plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór...
Jestem padnięta - bardzo ciężki dyżur a zapowiadało się tak spokojnie.
"Zwolnily" się dwa pesele...
Kaja datę porodu masz wyznaczoną w moje urodziny:)
Idę się wykąpać i potem nadrobię zaległości w czytaniu:)
Kaja, Libra, Spero, Dodi, aisa, magdzia26, a-koczek, Beata, Blondi22, Ilona lubią tę wiadomość
-
No i widac ze jednak się nie powinnam wypowiadać bo tylko się odezwałam a już wprowadziłam zamęt...
Kaja nie martw sę na zapas jesteś dopiero w 5 tygodniu a wynik progesteronu masz jak na ten tydzień bardzo dobry, tylko warto jest go skontrolować i tyle...
Blondi w tabelce jesteście według kolejjności testowania jak będe robić następne korekty to Cię poprawie...\
i już się więcej nie odzywam... zmiany tabelkowe prosze zgłaszać na priv...
spokojnego wieczoru udanego weekendu i uśmiechu na ustach cały czas no i kolejnych zielonych kropek na wykresach... bez odbioruWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2013, 21:15
a-koczek, Beata, Blondi22, Ilona, aisa, Kaja lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
już po usg
wszystko jest dobrze
Serduszko prawidłowej budowy
mały waży już 359 g
i według obwodu główki to 20t3d
a i już jest ułozony główką do dołu
ale dzidziuś nie był dziś chętny do współpracy..i nie mamy żadnej fotki..tylko filmik
więc jutro pójde do fotografa może uda mu się jakieś fotki z filmu zrobić
a no i udało nam się dostrzec co ma między nogami
no i na 100 % będzie Kacperek
Shagga_80, AGA 30, Pismak, Pismak, Pismak, Pismak, sylwia1985, mauysia, Fedra, aisa, Libra, zbikowa, Spero, anka_a, Dodi, Sandraa, Rucia, jeju, magdzia26, a-koczek, Beata, Blondi22, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana Fedruś odzywaj się! Tęsknimy , pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!
U mnie nic nowego,więc nie odzywam się
PS. Aguś, ja chcę na grzyby z Tobą !!!!!!!!!!!!!AGA 30, Libra, Spero, Dodi, Sandraa, magdzia26, a-koczek, Beata, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Kochana Fedruś odzywaj się! Tęsknimy , pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!
U mnie nic nowego,więc nie odzywam się
PS. Aguś, ja chcę na grzyby z Tobą !!!!!!!!!!!!!
Dawaj kochana bo ja nie mam z kim z rana chodzić
no dobra idę już
Selenko super wieści no i gratki na te jajcaSelena, Shagga_80, Spero, magdzia26, a-koczek, Beata, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ale wybrałam moment żeby wejść, akurat na wieści od Selenki natknęłam się
Gratuluję Synusia, synusie są fajni
No i wychodzi,że Twój Synuś też starszy niż OM wskazuje
Ja z filmiku wycinałam klatki programem : windows movie maker, stąd mam fotkę w suwaczku
Selena, Libra, Spero, aisa, magdzia26, a-koczek, Beata, Ilona lubią tę wiadomość
-
Sleneko gratulacje synusia
i cieszę się że zdrowo rośnie
Ja uciekam już do łóżeczka bo rano na 8:40 mam tą wizytę u ginka
Trzymajcie mocno kciuki żeby wszystko dobrze było !
Buziaki i miłej nockiShagga_80, Selena, aisa, Libra, Spero, Dodi, magdzia26, Beata, Blondi22, Ilona, AGA 30 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyPismak wrote:Na tarczycy to ja sięzupełnie nie znam
jak robię badania to patrzę czy w normie i jak tak to się nie martwię
właśnie z ciekawości odkopalam swoje tsh z marca i miałam wtedy 2.36 niby w normie
ale pamiętam ze wyczytalam ze powyżej 2 to nie dobrze dla starających się i w ciąży
zapytam jutro ginka o to:)
A co do tego nieszczęsnego progesteronu to jest tak jak mówi Fedrusia, jeden wynik (nawet jeśli wydaje się nie aż tak wysoki) nie wiele mówi a już na pewno nic złego nie musi zwiastować, u Kai jest w normie więc podstaw do zmartwienia nie ma...innych objawów niepokojących też Kajusia nie masz, prawda? Więc postaraj się wyluzować i nie martwić na zapas...a tak na marginesie,bo nie doczytałam, Kajusia Ginka już dojrzała serduszko Maluszka?
Libra, Spero, magdzia26, a-koczek, Beata, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPismak wrote:Sleneko gratulacje synusia
i cieszę się że zdrowo rośnie
Ja uciekam już do łóżeczka bo rano na 8:40 mam tą wizytę u ginka
Trzymajcie mocno kciuki żeby wszystko dobrze było !
Buziaki i miłej nocki
Widać,że jutro jakiś ginekologiczny dzień...Pismak, SylwiaZaraz po wyjściu od Gina prosimy o relację!!!
Pismak, Libra, Spero, magdzia26, a-koczek, Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:No ale wybrałam moment żeby wejść, akurat na wieści od Selenki natknęłam się
Gratuluję Synusia, synusie są fajni
No i wychodzi,że Twój Synuś też starszy niż OM wskazuje
Ja z filmiku wycinałam klatki programem : windows movie maker, stąd mam fotkę w suwaczku
aha jakimś cudem udało mi sie załadować filmik na fb
więc zapraszam do obejrzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2013, 21:42
mauysia, Pismak, Libra, Spero, aisa, magdzia26, a-koczek, Beata, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelena wrote:O widzisz Shagga to spróbuje sama
aha jakiś cudem udało mi sie załadować filmik na fb
To chyba najlepsza pamiątka
Liczę,że we wtorek i ja dostanę filmik...ostatni już raczej
Kolejny będzie po drugiej stronie brzucha
Selena, Libra, Spero, magdzia26, a-koczek, Beata, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO rany, ale dziś masakrycznie dokucza mi zgaga
Włosy Młodemu rosną,tak
?
Ja raczej obstawiam,że to po kluskach z mięsem od mojej mamy...ja już od kilku co najmniej miesięcy żyję bez glutaminianu a Ona oczywiście nie
PS. Myślę Libruś, że z taką Mamusią jak Twoja dogadałabym sięSelena, Libra, Dodi, Rucia, aisa, magdzia26, a-koczek, Beata, Ilona lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Ahhh...filmiki są super
To chyba najlepsza pamiątka
Liczę,że we wtorek i ja dostanę filmik...ostatni już raczej
Kolejny będzie po drugiej stronie brzucha
no a teraz mykam bo mnie m pogania bo chciałby już do łóżka a ja jeszcze nie umyta..więc ide do łazienki
do jutra
dobranoc
Shagga_80, Spero, magdzia26, a-koczek, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:O widzisz Shagga to spróbuje sama
aha jakimś cudem udało mi sie załadować filmik na fb
a ja nie umiem znaleźć filmiku na twoim fbchyba już mi się jednak wada pogorszyła
Nic podejmę wyzwanie jutro może jak się wyśpię to mi się wzrok poprawi
Tym razem naprawdę dobranoc20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)