plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
BellaRosa wrote:Sandi no inne byc nie moze z reszta krwawienie szybko ustalo bo po 2-3h wiec to super oznaka uciekam na razie spac, bo tu daja hydroksyzyne a po niej sie spi jak nie wiem. zaraz sprawdze czy to mozna w cizy, bo juz nie ufam tym medykom
Bella:) coś ci powiem- tak trochę nie na temat:) mój M. Kiedyś czytał co my tu piszemy i doczytał jak kiedyś do mnie właśnie napisałaś Sandi ... I od tej pory cały czas tak do mnie mowi:)tak mu się to spodobało i mnie tez:
BellaRosa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sandra ja wyjątkowo spokojna jestem w tym cyklu... nie nakrecam sie, staram sie nie wsluchiwac i nie szukac objawów. No i powstrzymuje sie z testami.. termin @ mam pojutrze, wiec jesli nie przyjdzie @ to pewnie w czwartek test. A moze jutro spróbuje, w sumie dlatego ze powinnam, bo wlasnie wzielam 10 tabletek duphastonu i powinnam zatestowac i jesli bedzie pozytyw to brac dalej te leki w podwójnej dawce, a jesli negatyw to odstawic...wiec wlasnie sobie mysle ze chcac nie chcac powinnam jutro sprawdzić
-
ntalii takie bole jak na @ czesto zdazają sie na samym początku...
w zeszlym cyklu jak mi sie udalo to juz kilka dni po owulacji mialam wlasnie takie bole jak na @... a jako ze jeszcze byl prawie tydzien do @ to juz zaczelam podejrzewac ze coś może byc na rzeczy.