plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór...
Jestem padnięta - bardzo ciężki dyżur a zapowiadało się tak spokojnie.
"Zwolnily" się dwa pesele...
Kaja datę porodu masz wyznaczoną w moje urodziny:)
Idę się wykąpać i potem nadrobię zaległości w czytaniu:)
Kaja, Libra, Spero, Dodi, aisa, magdzia26, a-koczek, Beata, Blondi22, Ilona lubią tę wiadomość
-
No i widac ze jednak się nie powinnam wypowiadać bo tylko się odezwałam a już wprowadziłam zamęt...
Kaja nie martw sę na zapas jesteś dopiero w 5 tygodniu a wynik progesteronu masz jak na ten tydzień bardzo dobry, tylko warto jest go skontrolować i tyle...
Blondi w tabelce jesteście według kolejjności testowania jak będe robić następne korekty to Cię poprawie...\
i już się więcej nie odzywam... zmiany tabelkowe prosze zgłaszać na priv...
spokojnego wieczoru udanego weekendu i uśmiechu na ustach cały czas no i kolejnych zielonych kropek na wykresach... bez odbioruWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2013, 21:15
a-koczek, Beata, Blondi22, Ilona, aisa, Kaja lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
już po usg
wszystko jest dobrze
Serduszko prawidłowej budowy
mały waży już 359 g
i według obwodu główki to 20t3d
a i już jest ułozony główką do dołu
ale dzidziuś nie był dziś chętny do współpracy..i nie mamy żadnej fotki..tylko filmik
więc jutro pójde do fotografa może uda mu się jakieś fotki z filmu zrobić
a no i udało nam się dostrzec co ma między nogami
no i na 100 % będzie Kacperek
Shagga_80, AGA 30, Pismak, Pismak, Pismak, Pismak, sylwia1985, mauysia, Fedra, aisa, Libra, zbikowa, Spero, anka_a, Dodi, Sandraa, Rucia, jeju, magdzia26, a-koczek, Beata, Blondi22, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana Fedruś odzywaj się! Tęsknimy , pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!
U mnie nic nowego,więc nie odzywam się
PS. Aguś, ja chcę na grzyby z Tobą !!!!!!!!!!!!!
AGA 30, Libra, Spero, Dodi, Sandraa, magdzia26, a-koczek, Beata, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Kochana Fedruś odzywaj się! Tęsknimy , pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!
U mnie nic nowego,więc nie odzywam się
PS. Aguś, ja chcę na grzyby z Tobą !!!!!!!!!!!!!
Dawaj kochana bo ja nie mam z kim z rana chodzić
no dobra idę już
Selenko super wieści no i gratki na te jajca
Selena, Shagga_80, Spero, magdzia26, a-koczek, Beata, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ale wybrałam moment żeby wejść, akurat na wieści od Selenki natknęłam się
Gratuluję Synusia, synusie są fajni
No i wychodzi,że Twój Synuś też starszy niż OM wskazuje
Ja z filmiku wycinałam klatki programem : windows movie maker, stąd mam fotkę w suwaczku
Selena, Libra, Spero, aisa, magdzia26, a-koczek, Beata, Ilona lubią tę wiadomość
-
Sleneko gratulacje synusia
i cieszę się że zdrowo rośnie 
Ja uciekam już do łóżeczka bo rano na 8:40 mam tą wizytę u ginka
Trzymajcie mocno kciuki żeby wszystko dobrze było !
Buziaki i miłej nocki
Shagga_80, Selena, aisa, Libra, Spero, Dodi, magdzia26, Beata, Blondi22, Ilona, AGA 30 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyApropo norm ....niestety w wielu przypadkach jest tak,że laboratoria podają normy dla "normalnych" (że się ta wyrażę ) ludzi, a normy dla ciężarnych są inne...i tak jest właśnie z tsh i np z glukozą (czy raczej po obciążeniu glukozą).Pismak wrote:Na tarczycy to ja sięzupełnie nie znam
jak robię badania to patrzę czy w normie i jak tak to się nie martwię
właśnie z ciekawości odkopalam swoje tsh z marca i miałam wtedy 2.36 niby w normie
ale pamiętam ze wyczytalam ze powyżej 2 to nie dobrze dla starających się i w ciąży
zapytam jutro ginka o to:)
A co do tego nieszczęsnego progesteronu to jest tak jak mówi Fedrusia, jeden wynik (nawet jeśli wydaje się nie aż tak wysoki) nie wiele mówi a już na pewno nic złego nie musi zwiastować, u Kai jest w normie więc podstaw do zmartwienia nie ma...innych objawów niepokojących też Kajusia nie masz, prawda? Więc postaraj się wyluzować i nie martwić na zapas
...a tak na marginesie,bo nie doczytałam, Kajusia Ginka już dojrzała serduszko Maluszka?
Libra, Spero, magdzia26, a-koczek, Beata, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBędzie, będziePismak wrote:Sleneko gratulacje synusia
i cieszę się że zdrowo rośnie 
Ja uciekam już do łóżeczka bo rano na 8:40 mam tą wizytę u ginka
Trzymajcie mocno kciuki żeby wszystko dobrze było !
Buziaki i miłej nocki

Widać,że jutro jakiś ginekologiczny dzień...Pismak, Sylwia
Zaraz po wyjściu od Gina prosimy o relację!!!
Pismak, Libra, Spero, magdzia26, a-koczek, Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
O widzisz Shagga to spróbuje samaShagga_80 wrote:No ale wybrałam moment żeby wejść, akurat na wieści od Selenki natknęłam się
Gratuluję Synusia, synusie są fajni
No i wychodzi,że Twój Synuś też starszy niż OM wskazuje
Ja z filmiku wycinałam klatki programem : windows movie maker, stąd mam fotkę w suwaczku 
aha jakimś cudem udało mi sie załadować filmik na fb
więc zapraszam do obejrzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2013, 21:42
mauysia, Pismak, Libra, Spero, aisa, magdzia26, a-koczek, Beata, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAhhh...filmiki są superSelena wrote:O widzisz Shagga to spróbuje sama
aha jakiś cudem udało mi sie załadować filmik na fb
To chyba najlepsza pamiątka
Liczę,że we wtorek i ja dostanę filmik...ostatni już raczej
Kolejny będzie po drugiej stronie brzucha
Selena, Libra, Spero, magdzia26, a-koczek, Beata, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO rany, ale dziś masakrycznie dokucza mi zgaga
Włosy Młodemu rosną,tak
?
Ja raczej obstawiam,że to po kluskach z mięsem od mojej mamy...ja już od kilku co najmniej miesięcy żyję bez glutaminianu a Ona oczywiście nie
PS. Myślę Libruś, że z taką Mamusią jak Twoja dogadałabym się
Selena, Libra, Dodi, Rucia, aisa, magdzia26, a-koczek, Beata, Ilona lubią tę wiadomość
-
No super sprawaShagga_80 wrote:Ahhh...filmiki są super
To chyba najlepsza pamiątka
Liczę,że we wtorek i ja dostanę filmik...ostatni już raczej
Kolejny będzie po drugiej stronie brzucha 
no a teraz mykam bo mnie m pogania bo chciałby już do łóżka a ja jeszcze nie umyta..więc ide do łazienki
do jutra
dobranoc
Shagga_80, Spero, magdzia26, a-koczek, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:O widzisz Shagga to spróbuje sama
aha jakimś cudem udało mi sie załadować filmik na fb
a ja nie umiem znaleźć filmiku na twoim fb
chyba już mi się jednak wada pogorszyła 
Nic podejmę wyzwanie jutro może jak się wyśpię to mi się wzrok poprawi
Tym razem naprawdę dobranoc
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH