ciekawe kiedy powtórzą mi USG żeby zobaczyć czy sie pogoiło już tam wszystko... już nie moge się doczekać żeby usłyszeć, że wszystko jest ok i że zagrożenie mineło.
hej Bellunia:)będzie dobzre:)tylko nic sie nie stresuj:)bo to napewno Ci nie pomoze..a wiesz moja kolezanka z pracy miała dokładnie tak samo jak Ty..w poniedziałek ja karetka zabrała..i potem wyszło ze ona w ciazy..ale na szczescie nie poroniła tylko tez jej sie łozysko zaczęło odklejać..i teraz jest w szpitalu..i pewnie do pracy juz nie wróci..i bedzie musiała lezeć.. -
na pewno trzeba lezec do 16tego tyg. wtedy najpózniej rozwija sie lozysko (bo teraz to nie lozysko tylko kosmówka). Jest spore prawdopodobienstwo, ze pozniej ciaza juz nie bedzie zagrozona, ale mimo wsio uwazam, ze po czyms takim czlowiek mimo wszystko powinien sie oszczedzac.
-
a jakoś do dupy. Humor mi się zaczyna psuć chyba ale nie będę waz marudzić. Ciesze się że u ciebie wszystko w porządku i maluszek cały i zdrowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2012, 06:56
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyBellaRosa............1...........24lata.....FASOLINKA......Lubelskie
she......................6..........35 lat......FASOLINKA......pomorskie
muzarcia..............1..........30lat.......10.11..............opolskie
Paulina1986.......4...........26 lat......17.11..............wielkopolska
klamka.................3..........35lat.......18.11..............warszawskie
plemniczka...........3..........28lat.......22.11..............śląskie
gadgeta...............13.........32 lata.....24.11..............kuj-pom.
Mała29................87.........29lat......25.11.............Wielka Brytania
anna_w.............8..............30lat......26.11.............lubelskie
Kasiulek215...........4.........25 lat.....01.12.............małopolskie
Sandraa...............6..........22lata......02.12..............wielkopolska
Woseba...............12.........24lata......05.12...........południe Polski
zosia-ktosia..........5..........29lat.......07.12..............łódzkie
kopciuszek126.....12........29lat.......09.12............łódzkie
mauysia...............3..........30 lat......09.12..............wielkopolskie
Fedra.................52..........28lat.......12.12..............małopolskie
aneczkaaa1985.....29.......27lat.......14.12.........warmińsko-mazurskie
AGA30................24..........30 lat......15.12............opolskie
Libra..................2.............30lat......15.12...............łódzkie
gocha04.............6.............27lat......16.12.............mazowieckie
Dora...................1............30lat.......17.12............pomorskie
Beata..................4...........28 lat......25.12..........mazowieckie
kiti....................................24lata..........................małopolskie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2012, 07:03
-
Belluś sama już nie wiem i chyba zaczynam fiksować z tym wszystkim. Staram się odpuszczać i czekać cierpliwie na @ a z drugiej strony zaczynam się bać że nabawiłam się jakiejś infekcji albo jakieś grypisko mnie łapie. Czuje się dobrze. Zaczynam się trochę chyba nakręcać choć po prostu jestem chyba jakaś głupia że się łudzę że tym razem choć wiem co będzie pod koniec i staram sobie tłumaczyć że to jeszcze nie teraz że zawsze i tak przychodzi @. Po prostu mam dziś wszystkiego dość chce żeby w końcu się wyjaśniło te czekanie jest najgorsze. Może to skutki brania CLO zobaczę w następnym cyklu czy takie same lub podobne będą objawy.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
dziewczyny w związku z tym ze dzisiaj mam 10 dzien z duphastonem, musialam wykluczyc ciąze by go przestac brac... zrobilam wiec test i są dwie kreseczki!! druga blada, ale dobrze widoczna. Tak sie boje ucieszyc, boje sie by sytuacja z poprzedniego cyklu sie nie powtórzyla... wiec póki co ciesze sie, ale ostrożnie
BellaRosa, mauysia, anna_w, Sandraa, gocha04, Fedra, natusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bellus nie wydaje mi się żeby coś było. wiem że to głupie i za wcześnie ale zrobiłam test i niestety nic z tego tak więc niema co się łudzić. tylko nie wiem co się ze mną w takim razie dziej dlaczego ta temp jest wysoka to mnie zastanawia.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
plemniczko, jakie niusy z samego rana! Cieszę się bardzo! Ale czekam jeszcze na jakiś drugi teścik po upływie terminu @, żeby Cię pełnoprawnie wirtualnie wyściskać
Belluś - jestem w SZOKU... Po prostu aż drżę, jak pomyślę, że przez tego gnoja prawie straciliście swoje maleństwo... BEZ KOMENTARZA! No, to teraz się powyleguj. Grunt, że masz laptopa i możesz być na forum
mała - o tak, te parę dni przed spodziewaną @ to masakra... Wszystkie to wiemy... Nieważne, jak bardzo człek chce sobie wmówić, że o tym nie myśli, że wyluzuje... NIE DA SIĘ o tym ni myśleć. No cóż, życzę, żeby te 5 dni minęły jak z bicza strzelił i wszystko się szybko wyjaśniło.
Ja dziś mam megadużo pracy, a pracuję tylko do 12, więc pewnie nie będę się udzielać...
A le wszystkim Wam życzę miłego dzionka. Wszystkie Wasze wykresy śledzę z zaciekawieniem, więc wpisujcie nowe pomiary, wpisujcie!
[klamko --> a co u Ciebie? Też przyjęłaś strategię odwyku od forum, czy to może przypadek? mam nadzieję że wszystko ok.]